forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 7:21 pm 
Аватар

Събрали се Фърги, Видич, Гигс и Руни да играят белот. Фърги е под ръка и пуска осмак купа. Видич връща спатия, Гигс дава пика, а Руни - каро. Фърги пита:
- Е, момчета, нямате ли купa??
- Емиииии не...тя купата е в Барса...

:bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Последна промяна jonnka на Пон Май 30, 2011 7:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 7:23 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 9:55 pm 

Във всеки случай най-забавното в темата е как доста хора си бият чекии, докато Манчестър пада (дори от друг противен за тях отбор) и като гледам са си зарязали и жените (и/или мъжете :bigok ), и живота да лъскат бастунЯ и да четат подигравки за Маргарит и компания :bigok :bigok :bigok Останалите просто се бъзикат :bigok

Между другото, кво ли щеше да е, ако кюрда играеше сега в Барса :smt005 Щеше да има мощно харакири-та от левскарите хейтъри на Манчестър :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:44 pm 
Аватар

Инче, в тоя отбор на "Барселона" КСП щеше да е като Барби в MUFC - пълнеж на пейката изли зрител от трибуните.
Не че нещо, ама на чие място би могъл да застане?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:51 pm 

Нещо не ме разбра, хич нямах предвид футболната гледна точка :lol: Просто заради факта, че точно той е в отбора :bigok В смисъл такъв - дали кефа на мразещите Юнайтед щеше да е същия, ако в този момент кюрда печелеше ШЛ :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:58 pm 
Аватар

Ми в интерес на истината кюрда като играч, особено на Барка (не ги понасям и никога не съм), не съм го мразил особено, даже не мога да кажа с чиста съвест, че съм го "мразил" (доколкото изобщо мога да имам различни чувства към заклета свиня). Тва е по причина, че кюрда беше играч, а и мъжкар на терена - винаги е играл на макс, раздавал се е, не се е крил, бил се е когато трябва и т.н., не си е бил камшика от национала като паднем 2 мача и т.н. С други думи, като играч, никога не е бил путка! Грешка - не никога, но поне в огромната част от кариерата си. Нещата при него се осраха, когато се помисли за велик след САЩ и Англия и почна да си разиграва коня тотално из отбора, бойкоти, а-у и т.н. Оттогава ми стана максимално противен, не от преди тва! И, в името на справедливостта, дори като го върнаха от бойкота, пак докато играеше не е бил путка (нищо, че вече не можех да го трая заради изцепките). Най-голямото му падение дойде след това, с всичките приказки за България, надувките, "треньорстването" и т.н., да не изреждаме.
При Барбиет ситуацията е КОРЕННО различна! Той ВИНАГИ е бил путка, винаги се е крил във важни моменти, я зад полата на мама, я некъде по терена и т.н. - и неговите лайна да не припомняме! Освен тва, в случая с Барбука адски противно влияние имат медиите и свинските глашатаи, които нон-стоп ни облъчват колко е велик тоя путьо! Всички знаем какви са заглавията след мач, в който Барби е поритал, а недай боже да вкара гол на Уиган - влачи не МЮ, ми целия премиершип напред, баси :lol: . А като се насере и отнесе заслужена критика се скача на амбразурата и ми се дудне за завист, говеда и т.н. Пък да не говорим за сега, дето 80% тука капацитети обявиха един от най-успешните треньори в историята на футбола за изкуфял дъртак, щото извадил от групата дървото, дето пропуска по 5 пъти сам срещу вратаря във всеки важен мач и гледа като насран, вместо да се бори за топката. И ако за у нас можеш да се опиташ да разиграваш картата с говедата и завистта - по чужбината тая не минава. Щото съра, Дейли и Сън, Йън Райт, Боби Чарлтън и т.н. не им пука тоя прасе ли е бил, говедо ли е бил, от България ли е, от Зимбабве ли е, от Таджикистан ли е - те го гледат как играе и ако си върши работата може да е франсе, португалец или от Бонго-Бонго, ама го хвалят, а ако е путка го хранят, ако ще от техния квартал да е!

Така че Барби може да се сърди само на себе си, а смешния плач, който се чува, е чисто и просто избиване на чорбарски комплекси, това е цялата работа!

Стилян (с условностите, че е все пак левскарче по душа) и Мартин Петров също са прасета, ама тях не ги храним, нали?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:01 pm 
Аватар

Anarion написа:
Инче, в тоя отбор на "Барселона" КСП щеше да е като Барби в MUFC - пълнеж на пейката изли зрител от трибуните.
Не че нещо, ама на чие място би могъл да застане?

На Давид Вийя, например. Не мисля, че Вийя и Педро са по-добри от Кюрда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:05 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми в интерес на истината кюрда като играч, особено на Барка (не ги понасям и никога не съм), не съм го мразил особено, даже не мога да кажа с чиста съвест, че съм го "мразил" (доколкото изобщо мога да имам различни чувства към заклета свиня). Тва е по причина, че кюрда беше играч, а и мъжкар на терена - винаги е играл на макс, раздавал се е, не се е крил, бил се е когато трябва и т.н., не си е бил камшика от национала като паднем 2 мача и т.н. С други думи, като играч, никога не е бил путка! Грешка - не никога, но поне в огромната част от кариерата си. Нещата при него се осраха, когато се помисли за велик след САЩ и Англия и почна да си разиграва коня тотално из отбора, бойкоти, а-у и т.н. Оттогава ми стана максимално противен, не от преди тва! И, в името на справедливостта, дори като го върнаха от бойкота, пак докато играеше не е бил путка (нищо, че вече не можех да го трая заради изцепките). Най-голямото му падение дойде след това, с всичките приказки за България, надувките, "треньорстването" и т.н., да не изреждаме.
При Барбиет ситуацията е КОРЕННО различна! Той ВИНАГИ е бил путка, винаги се е крил във важни моменти, я зад полата на мама, я некъде по терена и т.н. - и неговите лайна да не припомняме! Освен тва, в случая с Барбука адски противно влияние имат медиите и свинските глашатаи, които нон-стоп ни облъчват колко е велик тоя путьо! Всички знаем какви са заглавията след мач, в който Барби е поритал, а недай боже да вкара гол на Уиган - влачи не МЮ, ми целия премиершип напред, баси :lol: . А като се насере и отнесе заслужена критика се скача на амбразурата и ми се дудне за завист, говеда и т.н. Пък да не говорим за сега, дето 80% тука капацитети обявиха един от най-успешните треньори в историята на футбола за изкуфял дъртак, щото извадил от групата дървото, дето пропуска по 5 пъти сам срещу вратаря във всеки важен мач и гледа като насран, вместо да се бори за топката. И ако за у нас можеш да се опиташ да разиграваш картата с говедата и завистта - по чужбината тая не минава. Щото съра, Дейли и Сън, Йън Райт, Боби Чарлтън и т.н. не им пука тоя прасе ли е бил, говедо ли е бил, от България ли е, от Зимбабве ли е, от Таджикистан ли е - те го гледат как играе и ако си върши работата може да е франсе, португалец или от Бонго-Бонго, ама го хвалят, а ако е путка го хранят, ако ще от техния квартал да е!

Така че Барби може да се сърди само на себе си, а смешния плач, който се чува, е чисто и просто избиване на чорбарски комплекси, това е цялата работа!

Стилян (с условностите, че е все пак левскарче по душа) и Мартин Петров също са прасета, ама тях не ги храним, нали?

Много добре казано. Само искам да добавя нещо за Кюрда - :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:10 pm 

Абе, хора, бъзикам се бе :smt005 Освен тва изобщо не сравнявам Бербатов с КСП :smt005
Просто ми стана весело като се замислих как щяха да се чувстват в този момент всички, на които хем им е противна Барса, хем мразят Манчестър адски много, хем мразят кюрда в червата :bigok И мразейки Барселона, се радват, че Манчестър са загубили :lol: Затва щеше да ми е любопитно ако омразния КСП с омразната Барса печелеше ШЛ в тоя момент :bigok

Важното е да се мрази :bigok

Оставям ви да си дълбаете европейския футбол в детайли, то човек да не се пошегува - веднага тактики, схеми, сравнения, баси кви сериозни сте станали всички :bigok

:beerch

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:12 pm 
Аватар

Е кво сега, като играят 2 отбора, дето ги мразим - да не се порадваме и на малкото положително от целата работа ли? :bigok :bigok :bigok

Тва е все едно да играят свинете и латекса, когато латекса са пред нас, а свинете са си свине.....тъй като нема как и двата отбора да паднат, трябва да се извлича хубавото от всеки възможен развой :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:13 pm 
Аватар

Винаги,когато ебат манафите,душата ми празнува,без значение кой е в ролята на Маркиз дьо Сад :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:21 pm 
Аватар

Твърде тъжна ще да е душата ти о, льо Ники :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:23 pm 
Аватар

Оня ден я ощасТливиха,мосю Тонко :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:48 am 

Изображение

Kaкъв е тоя зад Бербатов бе? :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 1:02 am 
Аватар

Прилича ми на великана от Туйн Пийкс :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 1:13 am 
Аватар

Габриел Обертан:)фифа не си ли играл?:)) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 10:46 am 
Аватар

Ега ти скандалните снимки има идващият от манчестА. :smt005
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 1:16 pm 

Маргарит Бербатов-Путкарито да каже къде беше на финала в събота :bigok Мама Марги и братът Асан чекаха да направят снимки на звездата поне докато загрева,а то кво се оказа :loser2 :loser2 :loser2 Даже и медалче нема :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 1:20 pm 
Аватар

Кейн, дърпаш дяволО за опашката с този аватар, а следващия път няма да има с кво да се сменят цифрите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 1:30 pm 

Е поне до догодина ше е актуален,след тва ше му мислим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:02 pm 
Аватар

ливрепул догодина да ходят при милоул, уест хем и лийдс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:05 pm 
Аватар

Писна ми да заливат сайтовете с новини за Мити путката, ебаси! Още повече ми писна да му гледам гадната, плешива кинтерица, да еба тая псевдозвезда. :evil: За какво толкова го лансират тоя прехвален паралия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:14 pm 

Гъзолизците на Барбигей се насраха последните дни,направо езиците им изтръпнаха от федероски :slap Което не променя факта че в решителните мачове плешивия баща на Дееба или не играеше или влизаше за по 10мин при решен мач :bigok

Принципно в Спорткафето имат не лоши статии,ама сега се оляха че чак почнаха на дъвката да му държат сметка дето ако не беше той шибания юнайтед щеше сега да се бори с ония другите олигофрени евертън за 8мо место :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:20 pm 

Пол Скоулс се отказа....велик играч...както обикновенно беше признат най-вече на континента

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:28 pm 

Toчно това щях да напиша. На мен също ми беше любимец, макар и до голяма степен антифутболист. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:29 pm 
Аватар

Добър си беше,ама най-големият и най-обичаният(може би)от цялото им поколение си остава Дейвид Бекъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:44 pm 
Аватар

Пол Скоулс нямаше нищо общо с футбола. Играта печели от отказването му

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:59 pm 

скоулс беше големо ренде но и голем играч колкото и да ми беше неприятен-имаше страхотен удар,пас,движение по терена,усет къде да застане и за капак на сичко беше супер професионалист :idea: Мразя го като човек свързан с оная сган но тва не означава че треа се умаловажат качествата и постиженията му :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 3:42 pm 
Аватар

Мисля, че спокойно може да разцъка 1-2 сезона на Герена. Тъкмо да поебе истински жИнИчкИ и да попие евтинко. Пък и Ганя ще му дава по 1000 евро заплата с лекота :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 3:43 pm 
Аватар

Дърво на терена, ама полезен.
Поне не го ненавиждах толкова, колкото онова надценено ла.но Кийн.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]