Повечето от вас пишат некви разгромни резултати, но не знам дали реално осъзнават какъв уникален шанс имаме (какъвто не сме имали от много години) да ги разгромим и унижим. Разликата в класите за мен е очевидна. В момента те са един отбор като италиянския Ботев с надоведени италиянци по някви социални програми, които са рекламирани за най- добрите в серия Б, Ц1 и квартала... Все се чудя що не взеха поне този Емануеле Морини, беше добър-
http://football.sportal.bg/news.php?id=203321, а и беше боК->
http://www.sportal.bg/news.php?news=199297 (в клетката е той

) Както и да е, поотплеснах се от темата. Мисълта ми е, че би трябвало да ги спукаме по почти всички параграфи. Какво имам предвид:
Треньори- Павел Дочев и Ясен Петров. За Яската е рано да говорим за треньорски качества, но до момента изглежда адекватен, особено на фона на Дочев, които въобще си няма и на идея къде се намира- чуди се кво е тва със заплатите, чуди се защо еничарите са така "силно търпеливи" и викат "Ееееедномъд, еееедномъд" на представянето на отбора (първи мач за него), което той загуби катастрофално. Освен това ми се струва, че той си идва с манталитет Падерборн, а всеки знае, че в тези дивизии по тези географски ширини футболът е голямо удоволствие, на което присъства цялото село/ квартал, но там просто не се гонят резултати, за разлика от тук. А да не говорим, че този български, който говори, някак не буди респект, ама грам...

Все пак за да не остана неразбран, изглежда симпатичен човек и даже ми е малко жал за него, защото в Германия е водил добър начин на живот, а ако случайно (или хич не случайно, съдейки по статистиката в цеца) го уволнят след няколко кръга, тръгва по порочния път на българския футбол, където във всеки отбор работиш по половин сезон, а после те махат като тоталния некадърник...
Спортно- технически- Емо Питела Костадинов и Н.В. Георги Иванов- Гонзо. Как въобще тук можеш да сравняваш мърша и цар. Знаем всички защо Костадинов е в цдна, те италиянците не цъфнаха случайно. Преди няколко дни, когато дойде този Еспозито (who the fuck?!), питаха Дочев ще го взимат ли, а той човечеца не беше чувал за него.. Определено стана ясно кой прави селекцията..
Футболистите. Ако трябва да излязат с най- доброто (Румен Трифонов е наказан за дербито), би трябвало отборът им да изглежда така:
---------------------Караджов/ Чавдаров---------------------------
---Минев----------Виданов----------Акуаро---------Стоянов--
---Делев------------Тиеро/Галчев--Янчев------------Гранден--
------------------------------Маркиньос----------------------------
-----------------------------Тибони---------------------------------
Нашият би трябвало да бъде нещо такова:
---------------------Петков/ Митрев---------------------------
---Мюлдер-------Иво Иванов----------Милиев---------Минев--
--------------------Гаджев--------Йовов----------------------
--------------------------Тасевски--------------------------
Младенов-----------------Дембеле------------------Жоазиньо
Вратари- Гошо е болен, а и е показал, че нещо дербитата не са му силата, та нищо чудно да не играе. За сметка на това Божката, който не е толкова сигурен, точно на онова дерби показа колко "син е" и мисля, че той трябва да пази. При прасетата вратарския пост в момента е огромен проблем, и двамата вратари са в трагична форма, аз предпочитам да пази свинята-гей Караджиньо, по- калпав ми изглежда.
Защита- защитата на свинете е необиграна, а и освен това доста "лабава". Пафката е гейче, което хич не се справя добре в центъра и си мисля, че ще яде Гаровия. Другият им бек- Стоянов е в доста лоша форма е доста време, но нямат алтернатива. Минев си е минев, като наш Веско, боец без глава

Акуаро никой не го знае що за тип е, ма по социалната програма на Емо Костадинов доведен, надали е нещо особено.. Да не говорим, че кипърци ги разминаваха като колчета... Нашата защита- централните ни защитници изглеждаха зле срещу дъндолк на високите топки и не се разбираха добре кой да скача, но срещу калмар изглеждаше, че са поизчистили грешките (а там изсипвания на топката имаше бол). Минев няма кво да го мислим, той дербитата ги прави

Притеснението ми е за този Мюлдер- в мача с Калмар според коментарите и изгледаните 10мин изглеждаше много слаб. И го разминаваха, и си оголваше зоната (дори на репортажа се вижда как на два пъти центрират от неговата зона до наказателното, а той си ма'а патката нейде напред). Станчев направи прилично последно дерби, може би той трябва да започне. Лошото е, че в тяхната зона играе Гранден, който определено е класен играч, същевременно някви "инсайдъри" във форума свиня.цом пишат, че бил в много лоша форма. Освен това се завръща от контузия.
Халфове- на прасетата халфовете са по- скоро дървосекачи. Нямат типичния плеймейкър какъвто ние имаме в лицето на Дарко, а защо не и на Кривия. Този Тиеро е ужасно неадекватен, каквото му гледах е като наш Сърмов- тича, бори се, но не може да даде пас на повече от 1.5 метра. Маркиньос е в лоша форма, а и той от много време е един мач играе, 15 не играе, освен това като се изнерви почва с шутове от халите, които определено не ги умее. Галчев е дребен и гъзат, не е притеснителен. Тошко Янчев "Левски са вечно втори" / "Шо стана бе" е вече за пенсия, нищо общо с играта му от преди години. А и няма грам градивен елемент в него. Нашите халфове- Владо за жалост е в лоша форма и губи много топки, когато никой не очаква от защитата и стават най- лошите контри, защото хем е още в нашето поле, хем централните са се разтворили настрани, защото очакват пас, хем бековете са се изтеглили напред да подпомагат атаката... Абе ужасТ! Бракът съсипва всичко

Все пак обаче, знаем, че той е с ОГРОМНО СИНЬО СЪРЦЕ

и няма да бъде фигурант, напротив, може да реши мача.. Може и ще!

Йовов няма кво да го коментираме, ще го попсуваме, оплюем, ще вкара и ще ни се изпикае със сладката си Орина в Остите. Иначе сериозно- не е за ДХ заради по- бавните си реакции в защита, което води до шутове от границата на наказателното. Миналият сезон брахме много ядове с тях, само че при Свин не виждам кой ще ги отправи.. Дарко си е Дарко, макето е играч- комбинативен и можещ да отбележи.
Нападатели- може би тук най- чувствително превъзхождаме цдна- комунисти4еско знаме. Дани Младенов е играч, Жо е играч, Гара е негър с голям вувузел

Хваща топката, една крачка и стреля. Освен това е огромен. Пафката ще го пази от близо в поза "Ела кумчо, наеб.. изяж ме!". При свин както казах вече, само Гранден е по- класен. Друджето Делев с татусчето дето само спори със съдията не ме плаши грам. Тоя Тибони, с почти толкова голове като Карстен Янкер в Калчото (е, той няма в серия А, ама има 9 в серия Ц1 и 1 в серия Б, сиреч- машина! П.с. наистина головете в кариерата са му 10!!!) надали е нещо по- особено от високо дърво. Да не говорим, че има клиБ, в които ги има всичките му голове и повечето са тип Домовчийски- от един метър от гол линията, само че след рикошети...
Настроенията- винаги Левски по- добре е влизал в дербитата, прасетата си имат комплекс и това дори те не го отричат. Повечето пъти, когато те са били фаворити да ни размажат, ние сме ги пребивали, а повечето пъти, когато ние сме били фаворити да ги размажем, сме ги размазвали
12-тия играч- публиката- никак никак никак не маловажен въпрос. При нас не би трябвало да има проблеми, СЕКТОР Б Е СИЛЕН, КОГАТО Е ЕДИНЕН!, докато при тях имат проблеми от най- различно естество- бойкоти на билети, бойкоти на управляващи, проблеми между фракции... Разликата в състоянието на публиката се видя на мачовете Левски- Дъндолк- 12 000, и ЦДНА- Клифтънвил- 2500. Или 4000 (2000 първото полувреме и 2000 второто

).
Не знам защо написах този дълъг пост, може би защото снощи се понапих снощи и чакам да се поосвестя да ходя да тренирам, та явно ми е скучно
Та изводът: Не се сърдете за играта от миналия сезон, не се сърдете за публиката от миналия сезон, не се сърдете за цените на билетите (еднократен разход), не се сърдете за изпуснатата победа срещу Калмар, а елате на стадиона да подкрепим ЛЕВСКИ! Сигурен съм, че шансът за един добър резултат от рода на 0:3- 0:4 не е никак малък, така че просто нека от първата до последната минута да викаме за любимия отбор, да изпразним полупразния сектор Гей в 70-тата минута и да покажем колко е хубаво да обичаш отбора си, нещо което червените хейтъри никога няма да изпитат, а ще тънат в мизерния си жалък живот, никога не поглеждащи в огледалото и като зомбирани ще повтарят Бате, Жилина и Тампере! Защото те не могат да приемат, че когато губим и се дъним, ние аплодираме и скандираме името свято, нещо, на което те се смеят, но всъщност всички знаем колко много завиждат. Завиждат, че ние не държим Левски да е първи, държим Левски да е Левски!