Dimebag Darrell написа:
А бе "подшушнаха" му няколко човека

А ти просто се опитай да провеждаш нормален разговор с момчетата от форума и в частност с "г-н Петров", защото ако в началото ти харесвах постовете, то сега ме отвращават и ще те трия. Нищо против теб, но се стегни малко

п.с. Не ти отива на годините

Бате, и ти притежаваш много изострено чувство за справедливост и чест.

Напрайхте ме на гъз тука приятелския ви кръг, обаче да напомня фактите, пък публиката да преценява и дано й е останало малко чувство за правда. Г-н Петров в темата за Ганя и неговите напъни да ни сменя годината се изцепи, че Георги Манов е "прасе и да го духа". Аз му отвърнах с много мекото "разбирач", мекото с оглед на това, че трябваше още там да му вляза грубо и неспортсменски, защото това, че Георги Манов не пише в този форум и не е познат на никой от тукашната тайфа, а камо ли да е приятел с някого от тук, по никакъв начин не значи, че всеки сульо е свободен да го храчи по най-грозен начин. Съжалявам, но ФК ЛЕВСКИ и неговите заслужили привърженици са ми по-скъпи от този, който има наглостта да ги псува и изобщо не ме интересува с кого се познава и с кой е приятел. Така, след епитета "разбирач" му изясних на г-н Петров в кратко есе, кой е всъщност Георги Манов. Лицето не си взе бележка, а ми отвърна с наглото "Тихо!". На тая наглост аз му отвърнах с нещо от сорта, че е ганьовец, който няма ташаци да си признае, че е изсрал лайно върху заслужил Левскар. И в следващото изречение му казах тихо да казва на жена си, като използвах фамилията й. Да напомня на височайшия господин, че по никакъв начин не съм увредил доброто име или личност на жена му. Изцяло с него съм се занимавал. Това е цялата история на отношенията ни с г-н Петров. Ти, адвокате, още там застана на амбразурата срещу мене и зае неговата страна. Нека след излагането на фактите всеки да си прецени, как може да бъде оценена твоята защита на г-н Петров и атаката ти срещу мене. А подличкото му влизане в тази тема срещу мене, без да ме цитира, без да сме се закачали нещо за политика вече си е дребнавост.
На лицето от Търново му влязох на първа с "подстрекаващ лайнар", защото разбрал-недоразбрал призова да съм си получел заслуженото чрез шамари. Типичен сеирджия. Много се извинявам, но подстрекаващите сеирджии за мене са пълни лайнари - това е положението. Нямам никакви дългове спрямо лицето от Търново. С Мръсното куче вече изяснявах, какво ме провокира да го нападам.
Много се извинявам, че се обяснявам като госпожица, но като те направят на две стотинки нямаш много други опции.