forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:38 am 
Аватар

Makedonalds написа:
Тия нали някой ги хвали как си решили проблема с уличните кучета и вече нямали :lol:
http://focus-news.bg/?id=n1486412
Ееее,нашите кучета не са по-лениви

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3574631

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:33 pm 
Аватар

BSG написа:
Re:Start написа:
BSG написа:
Тая статия на Сега на хуй :smt006 "Независими експерти оспорват заключенията на института на МВР", ахахах, КАКВИ есперти, ахахха, тотални лаици и аматьори седят и размишляват в интернет, много от нещата са им чутовно непознати, но се изказват с експертизъм :smt005

Да ги дадат на некоя чужда лаборатория и да се свършва, аз продължавам да твърдя, че дори Боко не мое е толко тъп да говори такия неша по телефон, а никви записи не съм слушал и нема правя анализи точно по таа причина, иначе съм същия безделник като ония ЕКСПЕРТИТЕ, дето са НЕЗАВИСИМИ :bigok

Опа, да не пропусна, сички журналя на калЕ и да си изберат - или кастрация, или децата им на вена. Точка.

http://www.bivol.bg/home/item/733-bip-b ... recordings

Добре, че има такива заинтересовани и "ръчкащи" българската воня като Делян Делчев и Атанас Чобанов (впрочем, високообразовани и живеещи в чужбина), които тотално разобличиха опитите на властимащите - от Тиквата, през Танов и Цв. Цв., до МВР и прокуратурата, да ни баламосват за пореден път и да разчитат на това, че ГЕРБ го играят пред овцете опозиция на БКП/ДПС и комунизма като цяло. Е, след тия записи да продължаваш да твърдиш, че си нещо различно от комунистите може да хване дикиш единствено сред лумпен-електората. А специално за този форум е твърде скандално да се заема инстинктивно позиция в полза на МВР, прокуратурата и властта като цяло, защото ние, левскарите, много добре би трябвало да знаем що за гадове са същите. Най-малкото лятото потребител на този форум седя в ареста към два месеца след абсолютно произволно и престъпно задържане от подопечните на Цв. Цв.

Ъъъ, и кво като са високообразовани и живеещи в чужбина? :smt005 Нито са го учили тва, нито са го работили, как точно тва ги прави ЕКСПЕРТИ? Тва, че са високообразовани и живеещи в чужбина :loser2

Всичко от там нататък е много хубаво, на теб може и да ти звучи логично и вярно, само дето не е, хехе, софизъм знаеш ли кво е?

И понеже аудиото май не е толкова популярно, я да питаме графиците тука може ли от 3 векторни графики дето са конвертирани в растер, след което е направен колаж и накрая са прекарани първо към jpeg, после png, накрая gif, се едно, та от крайния продукт може ли да се видят първите три вектора? А растерите? :blass

Иначе сичко друго е много хубаво,че ровичкат, не ме разбрахте, идеята ми беше, че журналята са на херца с тея ЕСПЕРТИ :smt006

http://mediapool.bg/show/?storyid=175406&srcpos=6

Ето специално за тебе, потвърдена от висок клас експерти, една съвършена очевидност за всеки средно интелигентен гражданин. Писнало ми е по съвършените очевидности в тази страна да се намират опониращи и дебатиращи, защото по този начин се губи ценна енергия, която е необходима за съществените и не толкова очевидните неща. И така, след като експертизата потвърди автентичността на записите, очебийният извод от тази автентичност е, че Мутрата, известен още като Бойко Борисов, е едър престъпник, който е изключителен скандал да бъде министър-председател на тази страна. Този е за поне десетина години затвор. Разбира се, това в тази държава никога няма да се случи и не на последно място това е така, защото вместо маса от граждани е налице маса от лумпени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:44 pm 
Аватар

За Мутробойко е ясно, но пък на мен ми се струва глупаво да се смята, че е с комунистите. :smt005 Кой ще си подслушва подчинения и ще му изнася скандалните разговори в медиите. Как Бойко хем е с комунистите, хем няма никакъв контрол над службите, които подслушват дори него? Нещо не ми се връзва, но BSG, който е политолог ще ни изясни ;)
Прекалено добри артисти явно са с Гоце след като така добре прикриват приятлството си :smt005 За съжаление, на Командира никой не му вярва, а той и СДС са единствената алтернатива на ГЕРБ. Или викате по-добре Гоце/ДС/ДПС и Кура ми Яне на власт? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:51 pm 
Аватар

Стига сте се правили на ощипани девственици :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:53 pm 

И така, след като експертизата потвърди автентичността на записите, очебийният извод от тази автентичност е, че Мутрата, известен още като Бойко Борисов, е едър престъпник, който е изключителен скандал да бъде министър-председател на тази страна. Този е за поне десетина години затвор. Разбира се, това в тази държава никога няма да се случи и не на последно място това е така, защото вместо маса от граждани е налице маса от лумпени.

Ако си правиш "очебиен извод" точно от тези записи, спокойно може и ти да се зачислиш към масата лумпени, евтино манипулирана от Гоцета, Трактори и техните пресаташета :wink:

Записа за оня "къде рита топка" е по-компроментиращ от този, уверявам те.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:57 pm 
Аватар

Бате, нищо лично, ама не си в час нещо. В един от записаните разговори между Мутрата и Танов става ясно, че Гоце се е обаждал на Мутрата, за да ходатайства на Мишо Бирата. И Мутрата, който уж води титанични политически битки с Гоце, привежда в реален факт желанието на Гоце да се разпъне чадър над Мишо Бирата, т.е. митниците да не го закачат, или по-скоро да спрат да го закачат, защото преди обаждането на Мутрата и заповедта му към Танов, митниците били нещо ровичкали във фабриките на Мишо Бирата. Сещаш ли се какви са следствията от това? Следва, че Гоце и Мутрата го играят пред овцете големи политически противници, а зад кулисите се сговарят да разпъват чадъри над мафията. Т.е. Гоце и Мутрата са мафия също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 12:59 pm 
Аватар

И ако е така, кой тогава вади тези компромати, може би Румбата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:01 pm 
Аватар

Omraz написа:
И така, след като експертизата потвърди автентичността на записите, очебийният извод от тази автентичност е, че Мутрата, известен още като Бойко Борисов, е едър престъпник, който е изключителен скандал да бъде министър-председател на тази страна. Този е за поне десетина години затвор. Разбира се, това в тази държава никога няма да се случи и не на последно място това е така, защото вместо маса от граждани е налице маса от лумпени.

Ако си правиш "очебиен извод" точно от тези записи, спокойно може и ти да се зачислиш към масата лумпени, евтино манипулирана от Гоцета, Трактори и техните пресаташета :wink:

Абе, в случая с "къде рита топката" става дума за заповед за назначение на някакъв, или по-точно преназначение от едно място на друго. В случая с Мишо Бирата става дума за разпъване на чадър над едър мафиот, което значи Мишо Бирата да не се закача от държавните институции и да не плаща дължимите акцизи и мита. Не те знам какъв си юрист, но е очебийно кой случай е по-тежък от гледна точка на НК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:02 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Това е друг разговор и друга тема. Въпросът е, че и Мутрата не е по-различен от Гоце, Румбата, Доган, БКП и цялата сган.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Това е друг разговор и друга тема. Въпросът е, че и Мутрата не е по-различен от Гоце, Румбата, Доган, БКП и цялата сган.

То е ясно, ама всички знаят, че "враждата" между Бойко и комунистите, държи още рейтинга му висок, трябва да си супер тъп, да имаш цялата власт в държавата и да се издъниш така елементарно :wink:, а ББ не вярвам да е тъп, за Цецо съм убеден че е така, но не и за ББ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:09 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/01/2 ... _do_smurt/

Mного добро! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:10 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Mr. Smith написа:

То е ясно, ама всички знаят, че "враждата" между Бойко и комунистите, държи още рейтинга му висок, трябва да си супер тъп, да имаш цялата власт в държавата и да се издъниш така елементарно :wink:, а ББ не вярвам да е тъп, за Цецо съм убеден че е така, но не и за ББ :!:

Не виждаш ли, че Мутрата е зависим, нищо не зависи от него, не е автентично преборил се за властта, ами олигархичен продукт, т.е. е инсталиран във властта с цел да покаже, че алтернативата на комунистите в България е алтернатива в кавички. В този форум потребителят Проданов го каза много отдавна - Мутрата е инсталиран във властта с цел БКП да се върне на бял кон във властта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:12 pm 
Аватар

Страхотно :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:50 pm 
Аватар

Omraz написа:

Абе, в случая с "къде рита топката" става дума за заповед за назначение на някакъв, или по-точно преназначение от едно място на друго. В случая с Мишо Бирата става дума за разпъване на чадър над едър мафиот, което значи Мишо Бирата да не се закача от държавните институции и да не плаща дължимите акцизи и мита. Не те знам какъв си юрист, но е очебийно кой случай е по-тежък от гледна точка на НК.

Би ли ми обяснил в какво се състои разпъването на чадър над Мишо Бирата? Освен, че му се отнема лиценза и му се съставя акт, затварят му завода и му пръскат гъза? Много ще ми е интересно да разбера. И също така какво прави Мишо Бирата едър мафиот?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 1:55 pm 
Аватар

Мишо Бирата е мишок!
Серем:Точно е едър мафиот!
Кога ще пушим пури и пием скъпо уиски в компанията на потни курви, питам? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 2:13 pm 
Аватар

http://news.ibox.bg/news/id_201010438, тия не са ли бруталните каръци, на 10 години веднъж вали, ама като завали им ебава майката за още 10 години :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 2:22 pm 
Аватар

Аз честно казано изобщо не разбирам как Бойко подготвя властта на комунистите, каквото и да се има предвид с това "комунисти"? Все едно да се каже, че Тройната коалиция е подготвяла властта за Бойко... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 2:39 pm 

Тъй като съм чудесно запознат с казуса с въпросния Мишо Бирата, ще го обясня накратко. Дълго време се въздържам да го направя, но вече и някои медии си направиха труда да се разровят и нещата излязоха наяве в публичното пространство. Не че някой ги прочете и чу.
Лошото е, че освен овцете и доста интелегентни хора се влияят от пресаташетата на Гоце и Трактора, а това е трагично.

Накратко:
След няколко ревизии, при които са открити многобройни нарушения, на въпросния М.Б. му е отнет лиценза за управление на данъчен склад и удостоверението за независима малка пивоварна. Отнемането става с решение на директора на Агенция Митници.
Това решение подлежи на предварително изпълнение, т.е. докато тече обжалването, пивоварната на М.Б. не може да работи. Предварителното изпълнение може да бъде спряно от съда. Това естествено е поискано, направено и въпросната пивоварна не е спирала да работи докато трае съдебния спор.
АМ не възразява да се спре принудителното изпълнение. Причината за това е хипотезата, при която съда връща лиценза на М.Б. /както и стана/ и по този начин се окаже, че той неправомерно не е работил няколко месеца, в резултат на което загубите и пропуснатите му ползи са милиони. Това веднага му дава основание да заведе иск по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди за тези милиони, с огромни шансове да го спечели ако успее да ги докаже.
Решението на Административния съд, с което е върнат лиценза не е обжалвано пред ВАС, поради минималните шансове за успех там.
Изнесеният разговор е някъде след отнемането на лиценза и спирането на предварителното изпълнение. Говори се, че зад М.Б. стои Гоце и въпросната пивоварна е негова. Не знам дали е вярно. Факт е, че адвокат по делото беше един от съветниците на Гоце, доста уважаван юрист.
В момента, от месеци текат нови ревизии срещу същия М.Б. Не мисля, че има какъвто и да е чадър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 2:42 pm 

бира мм е педерас :!:
агитката на локо мездра - леденика бойСС, кога :?: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 2:56 pm 

Re:Start, аз пак не съм убеден шефче... Тея Липсадон изглеждат супер убедителни, мейл lipsadon@orange.fr, тайтъл на уеб сайта им Document sans nom :smt005 Са мое и да са ОК - http://www.gard.fr/fr/videotheque/lipsa ... -gard.html, ето чичката обяснява нешо...

И кво, според теб не треа се спори, шото се хаби енергия, а треа некой такъв като тебе да обясни на нас тъпаците кое е вярно, кое не е вярно и ние тъпаците просто да се съгласим? Не стаа... Свърши тая преди 20тина годинки...

От друга страна кур за милиционерите, сега да видят как с техните камъни по техните тикви... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 3:40 pm 
Аватар

Omraz написа:

А тези записи са точно за такива лумпени като теб пуснати. :ohmygod2

Надали Мутрата е толкова елементарен, че да води подобниразговори по телефона, когато е пределно ясно, че онзи с вид на фермер (Трактора) без проблеми може да вземе всички разговори и да ги извади във "вестника" си. Айде не се излагайте сега. Че си има чадъри, корупция и т.н. и в това правителство за мен не буди съмнение, но да се връзвате на такива елементарни номера на комунистите, айде стига бе. Някоя баба от Чепръчане да се върже,ок, ама уж мислещи хора... :ohmygod А най-дразнеща е наглостта на скапаните комунисти, след като само до преди 2 години ни управляваха и ни ебаваха майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:12 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Би ли ми обяснил в какво се състои разпъването на чадър над Мишо Бирата? Освен, че му се отнема лиценза и му се съставя акт, затварят му завода и му пръскат гъза? Много ще ми е интересно да разбера. И също така какво прави Мишо Бирата едър мафиот?

http://www.razkritia.com/78839/%D0%BC%D ... %BE%D0%B2/

http://www.sofia-press.com/%D0%BD%D0%B0 ... 0%BE%D0%B2

http://www.youtube.com/watch?v=ian1S80Rzmg

След прослушване на разговора между Мутрата и Танов, който е автентичен, всичките ти въпроси имат лесен отговор. Фабриката на "Леденика" в Мездра, собственост на Михаил Михов, част от ТИМ, е била запечатана от Агенция "Митници" заради някакви нарушения. Този Мишо Бирата е пуснал в действие контактите си с високите етажи на властта и Мутрата накрая се обажда на Танов да му заповяда да оттегли хората си от фабриката, т.е. да не му създават повече проблеми. Това се нарича разпъване на чадър. А че Мишо Бирата е част от ТИМ, които са най-едрите мафиоти в тази страна, не мога да ти го докажа с документи или аргументи, но много добре се знае, че около ТИМ нищо на практика не може да се докаже, а пък всички ги знаем кои са и какви са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:16 pm 
Аватар

BSG написа:
Re:Start, аз пак не съм убеден шефче... Тея Липсадон изглеждат супер убедителни, мейл lipsadon@orange.fr, тайтъл на уеб сайта им Document sans nom :smt005 Са мое и да са ОК - http://www.gard.fr/fr/videotheque/lipsa ... -gard.html, ето чичката обяснява нешо...

И кво, според теб не треа се спори, шото се хаби енергия, а треа некой такъв като тебе да обясни на нас тъпаците кое е вярно, кое не е вярно и ние тъпаците просто да се съгласим? Не стаа... Свърши тая преди 20тина годинки...

От друга страна кур за милиционерите, сега да видят как с техните камъни по техните тикви... :smt006

аз така и не разбрах какво е твоето менние за тия записи, само пишеш, че всички останали не разбират и са будали :lol: са гледам, че и французите са будали с техниката и анализа, нищо че там разкриха убийците на Борилски 10 г. преди да ги осъди българския съд с 300 зора...май верно си заслужаваме тва дето го живеем

:arrow: д-р Николай Михайлов http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1421618145-Manipulirani_li_sa_zapisite_s_Vanyo_Tanov.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:26 pm 
Аватар

BSG написа:

От друга страна к.р за милиционерите, сега да видят как с техните камъни по техните тикви... :smt006

Хехе, уникат си, не вярваш и на Липсадон, щото нещо сайта им не бачка, или имейла им е някакъв странен според тебе. Атанас Чобанов, който живее от 20 години във Франция, казва, че са висок клас и са се занимавали с едни от най-заплетените съдебни казуси там. Ако не вярваш на този балък Чобанов, чиято експертиза съвпадна с тази на Липсадон, поразтършувай се повече в нета и ще видиш, че няма грешка и наистина са висока експертиза.

А да се спори за очевидности е типичен български инатлък, при който заинатилият се като магаре на мост никога не си променя първоначалното мнение и до дупка се стреми да се изкара прав. Наш Ганьо си има мнение и край. Не го интересуват дребнобуржоазни отживелици като логика, факти, аргументи и очевидности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:27 pm 

Аз мисля, че записите са автентични /или поне са такива в голямата си част/. :wink:
Също така не мисля, че има какъвто и да е чадър в случая, малко по-нагоре съм описал нещата от 1 лице, единствено число, а не от публикации в разкрития точка ком, Явор Дачков и т.н .
Змей, като се видим може да ти обясня и по-подробно, интелегентно момче си и не ти отива да говориш глупости.

А тези двамата уроди искам да умрат, наистина ли някой с повече от 2 мозъчни клетки им вярва? :ohmygod
http://kanal3.bg/?v=2128

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:36 pm 
Аватар

Абе, чуй записа, запис на разговор между Мутрата и Танов. Или ти си юрист, не зачиташ като доказателствен материал аудио и видео записи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:37 pm 
Аватар

Omraz написа:
Аз мисля, че записите са автентични /или поне са такива в голямата си част/. :wink:
Също така не мисля, че има какъвто и да е чадър в случая, малко по-нагоре съм описал нещата от 1 лице, единствено число, а не от публикации в разкрития точка ком, Явор Дачков и т.н .
Змей, като се видим може да ти обясня и по-подробно, интелегентно момче си и не ти отива да говориш глупости.

А тези двамата уроди искам да умрат, наистина ли някой с повече от 2 мозъчни клетки им вярва? :ohmygod
http://kanal3.bg/?v=2128

ок, ти си защитаваш работодателя, разбирам те :smt023

аз само не разбрах, защо след като няма нищо нередно в тия записи, Танов си смени 10 пъти мението за тях...първо каза, че са автентични, после каза, че не си спомня, после каза, че са пълен фалшификат, а накрая каза, че имало някаква дума, която липсвала от разговора и значи бил монтиран...тоя човек се скъса да лъже пред медиите за 2 седмици и се оплете като пате в калчища...тва е достатъчно, за да бъде разследван, а и тези над него да дават обяснения пред прокурор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:38 pm 

Никой не защитавам, казвам ти какво мисля. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 4:43 pm 
Аватар

не му ли отделихте голямо внимание на това театро :smt003 АЕЦ-а скоро не е коментиран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2011 5:13 pm 

Държавата му е работодател, а не Ваньо Танов :wink:
Змей, ти не знаеш що е то работодател, така че ни коминитирай :bigok

абе кво стана с аец белене :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]