forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 3:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:11 am 
Аватар

Morning Glory написа:
ultrafan_rs написа:
а аз признавам, че ако още веднъж споменеш жена ми ще ти счупя цайсите :smt006
отиде през пролетта на 2007 с дивизията на две засади и стана голям мъж
както казваше естонеца да не се знаехме ама... :smt031 :smt006

Сам ли си говориш бе?! :lol:

Абе на мене ми говори, ама интересно кой от тукашната форумна мафия му е подшушнал кой съм, щото освен за цайсите ми и принадлежността ми към ЮД нищо друго не знае за мене. Поредният изкривен честолюбивец, който напълно се е самозабравил и си перка на тоя и оня разни кафяви думички, пък после се засяга, като него самият го настъпят, отвръщайки му.

Иначе, уважаеми г-н Петров, виждам, че сте напълно подготвен за тинята, наречена съвременна България, в която трябва да се борите за хлебеца и щастието си. Действително Ви предричам бляскаво бъдеще и бляскава кариера под светлината на българските прожектори, защото имате всички необходими и важни качества, за да успеете в тинята. Харчите се добре, което си е повод за гордост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:30 am 
Аватар

че подобна компроматна вълна е признак на селска държава и лош материал е ясно... тъпо е хората да си формират политическите мнения и пристрастия и да правят оценки на базата на "флашки", а не на реалните факти и политики.

но реакцията на замесените показва едно - гузни са , не им е чистта съвеста. Елементарно можеше още първият ден да реагират твърдо, ако са фалшиви - да заведат дело и т.н. А те - всеки казва различно, едната страна отрича разговора, другата я потвърждава. Един ден едно говорят, на другия - обратното.

В тези СРС-та няма някакви грандиозни престъпления, но видно стана друго - шуробаджанащината при герб е същата като и при предните. Разбира се, за много хора това беше ясно и отпреди - политическата чистка действа с пълна сила от както са на власт. Вместо реформи просто се махат хората на тройната и се слагат "наши"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 6:34 pm 
Аватар

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3579331
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 6:39 pm 
Аватар

Цитат:
министърът. Игнатов подчерта, че

културно-историческото наследство трябва да стане част от една инфраструктура, за да носи добавена стойност.

Това някой разбра ли го какво би трябвало да означава :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:12 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Цитат:
министърът. Игнатов подчерта, че

културно-историческото наследство трябва да стане част от една инфраструктура, за да носи добавена стойност.

Това някой разбра ли го какво би трябвало да означава :smt017

Археолог се прави на финансист посредством термини, които не разбира :ohmygod2
Да си гледа образованието най-напред и да видим какво ще направи за масовата неграмотност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 12:50 am 
Аватар

Сега гледах някаква статистика от доклад на ЕК за развитието на регионите в Европа. Прогнози, че България 2030г. ще е само 25% българи, 45% цигани, 22% турци, 8% други. :shock: :shock: :shock: В момента на всяка българска жена се пада по 0,7 деца на година раждаемост, а на всяка циганка 1,35 деца на година. :shock: :shock: :shock: Не мога да асимилирам точно, защото ми се вижда адски гнусно, но.... :ohmygod2 Според същия този доклад едва 5 ще са градовете с население над 100 000 души, които ще са с преобладаващо българско население- София (97%, сега 96%), Варна (86%), Пловдив (81%), Бургас (85%), Русе (79%). На един приятел му беше даден този доклад за анализ за курсова работа. Това било официален доклад на ЕК от юни 2010г. В него също пише, че София и Варна ще увеличат населенито си двойно, а Пловдив с 1/3, като тенденцията е българското население да се изнася към големите градове.
В този доклад ми направи интересно впечатление, че до 2020 година се смята, че в Еропа ще има няколко нови републики. По-интересните, които ми направиха впечатление е разделянето на Белгия на две, отделянето на Баските, още една Ирландия, република Войводина, нова република м/у Молдова и Румъния...

Не знам какво точно представлява този доклад, но доста интересни ми се сториха горните неща. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 1:01 am 
Аватар

:evil: тъжна картинка,един ден България ще изчезне......... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 1:05 am 
Аватар

България вече изчезва. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 1:19 am 
Аватар

Еми то и сега си я има т.н. Приднестровска Република в Молдова със столица Тираспол :smt006
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 1:50 am 
Аватар

Приднестровието е стигнало точката, от която няма връщане назад към нормална държава и за тва е идеално да се направи една циганска държава там и всички мангали да си се заселят компактно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 1:54 am 
Аватар

Brannik написа:
Приднестровието е стигнало точката, от която няма връщане назад към нормална държава и за тва е идеално да се направи една циганска държава там и всички мангали да си се заселят компактно :smt003

Няма какво да добавя :bigok
Тва им е герба:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 11:46 am 
Аватар

Dimebag Darrell написа:
А бе "подшушнаха" му няколко човека :wink: А ти просто се опитай да провеждаш нормален разговор с момчетата от форума и в частност с "г-н Петров", защото ако в началото ти харесвах постовете, то сега ме отвращават и ще те трия. Нищо против теб, но се стегни малко :smt006

п.с. Не ти отива на годините :smt012

Бате, и ти притежаваш много изострено чувство за справедливост и чест. :idea: Напрайхте ме на гъз тука приятелския ви кръг, обаче да напомня фактите, пък публиката да преценява и дано й е останало малко чувство за правда. Г-н Петров в темата за Ганя и неговите напъни да ни сменя годината се изцепи, че Георги Манов е "прасе и да го духа". Аз му отвърнах с много мекото "разбирач", мекото с оглед на това, че трябваше още там да му вляза грубо и неспортсменски, защото това, че Георги Манов не пише в този форум и не е познат на никой от тукашната тайфа, а камо ли да е приятел с някого от тук, по никакъв начин не значи, че всеки сульо е свободен да го храчи по най-грозен начин. Съжалявам, но ФК ЛЕВСКИ и неговите заслужили привърженици са ми по-скъпи от този, който има наглостта да ги псува и изобщо не ме интересува с кого се познава и с кой е приятел. Така, след епитета "разбирач" му изясних на г-н Петров в кратко есе, кой е всъщност Георги Манов. Лицето не си взе бележка, а ми отвърна с наглото "Тихо!". На тая наглост аз му отвърнах с нещо от сорта, че е ганьовец, който няма ташаци да си признае, че е изсрал лайно върху заслужил Левскар. И в следващото изречение му казах тихо да казва на жена си, като използвах фамилията й. Да напомня на височайшия господин, че по никакъв начин не съм увредил доброто име или личност на жена му. Изцяло с него съм се занимавал. Това е цялата история на отношенията ни с г-н Петров. Ти, адвокате, още там застана на амбразурата срещу мене и зае неговата страна. Нека след излагането на фактите всеки да си прецени, как може да бъде оценена твоята защита на г-н Петров и атаката ти срещу мене. А подличкото му влизане в тази тема срещу мене, без да ме цитира, без да сме се закачали нещо за политика вече си е дребнавост.

На лицето от Търново му влязох на първа с "подстрекаващ лайнар", защото разбрал-недоразбрал призова да съм си получел заслуженото чрез шамари. Типичен сеирджия. Много се извинявам, но подстрекаващите сеирджии за мене са пълни лайнари - това е положението. Нямам никакви дългове спрямо лицето от Търново. С Мръсното куче вече изяснявах, какво ме провокира да го нападам.

Много се извинявам, че се обяснявам като госпожица, но като те направят на две стотинки нямаш много други опции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 1:32 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Сега гледах някаква статистика от доклад на ЕК за развитието на регионите в Европа. Прогнози, че България 2030г. ще е само 25% българи, 45% цигани, 22% турци, 8% други. :shock: :shock: :shock: В момента на всяка българска жена се пада по 0,7 деца на година раждаемост, а на всяка циганка 1,35 деца на година. :shock: :shock: :shock: Не мога да асимилирам точно, защото ми се вижда адски гнусно, но.... :ohmygod2

Няма как да станат тея работи дори циганите да се насерат да раждат. По-вероятен ми се струва доклада на БАН според който 2050 (ако продължат сегашните тенденции) българите ще са към 4млн. циганите 2, и останалите 1+млн, което пак е тревожно, но не значи че ще се запазят тенденциите (примерно в последните години е отчетен растеж на раждаемостта на българите).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 3:00 pm 
Аватар

За тия неща ще можем по-реално да си говорим след като мине преброяването, чиято онлайн версия вече (разбира се) започна да се превръща в цирк :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 3:05 pm 
Аватар

Не ми говори за тва преброяване, половин ден чакам за парола на акаунта :ohmygod Ебем ти сървърите и софтуера, писан от корумпирани некадърници. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 3:08 pm 
Аватар

Паролата ми се показа веднага след регистрацията, не е нужно да я чакаш на пощата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 3:16 pm 
Аватар

Точно така. И аз чаках доста, но после прочетох някъде в дир.бг, че се вижда на следващата страница, та се регнах пак. Мега малоумната работа е това, защото ти пише, че паролата ще я получиш по пощата. Поредната драма, създадена от слабоумни некадърници в държавната администрация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 4:15 pm 
Аватар

получих парола по мейла :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 5:38 pm 
Site Admin
Аватар

най-накрая пратиха паролата по мейла :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 7:01 pm 
Аватар

И аз я получих. Около 6 часа след като се бях преброил вече. На някой стана ли му ясно дали всеки член на семейство/домакинство трябва да се преброява самостоятелно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 7:29 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
На някой стана ли му ясно дали всеки член на семейство/домакинство трябва да се преброява самостоятелно?

Цитат:
С направената от Вас регистрация трябва да се преброят всички лица, които обичайно живеят в жилището, както и временно присъстващите лица.

Ако искате да преброите по Интернет и Ваши близки, които живеят в друго жилище, трябва да направите нова регистрация с личните данни на едно от лицата, които ще преброите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 7:39 pm 
Аватар

Това да се преброят всички членове на семейството откъде се влиза, щото като си вляза с юзъра и паролата, въвеждам си само моето ЕГН и номер на карта, няма опция за добавяне на членове на семейството :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 3:40 pm 

В едно от следващите менюта беше, там където пишеш колко живеят към момента в жилището и колко са временно пребиваващи. Системата автоматично ще ти изкара колко човека трябва да се преброят като опции. Лице 1, лице 2 и т.н

С изключение на това, че чаках 3 часа за парола и в крайна сметка промениха нещата други забележки нямам.
1 човек не може да е домакинство обаче :ohmygod , няма такава простотия. Как и да е, пак направихме врътка. :loser2
Тая вечер ще преброя баба и дядо и могат да се закриват вече. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 6:55 pm 
Аватар

безредиците ескалират в Египет...
http://english.aljazeera.net/watch_now/

м/у 300-500 ранени до момента....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:46 pm 
Аватар

Поредната светска държава, която ще се превърне в ислямска, при това с радикален ислям. И всичко ще стане с демократични избори. Тоя Косми муБарах може и да е всякакъв, но поне не е аятолах. Египет, Тунис, Ирак, Иран - става страшно. Смрадливите "велики" сили да взимат мерки (с контролиран ядрен взрив) и да сложат край на това малоумие. Няма резаци - няма и тероризъм. Така ще могат спокойно да се занимават само с китайците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:59 pm 
Аватар

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:02 pm 
Аватар

Кво се плескаш по челото, бе? С кое не си съгласен? Деби, напълни се с обичащи резаните. Точно затова ни ебават майката навсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:06 pm 
Аватар

въобще не ми пука резняци ли са, тесняци ли са, но със сигурност към момента имат повече акъл в главите и сърца в гърдите от нас, които 20 + 45 г. мишкуваме и се наслаждаваме как един след друг ни се изреждат да ни крадът и лъжат кви ли не отрепки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:08 pm 
Аватар

Е, каква ще е ползата? Виж какво казават анализаторите в арабския свят. Идва Шериата. Още една държава ще стане развъдник на терористи. Много готино стана в Ирак като го няма вече диктаторът, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:15 pm 
Аватар

американците наливат милярд и половина всяка година в египетската армия, нема как да дойдат ислямисти току така...а и египтяните са в по-големия си процент светски настроени, то това се вижда и по самите протестиращи

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]