Човек да не излезе малко сред природата. Като не пише 1 ден веднага форумните параноици заключват, че "си трае" по някакви си причини. Разбирам ви. Не сте озлобени, защото не сме прави, а сте озлобени, точно защото осъзнавате реалната опасност да се окажем прави. И тогава "прибързаните" ни и "необосновани" мнения ще придобият внезапна тежест и току виж повлекат нова вълна на песимизъм сред и без това оределите ви редици. И какво ако стане така, питам аз? Има ли значение дали сте 2000 или 1900 на стадиона? Има ли значение дали годината Х ще излъжем всички и ще грабнем титлата с 1 точка пред втория, като това ще е чиста статистическа необходимост, а не плод на някаква стратегия и начало на заслужена хегемония?
Нещата са прости. Имам самочувствието да разбирам от футбол и затова, на базата на къде логика, къде "шесто чувство" слагам всичко на масата и казвам: С Гонзо начело Левски няма как да стане шампион тази година. Ако не съм прав, в този форум повече няма да чуете за мен. Съответно, с наближаването на есента почваме да броим колко от вас пилци ще се престрашат да направят същото.
И естествено от педесет надървени ежльовци оставате 3-4 които все още ще пишат след мнението ми, от които двама се навиват на облога, а останалите пускат нещо тъпо от сорта на "Момчета тъпо е да се залагат акаунти ала-бала, форома ще осиротее и т.н."
Като токова вярвате на идола си заемате мъжка позиция и го раздавате хард до край
Предлагам ви този вариант като компромисен за постигане на елементарно уважение във форума. Лично бих предпочел другия, по-старовремския, но нали всичките сте хора на новото време, модерни, отракани, готини, купонджии, пичаги.
А на мен Гонзо не ми е идол, защото за мен Гонзо никога не е бил достатъчно добър спортно-технически за да бъде такъв. Да, за българските стандарти е над средното ниво. Да, обича Левски. Да, унижавал е прасетата 15 пъти. Но за мен Левски съществува в отделна галактика от прасетата. Съществуването на Левски не може и не трябва да е обвързано с това на комунистическото отроче, не може да си определяме идолите по това кой колко е наказал някакъв изкуствен отбор. Левски трябва да е много над тези неща, Левски трябва да е много над всеки един футболист и не може да е заложник на болните амбиции на никой, било той треньор или ръководител.
А по мачове ходя рядко не защото не сме шампиони, не защото няма стратегия за бъдещето, а защото публиката на отбора се примирява със ситуацията в момента. Или иначе казано, колкото и парадоксално да ви звучи, не съм на стадиона, защото всичките вие не сте аз. Ако всичките разсъждавахте като мен, тогава на всеки мач щяхме да сме 15000 човека и най-малкото поне да обясняваме от време на време на многоуважаваният ни президент какво да направи с акциите си.