trikilarakiq написа:
popusitekurac написа:
Не нападайте толкова директно хората, които са спрели да ходят на мачове. Според мен те едва ли са от тези дето си тръгват като завали, бъркат си в носа и т.н. Това са хора, които усещат, че им се налагат едни стереотипи, които са много чужди на техните виждания и им е болно за това, в което се опитват да ни превърнат. Почнахме кампания против Батков... смърт, к.р, да умира и след 2 успешни мача започнахме да му ръкопляскаме

смолянският боклук си прави жив ташак с Боримиров и други легенди на клуба, обаче ние не му хвърляме пиротехниката на пистата, за да не му разваляме настроението, нарича публиката наркомани... пак никва реакция и до ден днешен е така. Има хора, който не се съгласяват с тия неща и избират да спрат с мачовете.
Не тези хора си ходят на мачове, но в другите сектори. Тези хора, които само мрънкат "ще ме набият понеже погледнах някой лошо" , са вечните мрънкачи, които сами си търсят причина да не отидат на мача. Същите тези хора, ще отидат на мача със свинете, но няма да отидат с Академик. Има ли желание, има и начин. Герена, както и повечето стадиони в България, има повече от 1 сектор. На който не му харесва положение в Б, не му се пее и т.н. съвсем спокойно може да отиде в А или В. Там няма кой да го набие, там няма лоши стюарди и т.н. Неходенето по мачове не променя нещата !

И все пак е най-лесно, да не отделяш от ценното си време за посещение на "тъпият мач на любимият отбор", а в същото време да си във фейсбук групата "ултрас Левски" и да имаш 231231 поста в форума....
А бе това "мрънкачи" стана като "елате в кафето да ни го кажете в очите". Много по-лесно е да изкараш 50 човека "мрънкачи" (които всъщност са доста повече) отколкото да кажеш "абе прави са, ама аз си взимам кеша и ме боли ку.рац, нали ще станем шампиони догодина и ще има "някви" хора"

Докато има мачове за факли и за без факли, докато има мачове, в които тара е "адвокатче" и мачове в които е "г-н батков", няма как да има така нареченото "ултрас ядро", което да привлича хора към него(поне хора овър 16). Докато се мисли, че "много хора заслужават бой" щото разбираш ли не са "таф ладс" от първия мач, няма как да се намерят нови съмишленици.
Неходенето на мачове не променяло нещата, а ходенето и отзивчивостта към човека, който променя историята на клуба ти, ги променя драстично да знаете.
Вярно е, че с драскане по форумите нищо не се променя, но тази пропаганда с "мрънкалниците" и "форумните мишки" (които "не обичат" Левски, защото тара не им плаща и не искат да са използвани за печелбарството на група хора за сметка на любимия клуб) е доста смешна.
ПС: очаквам моШна първа от акриминиоус, да ми обясни що за мрънкалник съм и как не заслужавам да съм левскар, защото така е чул в кафето от хора, на които това им изнася. Или някой да ми обясни, че на мач се ходело да се набръксаш или да се видиш с приятели, ноу тенкс
Каквото мисля съм написал, дискусии няма да водя.
Малко, но качествени! Няма да ревете!