forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 5:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 3:39 am 

trikilarakiq написа:
popusitekurac написа:
Не нападайте толкова директно хората, които са спрели да ходят на мачове. Според мен те едва ли са от тези дето си тръгват като завали, бъркат си в носа и т.н. Това са хора, които усещат, че им се налагат едни стереотипи, които са много чужди на техните виждания и им е болно за това, в което се опитват да ни превърнат. Почнахме кампания против Батков... смърт, к.р, да умира и след 2 успешни мача започнахме да му ръкопляскаме :smt017 смолянският боклук си прави жив ташак с Боримиров и други легенди на клуба, обаче ние не му хвърляме пиротехниката на пистата, за да не му разваляме настроението, нарича публиката наркомани... пак никва реакция и до ден днешен е така. Има хора, който не се съгласяват с тия неща и избират да спрат с мачовете.

Не тези хора си ходят на мачове, но в другите сектори. Тези хора, които само мрънкат "ще ме набият понеже погледнах някой лошо" , са вечните мрънкачи, които сами си търсят причина да не отидат на мача. Същите тези хора, ще отидат на мача със свинете, но няма да отидат с Академик. Има ли желание, има и начин. Герена, както и повечето стадиони в България, има повече от 1 сектор. На който не му харесва положение в Б, не му се пее и т.н. съвсем спокойно може да отиде в А или В. Там няма кой да го набие, там няма лоши стюарди и т.н. Неходенето по мачове не променя нещата ! :smt006 И все пак е най-лесно, да не отделяш от ценното си време за посещение на "тъпият мач на любимият отбор", а в същото време да си във фейсбук групата "ултрас Левски" и да имаш 231231 поста в форума....

А бе това "мрънкачи" стана като "елате в кафето да ни го кажете в очите". Много по-лесно е да изкараш 50 човека "мрънкачи" (които всъщност са доста повече) отколкото да кажеш "абе прави са, ама аз си взимам кеша и ме боли ку.рац, нали ще станем шампиони догодина и ще има "някви" хора" :smt006 Докато има мачове за факли и за без факли, докато има мачове, в които тара е "адвокатче" и мачове в които е "г-н батков", няма как да има така нареченото "ултрас ядро", което да привлича хора към него(поне хора овър 16). Докато се мисли, че "много хора заслужават бой" щото разбираш ли не са "таф ладс" от първия мач, няма как да се намерят нови съмишленици.
Неходенето на мачове не променяло нещата, а ходенето и отзивчивостта към човека, който променя историята на клуба ти, ги променя драстично да знаете. :smt006
Вярно е, че с драскане по форумите нищо не се променя, но тази пропаганда с "мрънкалниците" и "форумните мишки" (които "не обичат" Левски, защото тара не им плаща и не искат да са използвани за печелбарството на група хора за сметка на любимия клуб) е доста смешна.
ПС: очаквам моШна първа от акриминиоус, да ми обясни що за мрънкалник съм и как не заслужавам да съм левскар, защото така е чул в кафето от хора, на които това им изнася. Или някой да ми обясни, че на мач се ходело да се набръксаш или да се видиш с приятели, ноу тенкс :smt006
Каквото мисля съм написал, дискусии няма да водя.
Малко, но качествени! Няма да ревете!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 9:27 am 
Аватар

Ти сам добре си се нахранил, защо трябва да се включвам. Но си признавам, че като видях в темата последно мнение от синя душа и ми стана едно мило такова, викам си "Айде бе, откога те чакаме..." :smt003

Иначе trikilarakia го е казал същото като мен- тези със сериозните доводи да се махнат от Б отидоха в А. Другите просто не им се ходи и си измислят всевъзможни оправдания...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 9:53 am 
Аватар

Аз да отменя Акрижмуньо и да кажа, че според мен IRR и други кадърни момета като него едва ли имат нужда точно от "помощници" като Синя Ранима Душа. Аз наистина честно казано почвам да не виждам смисъл от тия "проповеди" за връщане на хората на стадиона. Малцина имат наистина сериозни причини да спрат да идват на мачове. Останалите, мнозинството, както отдавна казвам, а сега гледам и IRR го е написал, са си просто путки с прекалено голямо самочувствие. Прекалено са големи те да идват на тия "тъпи" мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 10:58 am 
Малко е късно да се коментира отлива на хора от стадиона не мислите ли ?! Отдавна се разбра кой какъв е в тоя сектор и всеки си е взел своето решение . Лошото е че нещата отиват само надолу ... Има една дата която промени завинаги и остави трайно петно върху Сектор Б - 02.05.2009г. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 11:39 am 

[quote="Синя Душа"]... Или някой да ми обясни, че на мач се ходело да се набръксаш или да се видиш с приятели, ноу тенкс :smt006 [/quote]

:smt023 Някои пък ходят на гостувания само заради скарата в селата и ако по пътя недай си Боже няма скара гостуването пропада :ohmygod Иначе и аз съм на мнение, че стадиона не е кръчма, дискотека или концерт. Там мислите трябва да са ти насочени изцяло към това как да подкрепиш отбора и трябва да имаш чуство за отговорност, че си част от агитката,а не си сам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 11:46 am 
popusitekurac написа:
Синя Душа написа:
... Или някой да ми обясни, че на мач се ходело да се набръксаш или да се видиш с приятели, ноу тенкс :smt006

:smt023 Някои пък ходят на гостувания само заради скарата в селата и ако по пътя недай си Боже няма скара гостуването пропада :ohmygod Иначе и аз съм на мнение, че стадиона не е кръчма, дискотека или концерт. Там мислите трябва да са ти насочени изцяло към това как да подкрепиш отбора и трябва да имаш чуство за отговорност, че си част от агитката,а не си сам.

Добре си го казал.Привилегия е да си в Сектор Б, но и голяма отговорност.Но много хора явно го приемат за даденост.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 12:01 pm 
Отговорни и концентрирани трябва да бъдем на всяко място, но не и на стадиона. Стадионът е място за забавление и шоу.
Въобще стадионът е мястото, на което излиза резултата от действията ни извън стадиона. Колкото повече такива успешни инициативи като оправянето на паметника на Гунди и Котето, толкова по-добра, приятна и хубава публика. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 12:37 pm 
Аватар

Не виждам да се организира нещо за утре. Аз няма да мога да отида до Могилката, но се надявам други да го направят и да се поизчисти малко, ако е необходимо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:46 pm 

IRR написа:

Аз питам, тия СПЕРМИ какво правят в Сектор Б?Търсят си К.У.Р и това е самата истина.А пък загорелите младежи цял мач ги гледат и не правят нищо друго!
Такива същества не трябва да са Б.Има си други сектори, да си ходят там.

:!: :!: :!:
Към това мога само да добавя носенето на шала на Левски на задника, което явно на някои им се струва забавно?!
Мен лично ей тва най-ме дразни. Не си на модно ревю, не си на магистралата, не си в сектора, за да пускаш чалгии по мегафона, не си там, за да го вадиш голям, не си там, за да си тръгнеш ако вали/не върви мача, не си там, за да си разходиш фьешън анцуНга и прическата.
Понякога път като се огледам в тоя сектор ми се повръща, съвсем сериозно го казвам. Най-вече от отношението.

Мен трудно ще ме откаже нещо от сектор Б, но има адски много неща, които ме дразнят и ме влудяват. Няма смисъл да ги изброявам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 10:04 pm 
Аватар

СЕКТОР Б Е СИЛЕН , КОГАТО Е ЕДИНЕН !!! ЛЕВСКИ СОФИЯ ЗАВИНАГИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 1:56 am 
Аватар

Синя Варна написа:
СЕКТОР Б Е СИЛЕН , КОГАТО Е ЕДИНЕН !!! ЛЕВСКИ СОФИЯ ЗАВИНАГИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 12:28 pm 
Аватар

Гледам голяма дискусия сте спретнали, ама в крайна сметка всеки си има право на избор, нали? Аз избирам да не гледам как "левскар" скача на главата на друг левскар и си е моя работа. Не налагам никому мнението си, така ги виждам нещата, не виждам защо са тези критики. Няма смисъл да се дъвче повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 12:33 pm 
Аватар

Росен написа:
Гледам голяма дискусия сте спретнали, ама в крайна сметка всеки си има право на избор, нали? Аз избирам да не гледам как "левскар" скача на главата на друг левскар и си е моя работа. Не налагам никому мнението си, така ги виждам нещата, не виждам защо са тези критики. Няма смисъл да се дъвче повече.

Ходи във В и не се обяснявай :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 1:01 pm 
Аватар

Росен написа:

Още първия път като ни информира за своя избор те разбрахме.Няма смисъл през 2-3 седмици да ни опресняваш паметта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 3:06 pm 
Аватар

Информирам, понеже винаги се намира по някой, дето да ти държи сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 3:11 pm 
Аватар

Росен написа:
Информирам, понеже винаги се намира по някой, дето да ти държи сметка.

Като никой не те пита как така "се намира по някой,дето да ти държи сметка"?

аре,че тая тема стана като чат... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 4:45 pm 
Аватар

Аз в кОлтурната част на А съм скачал на главата на един дедо, след последния сигнал срещу Оксер. Човека не знаеше къде се намира, сигурно се е преместил в ложите :lol: :lol: , ма какво да се прави на тоя европейски стадион човек не може да се зарадва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2011 2:25 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=T3k8H_9SjoM

На тая мелодия може на мястото на "Левски, Левски, Левски шампион" да се вкара "Нашата страна е България, шампион е Левски София". Получава се доволно надъхващо според мен и може да се редува с "Левски, Левски, Левски шампион"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2011 3:12 pm 
Аватар

Да, определено е по-добре от "Левски или смърт", но ще е добре да пеем и 3-те :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2011 4:20 pm 

Че кво му е на Левски или смърт? :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 9:27 pm 

Защото Батман е педал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 9:34 pm 
Аватар

ultrablue1914_sofia написа:
Абе тоя с тениската на Батман,защо го изгониха бе :?:

Сби се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:57 am 

sid написа:

Доста малоумно е. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 1:00 am 

На негово място може да се пее "Левски шампион" :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 1:08 am 
Аватар

Omraz написа:
sid написа:

Доста малоумно е. :smt006

Подкрепям. Звучи доста не на място в песента :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 3:22 am 
"Левски шампион" пеем в почти всяка песен и стана изтъркано. На мен лично новият вариант ми допада и не мога да се съглася с това, че е малоумно. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 8:45 am 

Вчера видях едно малко момченце с дядо си в сектора. Дядо му как да му обясни защо се пее "..или смърт" :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 8:53 am 

Е кво е толко трудното бе :ohmygod

Абе вие верно сте некви тоталки, се нешо ви сърби, ми почешете се ебати... Бати дървените философи... Що слънцето грее и духаше вятър деба, кви сте нежни души... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 8:59 am 
Аватар

Лелеее,чак пък и дядото как му е обяснявал,нищо по-лесно:
-Левски значи Свобода
-Свобода или Смълт
-Левски или смърт

...Не щеме ний богаства,нещеме и пари,а искаме...........

Последна промяна Ivan63 на Съб Май 28, 2011 12:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 9:00 am 
Аватар

BSG написа:
Е кво е толко трудното бе :ohmygod

Абе вие верно сте некви тоталки, се нешо ви сърби, ми почешете се ебати... Бати дървените философи... Що слънцето грее и духаше вятър деба, кви сте нежни души... :smt006

:!: :idea:

Бахти, тва не е опера, нормално е да се чуват такива неща на стадиона. Верно треа да се мрънка за всичко обаче!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]