Omraz написа:
В последните страници говоря за конкретен случай, а не защитавам насоящото правителство, ББ или който и да е. Повечето хора, с които си пишем в тази тема ме познават достатъчно добре, знаят на кого симпатизирам и за кого гласувам и това съвсем не е ГЕРБ.

Това обаче не ми пречи да казвам каквото мисля. По някакво стечение на обстоятелствата, знам чудесно за какво става дума в ТОЗИ конкретен случай и ми е неприятно, че умни млади хора, които са доста представителна извадка сред връстниците си, са наравно с овцете, които някои хора и подхора евтино манипулират.
Пък нека всеки да си мисли каквото желае и ако иска да си прави изводи от разкрития.ком и Явор Дачков.
Все пак живеем в демокрация, уж.
Първо, работиш в Агенция "Митници". От това обстоятелство би следвало да ти светне лампичката, че е добре да се въздържаш от цялостни оценки по случая, защото си на страната на една от замесените страни по случая, дори изобщо трябва да се въздържаш да вземаш отношение, пак заради това. Та ти се яваваш овластено лице, така че остави на нас, независимите от властта, да оценяваме властта, нейните представители и техните действия.
Второ, в прав текст полагаш Гоце, Трактора, Дачков, Патрашкова и пр. сган като подхора, които ни манипулират и всичкото това в полза на БКП, ДПС и т.н. Много добре. И аз ги смятам за тотални боклуци. Обаче тези същите изкараха сурова фактология, факти - записи на разговори между шефа ти и Мутрата. От тези разговори, за 1312 път повтарям, е очевидно, че Мутрата и Танов са също подхора - едри мафиоти и престъпници, защото закрилят по престъпен начин Мишо Бирата. Отделно, че Мутрата е престъпник още от времената на "възродителния процес", когато е бил от спецчастите, които са потушавали турските бунтове. Да не говорим, че е съдружник със същия тоя Трактора, или Алексей Петров - имат общи фирми. Мутрата е и известен член на СИК. Питам, подчовек ли е Мутрата? Има ли някаква разлика по морал между Мутрата и Трактора, питам?
А Мръсното куче е някакъв тотален ташак, който никак не се бил интересувал от политика и злободневности, обаче чул от аверите си Омраз и Седем:Едно, че комунистите подливат вода на Мутрата, и веднага застава на амбразурата срещу мене. Гледай си двигателите с вътрешно горене и не ръси много акъл. Като си в час, ела да коментираме.