krivia написа:
Mr. Smith написа:
миналата седмица вместо Оставка трябваше да се вика Гонзо. Аз винаги ще подкрепям Гонзо,защото съм левскар,а не говедо.
Защото сме левскари трябва да мислим кое е най-доброто за Левски, а не за отделните личности, които към момента го представляват. Когато тези личности очевидно не се справят със задълженията, които имат, или поне усилията, които полагат не дават очакваните от всички ни резултати е естествено да се мисли за промяна. Антилевскарско е да покрепяш някой некадърник на отговорен пост, който може само да съсипва отбора ... Въпрос на личен избор и преценка на ситуацията е в кой профил влиза настоящото спортно-техническо ръководство.
П.С. Вчера днес излизат интересни инофрмации за клуба, с уговорката, че няма гаранция отговарят ли на истината, но все пак иглеждат достоверни: Играчите тичали 7 км по-малко срещу Монтана, в сравнение с тренировка преди него, Йовов е изваден от групата, защото е чут от пом-треньор да интригантсва срещу Гонзо. Като видях кои двама играчи са извадени от групата - Йовов и Иванов, някак си ми излезе пред очите картината от тренировките, Йовов и Иванов са винаги заедно във всяко упражение или бягане. Винаги. Според мен съмненията за бойкот са напълно основателни при тези обстоятелства. А защо се стига до него, вече е друг въпрос.
ПС2: hixxtam,

в десетката за пореден път

Ето тук, малко тема за размисъл. Защо се стига до него, ако има действително такъв. Ще разсъждавам по принцип, без да навлизам в конкретика. Ако аз съм специалист в дадена област и ми назначат шеф, който разбира от материята, с поведението си, професионалния си опит, педагогическия си усет, успее да обедини екипа, в който съм и този екип започне да прави нещата за които е събран, леко и с удоволствие - естествено, че ще го уважавам и интриги, бойкоти и всякакви такива издънки, няма да има. Освен това, няма да има и поле за изява на тези, на които тази черта по един или друг начин е вродена и не могат да живеят без нея, защото всички, ще го порежат, а не дай си боже да се получи с няколко човека, самия колектив ще ги изолира и няма да има нужда, дори от намесата на управляващия. Във футбола е както в живота, приятели... всеки си простира краката, колкото му позволява обстановката...
Ще ви поразвеселя малко с една епиграма по темата за обстановката на един мой приятел:
Странна мисъл днес ме осени
и като се замисля в миг, ебаси...
Ако нямаше хептен жени,
всички щяхме да сме педераси.