Levskar67 написа:
С риск да се нахвърлите върху мен, ще попитам хикстам: Кажи си честно, ти си срещу ГОНЗО нали? Такива, като теб очакваха ГОНЗО да получи 15 %, но не стана, разберете, ние не сме по-глупави от вас! От класацията се вижда, че работата е на кантар!!!!!!!!!!!!!!!!! Оставете човека да работи!!!!!!!!!!! И както ни питате, дали вярваме, че ГОНЗО е от 3 месеца. Да приемем, че не е така, а е от 3 години, тогава е много добър, защото победи 2 пъти чорба1 и 2 пъти чорба2, двата последни шампиона на Швеция, Спортинг, Гент и завърши нещастно на равно с бъдещия шампион на Франция! Да съгласен съм, че играхме хубав футбол при Грозни, но най- хубавия футбол играхме при ШПАЙДЕЛА!!!!!!!!!!!! Сигурен съм, че ако ГОНЗО се махне и на вас ще ви е криво!!!!!!!!!!!!!!!! Момчето е добро и винаги вярно на ЛЕВСКИ!!!!!! Бях на море, там един левскар ми каза, че човек от бфс му казал, че Черно море са шампиони. Казвам му, стига бе, защото са първи ли? Не защото така са решили! Не вярвам на тези сашо дикови алабаланици, но със кой да ги споделя, ако не с вас!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой е шаппиона: ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!! само ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!

Никът ми се чете Хипопотам - двата хикса са знаци за умножение(
по, по - hi
xxtam).
Питаш ме, дали съм срещу Гонзо?
Естествено, че не съм срещу Гонзо, като футболист и човек, Не съм срещу Гонзо и като треньор, но според мен, все още много има да се учи. Дали това трябва да е на ходом в Левски или някъде другаде е отделен въпрос, за който аз имам собствено мнение. Не трябва да се гледа на света в черно-бяло.
Момчета и момичета, светът е цветен.
Никъде в моите мнения, не съм засегнал или обидил Гонзо. Изразил съм мнение относно играта на отбора, и обърнете внимание, любимият ми отбор от много години. Казваш, че сме играли най-хубавия футбол при Шпайдела. При него играехме на бързи контраатаки, с едно докосване и се получаваха доста красиви комбинации, но тази игра я играехме и при Витлачил. Да не забравяме, че Методиев беше много хитър като футболист и като треньор също. Целта му беше да се надхитри противника и в повечето случаи успяваше. При Грозни заиграхме преса по целия терен, активен съвременен футбол и никой не се влачеше по терена или да стой със скръстени ръце. Стила на игра и при двамата беше сходен, относно отиграването на топката, с едно докосване, бързи пасове и пласиране, но зоновото разположение на играчите и пресата според мен(подчертавам според мен), бяха в полза на Грозни.
В момента играта на отбора не ми харесва и единствения, пак според мен, който носи отговорност за това, е треньора.
Относно този слух за морето, просто не вярвам и си мисля, че много скоро ще рухне.