forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 10:39 am 
Аватар

специално за flo:

Титли и купи ли са ти в главата, момченцееее :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 . От 1988 горе-долу съм по стадионите и знаеш ли колко титли и купи съм видял? А знаеш ли колко от тях помня? И какво ме греят? Минало.

Обаче знаеш ли какво си спомням. Спомням си кървавия гол, спомням си гола на Кайзера, спомням си безбройните унижения на прасетата, които си тръгват в 60-тата минута, спомням си ВЕЛИКАТА публика на Левски. И всички тези радости са ми носили ЛИЧНОСТИ като Гонзо.

Нищо не разбираш ти за Левскарския дух и най-вероятно няма да разбереш. Не в титлите е истината, а в нещо съвсем друго, но то се усеща със сърцето. Не го ли усещаш, сори, жал ми е за теб. Лишаваш се от великото чувство да си ЛЕВСКАР.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 11:17 am 
Аватар

Много правилно изпозлваш глагола "спомням си" ..., всичко това са моменти от миналато, наистина невероятни, прекрасни, но минало, което ти дава право да си "легенда", да те помнят милионите левскари по света и у нас, но не ти дава право да стоиш на кормилото на МПС-то, на което всички се возим, въпреки че кастастрофираш постоянно. Идулгенцията е отдавна отминала практика, предостатъчно време и шансове получиха хората, а резултатите с малки изключения - никакви. Е, какво повече? Да влезем отново в "люта битка" за евроквота( която после ще се окаже безсмислена) като преди две години ли искаме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 11:24 am 
Аватар

krivia написа:
Много правилно изпозлваш глагола "спомням си" ..., всичко това са моменти от миналато, наистина невероятни, прекрасни, но минало, което ти дава право да си "легенда", да те помнят милионите левскари по света и у нас, но не ти дава право да стоиш на кормилото на МПС-то, на което всички се возим, въпреки че кастастрофираш постоянно. Идулгенцията е отдавна отминала практика, предостатъчно време и шансове получиха хората, а резултатите с малки изключения - никакви. Е, какво повече? Да влезем отново в "люта битка" за евроквота( която после ще се окаже безсмислена) като преди две години ли искаме?

Доста "безсмислена" се оказа "лютата битка за евроквота" преди две години :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 11:39 am 
Аватар

krasi_blue написа:
специално за flo:

Титли и купи ли са ти в главата, момченцееее :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 . От 1988 горе-долу съм по стадионите и знаеш ли колко титли и купи съм видял? А знаеш ли колко от тях помня? И какво ме греят? Минало.

Обаче знаеш ли какво си спомням. Спомням си кървавия гол, спомням си гола на Кайзера, спомням си безбройните унижения на прасетата, които си тръгват в 60-тата минута, спомням си ВЕЛИКАТА публика на Левски. И всички тези радости са ми носили ЛИЧНОСТИ като Гонзо.

Нищо не разбираш ти за Левскарския дух и най-вероятно няма да разбереш. Не в титлите е истината, а в нещо съвсем друго, но то се усеща със сърцето. Не го ли усещаш, сори, жал ми е за теб. Лишаваш се от великото чувство да си ЛЕВСКАР.

Аз трябва ли да изтъквам от кога гледам мачовете на Левски и колко купи съм виждал? Какво ще топли това тези, които през последните няколко години, за пръв път отиват на стадионите?
Представи си следната ситуация - водя внук си на мача в Разград(това примерно му е първият мач) или пък баща му го води на снощния свински... Колкото и да му разправям спомени от миналото, неговия свят е днешният и напълно естествено е, след като не мога да подплатя думите си с реалност, детето да предпочете еуфорията пред канските мъки и увисналата физиономия на загубата.
Левски е велик клуб именно за това, че винаги е имал, има и трябва да има сърце...
Къде е сърцатата игра в момента ми кажи?
Твоите и моите спомени не греят никого тук и сега...
Те са минало точно толкова, колкото и свинските успехи по времето на соца, когато всеки що годе пипащ добре топката новобранец, минаваше през чорбарските клубове, без да го пита някой иска ли или не.
Миналото е само спомени - истината е днес и утре...
Така мисля аз, който съм на 61 години и бога ми имам доста спомени... Само че с тях не се живее, животът е днес, животът ще е утре. Вчерашният ден остава като една фиксажно жълта снимка в албума на баба ми.
Това е голата и болна истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 11:47 am 

Повече от ясно е че трябва нов собственик, да налее пари в школата, в играчи от европейско ниво, в треньор който да мотивира и обучава играчите и те да се развиват ! Батков искал чисти пари да има в Левски, все едно на някой му пука какво мисли той, като съсипа отбора и сума ти легенди заради личната си изгода от Левски и желанието Левски да го рекламира пред целия свят. И не мога да разбера кой иска Левски да бие но да не е шампион и носител на купата, даже великият Гунди го е казал - КРАСИВА И ЧЕСТНА ПОБЕДА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 12:00 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Всички знаем какво му трябва на Левски. Сериозен и стабилен финансово собственик и оттам всичко останало - школа, стадион, отбор, треньор. Само че, при сегашния собственик ( :rip ) , Гонзо е единствената причина отбора да не се сгромоляса тотално.
Да видно е, че Гонзо няма знанията и уменията да води Левски. Но не разбрахте ли. че при ганьо НЯМА да дойде по-добър треньор и НЯМА да дойдат по-добри футболисти. Ще става само по-зле.
Повечето младежи мислят, че промяната автоматично е нещо по-добро. За съжаление при ганьо по-добро няма да дойде и това че в момента Гонзо крепи горе-долу положението е максимума който може да се постигне.

а защо смяташ, че Гонзо крепи Левски? Според мен (съзнателно или не) помага на един напълно фалирал бизнесмен да печели на гърба на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 12:13 pm 
Аватар

Няма да влизам в полемика с хора, които усещам че ги боли колкото мен и имат сходни с моите виждания. Написаното беше насочено към младежите, за които титлата и купата са всичко. Да, Левски играе без сърце в момента и това е защото рибата отдавна се е вмирисала откъм главата. И да, смятам, че Гонзо е единственото, което спира пълното сгромолясване на отбора в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 12:47 pm 
Аватар

Morning Glory, доколкото виждам съм написал "която после ще се окаже безсмислена", нещо да съм казал за еврокампанията миналата година? Не, но предвид на представянето тази, ако не се направят промени, следващата няма да е по-различна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 3:50 pm 

krasi_blue написа:
Писнали са ми много неща, само че когато искаш промяна трябва да предложиш алтернатива. А алтернативите, които се спрягат мен ме плашат много повече отколкото ако Гонзо си остане треньор.
Алтернативите са:

1) Треньор със 7 (СЕДЕМ) поредни загуби
2) Треньор, който ТОТАЛНО се провали в Кипър
3) Треньор, който никога не е бил треньор.

И с какво тези алтернативи са по-добри от Гонзо?

Коментарът ти звучи хубаво от разказвателна гледна точка, но леко издиша от фактологическа такава.

От треньорите, които си изброил:

Номер 1 освен, че има 7 поредни загуби с Берое е и:
- треньора който от най-много време е на чело на отбора си (от всички треньори в БГ)
- треньора, който спечели купата на България без отбора му да допусне гол (едва втория отбор в БГ, който постига това)
- треньор, чиито отбор не игра с нищо по-зле от цуци срещу Рапид Виена (бях на мача на Герена)
- треньор, който въпреки 7 поредни загуби е молен от ръководството вече трети пореден път да не си трегва от отбора (сещаш ли се за друг такъв случай).

На номер 2 дължим 1/4 финал за УЕФА, рекорд за български отбор с най-дълго участие в ЕКТ по брой на мачове, единственото участие на БГ отбор в ШЛ.

Номер 3 няма никакъв треньорски опит, но от престоя му у нас знаем за него, че е:
- тактически грамотен футболист излязъл от школата на Лион
- абсолютен професионалист
- интелигентен човек, който не само видя нуждата да научи български за кратък период от време, но и го постигна
- възпитан човек, който въпреки, че бе изгонен два пъти от Левски не каза нито една лоша дума за отбора, благодари на ръководството и все още се опитва да помага действайки като нещатен скаут за нас във Франция.
Това не го прави опитен треньор, но при условие, че Батьо реши да пести кинти залагйки на неопитен (но с потенциал) треньор, въпросния човек би бил един от най-подходящите.

Какво знаем за Гонзо като треньор?
- Води отбора от Ноември 2009 до Май 2010 като старши треньор, което включваше и 3 мача в групите на ЛЕ, направи зимната селекция през сезона и класира отбора на 3-то място, за което приписваме негативите на Ратко.
- По времето на Ясен, за Гонзо знаем, че беше технически директор на отбора и прави селекцията му. Приписваме на Ясен негатива, че със селекция като тази не успя да стане шампион, а и падна унизително от цуци и отпадна от купата на страната от Латекс, но трябва да му дадем и позитивите от сезона (доброто участие в ЛЕ).
- В момента отбора не играе добър футбол. Абстрахирам се от факта, че още на 7-мия кръг сме вече с 6 точки зад свинете. Ако играехме добре това нямаше да ни прави чак такова впечатление. Като капак, отпаднахме от ЛЕ от отбор, който си беше съвсем от нашата черга и не ни превъзхождаше с абсолютно нищо освен с това, че имаше добър треньор.

Ако Гонзо е единственото нещо, което крепи отбора в А група, тогава нека да го каже и да спре да помага на мустакатия гей. Предпочитам нулев сезон през, който всички необходими промени в ръководството и състава ще бъдат направени от колкото нулев сезон през, който ще сме жертвали участие в ЕКТ, но няма да сме променили нищо.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Сеп 27, 2011 5:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 4:04 pm 
Аватар

Цитат:
Води отбора от Ноември 2009 до Май 2010 като старши треньор, което включваше и 3 мача в групите на ЛЕ, направи зимната селекция през сезона и едвам класира отбора на 3-то място приписвайки негативите на Ратко (който спечели Суперкупата и вкара отбора в ЛЕ след двугодишно прекъсване).

Може ли да ми припомниш на колко точки зад цдна бяхме, когато Гонзо пое отбора от Ратко и на кое место в класирането?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 4:09 pm 
Аватар

Сега да не изкарате ратко треньор :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 4:18 pm 

Седем:Едно написа:
Цитат:
Води отбора от Ноември 2009 до Май 2010 като старши треньор, което включваше и 3 мача в групите на ЛЕ, направи зимната селекция през сезона и едвам класира отбора на 3-то място приписвайки негативите на Ратко (който спечели Суперкупата и вкара отбора в ЛЕ след двугодишно прекъсване).

Може ли да ми припомниш на колко точки зад цдна бяхме, когато Гонзо пое отбора от Ратко и на кое место в класирането?

Нали съм писал ясно, че негатива за третото място го даваме на Ратко. А какво мислиш за останалите неща, които съм написал? Дали Гонзо е нов за треньорската професия и не е имал шанс да се понаучи поне малко, дали пък не е свикнал още с отбора и т.н.?

Последна промяна SZ_FEN на Вто Сеп 27, 2011 4:27 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 4:18 pm 
Аватар

Цитат:

[/quote]

Едвам класирал отбора на трето място-след като изоставахме 16 точки от свинете в средата на есенния полусезон, да не искаше да станем шампиони? В ЛЕ под негово ръководство беше и единствената победа в групите-над Лацио. А че Ратко вкарал отбора в ЛЕ-това стана заради промяната в регламента на УЕФА, отстранихме не без трудности ФК Баку, като в първия мач едвам удържахме 0:0, а втория цяло първо полувреме беше ебати мъката, като е толкова голям треньор тоя Ратко, що не отстрани Дебрецен и после записа серии като 5 поредни загуби и 1 спечелена точка от 6 мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 4:31 pm 

Гатев написа:
Едвам класирал отбора на трето място-след като изоставахме 16 точки от свинете в средата на есенния полусезон, да не искаше да станем шампиони? В ЛЕ под негово ръководство беше и единствената победа в групите-над Лацио. А че Ратко вкарал отбора в ЛЕ-това стана заради промяната в регламента на УЕФА, отстранихме не без трудности ФК Баку, като в първия мач едвам удържахме 0:0, а втория цяло първо полувреме беше ебати мъката, като е толкова голям треньор тоя Ратко, що не отстрани Дебрецен и после записа серии като 5 поредни загуби и 1 спечелена точка от 6 мача?

Позволи ми да се самоцитирам, а между другото, дали Баку (тогава) бяха по-слаби от Спартак Търнава (сега)?

Цитат:
Нали съм писал ясно, че негатива за третото място го даваме на Ратко. А какво мислиш за останалите неща, които съм написал? Дали Гонзо е нов за треньорската професия и не е имал шанс да се понаучи поне малко, дали пък не е свикнал още с отбора и т.н.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 4:38 pm 
Аватар

Като цяло написа верни неща, но е нормално всички да се захванем с това, което се набива в очи и много дразни, а именно "направи зимната селекция през сезона и едвам класира отбора на 3-то място приписвайки негативите на Ратко ". Все едно при Ратко сме били на първо място (а не на 16 точки зад прасюгите) и Гонзо е приписал своите негативи на Ратко. Гадно звучи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 5:02 pm 

Седем:Едно написа:
Като цяло написа верни неща, но е нормално всички да се захванем с това, което се набива в очи и много дразни, а именно "направи зимната селекция през сезона и едвам класира отбора на 3-то място приписвайки негативите на Ратко ". Все едно при Ратко сме били на първо място (а не на 16 точки зад прасюгите) и Гонзо е приписал своите негативи на Ратко. Гадно звучи.

Приемам критиката и ще поправя коментара си веднага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 11:14 pm 

Никак не съм съгласен с мнението, което изплува пък сега, че "Гонзо крепи Левски и ако се махне, ще стане дори по-лошо". Единствената функция на Гонзо в момента е да крепи спокойствието на Батков, да крепи напълно съзнателно едно статукво, което е изгодно единствено за адвоката и е разрушително за Левски. По-добре да има още по-сериозни сътресения и да очакваме някакви по-революционни промени в закостенялата структура на клуба, отколкото да се продължава тази летаргичност и апатия.

Другото, с което не съм съвсем съгласен, е, че Батков е основният виновник за сегашното изнемогване на отбора в спортно-технически план, а треньорът е едва ли не мъченик и жертва. Адвокатът винаги е бил несъстоятелно парвеню, което хал хабер си няма от управление на футболен клуб. Обаче никой не е виновен на Гонзо, че вече трета година не може да изгради гръбнак на отбора, че играчите, които е харесал и с които толкова се хвалеше, в момента са най-изнемогващи, че тактически ни надиграват отборчета от Разград и Търнава. От първите години на Чорни досега Левски винаги е бил все толкова несъстоятелен финансово, но никога не е бил толкова несъстоятелен игрово. При това положение кой е виновен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 10:30 am 
Аватар

Smirnoff написа:
От първите години на Чорни досега Левски винаги е бил все толкова несъстоятелен финансово, но никога не е бил толкова несъстоятелен игрово. При това положение кой е виновен?

Доста несъстоятелни игрово бяхме през целия последен сезон при Стоилов, почти целия сезон на Кокъла, целия сезон с Ратко и след него, така че това сега не е нищо по-различно. И там е проблема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 2:22 pm 
До дни взимаме страничен съдия от Холандия, еднакво добре бяга и по двата фланга, щото има къса фаланга... :smt002 Ще ни струва нищо пари, 1,3 милиона евро, но тва за БАЩИЦАТА са като есенни листа паднали след лек повей, той плаща толкова данък смет само :bigok Да се свети пресветото му име, дълго да ни радва... :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 7:11 pm 

krivia написа:
Smirnoff написа:
От първите години на Чорни досега Левски винаги е бил все толкова несъстоятелен финансово, но никога не е бил толкова несъстоятелен игрово. При това положение кой е виновен?

Доста несъстоятелни игрово бяхме през целия последен сезон при Стоилов, почти целия сезон на Кокъла, целия сезон с Ратко и след него, така че това сега не е нищо по-различно. И там е проблема.

Не казвам, че това бяха успешни години, но бяха доста по-смислени от сегашната. При Стоилов последния сезон бяхме трагични - да! Но впоследствие се оказа, че същият е сглобил много силен отбор, за който просто е трябвало време да развие потенциала си. Години наред след това гръбнакът ни се състоеше от онези играчи. Така че онази година не я броя празна като сегашната при нито едно положение. При Кокала играехме покъртително старомоден футбол, но поне мотивация имаше и станахме шампиони - нещо, което Гонзо вече трета година дори не може да си помисли. При Ратко нещата също бяха доста зле, но тогава си взехме най-важния мач за годината - с ФК Баку. И то Достанич дебютира в тежкото гостуване там, като тогава сръбската школа си каза думата (па макар и в кръвта на един доста посредствен наставник) и просто ги надхитрихме. И двата мача си ги спомням перфектно - спечелихме ги само с тактика. Сега някой ще каже - е, да ама после бихме Лацио. Само че тук говорим за истински мачове, в които противникът играе на кръв, а не в такива, в които е излязъл на разходка с децата на юношите, и в които единственият резултат е, че в глуповатото българско съзнание се ражда някаква лъжлива представа за величие и подвиг.

Пак казвам, такава година като сегашната не сме имали никога. Хем посрани във всички възможни турнири, хем никакъв отбор не се гради - защото е факт, че попълненията от миналата и тая година вървят по-скоро надолу, отколкото да се обиграват, както беше със Зе Соареш, Жоазиньо и т.н. навремето. Играчите са напълно деморализирани и само откровен идиот може да повярва, че при това им състояние на духа, е възможно в момента те да градират и да се обиграва някакъв космичен "нов Левски". Това сега е нулева година с тенденция и следващата да е нулева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 9:54 pm 
Аватар

krivia написа:
Smirnoff написа:

При Кокала станахме шампиони с чутовни играчи като Сърмов, Георги Христов и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 12:39 am 
Аватар

Росен написа:
krivia написа:
Smirnoff написа:

При Кокала станахме шампиони с чутовни играчи като Сърмов, Георги Христов и т.н.

Пак се правите на ударени кой изнесе и онзи сезон, кой вкарваше така ценните голове в култовите победи на Левски на Кокала с по 1:0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 7:49 am 
Аватар

Не са и малко заслугите на Кокала да станем шампиони тогава. Пък и ако трябва да бъдем честни после Гонзо си му заби нож в гърба, въпреки че знаем какво беше мнението на Кокала за Царя. Затова и го разбирам Велев сега като го храни. Ставаш шампион, почти нямаш време за подготовка и те сменят без да си се провалил. Но като цяло не смятам, че трябва да се сърдим на Гонзо, де :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 8:36 am 
Аватар

Morning Glory написа:

Пак се правите на ударени кой изнесе и онзи сезон, кой вкарваше така ценните голове в култовите победи на Левски на Кокала с по 1:0.

Добре, извинявай! При Кокала станахме шампиони с играчи като Сърмов и Георги Христов, ама Гонзо изнесе онзи сезон, даже полусезон, защото първата част не вкара и 1 гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 8:46 am 
Аватар

Абе що не погледнеш къде бяхме в началото и къде след това. Вихрен и Беласица и певеца може да бие. Пусни си репортаж на мача с Беласица, специално правих репортаж да си спомнят хората кво играхме тогава. След дербито нещата се промениха и всеки мач ни измъкваше Гонзо. Поне за 5 мача се сещам, ама от решителните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 9:04 am 
Аватар

Тва малко сега е глупав спор, все едно да кажеш, че миналия сезон Гонзо нищо не е направил и Гарата ни е изнесъл сезона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 9:29 am 
Аватар

Kryten написа:
Абе що не погледнеш къде бяхме в началото и къде след това. Вихрен и Беласица и певеца може да бие. Пусни си репортаж на мача с Беласица, специално правих репортаж да си спомнят хората кво играхме тогава. След дербито нещата се промениха и всеки мач ни измъкваше Гонзо. Поне за 5 мача се сещам, ама от решителните.

Спокойно, виж сега: вторият полусезон вкара 12 гола и ни направи шампиони, ама нали знаеш, че една птичка пролет не прави, или вече почна да прави? Тук не се говореше за футболиста Гонзо, ама Morning Glory реши, че се правя на ударен, защото може би мразя Гонзо :roll: Обичам футболиста, който вкара над 120 гола за Левски. Не го харесвам като треньор просто. Ако любимият ми футболист беше станал и добър треньор щях да съм най-щастливия човек на света, ама не става.
antonatan, не ни ли изнесе Гара сезона?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 9:47 am 
Аватар

Изнесе ни го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 9:48 am 
Аватар

antonatan написа:
Изнесе ни го.

Кратко и ясно! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 10:25 am 
Аватар

Росен написа:
Morning Glory написа:

Добре, извинявай! При Кокала станахме шампиони с играчи като Сърмов и Георги Христов, ама Гонзо изнесе онзи сезон, даже полусезон, защото първата част не вкара и 1 гол.

Голове на Георги Александров Иванов – Гонзо, през сезон 2008/2009 г. (есен) на "А" ПФГ:

11 кръг, 01.11.2008 г., Левски – лит(*кс-етрополе 1:1 (1 гол)
13 кръг, 16.11.2008 г., Левски – Славия 1:0 (1 гол)
14 кръг, 23.11.2008 г., Миньор (Перник) – Левски 0:2 (2 гола)
15 кръг, 29.11.2008 г., Левски – Пирин 2:0 (2 гола)

Общо голове: 6

Забележка: И шестте гола са единствените за Левски във въпросните мачове и са донесли на отбора 10 точки, без да говорим за моралната им стойност – голове в дербитата с прасетата и орките. С тези 10 точки Левски излезе на първо място в крайното класиране за есенния полусезон.

Момче, на кантар си.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]