forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 3:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 11:06 pm 
Аватар

Росен написа:
Пелето беше най-грамотният, най-добрият футболист от онзи отбор. И сега да дойде - пак ще е такъв. Той имаше акъл в главата, а това си е голям плюс за футболист.

Пелето го видях веднъж и го питах кога ше се върне,при което той ми отговори"До като Батков е там нема да се върна,а и нищо добро не го чака тоя отбор" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 11:29 pm 
Аватар

acrimonious написа:
по- добри нападатели от ИИ5 ЙМ55...

Това е доста вероятно, въпреки точните изстрели на ИИ5 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 8:34 am 
Аватар

Кратуна оня ден ми наду главата с тая ера на Мъри и продаването на играчите. Къде е Морнинг глори да му набие малко канчето :slap

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: КИ ВРЕМЕНА
МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 10:48 am 
Аватар

Момчета, нямам претенции, че разбирам тази игра, но започнах да гледам мачове съм привърженик на Левски от 1962г. Спомням си покупката на първия телевизор "Стадион" и първия гол на Гунди срещу Унгария. Спомням си мачове на Левски и ЦДНА, играчи като Гунди, Сашо Костов, Патрата, Абаджиев, Кукиша...
Тогава не разбирах хептен от стратегии, тактики, но големия възход на Левски започна именно с идването на един велик треньор по онова време - Витлачил. Именно под негово ръководство, Левски мачкаше години наред Цдна, после лит(*кс-етрополе, отбора който изсмукваше най-младата и способна футболна кръв на България. Всички наборници, които подлежаха на задължителна военна служба(независимо на кой отбор са юноши), отиваха във военните отбори лит(*кс-етрополе, Ботев - Пловдив, Черно море - Варна, Сливен. Много от тях оставаха в тези отбори заради финасовото обезпечение, а ако покажеха качества веднага биваха командировани в лит(*кс-етрополе. Само най-запалените ЛЕВСКАРИ отстояваха на тази всепоглъщаща ламя и точно затова ЛЕВСКИ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ ТИМ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.
Ще ме попитате защо пиша всичко това? Защото дотогава, нито един наш треньор в България не беше чувал за тактика и стратегия на футбола, за зони и игра в зона, защото се играеше една система при която всеки си пазеше играча и се опитваше да го надиграва. Това което въведе този треньор и до днес го изучават в нашите треньорски школи, но бога ми, времената са променени и всички се развиват във футболно отношение, а ние тъпчем на едно място с някакви епизодични проблясъци.
Нека много от хората, които пишат тук, не ми се сърдят за това което ще напиша сега, не отричам заслугите на Гонзо като футболист, неговата борбеност и всеотдайност, но за треньор се изискват съвсем други качества. Трябва да се мисли, трябва тактически да се надхитри противника, да му се попречи да развива атаките си и в същото време да се организират такива, които да доведат до победно попадение. Извинете ме, но аз не виждам подобна тактическа постройка в отбора ни в момента. Дори при игра с огромно желание, всичко изглежда някак на юруш, малък хаос с желание за победа, а последния мач дори и без него.
За да стъпи Левски на краката си и да спечели шампионската титла, е необходим тактически грамотен треньор, който да може да подготви отбора специфично за всеки един мач, специфично за всеки един противник и да го надиграе, с хитрост, с активност, с бързина и себеотдаване. Това е работа на треньора, да разработи план, който да поставя тези изисквания на играчите и да следи за изпълнението им. Не става само с викане от тъч линията и огромно желание.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: КИ ВРЕМЕНА
МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 10:58 am 
Аватар

hixxtam написа:
Момчета, нямам претенции, че разбирам тази игра, но започнах да гледам мачове съм привърженик на Левски от 1962г. Спомням си покупката на първия телевизор "Стадион" и първия гол на Гунди срещу Унгария. Спомням си мачове на Левски и ЦДНА, играчи като Гунди, Сашо Костов, Патрата, Абаджиев, Кукиша...
Тогава не разбирах хептен от стратегии, тактики, но големия възход на Левски започна именно с идването на един велик треньор по онова време - Витлачил. Именно под негово ръководство, Левски мачкаше години наред Цдна, после лит(*кс-етрополе, отбора който изсмукваше най-младата и способна футболна кръв на България. Всички наборници, които подлежаха на задължителна военна служба(независимо на кой отбор са юноши), отиваха във военните отбори лит(*кс-етрополе, Ботев - Пловдив, Черно море - Варна, Сливен. Много от тях оставаха в тези отбори заради финасовото обезпечение, а ако покажеха качества веднага биваха командировани в лит(*кс-етрополе. Само най-запалените ЛЕВСКАРИ отстояваха на тази всепоглъщаща ламя и точно затова ЛЕВСКИ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ ТИМ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.
Ще ме попитате защо пиша всичко това? Защото дотогава, нито един наш треньор в България не беше чувал за тактика и стратегия на футбола, за зони и игра в зона, защото се играеше една система при която всеки си пазеше играча и се опитваше да го надиграва. Това което въведе този треньор и до днес го изучават в нашите треньорски школи, но бога ми, времената са променени и всички се развиват във футболно отношение, а ние тъпчем на едно място с някакви епизодични проблясъци.
Нека много от хората, които пишат тук, не ми се сърдят за това което ще напиша сега, не отричам заслугите на Гонзо като футболист, неговата борбеност и всеотдайност, но за треньор се изискват съвсем други качества. Трябва да се мисли, трябва тактически да се надхитри противника, да му се попречи да развива атаките си и в същото време да се организират такива, които да доведат до победно попадение. Извинете ме, но аз не виждам подобна тактическа постройка в отбора ни в момента. Дори при игра с огромно желание, всичко изглежда някак на юруш, малък хаос с желание за победа, а последния мач дори и без него.
За да стъпи Левски на краката си и да спечели шампионската титла, е необходим тактически грамотен треньор, който да може да подготви отбора специфично за всеки един мач, специфично за всеки един противник и да го надиграе, с хитрост, с активност, с бързина и себеотдаване. Това е работа на треньора, да разработи план, който да поставя тези изисквания на играчите и да следи за изпълнението им. Не става само с викане от тъч линията и огромно желание.

+1 !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 11:03 am 
Аватар

С написаното от hixxtam съм съгласен изцяло.
Това, на което държа и с което се различаваме е следното - аз мисля, че Гонзо трябва да остане, да получи шанс и в резултат МОЖЕ БИ той ще израстне и като треньор. Точно така стана с Мъри, възможно е да стане и пак.
А трябва, защото поне в момента няма стойностна алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 11:16 am 

Това мнение да се бодне на повече места във форума като образец за интелигентна, нормална критика!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 11:18 am 
Аватар

Anarion написа:
С написаното от hixxtam съм съгласен изцяло.
Това, на което държа и с което се различаваме е следното - аз мисля, че Гонзо трябва да остане, да получи шанс и в резултат МОЖЕ БИ той ще израстне и като треньор. Точно така стана с Мъри, възможно е да стане и пак.
А трябва, защото поне в момента няма стойностна алтернатива.

Не оспорвам мнението ти, Anarion и нямам нищо против израстването на Гонзо като треньор, дори ще се радвам, но според мен това не трябва да става за сметка на любимия ни клуб.
Използвам случая само да допълня мнението си. Не съм съгласен с тезите, че като дойде Мъри, нещата ще се оправят. Мъри въведе преди няколко години различен стил на игра който беше ефективен, но след това всички отбори откриха как да му противодействат и ефективността намаля до минимум, за съжаление. Към всеки един отбор трябва да се подхожда специфично. Някъде бях чел каква статистика за ефективност правят треньорските екипи на играчите си за средната линия, която дефакто е сърцето на всеки отбор. Брой пресечени пасове от всеки един футболист. Брой точно подадени пасове, и брой грешни. Ако броят пресечени пасове от даден футболист е равен или по голям от половината на общия брой пасове(точни и грешни), значи на този футболист ефективността е добра. Хайде следващия мач, който може, да опита да направи такава статистика на някой от средната линия, да видим как ще изглежда...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 7:58 pm 
Аватар

Никой не каза Бабангида ! Всички знаем колко гола вкара и колко мача реши !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 8:39 pm 
Аватар

Гласувах с "не", но да не е веднага, а след зимната менопауза. Предан Левскар, отличен засега селекционер (намира добри играчи като единици евтино, тоест може да открие таланта у иргача), но се вижда че треньорската професия не му се отдава, за съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 12:17 am 
Задължително трябва да работи в тандем с някого. Иначе Гонзо трябва задължително да остане в Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 10:24 am 

diabloodripper написа:
Задължително трябва да работи в тандем с някого. Иначе Гонзо трябва задължително да остане в Левски.

Ако Гонзо се махне от тренЙорския пост ,трябва да стане СТД.И ако стане такъв какво ще дирижира?

Кой адекватен треньор, изобщо кой нормален човек, разбиращ от футбол, доброволно ще се съгласи да се постави под командването на толкова слаб директор? Кой ще иска баш Гонзо да му се меша в работата и да бърка организацията в щаба, след което, при провал да си измие ръцете с него? Кой уважаващ себе си специалист ще иска да влиза в ролята на следващия Ясен, следващия Достанич и да носи отговорност за отбор, чийто мениджър е кръгла нула? Двама българи в лицето на Херо и Илиев вече отказаха... предпочетоха да водят тимчетата на Ч-ц и Берое и това не е никак неслучайно. Какво да говорим тогава за опитен чужденец? Да речем, че някой сериозен наставник (чисто хипотетично), все пак се излъже, дойде тук и реши да проведе встъпителен разговор с младия директор, с който му предстои да работи. Ами нали ще падне от смях, бе? Никой не желае да бачка с аматьори, камо ли да им се поставя за подчинен. Работата на Гонзо в Левски може да е само като помощник... или може би скаут. Нищо повече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 10:43 am 
Цитат:
Опитен чужденец
:smt005 :smt005 :smt005
Ебати наивното мнение. Сега опитен чужденец нямало да дойде, понеже Гонзо би бил СТД, а не защото Батков е педераст. :lol: :ohmygod Какъв пък треньор е Херо бе, за да тръгвам да се жалвам?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 11:03 am 

diabloodripper написа:
Цитат:
Опитен чужденец
:smt005 :smt005 :smt005
Ебати наивното мнение. Сега опитен чужденец нямало да дойде, понеже Гонзо би бил СТД, а не защото Батков е педераст. :lol: :ohmygod Какъв пък треньор е Херо бе, за да тръгвам да се жалвам?!

Аз само разсъждавам в/у варианти.И да колкото на някои да не им харесва,в момента Херо е най-добрият БГ треНйор след Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 12:31 pm 
Аватар

Абе да бе... какви са тия мнения тук, че Гонзо трябвало да остане директор... ако продължава да жъне неуспехи Гонзо трябва да напусне Левски веднага. Като стане директор какво? Който и треньор да дойде Гонзо ще се опитва да го командва и тоя омагьосан кръг няма край. Или остава и показва някакви качества като треньор или се маха нацяло от Левски. Средно положение няма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 1:22 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Това мнение да се бодне на повече места във форума като образец за интелигентна, нормална критика!

Подкрепям! Много потребители трябва да видят мнението на hixxtam за да разберат как да пишат без да ги наричат малоумни идиоти :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 2:51 pm 

хАфтентично НЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 2:59 pm 

acrimonious написа:
incheto_1914 написа:

Подкрепям! Много потребители трябва да видят мнението на hixxtam за да разберат как да пишат без да ги наричат малоумни идиоти :smt023

И аз така се опитвах да пиша в началото, но мненията ми се отклоняваха значително от партийната линия. Тогава разбрах, че човек не може да си каже мнението в този форум без да раздаде поне една минимална доза виртуални к.урове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 3:03 pm 
Аватар

малък оff
Като става дума за треньори, малко встрани, ама не съвсем - искам да дам за пример тренера на нац. по волейбол - така, както този човек, разбира нещата си представям, че трябва да ги разбира и треньора по футбол, нищо не пречи да се прави статистика, както във волейбола, макар и не толкова пълна...много вероятно е на запад да имат подобни неща, а както и неща, за които ние не сме чували...Радо Стойчев е примера, как умен млад българин, може да вземе всичко, на клубно ниво и от един среден отбор какъвто беше Тренто да направи хегемон. Мечтая си един ден, да имаме подобен собственик и подобен треньор...
Два цитата от негово интервю дет много ми харесаха:
"Ние не изтощаваме играчите - тренираме ги"
"Спортът не е само да се участва, трябва да се побеждава, ако имаш претенциите да го правиш"

А инак гласувах, че е все едно дали ще остане Гонзо - щото мустакатия непомак, като му диша във врата, няма как да дръпне, нито като треньор, нито като директор...щото в момента Гонзо е човекът оркестър, прави всичко, за всичко се грижи, а треньорът трябва, а не може да се съсредоточи в/у най-важното в точно този момент, играта на отбора и мястото, което заема в класирането.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 7:42 pm 
Аватар

Въпреки че най-общото мнение изглежда добро, то то е утопично за мен, защото оставайки СТД Гонзо се бута и да е треньор. Помним Яско, какъв мъпет беше. Да остане СТД е добре и в това мисля че ще се справи, но просто неговият характер не мисля че позволява да се въздържа от вмешателство в треньорската работа. Поне в едно е сигурно че го бива - откриването на таланти и добри футболисти, но няма как да стане това след като е бил СТД :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 7:59 pm 
Аватар

Гонзо хич не си го представяйте като "чист" СТД, дето само ще движи трансферите, ще определя наказания и глоби и пр.
Ако ще Моуриньо да сложат, и на него ще гледа да дава акъл и да се бърка. При което един от двамата неизбежно ще си тръгне.
Не е проблем съвместяването на двете длъжности и задълженията им. Проблемът е Гонзо да усвои професията. Лично аз вярвам, че това може да стане въпроса е кога ще се случи и дали мустакатия ще изтрае дотогава.
Щото няма какво да се лъжем, тръгнат ли нещата като през есента на 2009 при Радко Гонзо е пътник. Бай Ганя го е турил за изкупителна жертва с идеята, че спрямо него все пак ще имаме по - голямо търпение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 9:45 am 

Голям рев за това отпадане от Спартак Търнава след дузпи. Я ми припомнете в последните 20 години ние кого сме отстранявали след дузпи ?
В моите спомени седи една суперкупа срещу прасетата, спечелена след дузпи и това е. Може и да изпускам нещо, но ми се струва, че в Евротурнирите сме пълно капо. Друго да ви питам - ако бяхме продължили и се бяхме нацепили срещу Доко Москоу какво щеше да се случи ? Групите на Лига Европа ама друг път.
Продажните журналя подклаждат настроения срещу Левски и вие като шаранчета се ловите на евтини селски провокации.
Да не би да настана подобен апокалипсис след като свинете бяха обезчестени за пореден път от мамалигите ?
За ведомственото отборче на строителя на къщички за пиленца въобще да не говорим, те даже били "играли добре".
Срещу Левски се упражняват всякакви безграмотници по знайни и незнайни сайтчета, подлистници и други помиини ями.
А Гонзо е бил, е и ще бъде фокусна точка за омразата на всички свине, така че пропагандата срещу него е най-силна.

Птичките се броят наесен, свинете напролет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 10:09 am 

Цитат:
Друго да ви питам - ако бяхме продължили и се бяхме нацепили срещу Доко Москоу какво щеше да се случи ? Групите на Лига Европа ама друг път.

Нищо не се знаеше.Разбивките щяха да бъдат други.

Цитат:
Продажните журналя подклаждат настроения срещу Левски и вие като шаранчета се ловите на евтини селски провокации.

Кои са тези журналя.Освен донгалфон ,които по принцип сипват храна на всеки.Аз не съм видях нито една българска медиа да излезе с някаква статия "Гонзо давай си оставката" или нещо от този род.

Цитат:
А Гонзо е бил, е и ще бъде фокусна точка за омразата на всички свине, така че пропагандата срещу него е най-силна.

Лошото е че в момента всички истински левскари се разделят на 2 групички-едните стоят зад Гонзо ,другите са против него.Така беше в сектор А на мача с Монтана.Можеше да се стигне до бой между тези ,които викаха "ОСТАВКА" и тези които стоят зад Гонзо.

Последна промяна Rare на Съб Авг 27, 2011 11:56 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 10:09 am 

Сега пък отпадането от търнава не било провал :ohmygod Не мога да повярвам че още има хора които си мислят че гонзо става за треньор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 10:29 am 
Аватар

Аз пък казвам да се даде шанс на Георги, ама не от Ганя, а от нас феновете. Той сам каза,че ако не станем шампиони си тръгва от Левски.Не е нормално левскари да застават рамодо рамо с прасетата и продажните журналисти и да плюят Георги и миналата седмица вместо Оставка трябваше да се вика Гонзо. Аз винаги ще подкрепям Гонзо,защото съм левскар,а не говедо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 10:42 am 
Аватар

Fozzy написа:
Голям рев за това отпадане от Спартак Търнава след дузпи. Я ми припомнете в последните 20 години ние кого сме отстранявали след дузпи ?
В моите спомени седи една суперкупа срещу прасетата, спечелена след дузпи и това е. Може и да изпускам нещо, но ми се струва, че в Евротурнирите сме пълно капо. Друго да ви питам - ако бяхме продължили и се бяхме нацепили срещу Доко Москоу какво щеше да се случи ? Групите на Лига Европа ама друг път.
Да не би да настана подобен апокалипсис след като свинете бяха обезчестени за пореден път от мамалигите ?
За ведомственото отборче на строителя на къщички за пиленца въобще да не говорим, те даже били "играли добре".
Срещу Левски се упражняват всякакви безграмотници по знайни и незнайни сайтчета, подлистници и други помиини ями.

Птичките се броят наесен, свинете напролет.

Проблемът не е в дузпите, Fozzy, нито в това което пишат скапаните, ненормални спортни журналя, събрани от кол и от въже. Проблемът е в играта на отбора. Всички сме на мнение, че селекцията е що годе класна в сравнение с другите отбори. Да оставим Спартак Търнава, но да те надиграва Черно море, Монтана на собствения ти стадион - ето това е плашещото. Не ми давай за пример свинете... Те ме интересуват до толкова, колкото да инкасират поредното количество голове в мача ни срещу тях. Интересува ме играта на отбора и сега ще ви кажа нещо с което може би някои хора няма да са съгласни, но Левски не е играл атакуващо, мощно, с бързина и преса по целия терен от времето, когато беше треньор Вячеслав Грозни, макар че той се задържа много малко. Говоря за играта, не за резултати, титли и т.н. Ако има красотата на играта, ако виждаш хъса и стремежа за победа, ако виждаш уникални отигравания на топката, бързина и извеждащи пасове с едно докосване, преса по целия терен, не давайки на противника да се окопити и резултати ще има от порядъка на 3,4, 5 гола и стадионът ще е пълен. За съжаление освен дъвченето на топката с хоризонтални пасове, мачкане и бавене дори при рядко очертаващите се възможности за контраатаки, много рядко се появява някакъв проблясък и той повече еуфоричен отколкото планиран и трениран предварително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 10:49 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
миналата седмица вместо Оставка трябваше да се вика Гонзо. Аз винаги ще подкрепям Гонзо,защото съм левскар,а не говедо.

Защото сме левскари трябва да мислим кое е най-доброто за Левски, а не за отделните личности, които към момента го представляват. Когато тези личности очевидно не се справят със задълженията, които имат, или поне усилията, които полагат не дават очакваните от всички ни резултати е естествено да се мисли за промяна. Антилевскарско е да покрепяш някой некадърник на отговорен пост, който може само да съсипва отбора ... Въпрос на личен избор и преценка на ситуацията е в кой профил влиза настоящото спортно-техническо ръководство.

П.С. Вчера днес излизат интересни инофрмации за клуба, с уговорката, че няма гаранция отговарят ли на истината, но все пак иглеждат достоверни: Играчите тичали 7 км по-малко срещу Монтана, в сравнение с тренировка преди него, Йовов е изваден от групата, защото е чут от пом-треньор да интригантсва срещу Гонзо. Като видях кои двама играчи са извадени от групата - Йовов и Иванов, някак си ми излезе пред очите картината от тренировките, Йовов и Иванов са винаги заедно във всяко упражение или бягане. Винаги. Според мен съмненията за бойкот са напълно основателни при тези обстоятелства. А защо се стига до него, вече е друг въпрос.
ПС2: hixxtam, :smt023 в десетката за пореден път :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 11:08 am 
Аватар

krivia написа:
Mr. Smith написа:
миналата седмица вместо Оставка трябваше да се вика Гонзо. Аз винаги ще подкрепям Гонзо,защото съм левскар,а не говедо.

Защото сме левскари трябва да мислим кое е най-доброто за Левски, а не за отделните личности, които към момента го представляват. Когато тези личности очевидно не се справят със задълженията, които имат, или поне усилията, които полагат не дават очакваните от всички ни резултати е естествено да се мисли за промяна. Антилевскарско е да покрепяш някой некадърник на отговорен пост, който може само да съсипва отбора ... Въпрос на личен избор и преценка на ситуацията е в кой профил влиза настоящото спортно-техническо ръководство.

П.С. Вчера днес излизат интересни инофрмации за клуба, с уговорката, че няма гаранция отговарят ли на истината, но все пак иглеждат достоверни: Играчите тичали 7 км по-малко срещу Монтана, в сравнение с тренировка преди него, Йовов е изваден от групата, защото е чут от пом-треньор да интригантсва срещу Гонзо. Като видях кои двама играчи са извадени от групата - Йовов и Иванов, някак си ми излезе пред очите картината от тренировките, Йовов и Иванов са винаги заедно във всяко упражение или бягане. Винаги. Според мен съмненията за бойкот са напълно основателни при тези обстоятелства. А защо се стига до него, вече е друг въпрос.
ПС2: hixxtam, :smt023 в десетката за пореден път :bigok

Ето тук, малко тема за размисъл. Защо се стига до него, ако има действително такъв. Ще разсъждавам по принцип, без да навлизам в конкретика. Ако аз съм специалист в дадена област и ми назначат шеф, който разбира от материята, с поведението си, професионалния си опит, педагогическия си усет, успее да обедини екипа, в който съм и този екип започне да прави нещата за които е събран, леко и с удоволствие - естествено, че ще го уважавам и интриги, бойкоти и всякакви такива издънки, няма да има. Освен това, няма да има и поле за изява на тези, на които тази черта по един или друг начин е вродена и не могат да живеят без нея, защото всички, ще го порежат, а не дай си боже да се получи с няколко човека, самия колектив ще ги изолира и няма да има нужда, дори от намесата на управляващия. Във футбола е както в живота, приятели... всеки си простира краката, колкото му позволява обстановката...
Ще ви поразвеселя малко с една епиграма по темата за обстановката на един мой приятел:

Странна мисъл днес ме осени
и като се замисля в миг, ебаси...
Ако нямаше хептен жени,
всички щяхме да сме педераси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 3:45 pm 
Аватар

Провал ли е отпадането от "Спартак" - Търнава?
Ами да видим. Провал е да отпаднеш от очевидно, видимо по - слаб отбор (че и без традиции по възможност).
Тия имат полуфинал за КЕШ и бяха фактор още по времето на Чехословакия. Не е да са "Реал" - Мадрид, ама не са и анонимници.
Къде сме ние, къде са словаците? Те имат две участия в ШЛ, ние - едно. Те играха на последното Световно и биха Италия, ние... :ohmygod2
Та май щеше да е провал те да бяха отпаднали от нас...
То разбирам да са ни били двата пъти като "Дебрецен" (виж, типичен провал), а то какво - разменени победи и отпадане с дузпи, срещу което няма гаранция.
За "достойно представяне" и дума не става. Ама провал... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 4:15 pm 
Аватар

Anarion написа:
Провал ли е отпадането от "Спартак" - Търнава?
Ами да видим. Провал е да отпаднеш от очевидно, видимо по - слаб отбор (че и без традиции по възможност).
Тия имат полуфинал за КЕШ и бяха фактор още по времето на Чехословакия. Не е да са "Реал" - Мадрид, ама не са и анонимници.
Къде сме ние, къде са словаците? Те имат две участия в ШЛ, ние - едно. Те играха на последното Световно и биха Италия, ние... :ohmygod2
Та май щеше да е провал те да бяха отпаднали от нас...
То разбирам да са ни били двата пъти като "Дебрецен" (виж, типичен провал), а то какво - разменени победи и отпадане с дузпи, срещу което няма гаранция.
За "достойно представяне" и дума не става. Ама провал... :smt017

Егати ,вече срещу какъвто и отбор да се изправим ,те вече имат повече успехи последните години в Европа ,а страната им се е класирала къде ли не ,и е била кой ли не ,за разлика от нас.. Аре стига ,бе!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]