forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 3:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:36 pm 
Аватар

?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:36 pm 
Аватар

Der Stürmer написа:
Mr. Smith написа:
Tova 4e ima djamiq v centara na Sofia e reshenie na edni mnogo po-umni hora ot nas, koito sa s4eli 4e to4no tazi djamiq trqbva da ostane, a primerno drugi 20 da se saborqt, sastata rabota e I v drugi nashi gradove. Nikoga v. Bulgaria ne e imalo konflikti na etni4eska I verska osnova I ne redno da se slu4vat !

Никога за последните 20 години ли? к.р за живков и соцпартията, но ако има нещо умно, което е напарвил този човек - това е да изсели стотици хиляди турци извън България. А това трябваше да го напарвят още по времето на царството - взаимни спогодби, тракийски бежанци у нас, турците в турция!

Не знам кое решение за джамията е умно, но знам че в Европа воя на мегафоните е забранен! Да си пеят на глас като поповете! И да не се молят показно на площада!

А че сидеров си прави евтина агитация е друг въпрос! За този лизогъзец не трябва да се гласува по много други причини. Но специално днес съм напълно съгласен с него!

Човек с ник Дер Щюрмер пише, че оня безроден урод от Правец е направил нещо хубаво... Щрайхер, ако види, че такъв човек пише с името на вестника му, ще се обърне в гроба сигурно ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:39 pm 
Аватар

Изселването на турците не е политически или социалистически акт! Ти явно не си съгласен с това изселване? Явно би ти било приятно в момента в България да има 1-2 млн. турци? Така ли да разбирам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:41 pm 
Аватар

Der Stürmer написа:
?

Не можеш да поставяш всички хора в "рамка".Знаеш ли,колко много хора от тия които са били прогонени са обичали България,повече от нас българите ? Да не говоря,че не нормално такова нещо да се е случило в 20 в. Този факт,показва още веднъж,че комунистите са едни от най-жалките създания,които природа някога е съзадавал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:44 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Der Stürmer написа:
?

Не можеш да поставяш всички хора в "рамка".Знаеш ли,колко много хора от тия които са били прогонени са обичали България,повече от нас българите ? Да не говоря,че не нормално такова нещо да се е случило в 20 в. Този факт,показва още веднъж,че комунистите са едни от най-жалките създания,които природа някога е съзадавал.

Турчин да обича България? Този коментар е доказателство за националния ни манталитет... Големи "демократи" сте се пръкнали! Глобалисти? Айде напускам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:47 pm 
Аватар

Що? Ти национал-социалист ли си? Можеш ли да кажеш повече от 15 значими имена част от 3-тия райх без да ползваш гуугъл и уикипедия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:48 pm 
Аватар

Der Stürmer написа:
Rossinioll написа:
Der Stürmer написа:
?

Турчин да обича България? Този коментар е доказателство за националния ни манталитет... Големи "демократи" сте се пръкнали! Глобалисти? Айде напускам

Правиш ли разлика между турчин и българо-мохамеданин?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:58 pm 
Аватар

Гатев написа:

В момента няма никаква разлика между турчин и българо-мохамеданин, или поне няма такава разлика в родния край на майка ми. За другите райони със силна концентрация на помаци не мога да говоря със сигурност, но за района около град Гоце Делчев, и особено селата наоколо това е абсолютно неподлежаща на коментар истина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 9:00 pm 

Гатев написа:

А колко от българо-мохамеданите правят разлика между турчин и българо-мохамеданин?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 9:03 pm 
Аватар

Е то това е проблемът-че вече няма разлика между турците и българи по произход, но мюсюлмани по вяра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 9:14 pm 
Аватар

Няма защото пропагандата там издига вярата в народност, а националността няма никакво значение. Щом си мюсюлманин значи си турчин - това е днес. А специално в Гоце Делчев разкриха онзи кмет, проповядващ фундаментализъм. Това е още по-опасното за нас! И парите там не идват от турция, а от арабския свят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 9:20 pm 
Аватар

Не знам за какви пари става въпрос, но помаците точно в района на Гоце Делчев винаги са си ходили на джамия и са били мюсюлмани, просто в един момент започна да им се казва в джамията, че са турци, започват да учат турски език, който те когато бях малък знаеха много малко и говореха на някакъв българо-македонски диалект, а за това не се искат никакви пари, а просто спускане на заповед отгоре. В самият град Гоце Делчев помаците изкупуват много засилено апартаменти в новите кооперации, или строят палати по селата, но парите за това не идват свише, а от гурбет в чужбина, основно Германия. И да има пари в цялата тази история, тя е за един много, ама много тесен кръг от хора, и дори и стотинка не достига до обикновеният помак. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 10:43 pm 
Аватар

Обикновеният помак сменя своята националност според това, което му е угодно. Да се покръстват, ако не - не са българи и това е, може да мисля ограничено и тъпо, ама това ми е мнението.
Приятелката ми има баба и дядо в едно благоевградско село, което е фрашкано с помаци, те там не знаят изобщо какви са, в джамия не стъпват. Щом им казах, че ще им подпаля джамията и не ме убиха, значи не ги бива :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 10:54 pm 

Der Stürmer, след като си напълно съгласен с направеното от болен днес, как ще коментираш това
Mr. Smith написа:
като е толкова отворен да отиде в Исперих, Джебел или Ардино да види колко ще го траят

и кое те кара изобщо да си съгласен с него днес, след като и на кучетата в квартала е ясно, че обслужва дпс :?:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 11:56 pm 
Аватар

Аз също смятам, че Болен е глупак но това не ми пречи да уважавам конкретни действия на хората му в дадени случаи независимо от това дали те са с цел предизборна кампания, световна конспирация и прочие. Аз съм против центъра на София да бъде озвучаван от песните на някакъв имам и пет пари не давам за толеранса, който трябвало да проявам към религията му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 12:34 am 
Аватар

Цялата тая история е във вреда на българския национализъм, и без това българо-мохамеданите са оставени на произвола на протурските интереси. В вместо да ги приобщим към нас, както в правел Мустафа Шарков навремето, такива прояви само биха отблъснали помаци от българите. Глупово е българите да се делим на мюсюлмани и християни, а още по-глупаво е това, след като се очаква голям брой мюсюлмани в Русия на последното преброяване там да са посочили като етнос българин. Според мен на джамията в София единствено трябва да махнат тия мегафони.

Цитат:

Родина - организация на българите мюсюлмани

Дружба "Родина", пълно име Българомохамеданска културно-просветна и благотворителна дружба "Родина", е възрожденско движение през 1937 - 1947 г. на българите мюсюлмани в Родопа планина за културно издигане и приобщаване към българската нация.
През 1930-те години в Родопския край живеят коло 100 хиляди българи мюсюлмани, изолирани в своя социално-икономическа общност, сравнително изостанали в икономическо, просветно и културно отношение.
Първата дружба "Родина" е създадена в Смолян на 3 май 1937 г. по инициатива на Ариф Бейски - син на местния първенец Юсеин Бейски. Нейни членове стават 20 българи мюсюлмани и двама християни - Петър А. Маринов и учителят Г. Петров. Деен съратник на движението през целия период на съществуването му е родопският общественик Христо Караманджуков. Характерът на организацията е културно-просветен и благотворителен, целта и в приетия устав е:"Да работим за взаимното опознаване, сближение и подпомагане между българите мюсюлмани и българите християни в Родопската област; да събужда и развива народностното чувство у българите от мюсюлманско вероизповедание; да съдейства за стопанското и икономическото издигане на Родопския край".Членове на "Родина" са хора с различни професии и социално положение - селяни, занаятчии, учители, мюсюлмански духовници, търговци и земепритежатели. Политическите пристрастия на родинци са различни и не влияят на дейността им в дружбите; мюсюлманската им вяра е неприкосновена. Основателите работят със знанието, че движението им е продължение на българския възрожденски процес отпреди 1878 г.
Организацията бързо се разраства. За 2-3 години дружби "Родина" се създават в около 40 села в Смолянско, в Златоград, Мадан, Рудозем, Ардинско, Неврокопско и Пещерско. Първите прояви на дружбите са културни и благотворителни - българомохамедански вечернки, театрални представления, ограмотителни курсове, курсове по готварство, взаимни гостувания между дружбите, екскурзии до Пловдив и София, подпомагане на заболели членове и на даровити деца. Специално внимание се обръща за премахването на външните белези на турската принадлежност в облеклото - фесовете за мъжете и фереджетата и мехтените при жените българки мюсюлманки, и заменянето им с шапки и забрадки. Немалък брой младежи българи мюсюлмани са насърчени да продължат обучението си в български прогимназии, гимназии и висши училища. Въпреки съпротивата на някои местни имами, постепенно в мюсюлманските училища са въведени българският език и писменост. От 1939 г. по идея на родинци, клетвата на войниците българи мюсюлмани се произнася на български език. Постижението на "Родина" е отелянето на Смолянското мюфтийство в автономно управление и издаването на сборник "Родина" (кн. 1-4, 1939-1944) с уредник и редактор Петър Ан. Маринов и материали, изцяло посветени на "движение Родина". Българские държавни институции по различни направления започват да подпомагат материално и морално движението.
След влизането на България във Втората световна войнa (1941) и установяването на българско управление в Македония и Беломорието членове на "Родина" стават инициатори за смяна на имената на българите мюсюлмани от турско-арабски на български. Акцията е за доброволна смяна на името като символ на съзнателно приобщаване към българската нация. През юли 1942 г. в Народното събрание е гласуван Закон за изменение и допълнение Закона за лицата. За трите военни години (1942 - 1944), при пълно включване на гражданските и релегиозни институции на българската държава, около 90 хиляди българомохамедани от Родопите подават заявление за смяна на имената си. Смяната на името обаче става при зачитане на мюсюлманската вяра на хората. След 9 септември 1944 г. завоеванията на движението в културен и просветителски план са унищожени. Първоначално новата власт не се интересува от 'Родина", но постепенно негативното отношение се проявява: дружбите са обявени за "фашистки", защото били в услуга на "фашистката власт"; възстановено е носенето на фесовете, чалмите и фереджетата, архивът на Дружба "Родина" е иззет, а активните членове са подложени на тормоз и гонения, някои са изпратени в лагери. От 1945 г. започва и постепенният процес на връщане на турско-арабските имена на българите мюсюлмани. Официалното решение за закриване на дружбите "Родина" е взето на Конференцията по българо-мохамеданския въпрос, свикана от Дирекцията по вероизповеданията на 16 и 17 август 1947 г. в София.
Движението Дружба "Родина" в Родопите от 1937 до 1947 г. е патриотично възрожденско движение, което възниква по инициатива на самите българомохамедани от този край и цели приобщаването им към българската народностна общност, икономическото и културното им издигане. Грубата намеса на българската държава в неговата дейност след 9 септември 1944 г. унищожава просветните и културни постижения на движението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:07 am 
Аватар

Росен написа:
Да се покръстват, ако не - не са българи и това е, може да мисля ограничено и тъпо, ама това ми е мнението.

Роско, това нали си ти, бе, братле?

Кви са тия глупости, къде ги пишеш? Честно казано въобще не ми дреме за расистките простотии, къде се пишат по форумите от някакви комплексарчета, въобразили си, че са големите патриоти и националисти, но ти си ми приятел. Интелигентно момче си и не ти отиват такива неща да пишеш. Запмни, че няма по-голяма добродетел на тоя свят от толерантността! Българинът най-добре знае цената на свободата, защото си я е извоювал с реки от кръв (това е нещо, с което можем да се гордеем). В тази свобода се включва правото на избор коя религия да следваш. И тия неща, че тоя и оня не са българи, щото изповядвали това и онова или защото мислели това и онова - забрави го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 2:34 am 
Аватар

Назитата да прочетат какви са идеите на Апостола, чието име носи любимия отбор, а не пълните тъпотии на комплексарчето Шикалгрубер. То бива да си едноклетъчен, ама това на нищо не прилича, Mr. Smith добре го е написал :smt023

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 8:53 am 
Аватар

Прикачени файлове:
Untitled.png
Untitled.png [ 44.69 KiB | Прегледано 3580 пъти ]

За мен лично процентът е изненадващ. Предполагах че познавам доста повече Орки. Естествено виртуалното съпоставяне не е меродавно и въпреки това е хубаво съотношението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 9:16 am 
Аватар

air_J написа:
АТАКА в случая паднаха до нивото на ВМРО от Пловдив, определено им пиша черна точка за този акт. Иначе случая точно до 1 седмица ще се потули 100%, но все пак в центъра на София не можеш да стигаш до саморазправа с хора, само защото някой им е позволил там да имат джамия и съответно да им пее ходжата, или както там се казва този, дето звучи от уредбата. Лошо за Волен и партията ще е ако самият той след като поразмисли, а и го посъветват от тук-от там не се опита да позамаже малко положението, защото така печели като симпатизанти крайните националисти, които обаче са една шепа хора, а губи малко по-либералнит
е си избиратели, които са доста по-голямото мнозинство, а с 4-5% си вътре, ама тежест имаш точно никаква - също както например Яне Янев и остатъци :bigok
те от партията му. :loser2

Тоя, дето им пее се казва Димитър Ангелов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 12:32 pm 
http://www.manager.bg/news/5-stranni-sa ... a-istoriya

Много интересни и любопитни съвпадения, наистина, а мен лично тва за Кенеди и Линкълн ме потресе :shock: :lol: Баси филма, ако верно всичко е така :wink:

И нещо повече от хубаво :smt006
http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/05/19 ... hte_budat/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 12:55 pm 
Аватар

Някъде бях чел подобно и за Дедо Адолф и Наполеон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 12:58 pm 
Напульон е пеерас, ше го шибаме у нас :smt026

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:06 pm 
Аватар

На Антъни Хопкинс съвпадението също е уникално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:09 pm 
Аватар

thegboy написа:
Росен написа:
Да се покръстват, ако не - не са българи и това е, може да мисля ограничено и тъпо, ама това ми е мнението.

Роско, това нали си ти, бе, братле?

Кви са тия глупости, къде ги пишеш? Честно казано въобще не ми дреме за расистките простотии, къде се пишат по форумите от някакви комплексарчета, въобразили си, че са големите патриоти и националисти, но ти си ми приятел. Интелигентно момче си и не ти отиват такива неща да пишеш. Запмни, че няма по-голяма добродетел на тоя свят от толерантността! Българинът най-добре знае цената на свободата, защото си я е извоювал с реки от кръв (това е нещо, с което можем да се гордеем). В тази свобода се включва правото на избор коя религия да следваш. И тия неща, че тоя и оня не са българи, щото изповядвали това и онова или защото мислели това и онова - забрави го.

E, aз съм. Аз не съм расист, не ме разбирай погрешно. Ама точно заради проклетата им религия са ни клали роднините, това не се забравя. Благодарение на тази си фанатична вяра поробват целия ни полуостров. Надявам се да не си от тези, които твърдят, че тук не е имало иго или робство, а просто присъствие.
Нормално ли е в Джебел и Мадан децата да не знаят кой е Апостола, та те не знаят и български език?! За каква толерантност говорим, те ще ни поробят мирно :ohmygod2 И след 50 години хитрите турци ще управляват мнозинството, което ще бъде от мангали а шепата българи ще бъдат репресирани, просто съм сигурен, ама дай Боже да не го доживея, че сам ще се убия тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:23 pm 
Аватар

Мюсюлманите,които проповядват фундаментален екстремизъм,хората които насърчават към джихад,които не уважават нашият народ,трябва да бъдат разстрелвани без никаква милост.Обикновените мюсюлмани и обикновените турци обаче,трябва да бъдат абсолютно равни с всички хора в нашата родина.Аз имам такива приятели турци,дето биха умряли за мен,докато имам приятели българи,които при първа възможност ще ми плюят в лицето,така че колкото и банално да е,хората трябва да бъдат разделяни според действията им а не според религията или етническата принадлежност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 3:30 pm 
Аватар

Росен написа:
E, aз съм. Аз не съм расист, не ме разбирай погрешно. Ама точно заради проклетата им религия са ни клали роднините, това не се забравя. Благодарение на тази си фанатична вяра поробват целия ни полуостров. Надявам се да не си от тези, които твърдят, че тук не е имало иго или робство, а просто присъствие.
Нормално ли е в Джебел и Мадан децата да не знаят кой е Апостола, та те не знаят и български език?! За каква толерантност говорим, те ще ни поробят мирно :ohmygod2 И след 50 години хитрите турци ще управляват мнозинството, което ще бъде от мангали а шепата българи ще бъдат репресирани, просто съм сигурен, ама дай Боже да не го доживея, че сам ще се убия тогава.

За такова четене на историята изразът е "както дяволът чете евангелието". Колкото турците са ни тормозели, толкова и нашите чорбаджии са го правели. А българи и турци - тези от народа - винаги са показвали, че могат да живеят в мир и да се уважават взаимно. Не малко българи са се укривали в турски къщи, когато са ги гонили след възстания и какво ли не.

Стига с това "те са клали нас", щото това е доста изгодно разглеждане на фактите и го правят точно ей такива като Болен Сидеров, дето се пишат "прероден Левски" :ohmygod . Колкото се е клало заради Корана, толкова се е клало и заради Библията. Колкото едната религия проповядва разбирателство и любов между хората, толкова го прави и другата. Ислямът не е по-лоша религия от християнството. Лошото е, че в съвременния свят продължават да се извършват зверства "в името на Аллах", но това се дължи на съвсем други фактори, а не на самата религия.

"Голямата екскурзия" на комунистите е един нехуманен акт, от който само може да се срамуваме и да се разграничаваме от него. Това е комунистът - човешкият живот за него е без значение, човешките емоции също. Дано никога повече да не се повтаря това, макар че с нашия простичък и злобен народ, нищо чудно.

Хич не съм н мнение, че тука не е имало робство и тази версия е поредната глупост на някоя тъпа главичка, но това е друга тема на разговор.

Ще поживееш още малко, ще започнеш да общуваш с българи, турци, македонци и какви ли още не хора. Ще ти се разбият стереотипите за всички тия народи. И за религиите също. Няма нищо по-хубаво от това, да вървим напред заедно и да спрем с омразата на расова основа, защото всички сме тормозени от едни и същи проблеми. А историята си е история и тя няма да ни ги реши. И Апостола това нещо го е знаел и е било в основата на светоусещането му. За съжаление далеч не е във философията на разни хора, дето си татуират ликът му на себе си, в близост до пречупения кърст.

Всичко това може да ти звучи сега като ташак работа, ама изчакай още няколко годинки и ще видиш, че имат смисъл, не са копи пейст от уикипедия. :smt006

Последна промяна thegboy на Съб Май 21, 2011 4:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 3:50 pm 
Аватар

Остро влезна с бутоните на всички ревностни православни християни във форума. :bigok Чекай да ти удара едно рамо за позицията "против всички организирани религии, кой в квото иска да си верва, ако ще и в Амон Ра или Зевс, само да не ме занимава".
Гледам е яко модерно да си кръстен в църква и т.н. Даже не можело да си кум на сватба ако не си кръстен. И не стига това ами и тоя дето те кръщава, требва и той да е кръстен :bigok И ся си еба мамата и затворен кръг. Естествено секо такова мероприятие струва некви пари.

По конкретния случай. Маанетата дразнят наистина, само че не разбирам защо се вдига толкова врява срещу тия идващи от джамията а срещу тия от ТВ/Радио/Дрискотеки нема и дума :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 3:55 pm 
Аватар

Като наблюдавам еволюцията на мненията в този форум и ми става хубаво, че има надежда. Точно така, моето момче - хората се съдят по действията, а не по вяра. За нас е важно да има България и българските интереси да са на първо място. Това се постига с възпитаване на български ценности във всички хора, независимо от вярата.

И още нещо... през Сръбско-Българската война близо 10% от загиналите български войници са мохамедани (включително турци). ПИТАМ - КОЙ ОТ ПРЕЗАДОВОЛЕНИТЕ, ПИШЕЩИ ТУК "ПАТРИОТИ" ИМА КАКВОТО И ДА Е МОРАЛНО ПРАВО ДА ГОВОРИ ПРОТИВ ХОРА, КОИТО СА ПРОЛИВАЛИ КРЪВТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ??? КОЙ ОТ ТЯХ Е НАПРАВИЛ ЗА РОДИНАТА СИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА СПИСВА В НЕТА И ЕВЕНТУАЛНО ДА СИ ХВАНЕ РАБОТА И ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ???
Покажете се достойни вие, преди да заклеймявате другите. ЗАЩОТО ПАТРИОТИЗМЪТ НЕ Е ПЪРВОСИГНАЛНА ОМРАЗА НА НЕУКРЕПНАЛИ ИЛИ КОМПЛЕКСИРАНИ ХОРА, А Е ЛЮБОВ КЪМ СЕМЕЙСТВО, ОБЩНОСТ, ТРАДИЦИИ, ОСЪЗНАВАНЕ НА ВСЯКА, ДОРИ И ГОРЧИВА, ИСТИНА И ЧУВСТВО ЗА СЪЗИДАТЕЛНОСТ ЧРЕЗ ТРУД НАЙ-ВЕЧЕ ЗА СОБСТВЕНО СЪВЪРШЕНСТВО, А ОТТАМ И ЗА СЪВЪРШЕНСТВО, И ХАРМОНИЯ НА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ХОРАТА В СОБСТВЕНИТЕ РОД, СЕЛО, ГРАД, ОБЩНОСТ, ОБЩЕСТВО И ДЪРЖАВА. ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ РАЗУМНИ И ДОБРИ ХОРА, КОИТО НЕ РАЗДЕЛЯТ, А ОБЕДИНЯВАТ И НЕ ЗАКЛЕЙМЯВАТ РАЗЛИКИТЕ, А ГИ НАСОЧВАТ В ЕДНА ПОСОКА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 4:26 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, че има вече две мнения след моето и още никой не ми е казал, че лапам резани пишки, да ходя в Анадола и не знам си какво. :shock:

Ще се просълзя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]