forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:47 pm 
Аватар

16% е броят на самоосигуряващите се през 2012. Към днешна дата може и да е по-малък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:52 pm 
Аватар

shalala написа:
Цитат:
Един от лидерите на протестите член на партия "Българска левица" и шеф на младежката структура на русофилите

:smt006

http://www.glasove.com/edin-ot-liderite ... mx.twitter

Пише, че Ангел Славчев е този в средата с раирания пуловер, но той е този в най-ляво. Нещо ми мiрише тази статия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:55 pm 
Аватар

Изображение
:ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2
Аз май бях до тук с протестите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:59 pm 
Аватар

Напълно подкрепям особенно това да се разследват последните 20 години и да се смени системата. Вече и на децата е ясно, че сегашната не работи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:59 pm 
Аватар

krivia написа:
kosyo,
Това е точно в полза на по-старите фирми, може да се прочете, че изключва фирми, които са създадени от 3-4 години, ерго са функция на правителството.
Но това, че част от поръчките се дават на "наши" хора е било, е и ще бъде десетилетия наред, така е и по цял свят. Просто хората са така устроени.

П.С. За мита за съсипания малък и среден бизнес - искам да попитам освен в отрасъл строителство и свързаните с него бизнеси, къде са мавите фалити? Какво производство изобщо имахме през предните години и голям бизнес, който е съсипан напоследък? Освен кинтите, вкарани от чужденците и банките в строителството, което създаде един огромен балон и логично се спука, но много хора останаха на улицата, друг бизнес не виждам да е съсипан. В пазарни условия е нормално да има играчи, които отпадат и такива, които се появяват. Това е естествено. Може да си спретнем една дискусия на тази тема.

ПИЧ - ВСИЧКИ ОТРАСЛИ освен зърнопроизводителите и МНОГО големите строителни СА В ПРАКТИЧЕСКИ ФАЛИТ !
комуникацииите - фалити и монополите заграбват (колко кабелни телевизии и нет доставчици има сега в сравнение преди 4 години ?)
дали се купуват абонати ли фирми в бранша- не! няма смисъл вече малките фалират лавинообразно и така или иначе ще станат абонат на някой от "големите"
кой купи БТК ? кой стои зад него ? държавата дали помага на частна компания ? дали им даде механизъм, с който да затворят произволен конкурент за 30 мин ?

кой бизнес работи - търговия? услуги ? нали трябва хората да имат пари за потребяват- не може всички да са държавни служители нали! колко от населението работи за монополите - не много - а другите ?
погледни рекламите - дали си виждал наскоро някоя средна/малка фирма да се рекламира ?

имам 19 години бизнес опит и няма как да бъда излъган с думи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:02 pm 

Мда, радвам се че не участвах този път. Единствено бих излязъл ако на ниво привърженици на Левски излезем да пеем кур на куките. Критичната маса интелигантни хора с визия за държавата е толкова ниска, че за мен емиграцията в средносрочен план е най-доброто решение. Просто матряла последните 20 години при ниска стартова прозиция 90-а вече тотално е дал фира откъм политическа култура и някакъв базов Weltanschau :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:04 pm 
Аватар

Не знам, но за да има бизнес хората трябва да имат пари за да купуват, в бг сигурно 70% от домакинствата едва срещат всекидневните си нужди!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:11 pm 

Седем:Едно написа:
Изображение

Това май е излязло от срещата на неформалните лидери на протестите от цялата страна, провела се в Сливен.
След това излияние е доста трудно да убедиш човек с поне малко акъл в главата, че не протестират тотални ретарди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:13 pm 
Аватар

24051914 написа:
Не знам, но за да има бизнес хората трябва да имат пари за да купуват, в бг сигурно 70% от домакинствата едва срещат всекидневните си нужди!

Ами като всекидневните нужди са ти плащания само към монополи е така
Нашите собствени пари не стигат до нас обратно, чрез нормалният кръговрат в пазарната икономика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:14 pm 

kosjo написа:
Мда, радвам се че не участвах този път. Единствено бих излязъл ако на ниво привърженици на Левски излезем да пеем кур на куките. Критичната маса интелигантни хора с визия за държавата е толкова ниска, че за мен емиграцията в средносрочен план е най-доброто решение. Просто матряла последните 20 години при ниска стартова прозиция 90-а вече тотално е дал фира откъм политическа култура и някакъв базов Weltanschau :smt006

Не беше ли, точно ти този, който не искаше да излезне на протестите след Катуница, защото може да го заключат и ще си провали кариерата ? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:15 pm 
Аватар

24, каква система предлагаш, много ми е интересно. Всички искат смяна на системата, ама никой нищо не предлага. Това с 30 мажоритарни "депутата" е изключително глупост, както и всякакви призиви за "мажоритарен" парламент - няма такъв филм, просто, разберете го. Намаляване на броя депутати - ок, хубаво, съгласен (естествено - не 60, прекалено малкия брой е вреден, и то много), но това не е основния проблем в държавата.

Отзоваване на депутати няма как да има, това води до абсурди и хаос в парламентарна република. Персонална отговорност - какво разбираш под "персонална отговорност" на един депутат?

Съда за "всички" също е един чудесен лозунг - но мислиш ли, че може да се установи "виновен" (в истинския, юридическия смисъл на думата) за "прехода". Да, ясно е, че е имало далавери, ясно, че трябав да се търси отговорност, но е твърде утопично да се смята, че ей сега някой се качва на власт и там има едни папчици, където всичко е написано и просто ги набутваме в затвора предните политици. Той и ББ така си мислеше, ама се оказа, че не е толкова просто.

По-добре е по-малко да се гледа назад, ами да видим какво ще се прави занапред, та да не се стига до това. Пък за назад - ако намерим повод, да осъдим някого....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:18 pm 
Аватар

kosyo,
Поне привидно в комуникациите има конкуренция - няколко големи мобилни оператора. Така е и в бизнеса с горива. Но това не им пречи да си правят картелни споразумения и цените да са високи за стандарти. Ето защо съм скептичен, че пусне ли се друг играч в разпределението на енергия - цените ще паднат. В горивата има различни играчи и пак са супер скъпи.

За БТК е ясно кой го купи - то същия е с протекции от държавта вече много дълги години. Явно има причина да бъде така. Но на този пазар си има конкуренция, а това, че по-малки фирми участвали на този пазар са купувани от по-големи - практика е почти навсякъде.

За практически фалит на по-голямата част от бизнеса ми звучи апокалиптично. Трудни са времената, но те винаги са били такива, кой заради кредити, кой заради други закъснели и неплатени истории, на всеки е трудно, но чак толкова страшно ми се струва, че не е.

Но че огромния проблем е ЛИПСАТА на достатъчно произвоствени фабрики и предприятия, които да са мотора на икономиката и да дават заплати на хората - в това спор няма. Но за тези неща трябват частни пари и частна инициатива. А не мафиотските пари да се изливат в молове за стотици милиони, които правят търговия.

Последна промяна krivia на Пет Фев 22, 2013 1:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:19 pm 
Аватар

Същото е при банките - това са си чисти олигополи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:29 pm 

mootkins написа:
kosjo написа:

Не беше ли, точно ти този, който не искаше да излезне на протестите след Катуница, защото може да го заключат и ще си провали кариерата ? :ohmygod

Факт, но на големия ( събота май беше) си излязох (още повече че мина покрай терасата ми :strkstrk ) :smt023
И пич, бил съм на доста кафеви места и гостувания ( тук и в Англия както се пише в един форум), така че ако намекваш че съм някава скатавка можеш да се факаш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:30 pm 
Аватар

btw...Ангел Славчев го познавам лично...и мога да ви кажа, че е бил в левицата, дали я е напуснал не зная..Инак е много начетено и умно момче, ама левите убеждения, явно са му насадени от родствените връзки, за които пише във въпросната статия. Той беше сред основните протестиращи против шистовия добив...Това мога да кажа за него

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:36 pm 
Аватар

Какво мислите впрочем за имунитета на депутатите?
Може би част от абсурда "персонална отговорност" се състои в премахването на имунитета.

Нас са ни учили, че идеята на имунитета на депутатите е държавното управление да се застрахова от постоянни атаки на ниво наказателна отговорност спрямо лицата, които управляват - в случаите народните представители.
Проблемът е, че колко човека от масата знаят, че тоя имунитет не е перманентен, а може да се премахва.

Единственото, което подкрепям наистина, е да се намали броя на депутатите (примерно наполовина).

Четох някакви дивотии за прокуратура и следствие как трябвало да се изведат в отделна система. Не мисля, че това ще доведе до някакви коренни промени и независимост. Проблемът не е в следствието и прокуратурата, а в следователите и прокурорите, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Да не говорим за оная история всеки гражданин да сезира Конституционния съд. И за чий му е? Като знаем нашата мания за съдене, представяте ли си какво ще стане? Функцията на КС е по-различна и това е ясно на всеки, който поне малко се е занимавал с това по някакъв начин.
Защото иначе ставаме като премиера в оставка, дето обяснява, че Конституционният съд постоянно им отменял разни текстове от закона (което пак не е вярно), а пък Брюксел обяснявали, че Бога ми съдебната ни система не работила :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:47 pm 
Аватар

Народните представители трябва да имат имунитет по отношение на дейността си в Парламента (т.е. в "служба на обществото"). Няма начин иначе, защото това би означавало всеки следващ парламент да започва лов на вещици и саморазправа с предишния. Не можеш да търсиш сметка на народен представител защо бил решил така, или онака. Същото е със съдиите и прокурорите.

Естествено, това не трябва да се бърка с наказателна отговорност по принцип, включително за неща, свързани с дейността им като народни представители - за тия неща си има сваляне на имунитет и наказателно преследване. Ако има данни за престъпление - имунитета се сваля, разследва се, съди се.

Промяната в имунитета трябва да се търси в тая посока - не следва да е абсолютен. Т.е. не може един депутат да се позовава на имунитет, ако е сгазил някого на пътя, например. Слава богу напоследък поне за такива неща имунитета се сваля сравнително лесно. Според мен, обаче, може спокойно да се пипне в тая посока - да се очертае по-добре в конституцията и поначало да не се разпростира върху такива неща. Също така и да получаваш имунитет, когато си само кандидат за депутат. Или пък да се прекратяват производствата срещу теб, ако по време на тях станеш кандидат или пък те изберат за депутат.

Не трябва да се забравя, също така, обаче, че е много лесно да се омаскари някой с обвинения, че даже и да му се пречи да стане депутат или да заеме друг пост. Така че при пипането на имунитета трябва да се внимава с това също.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:47 pm 
Аватар

kosyo написа:
24051914 написа:

Ами като всекидневните нужди са ти плащания само към монополи е така
Нашите собствени пари не стигат до нас обратно, чрез нормалният кръговрат в пазарната икономика

Вземете да прокарате и в Мусагеница да имате нет покритие, остави политиката :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:56 pm 
Аватар

wildkit, не съм специалист,но за начало бг трябва да се разбие на нека кажем 150 или колкото депутата ще има района. след това всяка партия ще предлага кандидат за съответния район като е задължително кандидата да е от този район и да живее там. след това ги поставяш кандидатите по реда на предпочитанията ти-1ви 2 ри и т.н. . това че не можело да се търси отговорност още преди да сме опитали няма кво да го коментирам
и пак казвам на тия протести има много по подготвени хора от мен, свържи се с тях за инфо. свестните българи не са се свършили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:56 pm 

Седем:Едно написа:
Изображение

Правителството го свалихме, протестите май ще приключват - може ли вече да се върнем към електромерите :bigok :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:01 pm 
Аватар

Всеки електромер - бомба за правителството :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:16 pm 
Аватар

rkk написа:
Какво мислите впрочем за имунитета на депутатите?
Може би част от абсурда "персонална отговорност" се състои в премахването на имунитета.

Нас са ни учили, че идеята на имунитета на депутатите е държавното управление да се застрахова от постоянни атаки на ниво наказателна отговорност спрямо лицата, които управляват - в случаите народните представители.
Проблемът е, че колко човека от масата знаят, че тоя имунитет не е перманентен, а може да се премахва.

Единственото, което подкрепям наистина, е да се намали броя на депутатите (примерно наполовина).

Четох някакви дивотии за прокуратура и следствие как трябвало да се изведат в отделна система. Не мисля, че това ще доведе до някакви коренни промени и независимост. Проблемът не е в следствието и прокуратурата, а в следователите и прокурорите, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Да не говорим за оная история всеки гражданин да сезира Конституционния съд. И за чий му е? Като знаем нашата мания за съдене, представяте ли си какво ще стане? Функцията на КС е по-различна и това е ясно на всеки, който поне малко се е занимавал с това по някакъв начин.
Защото иначе ставаме като премиера в оставка, дето обяснява, че Конституционният съд постоянно им отменял разни текстове от закона (което пак не е вярно), а пък Брюксел обяснявали, че Бога ми съдебната ни система не работила :smt003

Аз не смятам, че трябва да се намали броя на депутатите.
Споделям тезата на Мишо Константинов, че с по-малък брой депутати намалява и представителноста на големи общности от хора. Намаляването ще доведе до окрупняване на избирателни райони и по-голяма тежест на всеки един депутат. За мен не е проблема броя на депутатите, а невъзможността за тяхното отзоваване от избирателите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:19 pm 
Аватар

@kosyo Вярно е, че има фалирали малки фирми, но това е поради факта, че започнаха да се спазват някакви правила и много хора просто не се справиха с прехода от сивия сектор на светло. Това е лично мое мнение, но то е подкрепено с мъките ми вече 10 години, да съм изряден по ред причини и то в сектор, където не се спазват никакви правила и 90% сектора е сив. Не подкрепям герб с начина на подкрепа към българския среден и малък бизнес, защото подкрепа почти липсва, но не мога да не призная, че въведоха някакви правила и се стараят да ги водят към спазване.
Бай Иване, тия монополи се много преди герб, ти поне това много добре го знаеш....аз пък се сещам, че се разбиха някой монополи...като тая фирма за пътно строителство от Сливен, където печелеше всички поръчки в Южна България, разбиха се монополите с доставките за армията например...вече са по достъпни поръчките в смесените райони и друг куп примери....естествено има и много проблеми все още и нередности...като например, че неотдавна в една наша ОП смениха цените на конкурента ни, за да може той да я вземе...и това след като беше минала комисията...но това са изпълнения на местно ниво....а и преди е имало подобни случаи в моята практика.
Проданов, а тия 2 млрд. от кого ги наследиха герб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:26 pm 
Аватар

Колкото по-разумни стават изводите, толкова повече заприличват на декларираното от бОк Костов през 2002ра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:28 pm 
Аватар

v.b.p. написа:

Аз не смятам, че трябва да се намали броя на депутатите.
Споделям тезата на Мишо Константинов, че с по-малък брой депутати намалява и представителноста на големи общности от хора. Намаляването ще доведе до окрупняване на избирателни райони и по-голяма тежест на всеки един депутат. За мен не е проблема броя на депутатите, а невъзможността за тяхното отзоваване от избирателите.

В интерес на истината в момента представителството е 1 депутат на около 27 000 души, което е доста. В Европа квотата е доста различна, стига и до 1 на 150 хиляди (естествено - за по-големи държави, което е нормално). Средното, доколкото знам, е към 1 на 50 000. Според мен спокойно може да се помисли и тук за съотношение от порядъка на 1 на 35 000, т.е. примерно към 180 човека. По-малко не е добре.

24051914 написа:
wildkit, не съм специалист,но за начало бг трябва да се разбие на нека кажем 150 или колкото депутата ще има района. след това всяка партия ще предлага кандидат за съответния район като е задължително кандидата да е от този район и да живее там. след това ги поставяш кандидатите по реда на предпочитанията ти-1ви 2 ри и т.н. . това че не можело да се търси отговорност още преди да сме опитали няма кво да го коментирам
и пак казвам на тия протести има много по подготвени хора от мен, свържи се с тях за инфо. свестните българи не са се свършили.

24, абсурд е да се правят 150 или 180 района - администрацията им по избори става невъзможна, да не говорим, че е невъзможно те да бъдат що-годе еднакви по брой население. Отделен е въпроса какво безумие ще настъпи при мажоритарни избори за 150 места - представи си само броя кандидати (всички отделни, че и различни по места). Освен това - мажоритарна система за Парламент дава почти автоматично властта еднолично в ръцете на най-актуалната политическа сила (надявам се сам съзнаваш, че дори и при мажоритарна система, политически образувания ще съществуват - точно както става при избори за кмет и президент). При мажоритарен вот, особено с по 1 кандидат от район, от всеки район ще спечели тоя с най-много гласове, нали така - ами логично това ще е в огромния брой случаи кандидата, издигнат именно от тая водеща политическа формация. Което пък значи, че в Парламента тая формация ще има абсолютно мнозинство, че даже е доста възможно и единодушие! Това автоматично обезсмисля Парламента....

Не е случайно, че такава система за избор на парламент няма никъде....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:32 pm 
Аватар

Ето кво изаках във фейсбук по повод исканията, ще го сложа и тук:
Цитат:
Мажоритарна система – ще гласуваме за личности, а не за партии. Кои са тези личности и кой ще ги определя ако няма партии? Всеки гражданин ще може да се кандидатира ли? И кой ще гарантира, че е личност, че не е платен от някой? Или искате в парламента „личности“ като Азис, Слави Трифонов, Кондьо и Мишо Шамара? Как ще си финансира предизборната кампания всяка една личност? Или пък само богатите ще имат шанс?
Намаляване броя на депутатите до 60 – така ще по-лесно на всеки с интереси да ги купи. Особено като зад тях не стои партия, която да упражнява някакъв контрол. Как мислите, трудно ли се купува човек, който получава средна заплата от около 800 лв. Но това е най-малкия проблем на това безумие. Дори и да приемем, че сме избрали 60 съвършени, чисти като Апостола хора за депутати. Какво следва после? Те формират правителство, един от тях става министър-председател, а 12-15 от тях стават министри. Кой влиза на тяхно място в парламента? Следващия с най-много гласове? Ами той може да е получил само 5 гласа на изборите и да е боклук, какво правим тогава? Вотът автоматично е подменен. Продължаваме с безумията, това не е всичко. Да речем допълваме ги някак си до 60. Почват работа. Някой замислял ли се е каква е основата задача на парламента? Ако тези 60 души нямат партии и трябва да правят закони сами, то само юристи ли ще избираме в парламента? Партиите имат експерти във всяка една област, които изготвят законопроектите и ги дават на депутатите да ги обсъждат и гласуват. Сам човек е обречен. Или може би ще наеме външен екип с огромната си средна заплата за страната?
И за цялата тази глупост ще трябва да назначим 400 депутата във ВНС, които да ни изпълнят желанията. Аз се надявах с този протест да се постигнат съвсем реални цели – силен контрол над монополите, разбиване на явни олигополи като банките например, истински реформи в съдебната система, където гражданите да бъдат равнопоставени на бизнеса и монополите, а не делата ни срещу тях да се точат с десетилетия, а те да ни осъждат за броени дни и да ни описват имуществото, Висшия съдебен съвет да се избира от народа, правителството да вложи всичките си усилия в насърчаване и подпомагане на малкия и средния бизнес, който в двигателя на всяка една икономика и който е на колене в момента, да се улесни достъпа до еврофондовете и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:39 pm 
Аватар

targovishte написа:
Проданов, а тия 2 млрд. от кого ги наследиха герб?

От никого. Не са наследявали спрени плащания към когото и да било. Плащанията спряха от идването на Герб на власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:41 pm 
Аватар

wildkit, поправиме ако бъркам,но в ук има 680 такива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:43 pm 
Аватар

Доста силна песен, в която не се пее за трева, курви, пари и коли !!!

http://vbox7.com/play:9cf20de133

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:46 pm 
Аватар

targovishte написа:
@kosyo Вярно е, че има фалирали малки фирми, но това е поради факта, че започнаха да се спазват някакви правила и много хора просто не се справиха с прехода от сивия сектор на светло. Това е лично мое мнение, но то е подкрепено с мъките ми вече 10 години, да съм изряден по ред причини и то в сектор, където не се спазват никакви правила и 90% сектора е сив. Не подкрепям герб с начина на подкрепа към българския среден и малък бизнес, защото подкрепа почти липсва, но не мога да не призная, че въведоха някакви правила и се стараят да ги водят към спазване.

щеше да е супер да си прав, но за съжаление всички малки и средни фирми, които фалираха около мен са 100% изрядни и това ги потопи
всички схемаджии още кретат...

НАП-София се занимава само с поръчки, продължава да покровителства ДДС перачите и другите играчи...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]