forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 3:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 01, 2011 2:22 pm 

Леле, сега попадам на мненията на иво кривата глава :shock: Много е смел отдалеч нещо... Интересно защо не дойде при публиката с така изразената си позиция по всички въпроси...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 01, 2011 2:26 pm 
Аватар

Сигурни ли сте, че е той? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 1:33 am 

С риск да се нахвърлите върху мен, ще попитам хикстам: Кажи си честно, ти си срещу ГОНЗО нали? Такива, като теб очакваха ГОНЗО да получи 15 %, но не стана, разберете, ние не сме по-глупави от вас! От класацията се вижда, че работата е на кантар!!!!!!!!!!!!!!!!! Оставете човека да работи!!!!!!!!!!! И както ни питате, дали вярваме, че ГОНЗО е от 3 месеца. Да приемем, че не е така, а е от 3 години, тогава е много добър, защото победи 2 пъти чорба1 и 2 пъти чорба2, двата последни шампиона на Швеция, Спортинг, Гент и завърши нещастно на равно с бъдещия шампион на Франция! Да съгласен съм, че играхме хубав футбол при Грозни, но най- хубавия футбол играхме при ШПАЙДЕЛА!!!!!!!!!!!! Сигурен съм, че ако ГОНЗО се махне и на вас ще ви е криво!!!!!!!!!!!!!!!! Момчето е добро и винаги вярно на ЛЕВСКИ!!!!!! Бях на море, там един левскар ми каза, че човек от бфс му казал, че Черно море са шампиони. Казвам му, стига бе, защото са първи ли? Не защото така са решили! Не вярвам на тези сашо дикови алабаланици, но със кой да ги споделя, ако не с вас!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой е шаппиона: ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!! само ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:27 am 
Аватар

Levskar67 написа:
С риск да се нахвърлите върху мен, ще попитам хикстам: Кажи си честно, ти си срещу ГОНЗО нали? Такива, като теб очакваха ГОНЗО да получи 15 %, но не стана, разберете, ние не сме по-глупави от вас! От класацията се вижда, че работата е на кантар!!!!!!!!!!!!!!!!! Оставете човека да работи!!!!!!!!!!! И както ни питате, дали вярваме, че ГОНЗО е от 3 месеца. Да приемем, че не е така, а е от 3 години, тогава е много добър, защото победи 2 пъти чорба1 и 2 пъти чорба2, двата последни шампиона на Швеция, Спортинг, Гент и завърши нещастно на равно с бъдещия шампион на Франция! Да съгласен съм, че играхме хубав футбол при Грозни, но най- хубавия футбол играхме при ШПАЙДЕЛА!!!!!!!!!!!! Сигурен съм, че ако ГОНЗО се махне и на вас ще ви е криво!!!!!!!!!!!!!!!! Момчето е добро и винаги вярно на ЛЕВСКИ!!!!!! Бях на море, там един левскар ми каза, че човек от бфс му казал, че Черно море са шампиони. Казвам му, стига бе, защото са първи ли? Не защото така са решили! Не вярвам на тези сашо дикови алабаланици, но със кой да ги споделя, ако не с вас!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой е шаппиона: ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!! само ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!! :levski

Никът ми се чете Хипопотам - двата хикса са знаци за умножение(по, по - hixxtam).
Питаш ме, дали съм срещу Гонзо?
Естествено, че не съм срещу Гонзо, като футболист и човек, Не съм срещу Гонзо и като треньор, но според мен, все още много има да се учи. Дали това трябва да е на ходом в Левски или някъде другаде е отделен въпрос, за който аз имам собствено мнение. Не трябва да се гледа на света в черно-бяло.
Момчета и момичета, светът е цветен.
Никъде в моите мнения, не съм засегнал или обидил Гонзо. Изразил съм мнение относно играта на отбора, и обърнете внимание, любимият ми отбор от много години. Казваш, че сме играли най-хубавия футбол при Шпайдела. При него играехме на бързи контраатаки, с едно докосване и се получаваха доста красиви комбинации, но тази игра я играехме и при Витлачил. Да не забравяме, че Методиев беше много хитър като футболист и като треньор също. Целта му беше да се надхитри противника и в повечето случаи успяваше. При Грозни заиграхме преса по целия терен, активен съвременен футбол и никой не се влачеше по терена или да стой със скръстени ръце. Стила на игра и при двамата беше сходен, относно отиграването на топката, с едно докосване, бързи пасове и пласиране, но зоновото разположение на играчите и пресата според мен(подчертавам според мен), бяха в полза на Грозни.
В момента играта на отбора не ми харесва и единствения, пак според мен, който носи отговорност за това, е треньора.
Относно този слух за морето, просто не вярвам и си мисля, че много скоро ще рухне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 10:41 am 

ХИ ПО ПО ТАМ :smt042 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 1:54 pm 
Аватар

angeloff написа:
ХИ ПО ПО ТАМ :smt042 :smt042

Дам, дам... :smt042 :smt042 :smt042
Всички приятели ми викат - хипо:)
По този начин, завързах прякора си с дебелокожата животинка - хихихихихи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:00 pm 

Мислех, че тази тема е затворена и не влизах тук, но ще отговоря на Хипо ( наричам те така, защото смятам за приятел всеки ЛЕВСКАР, ако ти е неприятно ще те наричам Хи по по там ) Човече, написа едно мнение изцяло срещу ГОНЗО, и хора срещу него го изкараха страхотно ( уважавам това, както много пъти съм казвал обичам всички ЛЕВСКАРИ ), но не мисли, че всички мислим така! Че света не е чернобял всички знаем не сме далтонисти ( уважавам ги, но дори и те гледат цветно просто не виждат определени цветове ) Това за чернобелия свят и бялата черта, по която вървим са номера на комунистите ( дс ) . Повечето момчета тук не са играли футбол през голямото междучасие и в обедната почивка с сини и червени вратовръзки на врата!!!!!!!!!!!!!! Не са обременени, като нас и са бъдещето на ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!! Ако смяташ, че гледаме света чернобяло, дори и образно, значи много ни подценяваш, а себе си надценяваш!!!!! Не нападайте ГОНЗО и момчетата, а ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:10 pm 

Хипо, не съм съгласен, че при В. МЕТОДИЕВ ( ШПАЙДЕЛА ) сме играли на контри, напротив грабвахме противника от първата до последната минута и не му давахме топката, ако ги имаше сегашните статистики по тв тогава щеше да е 70% на 30% ; 80% на 20% владеене на топката!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 11:32 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Мислех, че тази тема е затворена и не влизах тук, но ще отговоря на Хипо ( наричам те така, защото смятам за приятел всеки ЛЕВСКАР, ако ти е неприятно ще те наричам Хи по по там ) Човече, написа едно мнение изцяло срещу ГОНЗО, и хора срещу него го изкараха страхотно ( уважавам това, както много пъти съм казвал обичам всички ЛЕВСКАРИ ), но не мисли, че всички мислим така! Че света не е чернобял всички знаем не сме далтонисти ( уважавам ги, но дори и те гледат цветно просто не виждат определени цветове ) Това за чернобелия свят и бялата черта, по която вървим са номера на комунистите ( дс ) . Повечето момчета тук не са играли футбол през голямото междучасие и в обедната почивка с сини и червени вратовръзки на врата!!!!!!!!!!!!!! Не са обременени, като нас и са бъдещето на ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!! Ако смяташ, че гледаме света чернобяло, дори и образно, значи много ни подценяваш, а себе си надценяваш!!!!! Не нападайте ГОНЗО и момчетата, а ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!! :levski

Levskar67, написах едно мнение в което изразих позицията си за сегашното състояние на отбора, а не срещу Гонзо. Никого не съм плюл, съвсем ясно написах кое не ми харесва и какво не виждам в треньора Гонзо.
Не съм казал, че гледаш или гледате чернобяло, а че не трябва да се гледа така, но реакцията която виждам, е чернобяла. Няма безгрешни хора на този свят, няма съвършени, и ако се критикува нещо, то не значи, че си против него, а че обичаш нещото и искаш то да отстрани тези недостатъци които критикуваш. Основното което ние привържениците искаме, е игра? Каква е в момента играта на отбора? Харесва ли ти? Ако ти харесва, значи ние сме с различни виждания за нея(което е съвсем нормално и достойно за уважение), но не променя моето.
Виж, аз нямам някакви претенции за вещ в тази игра, но обичам футбола, обичам ЛЕВСКИ и искам любимия ми клуб да играе привлекателен, динамичен и съвременен футбол, искам отборът ни да има успехи както на международната сцена, така и в родното първенство.
Когато се спомене името ЛЕВСКИ това трябва да значи победа.
Това е...

ПП - Всеки може да се обръща към мен с Хипо... В крайна сметка сме Левскари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 3:30 pm 

Хипо, естественно, че играта на ЛЕВСКИ не ми харесва. И аз искам ЛЕВСКИ да е това, което искаш, но на този отбор не му трябва нов треньор, а време и спокойствие!!!!!!!!!!!!! Защото целия ляв фланг е нов, половината десен (, а доскоро МЮЛДЕР беше контузен, значи и целия десен ) и цялото нападение!!!!!!!!!!!!! В защита тъкмо ИВАНОВ и МИЛИЕВ се сработиха ( визирам пролетния полусезон, включително и мача с чорба2 и в Австрия ИВО се контузи, в Търнава и ДАНЧО и заиграха ГРИИН ( не става за защитник ) и РИСП ( въобще не става за ЛЕВСКИ ) и всички знаем, как се оттървахме второто полувреме, добре че окапаха физически в продълженията. Не е виновен ГОНЗО, това му купува бай Ганчо!!!!!!!!!!!! Колко по-добре да ги подреди от това? Във всички мачове до сега имаше садийска сеч срещу ЛЕВСКИ, защо комсомолчетата от всички медии премълчават, а някой направо грозно изкривяват истината? Какво ще направи новия треньор? Ще дойде наготово, ще чака да се сработят ( това прави и ГОНЗО ) и ще се оправдава с ГОНЗО!!!!!!!!!!!!! Мненията ми са черно бели, защото пиша черно на бяло, лишени са от филосовски блабла глупости, защото мисля, че е излишно и не харесвам това!!!!!!!!!!!! Не нападайте ГОНЗО и момчетата, а комсомолчетата от всички медии и ПЕРУКАТА с неговите глашатаи, защото трябваше 100 пъти да унищожат чорба1, а нас се опитват да смачкат!!!!!!!!!!!! Естественно, че ще си вкарат автогол!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 5:44 pm 

гонзо вън. 3 години ми съсипва нервите с "треньорските" си опити, а сега за капак взе да прави и далавери за сметка на Левски (реваншът в Търнава). Като футболист ме караше да се насълзявам от щастие сега като "треньор/мениджър/държанка" ме отвращава. Докара ме до това, че да не гледам любимият си отбор, а това в досегашният ми съзнателен живот не се беше случвало. До тези 100 тина мазохиста отговорили с "да" вярно е че всички имат право на мнение, но когато става въпрос за любимият Левски няма начин ако си истински левскар и си гледал мачовете последните 3 години, да отговориш с "да" на тази анкета. Няма как да стане. Това е човека който ни докара "иво оскубаните вежди" и старокин "маневрата", да не споменаваме че същият изгони Кривия и поднови договора на метресата си баба йоцка, както и продаването на Жо и докарването на „седемнайсете“ други знайни и незнайни войни на които дори и не даде шанс, но пък затова иво "национала" е още в Левски. @№$%€ гонзо ти се превърна в позор. Може само да се надяваме, че г-н Чорни ще си замине и при новите собственици школата ни ще започне да работи професионално със истински специалисти. Това че не сме шампиони в това треторазрядно куклено шоу "а група" не е проблем, проблемът е че светлият лъч наречен ПФК Левски 1914, който светеше дори по времето на комунизма взе да свети все по бледо и бледо и ако продължава таке ще угасне.
Само Левски але але але

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 5:57 pm 
Аватар

Какви далавери е направил Гонзо в реванша,че ми стана интересно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 5:59 pm 
Аватар

Можеш да си смениш ника, и да идеш при онези, които пеят само за победа!!! Аман от капацитети без покритие :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:04 pm 
Аватар

Като те отвращава Гонзо, аре у лево...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 7:34 pm 

Напълно подкрепям Левскар Завинаги и се надявам вие гъзолизачите на Батков и неговите производни на Герена скоро да отидете "у лево" за да имаме пак нашия истински ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 7:39 pm 
Аватар

Даниеле,путко заспала,никой не те беше обидил нито теб,нито левскаря за винаги,имате си мнение-пишете си го,но ти ме изпращаш да лижа нечии гъз,а мен ме е гнус,позволявам ти ти да лижеш дупе,което си харесаш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 8:20 pm 
Аватар

Даниеле, гъзолизачите сте вие, защото за вас Гонзо е основният и непреодолим проблем, а не мустакатата свиня!!! Колко още легенди, трябва да сменим и да оплюем, докато непомака си гледа комфортно далаверите? Утре като нашлевем орките с 2,3 гола, друга песен ще запеете, нали? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 8:22 pm 
Аватар

Има ли възможност daniel7 да има нещо общо с Дани Боримиров. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 8:53 pm 
Аватар

Може да е синът му, той и Борето меко казано не харесват Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 11:44 pm 

Левскар завинаги твърдиш, че ГОНЗО е от 3 години треньор и през това време ти е съсипал нервите!!!!!!!!!! :smt017 Щом вярваш в това, значи ще те попитам: Кога точно ти ги съсипа? Когато бихме 2 пъти чорба1 ли, или когато бихме 2 пъти чорба2, когато бихме 2-та последни шампиона на Швеция ли (Калмар и Аик ) или когато бихме Спортинг, а може би когато завършихме нещастно наравно с бъдещия шампион на Франция?????? Никога ЛЕВСКАРИ не обиждат ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!!! Не сме 100, а 109 или 41%, срещу ГОНЗО са 44% (, но голяма част от тях искат ГОНЗО да остане директор ) и никой не го обижда, като теб и Даниел!!!!!!!!! Не ми приличате на ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!!!! Такива провокации приличат на други хора и тук няма да минат!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 12:30 am 

Та какво казвате, Илиян Илиев ли е подходящия треньор за ЛЕВСКИ или Пепи Хубчев ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 12:57 am 

Към левскар 67 мога да ти изпиша 5 страници с подробности какво точно гонзо не е направил или направил през тези 3 години (защото за разлика от някои други "левскари" аз съм ги изживял тия мачове) но ще карам напряко. Ако теб те задоволява победата над класирал се вече отбор като Спортинг дошъл със 5 тия си отбор (не ме разбирай погрешно аз се радвах, но съм също и реалист) или равенството срещу Лил (благодарим ти "глава" в крайна сметка гонзо драпа толкова много за теб и те пустна в най подходящият момент в мача невероятен тактик е този гонзо ей) които се бяха съсредоточили изцяло над френското първенство и не ги ебеше за тоя турнир което и си пролича също и в следващият кръг с/у ПСВ, ако тези мачове те задоволяват е ок повечето които гледат от време на време мачове може би дори са изпаднали в екстаз, но за мен потенциала ни беше далеч над това представяне и именно "тренера" беше най слабото ни звено. Относно победите над ония ми ти хубостници чорба 1 и 2 от кога победите над рипнитопковци са критерий за Левски. Същите тези рипнитопковци дори ни биха на Герена и то само със борба и без никаква идея. Единственото за което благодаря на гонзо в 3 годишният си тренерски опит е че не се противопостави на привличането на двамата холандци които Жейнов докара, а може би е и нямал и думата защото те се оказаха много класни, но се вижда и че на тях взе да им писва от капацитета на тренера. И най накрая ако смяташ, че се опитвам да провокирам някого моля не ми чети писанията изглежда, че ти здраво си стъпил на земята и едва ли аз ще ти променя позицията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 1:01 am 
Аватар

Много ясно. Нас ни задоволява единствено победа над Барса, и то само ако е убедителна. Ние сме Левски все пак! Пеем само за победа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 1:30 am 

Само те моля да не обиждаш ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!! Аз не смятам, че ГОНЗО е треньор от 3 години, а от есента!!!!!!!!!!! За да разбереш какво мисля прочети мненията ми по-горе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 1:43 am 

Внимание!!!
Моля привържениците и феновете на треньора гонзо да не четат долу написаното защото не го фаворитизира или подкрепя по никакъв начин а точно обратното, благодаря за вниманието.

За всички останали и най вече към Suum cuique сега ще направя Моята бърза дисекция на реванша:

1 во баба йоцка игра 120 минути знам че е в невероятна форма ама все пак трябваше ли да бъде оставен 120 минути да се разхожда (грешка подтичкваше до около 25 минута) спираше всяка наша атака наложи се Мюлдер да се включва в атаките което пък ни откриваше отзад защото хубостника дори не го покриваше изобщо какво прави йовов във отбора спирам дотук с него.
2 ро забелязахте ли другият турист в отбора господин "звезда" гаджев стоеше най малко на 3-4 метра от хората които се предполагаше че трябва да бие и така цял мач, но явно такива са му били указанията на тренера за мен гаджев си продаде душата и никой не може да ме убеди в обратното.
3 то миналият сезон гонзо започна усилено да драпа и плаче за старокин на мен ми стана интересно и взех че се жертвах и гледах черноморец и чорбетата за да го видя що за стока е еми познайте 99 процента от пробивите на безхаберните чорбета бяха именно през неговата зона, а той дори и не се криеше ами си ги пускаше съвсем открито (продажно треторазрядно актьорче) сценарият се повтори и в Търнава аз ако съм треньор и ми пука за отбора няма как да не го видя това но явно това са били указанията отново.
4 то в средата на терена имахме само един човек Гриийн който си даде сърцето в опитите да покрива оголената от гаджевица зона и когато Милиев се контузи далновидният гонзо премахна и последният ни действащ опорен халф като го върна в защита при положени че имаше Башлиев в състава а също така всички знаем че Гриййн не се чувства комфортно като последен той е повече ловно куче отколкото куче пазач ако ме разбирате какво имам предвид повечето играли играта на по високо ниво от махалата ще ме разберат. Така на практика останахме без първата защитна линия Димов не го броя момчето защото той още докато влезе и трепереше като дафинов лист не го обвинявам просто няма опит и най вече нерви.
5 то защо пусна младото лъвче Райков на мястото на Младенов който се опитваше да играе, а не на мястото на тумора йоца (защото трябваше някой да ни спира атаките и да пропустне така важната ПЪРВА дуСпа ако се стигнеше дотам)

Ами не знам за вас, но аз гледах мача втори път само и само да си докажа че не съм си внушил всичко написано по горе под действието на емоциите познайте какво това не само че не разколеба ами утвърди вече горе описаните впечатления. Всичко това ме води на идеята че гонзо и компания са се облажили от тото машинации.

Само Левски але але але

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 1:54 am 
Аватар

Даже мисля, че Гонзо трябваше да вземе Спас Делев! Той има харизма, и не е продажник. А и е бърз, за разлика от бавния Йовов!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:05 am 

Ти си голям специалист бе, да не си завършил Коверчано, Кьолн или нещо пропускам!!!!!!!!!!! За кой мач говорим чорба1-черноморец 1-2 ли? Ако е така, не само че не му пробиваха фланга, ами точно обратното, той ги пробиваше и направи асистенции при 2-та гола!!!!!!!!!!!!!!! На мен тогава ми направи впечатление! За Търнава точно ГРИЙН беше големия грешник и то не само за червения картон!!!!!!!!!!!! Много злобичка си насъбрал срещу ГОНЗО, успокой се, не можеш да ни убедиш с тези измишльотини. Защо се появи сега, съмняваш ме, че си орк!!!!!!!!!! Днес подкрепяй ЛЕВСКИ докрай! САМО ЛЕВСКИ!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:19 am 

спас зелев и бърз? Да нямаш предвид някой друг?
До левскар67 ти не видяли написаното с червено! Айде сега да не се обиждаме пий си хаповете и по полека че да не получиш някой инфаркт. За какви асистенции говориш бе паляк церноморец цура беше 0:4 и точно през старокин минаваха всички атаки научи се да четеш първо после коментирай. Ама ти е простено нали трябва да има и такива като теб. Отивай и целувай иконата на гонзо и заспивай в мир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:21 am 
Аватар

Даже би трябвало да вземем Радуканов, на мястото на Гонзо, момчето се справя чудесно, а тоя Гонзо къв е, няма 5ти клас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:27 am 

Не знаех че гонзо е ходил на училище :lol: . Относно мамалигаря може да го вземем да ни коси тревата ама за друго не става. Само на браво и пляскане с ръце може да успее в купените от боклуците мачове и срещу гонзо ама ако срещу него се изправи по добър Треньор и ще издъхне.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]