forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 11:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:20 pm 
Аватар

borgy написа:
Тъй като тук беше спомената няколко пъти думата "провал" ето и моето мнение какво е провал и на кое следва да казваме провал.

ПРОВАЛ е 6 години подред да наливаш космически суми в геометрична прогресия и въпреки това да отпадаш всеки път на осминафинал (Реал М) !
ПРОВАЛ е всяка година да обещаваш че ще спечелиш "най-силното първенство" на планетата (Ливърпул) и всяка година да оставаш извън първите 4-и !
ПРОВАЛ е да имаш играчи, единия от които струва 80 милиона + треньор като Моуриньо и да те бият като тъпан на сватба (5:0 на Ноу Камп) !

Ето това е ПРОВАЛ !
В пълна степен, на 200%, безусловен и категоричен провал.

Всичко останало са жалки напъни на импотентни прасета("журналисти"), които се опитват да вкарат съдържение в думите, такова каквото им е угодно... И за каквото им е платено, разбира се !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:26 pm 
Аватар

Има нещо вярно, но няма как да сравняваме тези провали с нашите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:35 pm 
Аватар

nikistankov написа:
правиш ли разлика между загуба, отпадане, провал ?...
всяка от тези три думи има свое съдържание и смисъл
... и нека не изнасилваме думите !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:36 pm 
Аватар

А провал ли е когато си обявил като една от двете основни цели през сезона - влизане в групите на ЛЕ - а първият НЕпоставен отбор, който срещаш ти бие шута от "пътя за тях"?
Ако приемем изказванията на ръководството за истина, то засега цялата година е на 50% ПРОВАЛ, останалите са за титлата. С оглед на играта, нищо чудно до няколко кръга и там да сме развяли бялата кърпа и те тогава провала ще си е 100%.
Всички други алабалистики за полуфинали отпреди 30 години НЕ важат към момента. А пък точно отпадането от Дебрецен няма как да е провал, щото това беше отборът, който ни надигра тотално и в двата мача. Не така беше с Тампере, БАТЕ и Жилина - истинските провали през последните години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:44 pm 
Аватар

borgy написа:
borgy написа:
Тъй като тук беше спомената няколко пъти думата "провал" ето и моето мнение какво е провал и на кое следва да казваме провал.

ПРОВАЛ е 6 години подред да наливаш космически суми в геометрична прогресия и въпреки това да отпадаш всеки път на осминафинал (Реал М) !
ПРОВАЛ е всяка година да обещаваш че ще спечелиш "най-силното първенство" на планетата (Ливърпул) и всяка година да оставаш извън първите 4-и !
ПРОВАЛ е да имаш играчи, единия от които струва 80 милиона + треньор като Моуриньо и да те бият като тъпан на сватба (5:0 на Ноу Камп) !

Ето това е ПРОВАЛ !
В пълна степен, на 200%, безусловен и категоричен провал.

Всичко останало са жалки напъни на импотентни прасета("журналисти"), които се опитват да вкарат съдържение в думите, такова каквото им е угодно... И за каквото им е платено, разбира се !

Прекалено висока летва, borgy и в същото време посредствени изисквания, омаловажавайки загуби като във Варна. Всяка издънка, срещу който и да е отбор в България, е провал. Левски е отбор, който в цялостното си съществуване, независимо от властимащите фактори, е играл, играе и трябва да играе определяща и водеща роля в Бг футбола. Всичко различно от шампионска титла и носител на купата е провал. Така виждам аз нещата и както виждаш, не плюя по Гонзо, но не мога да си изкривя сърцето и да кажа - спокойно, всичко ще се оправи. Може би съм гледал мачове на Левски(по телевизията или на стадиона), колкото една четвърт от всички в този форум взети заедно, ако не и повече и казвам с открито и болно сърце - не ми харесва играта, не ми харесва липсата на тактика, не ми харесва разположението на играчите по терена, не ми харесва мачкането на топката, не ми харесва липсата на стръв към гола и желание за надиграване на противника. По слаб Левски(визирам мачовете с Черно море и Монтана) не съм гледал в последните 40 години. Имали сме слаби сезони, имали сме слаби игри, но въпреки всичко се виждаше нещо, усещаше се някаква идея(макар и не изпълнена), дори желание в най безличните ни мачове, а сега? Два проблясъка на Калво, които са може би някаква инерция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:51 pm 
Аватар

borgy написа:
nikistankov написа:
правиш ли разлика между загуба, отпадане, провал ?...
всяка от тези три думи има свое съдържание и смисъл
... и нека не изнасилваме думите !

Определено правя разлика. :wink:
А , ние постигнахме и ЗАГУБА ,и ОТПАДНАХМЕ ,и ПРОВАЛА си беше провал, след като миналата година по това време бяхме в групите и искахме дори и да излезем от тях, тази година също се купиха някои класни попълнения и беше дадена заявка за нова атака в Европа. И какво искаш да кажеш, че при първия срещнат противник (Непоставен) ,бием с мъка на Герена 2-1 ,там повеждаме ,но ни обръщат и отпадаме от дузпи, Е ТОВА АКО НЕ Е ПРОВАЛ, здраве му кажи. Да беше Берое, да, провал силно казано. Но ние искаме да израстваме в Европа, мамка му, как ще стане с подобни неща като тази година? :smt017

Последна промяна natural на Съб Авг 27, 2011 4:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:51 pm 
Аватар

съгласен съм с теб, hixxtam
баща ми е на 70 години и казва абсолютно същото като тебе!
мисълта ми беше друга - самоцелното и некоректно използване на думи и изрази, което очевидно е добре подготвено от онези и само малък повод трябва за да прочетем/чуем как идвал свършека на света за ЛЕВСКИ... за това ставаше дума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:52 pm 
Аватар

Anarion написа:
Провал ли е отпадането от "Спартак" - Търнава?
Ами да видим. Провал е да отпаднеш от очевидно, видимо по - слаб отбор (че и без традиции по възможност).
Тия имат полуфинал за КЕШ и бяха фактор още по времето на Чехословакия. Не е да са "Реал" - Мадрид, ама не са и анонимници.
Къде сме ние, къде са словаците? Те имат две участия в ШЛ, ние - едно. Те играха на последното Световно и биха Италия, ние... :ohmygod2
Та май щеше да е провал те да бяха отпаднали от нас...
То разбирам да са ни били двата пъти като "Дебрецен" (виж, типичен провал), а то какво - разменени победи и отпадане с дузпи, срещу което няма гаранция.
За "достойно представяне" и дума не става. Ама провал... :smt017

Много точно мнение :wink: За провал мога да смятам отпадането от Тампере, защото ни биха на два пъти, а очевидно можехе да ги отвеем.

Всички други "провали" са просто избиване на комплекси. Бате ги виждаме къде са, Жилина също. Дори за Дебрецен не мисля, че беше провал, защото за мен те въобще не бяха лош отбор и сега да се паднат с който и да е наш "гранд" , все ще го бият (а те впрочем вече го доказаха срещу Литекс).

Така че дайте да си живеем в настоящето и да спрем с тия илюзии, че трябва да бием всеки, който не в топ 4 на големите първенства в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 5:01 pm 
Аватар

borgy написа:
съгласен съм с теб, hixxtam
баща ми е на 70 години и казва абсолютно същото като тебе!
мисълта ми беше друга - самоцелното и некоректно използване на думи и изрази, което очевидно е добре подготвено от онези и само малък повод трябва за да прочетем/чуем как идвал свършека на света за ЛЕВСКИ... за това ставаше дума.

Не мисля, че иде реч за онези, по скоро бих го причислил към болката от състоянието на отбора в момента. Понякога отрицателните емоции идват малко в повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 6:02 pm 
Аватар

Цитат:
Егати ,вече срещу какъвто и отбор да се изправим ,те вече имат повече успехи последните години в Европа ,а страната им се е класирала къде ли не ,и е била кой ли не ,за разлика от нас.. Аре стига ,бе!

Еми човек, това ни е хала - аз какво да направя? :smt005
Стига, стига...ама е така. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: КИ ВРЕМЕНА
МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 6:04 pm 

hixxtam написа:
Момчета, нямам претенции, че разбирам тази игра, но започнах да гледам мачове съм привърженик на Левски от 1962г. Спомням си покупката на първия телевизор "Стадион" и първия гол на Гунди срещу Унгария. Спомням си мачове на Левски и ЦДНА, играчи като Гунди, Сашо Костов, Патрата, Абаджиев, Кукиша...
Тогава не разбирах хептен от стратегии, тактики, но големия възход на Левски започна именно с идването на един велик треньор по онова време - Витлачил. Именно под негово ръководство, Левски мачкаше години наред Цдна, после лит(*кс-етрополе, отбора който изсмукваше най-младата и способна футболна кръв на България. Всички наборници, които подлежаха на задължителна военна служба(независимо на кой отбор са юноши), отиваха във военните отбори лит(*кс-етрополе, Ботев - Пловдив, Черно море - Варна, Сливен. Много от тях оставаха в тези отбори заради финасовото обезпечение, а ако покажеха качества веднага биваха командировани в лит(*кс-етрополе. Само най-запалените ЛЕВСКАРИ отстояваха на тази всепоглъщаща ламя и точно затова ЛЕВСКИ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ ТИМ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.
Ще ме попитате защо пиша всичко това? Защото дотогава, нито един наш треньор в България не беше чувал за тактика и стратегия на футбола, за зони и игра в зона, защото се играеше една система при която всеки си пазеше играча и се опитваше да го надиграва. Това което въведе този треньор и до днес го изучават в нашите треньорски школи, но бога ми, времената са променени и всички се развиват във футболно отношение, а ние тъпчем на едно място с някакви епизодични проблясъци.
Нека много от хората, които пишат тук, не ми се сърдят за това което ще напиша сега, не отричам заслугите на Гонзо като футболист, неговата борбеност и всеотдайност, но за треньор се изискват съвсем други качества. Трябва да се мисли, трябва тактически да се надхитри противника, да му се попречи да развива атаките си и в същото време да се организират такива, които да доведат до победно попадение. Извинете ме, но аз не виждам подобна тактическа постройка в отбора ни в момента. Дори при игра с огромно желание, всичко изглежда някак на юруш, малък хаос с желание за победа, а последния мач дори и без него.
За да стъпи Левски на краката си и да спечели шампионската титла, е необходим тактически грамотен треньор, който да може да подготви отбора специфично за всеки един мач, специфично за всеки един противник и да го надиграе, с хитрост, с активност, с бързина и себеотдаване. Това е работа на треньора, да разработи план, който да поставя тези изисквания на играчите и да следи за изпълнението им. Не става само с викане от тъч линията и огромно желание.

Това е мнението на годината за мен. Може би и на века.
И не, това че с Мъри се е получило не означава, че трябва да даваме по 3 години шанс на всеки, дошъл да се учи при нас. Защото с много други не стана. Това е прост житейски закон - когато имаш успеваемост 1:10 не се натискаш отново и отново с телешки инат. Щом като в 9 от 10 случаи експериментите с прохождащи треньори като Вуцов, Велев, Гонзо и т.н. са били неуспешни, значи трявба да се залага на треньори с доказани качества. Тука не става въпрос нито за 60 годишни старци като Муслин, Петрович и Гочето, нито за известни имена от запад, а треньори, които в поне един отбор са успели да изградят облик и да научат футболистите на футбол според възможностите им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 6:14 pm 
Аватар

Цитат:
Щом като в 9 от 10 случаи експериментите с прохождащи треньори като Вуцов, Велев, Гонзо и т.н. са били неуспешни, значи трявба да се залага на треньори с доказани качества. Тука не става въпрос нито за 60 годишни старци като Муслин, Петрович и Гочето, нито за известни имена от запад, а треньори, които в поне един отбор са успели да изградят облик и да научат футболистите на футбол според възможностите им.

Хидъне, по принцип съм съгласен изцяло с това ама според тая формулировка не останаха кандидати.
Айде да кажем, че Илиян е изградил нещо в "Берое", Грозданов - в "Пирин" и "Монтана", че и в "Локо" - Сф (да речем, че още не е старец)...да въртим, сучем - ще изкараме още един - двама.
Но ако ще с малки отбори да си правил чудеса от храброст, в "Левски" е различно. Всеки такъв треньор при нас би бил прохождащ на практика - баш като Вилито Вуцов.
Да, знае кое упражнеие след кое да прави, да - има идея как да нареди конусите, да - стига му акъла да не сменя местата на бековете - добре. Обаче превключването от отбор - кандидат за 6 - о място до "Левски" нещо не му се получава.
В този смисъл дали ще е Гонзо, дали Илиян е все тая. Първият поне вече го мъчиме да се учи, току - виж станало. Дойде ли друг, ако ще да е овършал сека и паланки с модерен футбол на наш гръб тепърва ще се учи да води отбор с претенции. И пак почваме оттам, откъдето тръгнахме.
Това ми е идеята на мен, иначе не съм сляп да мисля че Гонзо е станал едва ли не гениален стратег.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 6:20 pm 
Аватар

Според мен на Илиан му е много по-трудно щото не разполага с добри футболисти, а единственият му избор е да гради отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 6:35 pm 
Аватар

Хидън, каква ирония. Преди беше горе-долу единствен със свое собствено оригинално мнение. А сега форума се напълни с хора с идентично на твоето мнение. Иронията е, че всичките до един са недорасли пубертети :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 6:40 pm 

Няма как да сравняваш Вуцов с Илиян, тъй като отборите на Вуцов никога не са показвали облик и не са играли грамотен футбол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 7:30 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Хидън, каква ирония. Преди беше горе-долу единствен със свое собствено оригинално мнение. А сега форума се напълни с хора с идентично на твоето мнение. Иронията е, че всичките до един са недорасли пубертети :smt003 :smt006

Следя форума от няколко години. Регистрирах се горе/долу преди една. Мненията на Хидън ми правеха впечатление със своя реализъм, макар да бяха понякога малко по негативни от необходимото. Интересно ми е и мен ли ме включваш в графата недораслите пубери, krasi_blue? Верно че човек като остарее се вдетенява, ама аз мисля да прескоча пуберитета :D :D :D
ПП: Копирай ми ника в една от търсачките и ще прочетеш дори биографията ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 9:54 pm 

Гонзо хубаво махна Фейсбук курвата и Йовов който заслужава уважение заради хубавите спомени които ги има заради него- 2:4 на кочината когато беше още юноша буеден и един мач със свинете мисля,че беше за купата когато свинете беха два тролея хора и беха унизени.

Гонзо, моля те махни Хмарян! Тури го да мете стадиона или квото чистене решиш само да не играе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 11:01 pm 
Аватар

Огнянов добре игра днес, даже направи няколко извеждащи пасове, не разбирам какво не му харесвате - точно 1 топка загуби днес!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 11:10 pm 
Аватар

просто е сиганин :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 11:12 pm 

Gonewild написа:
Огнянов добре игра днес, даже направи няколко извеждащи пасове, не разбирам какво не му харесвате - точно 1 топка загуби днес!

На Ломския не му харесваме (поне аз),че е вечната надежда и изпъква срещу такива селски отбори.

Миналата година започна титуляр на няколко мача от ЕКТ и късаше нервите на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 11:27 pm 
Аватар

Мангасарян има техника и вижда играта, но няма самочуствие, защото всеки му вика, че е сиган! И не забравяйте, че в момента този отбор все още се обиграва и не са влезли на 100% във форма. Още са първи мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 12:03 am 
Аватар

Предполагам Гонзомразците са стигнали до душевен оргазъм от появата на тази тема и възможността на нов глас да зеят.

0 tolerance написа:
Еми анкетата я пусна собственика на форума, и бях порицан за това, че изтрих предишната.
Аз освен че думи нямам, не съм влизал във футболни теми от 2 месеца, потресен съм и отвратен от разни хулигани зад скрити (хиднати) айпита. Тоя форум се напълни с пишман разбирачи и тактици, плювалници и мрънкачи. Друго си беше като нямаше интернет. Ся са с криле сичките мишленца.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 12:33 am 

24051914 написа:
Мангасарян има техника и вижда играта, но няма самочуствие, защото всеки му вика, че е сиган! И не забравяйте, че в момента този отбор все още се обиграва и не са влезли на 100% във форма. Още са първи мачове.

Самочуствие? Точно тва му е в повече! Справка- инцидента в Лом с охранителя на затвореното заведение. Цигани нападат българин- е тва ако е липса на самочуствие и чуство на безнаказаност здраве му кажи! За обиграването- той се обиграва от времето когато Мъри го набута в отбора.

Футболистите на Левски трябва да имат поне един процент от човешките качества на Гунди! Ако ги нямат вродени, то поне да се стремят да ги постигнат!

Тес ас ЛИЦЕТО и ПРИМЕРА ЗА ПОДРАЖАНИЕ! ( тук визирам всички, не само Хмарян)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 1:25 am 

Човек, който при цялата сложност на ситуацията и при цялото говорене, което се изговори, стига до извода, че проблема е в личната омраза на няколко форумни потребители към треньора на Левски, би трябвало да има IQ около 85, не повече, заклевам се. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 2:04 am 
Аватар

Anarion написа:
иначе не съм сляп да мисля че Гонзо е станал едва ли не гениален стратег.

Не мисля, че останаха "слепци" дето да мислят, че Гонзо е тактик, стратег или каквото там трябва да е. И, ако трябва да съм честен, хич не виждам как ще се оправят работите. За мен Гонзо не притежава на тоя етап качествата да е добър треньор. Отборът очевидно не може да играе добре, не виждам да е мръднал и сантим от доста време насам, а наистина е тъпичко да се смята, че Гонзо е начело от оня ден. Че Яската помагаше - да, може и той да е взимал важните решения, но Гонзо не е бил безучастен, ясно ни е на всички. Не е нужно да познавам футболната игра в тънкости като Алекс Фъргюсън, за да видя, че от доста време не играем никакъв футбол, а мачовете с Гент, Лил и прочее са проблясъци и откровено "надскачане" на възможностите. Миналат година чорбата ни би на Герена не заради Божката, който го отнесе незнайно защо, а поради елементарни грешки в отбраната, които смея да твърдя, че са работа на треньора да бъдат предотврати. И това е само единия пример - другите мачове, които взимахме, ги взимахме не защото играем добре, а защото сме Левски, а Левски бие по принцип.

Обаче тука има едно голямо но. Гонзо самостоятелно пое отбора преди няколко месеца и има общо 6 мача. Помоли ни за малко търпение и да му дадем време. И дори да не вярвам, че Левски ще заиграе добре и ще печели (имам предвид истински мачове, не срещу местните читалиищни отбори, които попълват А група), то аз няма да се обърна и да почна да му викам "оставка" и да му търся дипломата от гимназията. Защото Гонзо е заслужил да му се даде шанс и да се остави да работи на спокойстиве. Ако не станат работите - майната му - Левски е от сто години на тоя свят, ще преживееме една-две-три години без тая скъпоценна титла на А група. Но този човек е заслужил, когато каже "оставете ме да работя този сезон с Левски", ние да му дадем това право и да не го псуваме като ли че е някакъв наемник.

И този пост не е отговор на Анарион, просто от неговия се хванах да продължа. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 7:58 am 
Аватар

Поредният култов сблъсък в БГ между рационално и емоционално. А после някои хора се ебават със симпатизанти на Атака в други теми :loser2

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:13 am 
Аватар

Trent написа:
Предполагам Гонзомразците са стигнали до душевен оргазъм от появата на тази тема и възможността на нов глас да зеят.

0 tolerance написа:
Еми анкетата я пусна собственика на форума, и бях порицан за това, че изтрих предишната.
Аз освен че думи нямам, не съм влизал във футболни теми от 2 месеца, потресен съм и отвратен от разни хулигани зад скрити (хиднати) айпита. Тоя форум се напълни с пишман разбирачи и тактици, плювалници и мрънкачи. Друго си беше като нямаше интернет. Ся са с криле сичките мишленца.

:smt023

Защо си мислиш, Trent, че ако критикувам играта на отбора, Гонзо като треньор, аз мразя човека Гонзо? Факт е, че отбора не върви така както искаме и както трябва да върви ЛЕВСКИ. Всеки един човек има право на собствено мнение и най вече да го изказва без да се притеснява от това. Този свят не е чернобял(или си с мен или си против мен). Трябва ли да давам примери как велики играчи не са откъснали като треньори? Та това е преобладаващото мнозинство. Истината е, че добри треньори стават само от хитрите играчи, играчите които имат вроден усет към тази игра, които мислят, които са добри стратези в игралното поле. Тази игра, както в повечето игри освен стратегия, желание и хъс, е хитрост, уловки, прееби противника. Всичко това се постига с предварителна подготовка за всеки отделен мач независимо колко силен или слаб е противника. Треньорската професия не е само да юркаш играчите на тренировки, да изучите няколко отигравания, няколко статични положения. Треньорската професия иска въображение, иска мислене, иска да си психолог, да съумееш да накараш тези момчета на терена да си скъсат трътките от желание за победа.
Случайно да усещаш как зея достигайки душевния си оргазъм?
Може да сме на различни мнения по много въпроси и аз не искам да те убеждавам в моите. Аз искам и имам право да ги изразявам, без да обиждам отсрещната страна. В същото време държа на същото от опонента си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 1:17 pm 
Аватар

Аз не знам как може да допускате, че някой левскар може да мрази Гонзо??? Или изобщо как е възможно да си мислите, че някой ще недоволства от Гонзо ако той се справя с работата си. Трябва да се гледа обективно на нещата в крайна сметка, нали така?
А не беше ли Левски над всички отделни личности?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 1:22 pm 
Аватар

Само искам да кажа на тъпанарите, които продължават да говорят, че гонзо нямал 8-ми клас - поинтересувайте се каква диплома се изисква в НСА, за да изкараш треньорски лиценз Про. И дали това може да стане със 7-ми клас. Чорбарското в някои хора надделява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 3:21 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Само искам да кажа на тъпанарите, които продължават да говорят, че гонзо нямал 8-ми клас - поинтересувайте се каква диплома се изисква в НСА, за да изкараш треньорски лиценз Про. И дали това може да стане със 7-ми клас. Чорбарското в някои хора надделява.

Абе тая тъпотия я "разкри" (тоест измисли) дон балон или там някои от спортлайно и некви такива сайтове, въобще не мога да повярвам, че има хора, които могат да ги приемат насериозно. Това и чорбарите не го вярват ... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]