forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 1:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 9:18 pm 

Не си спомням да съм ти се представял. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 9:22 pm 
Аватар

тва с "не си спомням" явно е много модерно в Митниците :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 9:36 pm 
Аватар

Май Змея ще го бият :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 9:52 pm 
Аватар

Тишанскииии, Тишанскииии :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 9:54 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Re:Start, ебем ти и доказателствата, дето си дал :bigok
Подчинените на ББ институции затварят фабриката и ебат Мишо Бирата, а независимия съд му връща лиценза. Къде е чадърът, питам пак? Или и съдът се подчинява на Мутрата?
Ясно е, че записите са автентични, но от тях не са произлезли никакви вреди за държавата. А за оня, с който е ритАл топка е ебаси и ташака. ББ назначава министри, зам. министри и шефове на митници, а не може да премести некъв дребен манаф от едно бюро на друго, така ли?

Извинявам се, че се намесвам в приятелско-задушевната обстановка, в която, освен СТАЛКЕР, истината никого не го е грижа, но е крайно смешно-жалко точно в този форум да се пръква оневиняваща Мутрата теза, която самият той и неговите авери не съчиниха, а просто отрехока автентичността на записите, т.е. и досега твърдението на Мутрата е, че разговорът му с Танов е манипулиран, което е неговата защитна теза. Обаче в среда на Левскари се пръкна желязна оневиняваща Мутрата теза. Другият пък защитник на Танов и Мутрата бил работил в митниците. :ohmygod2 :smt005 Класици. И да призова все пак двамцата матросовци да изслушат записа, защото или не сте го слушали, или имате някакъв интерес.

И да кажа, че на мене лично изобщо не ми трябваха тези изтекли записи, за да съм срещу Мутрата и настоящото управление. Тези боклуци натрупаха вече толкова тежки грехове, че тези записи само затвърждават нещата. На мене ми беше достатъчно, че откровена мутра изобщо става министър-председател, което е същинският скандал, започнал още с назначаването на Мутрата като главсек на МВР. Наблягам на записите обаче, защото българите като твърде практични хора изискват "ръка да пипне, око да види". Е, за този форум и това не беше достатъчно. Знам, дървен философ съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 10:20 pm 
Аватар

Omraz написа:
Тъй като съм чудесно запознат с казуса с въпросния Мишо Бирата, ще го обясня накратко. Дълго време се въздържам да го направя, но вече и някои медии си направиха труда да се разровят и нещата излязоха наяве в публичното пространство. Не че някой ги прочете и чу.
Лошото е, че освен овцете и доста интелегентни хора се влияят от пресаташетата на Гоце и Трактора, а това е трагично.

Накратко:
След няколко ревизии, при които са открити многобройни нарушения, на въпросния М.Б. му е отнет лиценза за управление на данъчен склад и удостоверението за независима малка пивоварна. Отнемането става с решение на директора на Агенция Митници.
Това решение подлежи на предварително изпълнение, т.е. докато тече обжалването, пивоварната на М.Б. не може да работи. Предварителното изпълнение може да бъде спряно от съда. Това естествено е поискано, направено и въпросната пивоварна не е спирала да работи докато трае съдебния спор.
АМ не възразява да се спре принудителното изпълнение. Причината за това е хипотезата, при която съда връща лиценза на М.Б. /както и стана/ и по този начин се окаже, че той неправомерно не е работил няколко месеца, в резултат на което загубите и пропуснатите му ползи са милиони. Това веднага му дава основание да заведе иск по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди за тези милиони, с огромни шансове да го спечели ако успее да ги докаже.
Решението на Административния съд, с което е върнат лиценза не е обжалвано пред ВАС, поради минималните шансове за успех там.
Изнесеният разговор е някъде след отнемането на лиценза и спирането на предварителното изпълнение. Говори се, че зад М.Б. стои Гоце и въпросната пивоварна е негова. Не знам дали е вярно. Факт е, че адвокат по делото беше един от съветниците на Гоце, доста уважаван юрист.
В момента, от месеци текат нови ревизии срещу същия М.Б. Не мисля, че има какъвто и да е чадър.

ОК, бачи Пешо, но тези неща с какво променят факта, че някакъв съмнителен "бизнесмен" звъни на министър-председателя, а министър-председателят на свой ред звъни бесен на двама от подчинените си - Симеон Дянков и Ваньо Танов, за да им се кара и да търси обяснение защо се рови във фабриката на въпросния бизнесмен и се пречи на далаверите му? С други думи - иска им обяснение защо си вършат работата.

Историята с митничарчето на Аерогара София пък е вече от топ ниво. Щом за някакви футболистчета няма проблем да се вършат такива услуги, какво остава там, където играят пари?

Re:Start е абсолютно прав. Тези неща не са нови, не са изненадващи за никой (или поне така се надявам). Просто са официалното потвърждение на всичко, което ние като интелигентни и разумни хора си мислим за Мутрата и неокомунистическата му, популистка, мафиотска партия, която е на власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 10:39 pm 
Аватар

не знам дали някой от участниците си спомня какво каза Боко в деня когато излязоха записите...Обвини Дачков, че му се обаждал, за да го записива и да добавя думи :lol: нищо по-умно не можа да му роди пожарникарската кратуна в първия момент...после впрегнаха една каруца PR-и и съветници, да му изградят що годе кохерентна защитна стратегия, която обаче се цепеше по шевовете благодарение на Танов, който през 3 дни ту забравяше, ту си спомняше нещо и тотално се обърка в лъжите си :lol: лафа "обащал съм да не го закачам" обаче си е скандален, откъдето и да се го взели, за когото и да се отнася и в какъвто ще дая е контекст, защото си е директно признание за разтягане на чадър, чистосърдечно и по мутренски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 10:41 pm 
Аватар

И аз ше дам подкрепата си за тезата на Ре:старт и Сутрешната ерекция( :smt003 ) :smt006

Нещата се знаеха, просто сега се потвърдиха официално. Излезна официално как се пречи на един от двамата, които стават в това правителство (Дянков (естествено с някои забележки) и Плевнелиев).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 3:17 am 
Аватар

РевизорО беше в сапунката на Венета Райкова. Някак реших да го загледам и не съжалявам. Каза много точни неща, особено с тънките си подхвърляния показа за какво иде реч. Че някой се обаждал да лобира за някой, че някой се обаждал за назначения и т.н. Поне е бил шеф на митниците в 3 правителства. И в трите си каза, че е било едно и също. Винаги има някой, който да лобира за някой, винаги се лобира за мафиоти и назначения. Че и директно имена си казваше. Разправя как някаква партия искала да направи някакъв митничар от Свиленград канидадат за кмет. Тоя обаче работел на кантарите и се дърпал. Така трябвало да стане врътката, че жена му я назначили на неговото място, та тоя да се съгласи да става кмет. :smt005 И той каза, макар да е в оптегнати отношения с ББ, че според него записите са манипулирани, но тези неща си се случват. Трябва да си страшен идиот като знаеш, че Алексей има достъп до срс-тата, та да говориш такива неща по телефона.
Също за синтетичната дрога каза интересни работи. Директно си каза, че се пускат камиони с наркотици, като то било "инвестиция в отношенията". Синтетичната дрога в арабския свят се контролирала от терористичните организации и на пръв поглед престъпни действия в митниците били наложителни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 4:34 am 

Разликата между този форум и останалите интернет средища за словоизлияния и дървено философстване е, че тук почти всички се познаваме, виждали сме се многократно и много добре знаем кой какво представлява. :wink: Т.е. ако някой каже нещо, трябва да стои зад думите си, защото утре ще срещне другите хора на живо и ще трябва да се обоснове и пред тях. :)
В последните страници говоря за конкретен случай, а не защитавам насоящото правителство, ББ или който и да е. Повечето хора, с които си пишем в тази тема ме познават достатъчно добре, знаят на кого симпатизирам и за кого гласувам и това съвсем не е ГЕРБ. :wink: Това обаче не ми пречи да казвам каквото мисля. По някакво стечение на обстоятелствата, знам чудесно за какво става дума в ТОЗИ конкретен случай и ми е неприятно, че умни млади хора, които са доста представителна извадка сред връстниците си, са наравно с овцете, които някои хора и подхора евтино манипулират.
Пък нека всеки да си мисли каквото желае и ако иска да си прави изводи от разкрития.ком и Явор Дачков. :smt006
Все пак живеем в демокрация, уж. :smt006

А по-голяма карикатура от този Ревизор0 трудно ще се намери. :smt006 Бил е на някакъв пост не при 3 правителства, а при едно правителство /НДСВ/, за 3 месеца. :smt006 И е махнат поради тотална негодност. От него става чудесен дървен философ, медиен герой или журналист във вестник Галерия, Уикенд и т.н., т.е имбицил който говори убедително заучени реплики или разкрива неща, които на всички са ясни. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 4:57 am 
Аватар

Omraz написа:
Разликата между този форум и останалите интернет средища за словоизлияния и дървено философстване е, че тук почти всички се познаваме, виждали сме се многократно и много добре знаем кой какво представлява. :wink: Т.е. ако някой каже нещо, трябва да стои зад думите си, защото утре ще срещне другите хора на живо и ще трябва да се обоснове и пред тях. :)
В последните страници говоря за конкретен случай, а не защитавам насоящото правителство, ББ или който и да е. Повечето хора, с които си пишем в тази тема ме познават достатъчно добре, знаят на кого симпатизирам и за кого гласувам и това съвсем не е ГЕРБ. :wink: Това обаче не ми пречи да казвам каквото мисля. По някакво стечение на обстоятелствата, знам чудесно за какво става дума в ТОЗИ конкретен случай и ми е неприятно, че умни млади хора, които са доста представителна извадка сред връстниците си, са наравно с овцете, които някои хора евтино манипулират.
Пък нека всеки да си мисли каквото желае и ако иска да си прави изводи от разкрития.ком и Явор Дачков. :smt006

А по-голяма карикатура от този Ревизор0 трудно ще се намери. :smt006 Бил е на някакъв пост не при 3 правителства, а при едно правителство /НДСВ/, за 3 месеца. :smt006 И е махнат поради тотална негодност. От него става чудесен дървен философ, медиен герой или журналист във вестник Галерия, Уикенд и т.н., т.е имбицил който говори убедително заучени реплики или разкрива неща, които на всички са ясни. :wink:

На мен лично ми прилича на Дим Дуков. :loser2 Лично аз за пръв път го чух сега, защото от политика в общи линии се интересувам, колкото от Дучето сексуалните проблеми. И той така се представи. И все пак, когато човек бил на такъв пост каже подобни работи е интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:01 pm 

Тоя си спомням, че беше уволнил некви служители от русенската митница, и един от тях беше бащата на един съученик, като дори им казаха имената.
На следващия ден влизаме в клас и един друг съученик изцепва: "Сашо, а-а, баща ти днеска на работа ли е?" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
В последните страници говоря за конкретен случай, а не защитавам насоящото правителство, ББ или който и да е. Повечето хора, с които си пишем в тази тема ме познават достатъчно добре, знаят на кого симпатизирам и за кого гласувам и това съвсем не е ГЕРБ. :wink: Това обаче не ми пречи да казвам каквото мисля. По някакво стечение на обстоятелствата, знам чудесно за какво става дума в ТОЗИ конкретен случай и ми е неприятно, че умни млади хора, които са доста представителна извадка сред връстниците си, са наравно с овцете, които някои хора и подхора евтино манипулират.

Първо, работиш в Агенция "Митници". От това обстоятелство би следвало да ти светне лампичката, че е добре да се въздържаш от цялостни оценки по случая, защото си на страната на една от замесените страни по случая, дори изобщо трябва да се въздържаш да вземаш отношение, пак заради това. Та ти се яваваш овластено лице, така че остави на нас, независимите от властта, да оценяваме властта, нейните представители и техните действия.

Второ, в прав текст полагаш Гоце, Трактора, Дачков, Патрашкова и пр. сган като подхора, които ни манипулират и всичкото това в полза на БКП, ДПС и т.н. Много добре. И аз ги смятам за тотални боклуци. Обаче тези същите изкараха сурова фактология, факти - записи на разговори между шефа ти и Мутрата. От тези разговори, за 1312 път повтарям, е очевидно, че Мутрата и Танов са също подхора - едри мафиоти и престъпници, защото закрилят по престъпен начин Мишо Бирата. Отделно, че Мутрата е престъпник още от времената на "възродителния процес", когато е бил от спецчастите, които са потушавали турските бунтове. Да не говорим, че е съдружник със същия тоя Трактора, или Алексей Петров - имат общи фирми. Мутрата е и известен член на СИК. Питам, подчовек ли е Мутрата? Има ли някаква разлика по морал между Мутрата и Трактора, питам?

А Мръсното куче е някакъв тотален ташак, който никак не се бил интересувал от политика и злободневности, обаче чул от аверите си Омраз и Седем:Едно, че комунистите подливат вода на Мутрата, и веднага застава на амбразурата срещу мене. Гледай си двигателите с вътрешно горене и не ръси много акъл. Като си в час, ела да коментираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:34 pm 
Аватар

Защо ли ми се струва, че някой някъде наистина ще си изяде качествените шамари и няма да е незаслужено :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:47 pm 
Аватар

ре:старт твърдиш, че си репресиран във форума на Левски, но с такива мнения за хора, които не познаваш, изобщо не ти отива.
Абстрахирам се от тематиката. Смърт за всички боклуци и от двете страни, борещи се за власт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:53 pm 
Аватар

Re:Start написа:
Мутрата е и известен член на СИК.

Спри до тук :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:53 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Omraz написа:
Абе, в случая с "къде рита топката" става дума за заповед за назначение на някакъв, или по-точно преназначение от едно място на друго. В случая с Мишо Бирата става дума за разпъване на чадър над едър мафиот, което значи Мишо Бирата да не се закача от държавните институции и да не плаща дължимите акцизи и мита. Не те знам какъв си юрист, но е очебийно кой случай е по-тежък от гледна точка на НК.

А тези записи са точно за такива лумпени като теб пуснати. :ohmygod2

Надали Мутрата е толкова елементарен, че да води подобниразговори по телефона, когато е пределно ясно, че онзи с вид на фермер (Трактора) без проблеми може да вземе всички разговори и да ги извади във "вестника" си. Айде не се излагайте сега. Че си има чадъри, корупция и т.н. и в това правителство за мен не буди съмнение, но да се връзвате на такива елементарни номера на комунистите, айде стига бе. Някоя баба от Чепръчане да се върже,ок, ама уж мислещи хора... :ohmygod А най-дразнеща е наглостта на скапаните комунисти, след като само до преди 2 години ни управляваха и ни ебаваха майката.

Аре не ми се правете на съдници в полза на познатите си, след като същият хубостник започна пръв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:54 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Защо ли ми се струва, че някой някъде наистина ще си изяде качествените шамари и няма да е незаслужено :idea:

Подстрекаващи лайнари като тебе действително заслужават шамари, само че човек трябва да те търси из търновските дупки. Не си толкова важен.

Последна промяна Re:Start на Нед Яну 30, 2011 12:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:56 pm 
Аватар

Kryten написа:
ре:старт твърдиш, че си репресиран във форума на Левски, но с такива мнения за хора, които не познаваш, изобщо не ти отива.
Абстрахирам се от тематиката. Смърт за всички боклуци и от двете страни, борещи се за власт

Разбра ли откъде започнаха нещата и в отговор на какво е моята интервенция?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:57 pm 
Аватар

Вместо да се карате, се огледайте и вижте, че няма адекватен избор за правителство и президент. Това говори много - в летаргия сме, дълга, национална летаргия - едни и същи клоуни си правят пишки с нас ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:58 pm 
Аватар

Разбирам, но е прекомерна и няма как да спечелиш в спора. Ще се почнат едни обиди да се размятат, което е много грозно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:01 pm 
Аватар

Изпуснахте тотално същината на темата заради тия обиди и онлайн пребивания :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:01 pm 

Не следя темата подробно, но вече виждам че ре:Старт е почнал с обидите. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:08 pm 
Аватар

тъпо е да се карате за нещо, за което нямате адекватен избор :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:20 pm 
Аватар

sin написа:
Мутрата е и известен член на СИК.

Спри до тук :smt005 :smt005 :smt005

тук какво е смешното :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:21 pm 
Аватар

Ре:старт, до днес те уважавах и четях с удоволствие мненията ти, но в крайна сметка и ти излезе задник. Мен няма нужда да ме търсиш по търновските улици, всеки мач съм на Герена, добре дошъл си да си покажеш мъжеството. Никой тук не е защитавал ББ, нито смятам, че има някой, който му симпатизира. Повечето сме сини. Говорихме за конкретен случай и всеки има еднакво право на мнение. Да се нахвърляш с такава злост върху хора, които не са ти направили нищо най-малкото не ти прави чест. Ако имаш да казваш нещо по темата, то прави го аргументирано и без да нападаш и обиждаш инакомислещите. Никой не ти е забранил да пишеш пълни глупости, но да се държиш така с левскари е доста противно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:24 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Подстрекаващи лайнари като тебе действително заслужават шамари, само че човек трябва да те търси из търновските дупки. Не си толкова важен.

Хубавец :mstr1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:27 pm 
Аватар

кво толко е казал ре:старт-а, че не мога да видя...изведнъж некои хора в тоя форум станаха много тънкообидни, странна работа...и то точно в темата за политика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:31 pm 

Аз приключих с този спор и казах каквото имам. :wink:
Предлагам Ре:Старт да каже накратко какво мисли за Костов, за да стане спора наистина ожесточен и с обиди. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:48 pm 
Аватар

Баче Омраз,разправял ли се наскоро с някои от моите колежки :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]