Re:Start написа:
BSG написа:
Тая статия на Сега на хуй

"Независими
експерти оспорват заключенията на института на МВР", ахахах, КАКВИ есперти, ахахха, тотални лаици и аматьори седят и размишляват в интернет, много от нещата са им чутовно непознати, но се изказват с експертизъм
Да ги дадат на некоя чужда лаборатория и да се свършва, аз продължавам да твърдя, че дори Боко не мое е толко тъп да говори такия неша по телефон, а никви записи не съм слушал и нема правя анализи точно по таа причина, иначе съм същия безделник като ония ЕКСПЕРТИТЕ, дето са НЕЗАВИСИМИ
Опа, да не пропусна, сички журналя на калЕ и да си изберат - или кастрация, или децата им на вена. Точка.
http://www.bivol.bg/home/item/733-bip-b ... recordingsДобре, че има такива заинтересовани и "ръчкащи" българската воня като Делян Делчев и Атанас Чобанов (впрочем, високообразовани и живеещи в чужбина), които тотално разобличиха опитите на властимащите - от Тиквата, през Танов и Цв. Цв., до МВР и прокуратурата, да ни баламосват за пореден път и да разчитат на това, че ГЕРБ го играят пред овцете опозиция на БКП/ДПС и комунизма като цяло. Е, след тия записи да продължаваш да твърдиш, че си нещо различно от комунистите може да хване дикиш единствено сред лумпен-електората. А специално за този форум е твърде скандално да се заема инстинктивно позиция в полза на МВР, прокуратурата и властта като цяло, защото ние, левскарите, много добре би трябвало да знаем що за гадове са същите. Най-малкото лятото потребител на този форум седя в ареста към два месеца след абсолютно произволно и престъпно задържане от подопечните на Цв. Цв.
Ъъъ, и кво като са високообразовани и живеещи в чужбина?

Нито са го учили тва, нито са го работили, как точно тва ги прави ЕКСПЕРТИ? Тва, че са високообразовани и живеещи в чужбина
Всичко от там нататък е много хубаво, на теб може и да ти звучи логично и вярно, само дето не е, хехе, софизъм знаеш ли кво е?
И понеже аудиото май не е толкова популярно, я да питаме графиците тука може ли от 3 векторни графики дето са конвертирани в растер, след което е направен колаж и накрая са прекарани първо към jpeg, после png, накрая gif, се едно, та от крайния продукт може ли да се видят първите три вектора? А растерите?
Иначе сичко друго е много хубаво,че ровичкат, не ме разбрахте, идеята ми беше, че журналята са на херца с тея ЕСПЕРТИ

Ето специално за тебе, потвърдена от висок клас експерти, една съвършена очевидност за всеки средно интелигентен гражданин. Писнало ми е по съвършените очевидности в тази страна да се намират опониращи и дебатиращи, защото по този начин се губи ценна енергия, която е необходима за съществените и не толкова очевидните неща. И така, след като експертизата потвърди автентичността на записите, очебийният извод от тази автентичност е, че Мутрата, известен още като Бойко Борисов, е едър престъпник, който е изключителен скандал да бъде министър-председател на тази страна. Този е за поне десетина години затвор. Разбира се, това в тази държава никога няма да се случи и не на последно място това е така, защото вместо маса от граждани е налице маса от лумпени.