Ми в интерес на истината кюрда като играч, особено на Барка (не ги понасям и никога не съм), не съм го мразил особено, даже не мога да кажа с чиста съвест, че съм го "мразил" (доколкото изобщо мога да имам различни чувства към заклета свиня). Тва е по причина, че кюрда беше играч, а и мъжкар на терена - винаги е играл на макс, раздавал се е, не се е крил, бил се е когато трябва и т.н., не си е бил камшика от национала като паднем 2 мача и т.н. С други думи, като играч, никога не е бил путка! Грешка - не никога, но поне в огромната част от кариерата си. Нещата при него се осраха, когато се помисли за велик след САЩ и Англия и почна да си разиграва коня тотално из отбора, бойкоти, а-у и т.н. Оттогава ми стана максимално противен, не от преди тва! И, в името на справедливостта, дори като го върнаха от бойкота, пак докато играеше не е бил путка (нищо, че вече не можех да го трая заради изцепките). Най-голямото му падение дойде след това, с всичките приказки за България, надувките, "треньорстването" и т.н., да не изреждаме.
При Барбиет ситуацията е КОРЕННО различна! Той ВИНАГИ е бил путка, винаги се е крил във важни моменти, я зад полата на мама, я некъде по терена и т.н. - и неговите лайна да не припомняме! Освен тва, в случая с Барбука адски противно влияние имат медиите и свинските глашатаи, които нон-стоп ни облъчват колко е велик тоя путьо! Всички знаем какви са заглавията след мач, в който Барби е поритал, а недай боже да вкара гол на Уиган - влачи не МЮ, ми целия премиершип напред, баси

. А като се насере и отнесе заслужена критика се скача на амбразурата и ми се дудне за завист, говеда и т.н. Пък да не говорим за сега, дето 80% тука капацитети обявиха един от най-успешните треньори в историята на футбола за изкуфял дъртак, щото извадил от групата дървото, дето пропуска по 5 пъти сам срещу вратаря във всеки важен мач и гледа като насран, вместо да се бори за топката. И ако за у нас можеш да се опиташ да разиграваш картата с говедата и завистта - по чужбината тая не минава. Щото съра, Дейли и Сън, Йън Райт, Боби Чарлтън и т.н. не им пука тоя прасе ли е бил, говедо ли е бил, от България ли е, от Зимбабве ли е, от Таджикистан ли е - те го гледат как играе и ако си върши работата може да е франсе, португалец или от Бонго-Бонго, ама го хвалят, а ако е путка го хранят, ако ще от техния квартал да е!
Така че Барби може да се сърди само на себе си, а смешния плач, който се чува, е чисто и просто избиване на чорбарски комплекси, това е цялата работа!
Стилян (с условностите, че е все пак левскарче по душа) и Мартин Петров също са прасета, ама тях не ги храним, нали?