forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:55 pm 

Хахахаха, интересни юридически тълкувания имаш :blass :blass Надявам се осъзнаваш колко е жалко, нали? Но пък щом си решил - оплачи се, таман ако някой верно се захване, ще изгърми цялата ти групичка барабар с мен и поне останалите ще могат да си дискутират тук нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:56 pm 

Човек да не излезе малко сред природата. Като не пише 1 ден веднага форумните параноици заключват, че "си трае" по някакви си причини. Разбирам ви. Не сте озлобени, защото не сме прави, а сте озлобени, точно защото осъзнавате реалната опасност да се окажем прави. И тогава "прибързаните" ни и "необосновани" мнения ще придобият внезапна тежест и току виж повлекат нова вълна на песимизъм сред и без това оределите ви редици. И какво ако стане така, питам аз? Има ли значение дали сте 2000 или 1900 на стадиона? Има ли значение дали годината Х ще излъжем всички и ще грабнем титлата с 1 точка пред втория, като това ще е чиста статистическа необходимост, а не плод на някаква стратегия и начало на заслужена хегемония?
Нещата са прости. Имам самочувствието да разбирам от футбол и затова, на базата на къде логика, къде "шесто чувство" слагам всичко на масата и казвам: С Гонзо начело Левски няма как да стане шампион тази година. Ако не съм прав, в този форум повече няма да чуете за мен. Съответно, с наближаването на есента почваме да броим колко от вас пилци ще се престрашат да направят същото.
И естествено от педесет надървени ежльовци оставате 3-4 които все още ще пишат след мнението ми, от които двама се навиват на облога, а останалите пускат нещо тъпо от сорта на "Момчета тъпо е да се залагат акаунти ала-бала, форома ще осиротее и т.н."
Като токова вярвате на идола си заемате мъжка позиция и го раздавате хард до край :!:
Предлагам ви този вариант като компромисен за постигане на елементарно уважение във форума. Лично бих предпочел другия, по-старовремския, но нали всичките сте хора на новото време, модерни, отракани, готини, купонджии, пичаги.
А на мен Гонзо не ми е идол, защото за мен Гонзо никога не е бил достатъчно добър спортно-технически за да бъде такъв. Да, за българските стандарти е над средното ниво. Да, обича Левски. Да, унижавал е прасетата 15 пъти. Но за мен Левски съществува в отделна галактика от прасетата. Съществуването на Левски не може и не трябва да е обвързано с това на комунистическото отроче, не може да си определяме идолите по това кой колко е наказал някакъв изкуствен отбор. Левски трябва да е много над тези неща, Левски трябва да е много над всеки един футболист и не може да е заложник на болните амбиции на никой, било той треньор или ръководител.
А по мачове ходя рядко не защото не сме шампиони, не защото няма стратегия за бъдещето, а защото публиката на отбора се примирява със ситуацията в момента. Или иначе казано, колкото и парадоксално да ви звучи, не съм на стадиона, защото всичките вие не сте аз. Ако всичките разсъждавахте като мен, тогава на всеки мач щяхме да сме 15000 човека и най-малкото поне да обясняваме от време на време на многоуважаваният ни президент какво да направи с акциите си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:13 pm 
hidden767 написа:
Като токова вярвате на идола си заемате мъжка позиция и го раздавате хард до край :!:

Мъжка постъпка е да паднеш от Тампере и да ръкопляскаш на противниковия отбор, нищо че си паднал от него, защото е показал мъжество и след това да пееш "Левски Обичаме Те". Същото важи и за мача с Лацио. Ония хора на стадиона заемат мъжка позиция. Такава по форумите не съществува. Само това искам да добавя. За другите неща се е писало предостатъчно.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:26 pm 
Аватар

Хидъне, не че нещо ама на твоите претенции и "Барселона" ще се озори, честно.
Гонзо не става, Моуриньо ще ни дойде скъп, САФ е за пенсия а Гуардиола па какъв треньор е - него играчите го носят на гръб (това от мен, примерно) - е тогава кой да сложим?
А и нещо не схвнах - тия, дето сме по мачовете сме се примирили с положението, обаче ти хем не си се примирил..хем не ходиш :smt017 е мен ако питаш, странна непримиримост е това да си седиш у дома.
Нейсе, ти си знаеш но ако човек постоянно прави предсказания в една и съща посока накрая все ще уцели...което не го прави кой знае какъв познавач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:40 pm 
Аватар

Е, че то какво му е трудното да познаеш, че даден треньор в България ще се провали, след като шанса това да стане е минимум 100%, а ако реши да се прави на тарикат на играчите и му спретнат бойкот дори и повече? Няма треньор в България, който в крайна сметка да не се провали и съответно да бъде уволнен, така че дори и при самото назначаване на кой да е треньор някой предскаже, че той ще се провали накрая винаги ще се окаже прав. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:43 pm 
Аватар

Е не е баш така,щот Мъри беше уволнен,но не се провали :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:46 pm 

madball написа:

:ohmygod
вероятно нея година трябваше да изпаднем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:46 pm 
Аватар

madball написа:

Да отпаднеш от отбор,който си тръгва след мач с колелета изобщо не е провал.Или пък,при липса на евромачове,да изостанеш с 16 точки също :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:50 pm 

Ах, колко небрежно разсеяни станахте всички. Как човек да не го обича този форум. Изведнъж никой не разбира че говорим за сезон 2011-2012. Изведнъж никой не си спомня малката ни дискусийка с богъра и зиро толеранция.
Изведнъж както твърденията ми били абсурдни, така станало най-естествено да позная.
Цър-цър... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:57 pm 
Аватар

Нещо ви е много къса паметта май за Мъри,а?Един сезон че се осра,означва че другите се е провалил ли?Големи сте капацитети,деба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:59 pm 
Аватар

Хайденчо,стига си ги дразнил бе :lol: ,тая година ти предлагам заедно да се радваме на титлата ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:00 am 
Аватар

madball написа:
Нещо ви е много къса паметта май за Мъри,а?Един сезон че се осра,означва че другите се е провалил ли?Големи сте капацитети,деба

Изобщо не ми е къса паметта.Каза,че Мъри е уволнен,без да се провали,което не е вярно ;)
Винаги съм бил настроен про Стоилов/Сираков,но на черното няма как да кажеш бяло.Факт е,че последния му сезон с Левски беше пълен провал.

Последна промяна Nikē на Нед Юли 24, 2011 12:00 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:00 am 
hidden767 написа:
Ах, колко небрежно разсеяни станахте всички. Как човек да не го обича този форум. Изведнъж никой не разбира че говорим за сезон 2011-2012. Изведнъж никой не си спомня малката ни дискусийка с богъра и зиро толеранция.
Изведнъж както твърденията ми били абсурдни, така станало най-естествено да позная.

И искаш да кажеш, че с нещо си ни убедил, че Гонзо за нищо не става :smt005 Хвана се на някакъв облог за изходната ни позиция от сезон 2011-2012, ако не се лъжа. Той за нас още не е почнал. Вмомента провокираш нов спор и след това да няма... ама то вие не толерирате тези с различно мнение. Цър-цър, мър-мър и всякакви други междуметия точно във форум, и точно в този не са особено оборотни. :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:01 am 
Аватар

niki87 написа:
madball написа:

Изобщо не ми е къса паметта.Каза,че Мъри е уволнен,без да се провали,което не е вярно ;)
Винаги съм бил настроен про Стоилов/Сираков,но на черното няма как да кажеш бяло.

Имах предвид,че като цяло не се провали,не говорех за момента,в който беше уволнен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:02 am 

Левски винаги може да завърши втори след цеци на 16 точки, но за да го направи 1 година след като е превъзхождал категорично всички в Бг, се иска рядък талант. Повечето отбори на наше място биха спретнали едно терорче на вътрешната сцена ей-така за 5-6 години, но ние съумяхме да станем за смях с "правилния" (разбирай разгадаемия) футбол на Мъри. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:03 am 
Аватар

madball написа:
niki87 написа:
madball написа:

Винаги съм бил настроен про Стоилов/Сираков,но на черното няма как да кажеш бяло.

Имах предвид,че като цяло не се провали,не говорех за момента,в който беше уволнен

Така съм съгласен.Изживяхме нещо велико под негово ръководство,което се надявам да доживея отново :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:06 am 

diabloodripper написа:
hidden767 написа:

И искаш да кажеш, че с нещо си ни убедил, че Гонзо за нищо не става :smt005 Хвана се на някакъв облог за изходната ни позиция от сезон 2011-2012, ако не се лъжа. Той за нас още не е почнал. Вмомента провокираш нов спор и след това да няма... ама то вие не толерирате тези с различно мнение. Цър-цър, мър-мър и всякакви други междуметия точно във форум, и точно в този не са особено оборотни. :wink:

За момент забравих, че целта ми е да съм оборотен във форум пълен с индивиди със стадно мислене :smt006
Искам да кажа, че след като не съм ви убедил с нищо в моята правота, значи сте все още убедени в своята правота и като такива, би трябвало да постъпите мъжки и да си защитите тезата.
Само че май ти се опитваш да ми кажеш, че нямаш теза, понеже сезонът не е почнал.
Обърках се.
Щом като нямаш теза защо се противопоставяш на моята?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:20 am 
Аватар

hidden767 написа:
Искам да кажа, че след като не съм ви убедил с нищо в моята правота, значи сте все още убедени в своята правота и като такива, би трябвало да постъпите мъжки и да си защитите тезата.

Добре де...мамка му...аз също съм почти убеден...колкото и да не ми се иска....че този сезон ни очакват лоши резултати...и че Гонзо не е дорасъл за треньор още...но се моля това да не се случи...моля се искрено да успеем...и проблема не е в това...Гонзо ли ще треньора или не...ще дойде ли следващия Достанич на негово място...Гонзо поне е доказал...че има топки...и не ми говори за болни амбиции....проблема на Левски е другаде...по на високо и всички го знаем....но защо трябва да се заяждаш с останалите мочета...които искрено искат да вървим напред...въпреки всичко???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:25 am 
hidden767 написа:
diabloodripper написа:
hidden767 написа:

За момент забравих, че целта ми е да съм оборотен във форум пълен с индивиди със стадно мислене :smt006
Само че май ти се опитваш да ми кажеш, че нямаш теза, понеже сезонът не е почнал.
Обърках се.
Щом като нямаш теза защо се противопоставяш на моята?

Противопоставям се на твоята убеденост, която се крепи на прекалено малко. Просто и ясно, аз явно не разбирам толкова от футбол, че да предвидя крайното ни класиране, без да съм гледал и един официален мач. Никой не казва, че Гонзо ще мачка. Никой не казва, че ще бъде 100 процента супер успешен наставник на любимия ми отбор. Единствените крайни мнения са от сорта на "Гонзо шампион с Левски като треньор няма да стане". Моята теза е(нали пита за нея) , че е доста странно да имаш крайна такава, при положение че и един официален мач не е изминал. Аз подкрепям Гонзо и винаги ще го подкрепям, защото прави всичко от голяма обич към Левски. Дори да се провали, което разбира се не е изключено, аз пак ще го подкрепям и защитавам. Каза нещо, с което съм съгласен. Левски е друга галактика в сравнение с цдна. За мен левскарството е преди всичко дух, любов, сърце. Чак на заден план излизат "точни подавания", "точни удари", "голове" и.т.н. Та завършвам с въпрос, на който знам какъв ще бъде отговорът, защото все пак си си левскар. Ако Гонзо се провали ти ще се радваш ли? Нима не се надяваш и мъничко той да успее? Ако отговориш с "да" на първия въпрос и "не, не се надявам" на втория, е няма да ти повярвам. :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:46 am 
Аватар

Хидъне, мисли каквото искаш ама е малко тъпо и нагло да слагаш (почти) всички във форума под знаменателя "стадно мислене".
Ей, аман от гении и и стратези дето все стадната тълпа не ги разбирала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:54 am 
Аватар

targovishte написа:
hidden767 написа:

Добре де...мамка му...аз също съм почти убеден...колкото и да не ми се иска....че този сезон ни очакват лоши резултати...и че Гонзо не е дорасъл за треньор още...но се моля това да не се случи...моля се искрено да успеем...

И аз съм на това мнение и се надявам на успех, но Хидъна не може да разбере, че с мрънкането и песимизма си не помага и друго няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 3:01 am 
Аватар

И тоя сезон изпуснахме Галин :? ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 4:42 am 

Ще си позволя да направя един генерален извод относно този форум.

Когато някой изрази мнение отклоняващо се от форумната партийна линия, останалите не обсъждат толкова думите и идеите му, колкото личността му.

На него му се обяснява как да изразява левскарщината си, кои медии да цитира, казва му се дали ходи на стадиона или не, поставят му се медицински диагнози (безплатно дори!), зачисляват го към една или друга политическа партия в зависимост от това как четящите интерпретират казаното от него и т.н.

Подобно държание е по-скоро типично за някоя селска седянка от колкото за форум с претенциите на нашия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:39 am 
Аватар

Айде айде.. цялата работа тръгна от това, как Шурд Арс беше "разкрит" от една тренировка, че не става! И това не беше изказано като мнение, а като завършена теза и едва ли не и се придаваше някаква тежест от дадения човек, че едва ли не това е така и друго няма! Това не е просто мнение, а е натрапване, още повече, от човек който едва ли има някакво спортно образование, и още повече - пишещ във ФОРУМ. Ами не, такова нещо не виждам как може да се приеме нормално. Всеки е свободен да пише и анализира колкото си иска, но го приемам за нормално когато това е представено под формата на мнение. Същото и за Хидън - от един клип за 1 мин разбрал, че някакъв бил по-добър, от някакъв друг :ohmygod Това даже няма и да коментирам колко е абсурдно.

SZ_Fen, не гледаш безпристрастно на нещата ;) Ако хидъна и още някои бяха (бяхте) мнозинство, и споделяхте дадена теза, и дойда аз и заявя категорично противоположна теза на вашата, реакцията ви щеше да е същата. Напълно нормално е когато голяма част споделяме дадено мнение, да го защитаваме. Проблема е, че 3-4 писатели тук нямат мнения, а тези. И тези тези биват пльоснати категорично. Еми сори, няма как да стане нормална дискусия ;)

Иначе и аз не искам Батков да е зад клуба, и аз съм на мнение, че Гонзо не е най-добрия вариант за треньор. Но Батков си е начело, и няма много, което може да се направи - факт. Гонзо, колкото и да няма опит и качества, има хъс, има жажда за успехи, и не на последно място - обича Левски! Склонен съм да му дам шанс само заради тия неща, които според мен също са толкова важни ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:05 am 
Добре, че след 4 дни почват мачовете, щото тоя форум изперка отсекъде :smt005 :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:05 am 
Аватар

Цитат:
цялата работа тръгна от това, как Шурд Арс беше "разкрит" от една тренировка, че не става! И това не беше изказано като мнение, а като завършена теза и едва ли не и се придаваше някаква тежест от дадения човек, че едва ли не това е така и друго няма! Това не е просто мнение, а е натрапване

Абе някои хора умишлено ли се правят на разсеяни не мога да разбера!? Няколко пъти написах каква ми е базата, за да си направя извода, ама е важно някои хора да си говорят абсолютно по инерция, важно е да се опонира с неистинни аргументи! Това беше последния път, в който отоговарям на някой за "едната тренировка" ! То Левски досега не е изиграл 6-7 контроли, не е имал повече от ЕДНА ТРЕНИРОВКА, тоя Арш НЕ Е ИМАЛ клип с избраните най-добри моменти(разбирай голове) в Б група на Холандия и моя извод се роди точно от една тренировка!!!! Добре е да се чете и мисли малко повече, преди да се постне един такъв коментар.

Цитат:
Всеки е свободен да пише и анализира колкото си иска, но го приемам за нормално когато това е представено под формата на мнение

А пък това е повече от детинско и смешно! Какво по-различно от едно лично мнение може да бъде един пост от името на един потребител?! Бахти, да категорична ми е оценката, но МОЯТА, не я натрапвам на никой, както виждам оценката на доста хора явно е по-различна и съответно аз не им казвам да си я променят или че нямат никакви аргументи да я имат, но тях доста им пречи моята!!! Изведнъж се оказа, че моята оценка е НАТРАПВАНЕ(о, Господи! :ohmygod )

Прекалено много се изроди самата дискусия и спирам да участвам в нея, който разбрал какъв ми беше замисъла с първото мниние - ок, който си лае колкото да се направи на "оборотен" - също ок. :bigok
В крайна сметка времето ще покаже.

Последна промяна krivia на Нед Юли 24, 2011 11:10 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:07 am 
Аватар

Само да вкара няколко гола, ще пиете Орината директно от чучура :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:12 am 
Аватар

Аз ще се радвам да вкарва, и то не няколко, а колкото се може повече, само че на този етап не виждам как ще става. Ето това е.
Искрено ще се радвам да съм бил сглупил и мнението, което съм си иградил за него да е погрешно ... Защото това ще бъде екстра за всички, които обичаме Левски ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:38 am 

Kryten написа:
Само да вкара няколко гола, ще пиете Орината директно от чучура :bigok

Аз все още смятам, че от Арс може да излезе нещо. Ако си спомняте, казах че Иван Цветков ще бъде голмайстор с 18 гола, а Арс ще бъде втори след него с 12-13. Не съм казал че е лош футболист, а че според мен имаше по-добър вариант от него, който би паснал по-добре на стила на отбора вероятно за същите (или подобни) пари.

ПС: Ако холандеца вкара над 13 гола вофициални мачове този сезон ще се приема за облят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:43 am 
Аватар

Ако се сбъдне прогнозата ти, то ще бъдем шампиони тази година :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]