forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 24, 2025 12:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2057 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 69  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 11:59 am 

Помня че тва гостуване стартира криминално с черпене от страна на Бранника още на национала докато се събирахме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 12:00 pm 
Аватар

Ако под отнемане на 50 лева визираш черпене, да, почерпи стабилно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 12:02 pm 

Айде,айде, нашето момче сам предложи да ни почерпи за да ни тръгне на добре и ето че влезнахме в шампионската :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 12:05 pm 
Аватар

Минаването на словенската граница :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 12:07 pm 

Минаването на словенската беше песен в сравнение със шока който целия рейс получи като видехме фар в морето некъде около Пула :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 12:26 pm 
Аватар

Към Риека ли се бяхме насочили :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 1:31 pm 
Аватар

Моля не се връщайте към този период :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 1:35 pm 
Аватар

vassilev1914 написа:
Най-отровния клиБ в интернет пространството :smt005 така е братче по агитките :bigok

братче, братче!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 2:00 pm 
Аватар

Тоя ме скъса! Ама, нека ме бият , ама нема си тръгнем братче. Бехме 2ма с 50 деца и те ни биха, но другият път ние ще ги бием.. Тоя ме скъса, било си е арно тогава! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 2:36 pm 

Златни години беха,дори за обикновени момчета дето не сме били некви хулигани или нещо подобно :wink: Мошно след секо дерби засади на свинете на Испанската,в повечето случаи имаше матрЯл за закичване на дърветата,некога се случваха и засечки :smt005 Имам предвид че сякаш го немаше тва форумно Обиване на врага-и от наша и от турска страна некога се стигаше до ядене на дървото братче :bigok

Тва време нема се върне никога повече,куките не са толко прости като преди,има камери-мамери,скоро съм убеден че ше въведат тва че ако те арестуват на мач,шефа ти в работата научава на следващия ден,па кой ше е луд за 2 шамара да си ебе майката и да го съдят,уволняват и да ти седи у досието :wink:

Накратко който хванал веселбата-хванал,кака се ожени :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 5:06 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
:ohmygod
Let There Be Rock написа:
Опиши тази среща в детайли... слушал съм много за нея, убеден съм, че на аудиотирията ще им е интересно :bigok За голият Мечо, за пенсионерО, за Але-ле-блюто и т.н. :bigok

За да се опише в детайли тая среща,треа да сме седнали некъде на бири и отбрани мезета за да може да допълваме историята ако некой я е забравил :smt003 Бах мааму, 5 години минаха оттогава :ohmygod Помним че се бехме събрали в една от стаичките на Герена все познати физиономии-ако не се познавахме по име,то се знаехме по грозните,разкривени лица :bigok Естествено че бай Путко Толумбата и Пепи Димитров беха на сека манджа мерудия :smt005

По онова време Мъечо ни беше "любимец" и искахме да говорим с него,уж се къпел ама на Наско нещо му прещрака и вика "кво се къпе бе,ше му еба майката" и Мъечо пристигна гол по хавлия и през целото време гледаше в земята :smt003

Сичко беше нормално,мошно се бехме надъхали,точно когато разговорите ставаха сериозни се намесваше але ле блюто с кресъци "шеСССССССССССС на нула" :bigok :bigok :bigok Сигурно едно 5-6 пъти се включи остро и замалко да го изгоним :smt003

След срещата естествено чекаха журналисти ама освен неколко добронамерени псувни,друго немаше :bigok

Оттам нататък сичко вървеше по мед и масло за отбора,аз по-уникална публика от тва което беше с Оксер и Публикум не съм виждал-когато некой говори как публика и отбор са едно цяло,се има предвид точно тия 2 мача и особено Оксер когато бехме отписани от сички,смазани от критики,докато червената сган беха "патриоти и евробойци" :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Той Але-ле-блюто с вик "шессссс на нула" скочи в каналите на Амстердам... с все документи, телефон и прочие. :smt005 На мачО с Оксер моментът, който ще помня цял живот е, когато в 90 и 2-3 минута едно момче припадна от напрежение. Всички около него се стекоха на помощ, а след около 30 секунди, когато момчето се свести каза: "Левски би ли?". Когато му казахме, че мачът още се играе той каза : "Абе какво се занимавате с мен, аз може и да умра, ама Левски трябва да бие. Подкрепяйте отбора, оставете ме мен." Това ми се е набило в съзнанието и ще го помня цял живот така, както онзи миг след реванша с Удинезе. Още ми е пред очите онова момче в инвалидната количка, което след като получи фланелката от Домо и Гошо го поздрави се засмя все едно е проходило. Толкова беше щастливо все едно тича. :P

Дано тези времена се върнат. Защото бяха велики. Тези времена ще се помнят докато всеки един, който е бил свидетел, е жив.

Citizen_Kane написа:
Нека не забравяме и пътуването до Верона за мача с Киево- гостуване дебют и бенефис за ТерзО :bigok :bigok :bigok

А пътуването до Верона като цяло е най-уникалното нещо, за което и филм може да се направи. Естествено с главен герой Але-ле-блюто. Като се почне от Калотина, мине се през изпълненията на магистралата в Хърватска, преминаването в Словения (където на границата си дадох шала, за да ни пуснат :bigok ), престоя в крайпътното заведение на влизане в Италия, настаняването в хотела в Лидо, пиратското знаме на кораба във Венеция, виковете "титаник", плажния футбол (с Птицата вратар с кепче и леличката с "уан мор гол"), трите девойки вечерта в Лидо, лудата нощ в дискотека Ванила (и главно шамарите след "мерда Италия"), синьото море във Верона, преракнията на ТуристО с един местен негър, изтудяването на бира в шадраван в центъра на Верона, влизането в ШЛ, радостта около Бентегоди след мача, прибирането към София... естествено за "Опознай Сърбия, за да я намразиш повече" трябва да ма отделен том, че една глава няма да стигне. :smt005

Ех, времена. :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 5:09 pm 
Аватар

Най-коравият ми спомен от Але-ле-блюто е от една контрола с Пирин на националния в -10 градуса :smt003 Изключително малоумен мач и още по-изключителна реч на "немски" от негова страна :smt005 Поради липсата на "интрига на терена" речта беше отразена по К3 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 5:15 pm 
Аватар

Дайте да се съсредоточим срещу Калмар! Старите изпълнения са минало време,сега е важно настоящето и бъдещето!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 5:17 pm 

Нема забравим пристигането в Йезоло,оставихме багажа и мошно по селцето :wink: Намерихме некъв магазин дето се продаваха футболни топки и за около 13 секудни я направихме на гъз уж да "поцъкаме малко" :bigok

Исках да се изкъпя в морето ама немах бански и намерихме некъв индиец дето ми искаше 20 еврА за некви насрани гащи майна :smt003 Мошните псувни "я си еби майката циганин долен" и кур море :smt005

Венеция тоталната простотия,кресъци "ей чорбари майка ви шеЙба" плюс уникалния футбол с некви местни звезди дето им ебахме майката набързо на дузпички :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 5:36 pm 
Аватар

:smt005 :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 6:14 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Айде дано тази година имаме възможност за подобна екскурзия, когато отново отбор и публика са едно цяло!

Прикачени файлове:
Chievo - Levski - 23.08.2006 - Mytag - 95.JPG
Chievo - Levski - 23.08.2006 - Mytag - 95.JPG [ 310.82 KiB | Прегледано 5385 пъти ]
Италия 2006-My (68).JPG
Италия 2006-My (68).JPG [ 702.63 KiB | Прегледано 5385 пъти ]
Италия 2006-My (1).JPG
Италия 2006-My (1).JPG [ 495.1 KiB | Прегледано 5385 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 6:27 pm 

Около тва фонтанче имаше още една незабравима случка когато неква малка маймуна по некъв начин се оказа върху знамето на Ултра Варна :bigok Лицето Б. бързо помогна на макачето да се махне,а отнекъде пристигна майка му старата маймуна с "бамбино,бамбино" и некви куки, на което синята сган отвърна с мошно у-у-у и "ходи си в африка,майка ти да еба спинозна" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 6:28 pm 
Аватар

Тоя на първата снимка с оранжевите гащи требЕ съм аз :smt005
А това гостуване във Верона си остава ебати приключението. :bigok Нема да забравя как след края на мача ревах като малко дете от радост...гледам таблото и се чудя кво става...А преди мача се бех направил на куче...виски с бира на жегата и некви черни негри ми минават път с бели котенца... :smt005 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 6:33 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Тоя на първата снимка с оранжевите гащи требЕ съм аз :smt005
А това гостуване във Верона си остава ебати приключението. :bigok Нема да забравя как след края на мача ревах като малко дете от радост...гледам таблото и се чудя кво става...А преди мача се бех направил на куче...виски с бира на жегата и некви черни негри ми минават път с бели котенца... :smt005 :boisw

И "по случайност" някаква бутилка полетя по макака. :smt005 А котенцето, дето беше с него наистина беше... :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 8:02 pm 

А на връщане в нашия рейс некакви решиха, че сте се женят. Естествено мпого почерпени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 12:15 am 
Аватар

Питайте Октопода :smt005 :octo
http://oktopoda.hit.bg/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 12:16 am 
Аватар

BluePower написа:
Питайте Октопода :smt005 :octo
http://oktopoda.hit.bg/

Тоя е педерас - фен на селския Личьекс. Ни гУ бива. Моя, дет сте си го сложили на аватари е истинския! :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 12:25 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 2:40 am 
http://www.vbox7.com/play:52c14f1a :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 2:53 am 

:smt005 :smt005 гратис братче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 8:45 am 
Аватар

"абе свалете го това знаме,не е позволено тука" :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 1:43 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
http://www.vbox7.com/play:52c14f1a :smt005 :smt005 :smt005

Какво прави един фен за любимия си отбор :lol: Верни до край!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 3:23 pm 
Аватар

Това е от ДонГалфон, ама ако стане, ебавам им майката на тия тъпаци!

Цитат:
Булсатком: Няма да предаваме Калмар - Левски
27 юли 2010 14:40
Автор: don balon Фотограф: Десислава Комарова
От компанията обещаха да покажат на зрителите всичките реванши на четирите ни евробойци
Двубоят от третия предварителен кръг на турнира Лига Европа между съставите на Калмар и Левски няма да бъде предаван по нито една родна телевизия, стана ясно преди броени минути. Първоначално срещата в Швеция трябваше да се транслира по Филм+, но от Булсатком обявиха, че поради технически причини няма да могат да покажат на абонатите си картина от мача. Интересното е, че историята се повтаря, тъй като визитата на сините на Дъндолк миналата седмица в Ирландия пак остана на тъмно, а изтъкнатите причини бяха същите.

От компанията обаче обещаха, че всичките четири реванша на евробойците ни ще бъдат показани пряко, с което да се засити глада на зажаднелия за футбол български запалянко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 3:24 pm 
Аватар

Да им еба майката :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 3:26 pm 

Добре, че спасителите от БНТ ще ни спасят и ще дават Литекс :bigok Нищо, че плащаме данъци и искаме да гледаме сините :bigok нищо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2057 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 69  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]