forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:47 am 
Аватар

Има ли останали билети за Б ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:50 am 
Аватар

Изображение

Цитат:
ДВА ДНИ ДО ДЕРБИТО

НЕКА НА ПЪРВИ, ОТ 21 ЧАСА БЪДЕМ НА СТАДИОН "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - НАШИЯ СТАДИОН, НЕ НА КОМУНИСТИТЕ В ЧЕРВЕНО, ВЪПРЕКИ 15-ТЕ ЛЕВА ЗА БИЛЕТ, ВЪПРЕКИ ЦЯЛАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПОМИЯ, ЧЕ ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ СА НАРКОМАНИ, ПИЯНИЦИ И МАЛОУМНИЦИ. НЕКА БЪДЕМ НА СТАДИОНА И ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА НА НАРОДА, ВОДЕНИ ОТ ЛЮБОВТА КЪМ ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ. НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ С АРТИКУЛИ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР. НЕКА БЪДЕМ УСМИХНАТИ И ДА СЕ НАСЛАДИМ ЗАЕДНО НА ПОБЕДАТА НАД ЧЕРВЕНАТА СГАН. НЕКА ПОДКРЕПЯМЕ ЛЕВСКИ 90 МИНУТИ, ТАКА КАКТО САМО НИЕ МОЖЕМ, ТАКА КАКТО САМО СЕКТОР Б МОЖЕ. ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ !!! НЕКА БЪДЕМ ТАМ ЗАРАДИ ЖОРО, КОЙТО ОЩЕ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТА СИ. НЕКА БЪДЕМ ТАМ НАПУК НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО. ЗА ЛЕВСКИ, ЗА СЕКТОР Б, ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НАШЕТО ИМЕ Е ЛЕГЕНДА И СЛАВА . НЕДЕЛЯ, ПЪРВИ АВГУСТ, 21.00 ЛЕВСКИ - цдна - ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДА ПОДКРЕПИМ ШАМПИОНА !!! УЛТРАС ЛЕВСКИ !!!

http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=178

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:51 am 
Аватар

Там сме :lsfc1 :levski :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 2:03 am 
Аватар

Дали ще има, познатия от нас рефрен? - Хей, чуй, ц(*ка - 2:0, 3:2 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 2:28 am 
Аватар

там сме :smt006 1 ден :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 3:31 am 
Аватар

Insomnia написа:
Убиваме ги шес на нула, хетрик на Гара и на бок Йовов :smt035

Айде и един гол на Жоазиньо, че да ги докараме до 7, все пак седем си е добро число...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 7:10 am 
Аватар

В неделя ще се продават ли билети?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 8:30 am 
Аватар

-=DooM=- написа:
В неделя ще се продават ли билети?

ДА

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 9:30 am 
Аватар

Дучето дали си изглади ризата ,че утре ще я пуска за хореографията

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 10:31 am 
Аватар

След мачът темата трябва да се преименува на:
Хей чуй Ц(*КА - ЛЕВСКИ Ви еба в гъза!!! :bnsex

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 10:46 am 
Аватар

На първи, осми месец очаквам 1:8 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:11 am 
Аватар

Сега се обаждах в Германос в Шити Център София. Има билети за А и В за всички блокове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:11 am 
Аватар

стори ми се,че почти нямаше билети на Герена :smt017 ама може и да не съм видял.

Иначе дочев ще излезе да не загуби тоя мач,тъй че освен да ги изпориме като рибе,не виждам друго какво може да стане. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:22 am 
Аватар

Взех днеска последните два билета за Б :lsfc1 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:22 am 
Аватар

Suum cuique написа:
стори ми се,че почти нямаше билети на Герена :smt017 ама може и да не съм видял.

Иначе дочев ще излезе да не загуби тоя мач,тъй че освен да ги изпориме като рибе,не виждам друго какво може да стане. :bigok

Аз като си взех билетите от "Герена" още с пускането им имаше някъкв от наш'та администрация. И се заговорихме, този каза, че има доста сериозен интерес и сериозни заявки от провинцията. Каза, че никой няма и да има проблеми с билетите. Левски наистина са взели 2500 бройки, защото по стар български обичай много от билетите се купуват преди мача. От полицията са заявили готовност, евентуално ако чорбата наистина пуснат 4500 билета за Б и те свърша, което ще стане, с билети за В да пускат в Б. Това предвид факта, да няма голямо струпване на сини във В, за да няма инфекции. А на всички е ясно, че при отпуснати 4500 билета за Б, то по норматив ще има едно 6000 наши във В. Това ще се опитат да го предотвратят. Пък и билетите за В са по-евтини, не вярвам Титан да се преебат като знаят всичко това.

Та, пълним "Б", нашите половини във "В" и "А" ги пълним на 70-80% и мисля, че ще направим уникална атмосфера и ще навреме чорбата у на свинята гъзО. Остава само тези на терена да си свършат работата и запойте ще са фрапантно люти след мача. :bigok

П.П. А ,че ще има опити да ни ебават с билетите, ще има. Ще се опитат да откажат на макс хората. Но всеки отишъл преди мача ще има билети!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:31 am 
Аватар

Веднъж ги стресирахме с билетите,но сега и да се опитват да го направят,няма да успят. Всеки,който иска да е на стадиона,ще може да го направи. Всичко останало са оправдания :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:38 am 
Аватар

Сънувах, че ни повеждат 1:3 :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Иначе ги биеме 4:0. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 11:58 am 
Аватар

Аз пък сънувах, че ги бием 1:0 с гол на Дани Младенов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:03 pm 
Аватар

Aз пък сряда или четвъртък сънувах, че печеля 80 хилки (не знам откъде) и първото нещо, което направих е е да отида в магазина и да си купя шалче и екип на отбора. След това отидох и си взех билет за мача. :smt006 Явно не съм имал възможност преди това. Огромна чест е да си от Левски и явно в подсъзнателно ми е в приотетите. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:07 pm 
Аватар

biz написа:
Аз пък сънувах, че ги бием 1:0 с гол на Дани Младенов :smt006

Е начи си сънувал само повеждането, събудил си се преди цфка да вкарат 3-те гола :smt005 :smt005 :smt005

Преди Левски-Удинезе бях сънувал че повеждаме с 2-1, обръщам се към таблото и гледам 71-ва минута и се събудих. А ние втория гол го вкарахме май 69-тата. Само че в съня ние поведохме, а тия изравниха към края на първото.

Последна промяна БижутерО на Съб Юли 31, 2010 12:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:08 pm 

DirtyDog написа:
Suum cuique написа:

Аз като си взех билетите от "Герена" още с пускането им имаше някъкв от наш'та администрация. И се заговорихме, този каза, че има доста сериозен интерес и сериозни заявки от провинцията. Каза, че никой няма и да има проблеми с билетите. Левски наистина са взели 2500 бройки, защото по стар български обичай много от билетите се купуват преди мача. От полицията са заявили готовност, евентуално ако чорбата наистина пуснат 4500 билета за Б и те свърша, което ще стане, с билети за В да пускат в Б. Това предвид факта, да няма голямо струпване на сини във В, за да няма инфекции. А на всички е ясно, че при отпуснати 4500 билета за Б, то по норматив ще има едно 6000 наши във В. Това ще се опитат да го предотвратят. Пък и билетите за В са по-евтини, не вярвам Титан да се преебат като знаят всичко това.

Та, пълним "Б", нашите половини във "В" и "А" ги пълним на 70-80% и мисля, че ще направим уникална атмосфера и ще навреме чорбата у на свинята гъзО. Остава само тези на терена да си свършат работата и запойте ще са фрапантно люти след мача. :bigok

П.П. А ,че ще има опити да ни ебават с билетите, ще има. Ще се опитат да откажат на макс хората. Но всеки отишъл преди мача ще има билети!

Дано да стане както е написало момчето :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:10 pm 
Аватар

Повечето от вас пишат некви разгромни резултати, но не знам дали реално осъзнават какъв уникален шанс имаме (какъвто не сме имали от много години) да ги разгромим и унижим. Разликата в класите за мен е очевидна. В момента те са един отбор като италиянския Ботев с надоведени италиянци по някви социални програми, които са рекламирани за най- добрите в серия Б, Ц1 и квартала... Все се чудя що не взеха поне този Емануеле Морини, беше добър- http://football.sportal.bg/news.php?id=203321, а и беше боК-> http://www.sportal.bg/news.php?news=199297 (в клетката е той :smt003 ) Както и да е, поотплеснах се от темата. Мисълта ми е, че би трябвало да ги спукаме по почти всички параграфи. Какво имам предвид:

Треньори- Павел Дочев и Ясен Петров. За Яската е рано да говорим за треньорски качества, но до момента изглежда адекватен, особено на фона на Дочев, които въобще си няма и на идея къде се намира- чуди се кво е тва със заплатите, чуди се защо еничарите са така "силно търпеливи" и викат "Ееееедномъд, еееедномъд" на представянето на отбора (първи мач за него), което той загуби катастрофално. Освен това ми се струва, че той си идва с манталитет Падерборн, а всеки знае, че в тези дивизии по тези географски ширини футболът е голямо удоволствие, на което присъства цялото село/ квартал, но там просто не се гонят резултати, за разлика от тук. А да не говорим, че този български, който говори, някак не буди респект, ама грам... :oops: Все пак за да не остана неразбран, изглежда симпатичен човек и даже ми е малко жал за него, защото в Германия е водил добър начин на живот, а ако случайно (или хич не случайно, съдейки по статистиката в цеца) го уволнят след няколко кръга, тръгва по порочния път на българския футбол, където във всеки отбор работиш по половин сезон, а после те махат като тоталния некадърник...

Спортно- технически- Емо Питела Костадинов и Н.В. Георги Иванов- Гонзо. Как въобще тук можеш да сравняваш мърша и цар. Знаем всички защо Костадинов е в цдна, те италиянците не цъфнаха случайно. Преди няколко дни, когато дойде този Еспозито (who the fuck?!), питаха Дочев ще го взимат ли, а той човечеца не беше чувал за него.. Определено стана ясно кой прави селекцията..

Футболистите. Ако трябва да излязат с най- доброто (Румен Трифонов е наказан за дербито), би трябвало отборът им да изглежда така:

---------------------Караджов/ Чавдаров---------------------------
---Минев----------Виданов----------Акуаро---------Стоянов--
---Делев------------Тиеро/Галчев--Янчев------------Гранден--
------------------------------Маркиньос----------------------------
-----------------------------Тибони---------------------------------

Нашият би трябвало да бъде нещо такова:

---------------------Петков/ Митрев---------------------------
---Мюлдер-------Иво Иванов----------Милиев---------Минев--
--------------------Гаджев--------Йовов----------------------
--------------------------Тасевски--------------------------
Младенов-----------------Дембеле------------------Жоазиньо

Вратари- Гошо е болен, а и е показал, че нещо дербитата не са му силата, та нищо чудно да не играе. За сметка на това Божката, който не е толкова сигурен, точно на онова дерби показа колко "син е" и мисля, че той трябва да пази. При прасетата вратарския пост в момента е огромен проблем, и двамата вратари са в трагична форма, аз предпочитам да пази свинята-гей Караджиньо, по- калпав ми изглежда.

Защита- защитата на свинете е необиграна, а и освен това доста "лабава". Пафката е гейче, което хич не се справя добре в центъра и си мисля, че ще яде Гаровия. Другият им бек- Стоянов е в доста лоша форма е доста време, но нямат алтернатива. Минев си е минев, като наш Веско, боец без глава :) Акуаро никой не го знае що за тип е, ма по социалната програма на Емо Костадинов доведен, надали е нещо особено.. Да не говорим, че кипърци ги разминаваха като колчета... Нашата защита- централните ни защитници изглеждаха зле срещу дъндолк на високите топки и не се разбираха добре кой да скача, но срещу калмар изглеждаше, че са поизчистили грешките (а там изсипвания на топката имаше бол). Минев няма кво да го мислим, той дербитата ги прави ;) Притеснението ми е за този Мюлдер- в мача с Калмар според коментарите и изгледаните 10мин изглеждаше много слаб. И го разминаваха, и си оголваше зоната (дори на репортажа се вижда как на два пъти центрират от неговата зона до наказателното, а той си ма'а патката нейде напред). Станчев направи прилично последно дерби, може би той трябва да започне. Лошото е, че в тяхната зона играе Гранден, който определено е класен играч, същевременно някви "инсайдъри" във форума свиня.цом пишат, че бил в много лоша форма. Освен това се завръща от контузия.

Халфове- на прасетата халфовете са по- скоро дървосекачи. Нямат типичния плеймейкър какъвто ние имаме в лицето на Дарко, а защо не и на Кривия. Този Тиеро е ужасно неадекватен, каквото му гледах е като наш Сърмов- тича, бори се, но не може да даде пас на повече от 1.5 метра. Маркиньос е в лоша форма, а и той от много време е един мач играе, 15 не играе, освен това като се изнерви почва с шутове от халите, които определено не ги умее. Галчев е дребен и гъзат, не е притеснителен. Тошко Янчев "Левски са вечно втори" / "Шо стана бе" е вече за пенсия, нищо общо с играта му от преди години. А и няма грам градивен елемент в него. Нашите халфове- Владо за жалост е в лоша форма и губи много топки, когато никой не очаква от защитата и стават най- лошите контри, защото хем е още в нашето поле, хем централните са се разтворили настрани, защото очакват пас, хем бековете са се изтеглили напред да подпомагат атаката... Абе ужасТ! Бракът съсипва всичко :D Все пак обаче, знаем, че той е с ОГРОМНО СИНЬО СЪРЦЕ :fgod и няма да бъде фигурант, напротив, може да реши мача.. Може и ще! :smt035 Йовов няма кво да го коментираме, ще го попсуваме, оплюем, ще вкара и ще ни се изпикае със сладката си Орина в Остите. Иначе сериозно- не е за ДХ заради по- бавните си реакции в защита, което води до шутове от границата на наказателното. Миналият сезон брахме много ядове с тях, само че при Свин не виждам кой ще ги отправи.. Дарко си е Дарко, макето е играч- комбинативен и можещ да отбележи.

Нападатели- може би тук най- чувствително превъзхождаме цдна- комунисти4еско знаме. Дани Младенов е играч, Жо е играч, Гара е негър с голям вувузел :D Хваща топката, една крачка и стреля. Освен това е огромен. Пафката ще го пази от близо в поза "Ела кумчо, наеб.. изяж ме!". При свин както казах вече, само Гранден е по- класен. Друджето Делев с татусчето дето само спори със съдията не ме плаши грам. Тоя Тибони, с почти толкова голове като Карстен Янкер в Калчото (е, той няма в серия А, ама има 9 в серия Ц1 и 1 в серия Б, сиреч- машина! П.с. наистина головете в кариерата са му 10!!!) надали е нещо по- особено от високо дърво. Да не говорим, че има клиБ, в които ги има всичките му голове и повечето са тип Домовчийски- от един метър от гол линията, само че след рикошети... :smt003

Настроенията- винаги Левски по- добре е влизал в дербитата, прасетата си имат комплекс и това дори те не го отричат. Повечето пъти, когато те са били фаворити да ни размажат, ние сме ги пребивали, а повечето пъти, когато ние сме били фаворити да ги размажем, сме ги размазвали :bigok

12-тия играч- публиката- никак никак никак не маловажен въпрос. При нас не би трябвало да има проблеми, СЕКТОР Б Е СИЛЕН, КОГАТО Е ЕДИНЕН!, докато при тях имат проблеми от най- различно естество- бойкоти на билети, бойкоти на управляващи, проблеми между фракции... Разликата в състоянието на публиката се видя на мачовете Левски- Дъндолк- 12 000, и ЦДНА- Клифтънвил- 2500. Или 4000 (2000 първото полувреме и 2000 второто :smt003 ).

Не знам защо написах този дълъг пост, може би защото снощи се понапих снощи и чакам да се поосвестя да ходя да тренирам, та явно ми е скучно :smt003

Та изводът: Не се сърдете за играта от миналия сезон, не се сърдете за публиката от миналия сезон, не се сърдете за цените на билетите (еднократен разход), не се сърдете за изпуснатата победа срещу Калмар, а елате на стадиона да подкрепим ЛЕВСКИ! Сигурен съм, че шансът за един добър резултат от рода на 0:3- 0:4 не е никак малък, така че просто нека от първата до последната минута да викаме за любимия отбор, да изпразним полупразния сектор Гей в 70-тата минута и да покажем колко е хубаво да обичаш отбора си, нещо което червените хейтъри никога няма да изпитат, а ще тънат в мизерния си жалък живот, никога не поглеждащи в огледалото и като зомбирани ще повтарят Бате, Жилина и Тампере! Защото те не могат да приемат, че когато губим и се дъним, ние аплодираме и скандираме името свято, нещо, на което те се смеят, но всъщност всички знаем колко много завиждат. Завиждат, че ние не държим Левски да е първи, държим Левски да е Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:17 pm 
Аватар

Получих душевен огразЪм след като прочетох горния пост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:29 pm 
Аватар

Добър анализ,но си личи,че не си запознат с прасетата.Ама това е нормално. :bigok Делев е скаран с дочев,тъй че дори и да играе,ще бъде пребит. Гранден е поредната набедена маймуна за играч,а и с контузията не вярвам да направи нещо. Тоя Стоянов уж беше изритан от подготовката пък и титуляр? Общо взето имат един стар тъпак,2ма педали,маймуна и брат близнак. Всичко останало е пълнеж.

Дано Ясен пусне Станчев да играе,щото ще е по-надъхан.Може даже и да пробва със Сашо вместо бок Ицо,което определено ще е изненада,но е малко вероятно. Като цяло имаме доста по-добър състав и доста по-сработен на този етап.

Чорбите излизат за 0-0,а ние ги пориме като рибе. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:30 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Взех днеска последните два билета за Б :lsfc1 :bigok

И аз се записах с два билета.

Лелката каза за продажбата, че "върви".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:40 pm 
Аватар

Коментар в Спортал

Цитат:
МЕНЗИСА - ЕСТЕСТВЕНАТА СРЕДА НА ЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ!!!

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:44 pm 
Аватар

Ще има ли хора да пътуват от Пловдив или околията с кола ? Айде ако има такива да ми пишат ЛС :smt006 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:47 pm 
Аватар

супер несериозно ми звучи тия свине да пускат този тибони директно на първа линия в дербито :shock: Но като се има предвид, че алтернативата му са слабоумното джудже Делев и новият бижутер Руи Мигел, може би звучи по-нормално :lol: В защита също се видя че ги разминават лесно. Гейчето виданов стои повечето време в наказателното на противника и им е голмайстор до момента в мачовете :ohmygod Така че нашите да излизат и да мачкат, никакво чакане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 12:52 pm 
Аватар

Свършили са билетите за Б и преди мача няма да има, така ли ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Юли 31, 2010 1:15 pm 
Аватар

Не са свършили :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]