forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1524 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 51  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:13 pm 
Аватар

Със сигурност и двата отбора са по-качествени от шунките, така че мачът с тех ще ни помогне да понатрупаме допълнително самочувствие преди реванша :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:15 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Междудругото Молдовците са ни на по- малко от 900 км... :smt006

Будапеща на колко беше?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:16 pm 
Аватар

по малко от 800

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:17 pm 
Аватар

Будапеща на мене ми беше на 350 ама не отидох щото нема сериозни говеда тука :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:29 pm 
Аватар

Bubbles написа:
Калмар ще ни напълнят кофата :smt026

Колкото и дъмбалдорк :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:31 pm 
Аватар

Пътуване до Молдова ще бъде удобна възможност да емигрирам там, винаги съм го мечтал

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:32 pm 
Аватар

lal написа:
Колкото и дъмбалдорк :lol:

Дано все така всички да ни я пълнят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:39 pm 

Дано да сме с Дачия! Яки курви и евтин алкохол... идеално! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:51 pm 
Аватар

Калмар са един сериозен отбор :) . Няколко пъти съм ги гледал на живо и изглеждат стабилни, но не и непреодолими :) . С малко късмет ще ги бием още там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 5:55 pm 
Аватар

шессссссс на нула

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 6:14 pm 
Аватар

Баси мамата, ако се паднем с Дачия им правя засада от Украйна :lol: Кога са мачовете и къде е първия ?? :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 6:21 pm 
Аватар

Ако не се лъжа, първия е на 29 юли, а реванша е на 5 август. Ако греша ,някой да ме поправи. МоШно Синитеееее :lsfc3
Първия мач сме гости. :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:16 pm 
Аватар

Нека първо преодолеем Дъндолк :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:18 pm 
Аватар

Bubbles написа:

Един път и аз да съм на твоето мнение, освен ако разбира се не казваш това с ирония. :bigok
Нивото на кой да е български отбор в момента е толкова ниско, че кой да е от двата отбора е фаворит в мачовете срещу нашите. Калмар са швеЦи, съответно високи и стройни здравеняци, пред които Жоазиньо, Ицо Йовов, Данчо Милиев и т.н. ще бъдат абсолютни мишки. Да не говорим и, че се съмнявам дори едно центриране да мине, а ако са малко по-подготвени в защита ще е точно игра на центрирания, защото отлично знаем, че нашите срещу отбори, дето играят глуха защита играят само с центрирания. :smt006 Скандинавски отбор не виждам как ще бъде аутсайдер срещу сегашният Левски. :smt006 А ако помислите на национално ниво колко години нямаме победа срещу шведи може би ще разберете, че поне на хартия Калмар е по-класният отбор.
Колкото до Дачия - БАТЕ Борисов номер 2. Идват в София, окопават се, изкарват бойко равенство, или минимална победа и после на реванша ни гледат сеира.
Затова викам малко повече реализъм, че да няма после разочаровани. И двата отбора са все пак преодолими, но поне за мен и срещу двата отбора Левски е аутсайдера, а не обратното. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:23 pm 
Site Admin
Аватар

air_J написа:
Bubbles написа:

Един път и аз да съм на твоето мнение, освен ако разбира се не казваш това с ирония. :bigok
Нивото на кой да е български отбор в момента е толкова ниско, че кой да е от двата отбора е фаворит в мачовете срещу нашите. Калмар са швеЦи, съответно високи и стройни здравеняци, пред които Жоазиньо, Ицо Йовов, Данчо Милиев и т.н. ще бъдат абсолютни мишки. Да не говорим и, че се съмнявам дори едно центриране да мине, а ако са малко по-подготвени в защита ще е точно игра на центрирания, защото отлично знаем, че нашите срещу отбори, дето играят глуха защита играят само с центрирания. :smt006 Скандинавски отбор не виждам как ще бъде аутсайдер срещу сегашният Левски. :smt006 А ако помислите на национално ниво колко години нямаме победа срещу шведи може би ще разберете, че поне на хартия Калмар е по-класният отбор.
Колкото до Дачия - БАТЕ Борисов номер 2. Идват в София, окопават се, изкарват бойко равенство, или минимална победа и после на реванша ни гледат сеира.
Затова викам малко повече реализъм, че да няма после разочаровани. И двата отбора са все пак преодолими, но поне за мен и срещу двата отбора Левски е аутсайдера, а не обратното. :smt006

С тая разлика,че първият мач гостуваме и срещу който и от двата отбора да играем те няма как да играят глуха защита защото ще търсят поне 1 гол все пак на реванша ще гостуват :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:44 pm 
Аватар

според мене па и 2та отбора който и да ни се падне ше ги биеме с разлика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:45 pm 
Аватар

air_J написа:
А ако помислите на национално ниво колко години нямаме победа срещу шведи може би ще разберете, че поне на хартия Калмар е по-класният отбор.

Ами последният път, когато помня български отбор да е играл с шведски, беше мачът между Литекс и Халмщад в ШЛ, завършил с краен успех за Литекс. Ако след това е имало и други случаи, в които шведите са излизали победители, припомни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:53 pm 
Site Admin
Аватар

bring_da_pain написа:
air_J написа:
А ако помислите на национално ниво колко години нямаме победа срещу шведи може би ще разберете, че поне на хартия Калмар е по-класният отбор.

Ами последният път, когато помня български отбор да е играл с шведски, беше мачът между Литекс и Халмщад в ШЛ, завършил с краен успех за Литекс. Ако след това е имало и други случаи, в които шведите са излизали победители, припомни?

е той говори за национално ниво само дето класата между националният отбор и клубните отбори на Швеция е голяма :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:54 pm 
Аватар

Абе и двата отбора не се кой зне кво, Калмар са имали един силен нападател миналия сезон, който вече е продаден. Дачия са загубили и двата си мача от Жилина миналата година, които ако не бяхме в онзи отчайващ вид с безобразници като Тебеширканин и Бистрон в състава, щяхме да отстраним без проблем. На мен лично ми се искаше отново да започнем с първи мач в София, но това е...положителната страна е, че до реванша ще имаме повече време да стегнем защитата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:55 pm 
Аватар

Да, пропуснах една дума от поста му. Като цяло е така. Вярно, че спомените за Тампере са горе-долу доста свежи, но като цяло българските отбори играят успешно срещу скандинавци. (Халмщад, Мьолде, Бран..)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:05 pm 
Аватар

air_J написа:
Bubbles написа:

Аз пък не съм на вашето мнение.

Стига с тоя песимизъм. Отбора ни отдавна не е имал такъв облик, макар и Дъндолк да не са критерии, играли сме срещу доста по-слаби отбори и сме боксували. Все си мисля, че точно силен съперник трябва на Левски в началните кръгове, за да няма подценяваме. И Оксер бе смятан за абсолютен фаворит, но какво стана. Разбира се между тогавашния състав и този няма база за сравнение, но като се загледаме в статистиката винаги в началните кръгове като сме играли с малко по-реномирани и известни отбори сме ги отстранявали, например Хайдук Сплит. Аз си мисля, че който и да ни се падне сме фаворити, нека са стройни здравеняци, точно Жо и Йовов ако ИМАТ ден ще ги развинтят, пък те нека си имат снажната физика. Като цяло балканския футбол е доста по-стойностен от скандинавския, лошото е че ако играем срещу Калмар там терена отново е с изкуствена настилка и трябва да се пазиме от контузии. То националното ниво на Ирландия е доста по-добро от българското, но на клубно е точно обратното, примери такива колкото искаш. Дачия ще ги отстраним безпроблемно, вече имаме обеца на ухото от такива отбори. В Молдова клубните им отбори са на не повече от 20 години. Миналата година Черно Море отсрани на ходом Искра Стал.

След мача Левски - лит(*кс-етрополе 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:43 pm 
Аватар

Дано не са калмарите по две причини:първо момчетата ги очаква дълго пътуване преди мача с цеца,второ са скандинавци...ако са дачиите според мене ако не ги подценят ги биеме :) Успех на момчетата!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:50 pm 
Аватар

Е, то няма лошо да има различия в мненията, в крайна сметка света затова е многообразен. :bigok Все пак, въпреки че съм обнаджден от победата вчера, предпочитам да си остана песимист, пък ако нещо хубаво стане е добре дошло, а ако стане очакваното - то няма да правя чак такива трагедии. И между другото, айде за Дачия мога да се съглася, че донякъде те да са фаворити срещу нас може да е попресилено, но Калмар според мен определено са по-добър отбор. Доколкото следя шведското първенство са един от водещите отбори, а то е далеч по-силно от българското. Нашите да се стягат, защото и двата отбора имат такива имена, че при евентуално отпадане червеният фолклор ще се обогати доста сериозно. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:56 pm 
Аватар

bobsan_levskar написа:
Дано не са калмарите по две причини:първо момчетата ги очаква дълго пътуване преди мача с цеца,второ са скандинавци...ако са дачиите според мене ако не ги подценят ги биеме :) Успех на момчетата!!!

То ако пътуване до Швеция ще повлияе ключово на нашите манекенки, за какво изобщо се мъчим да играем в Европа?! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:31 pm 
Аватар

Който ще да е ! Ще бъде смачкан и облят от Гарра Дембеле, Младенов, Владо, Иво Иванов и компания :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:45 pm 
Аватар

Цитат:
Българската следа е навсякъде. Открихме я и в Калмар. В редиците на евентуалния съперник на Левски в Лига Европа личи името на етническия турчин Емин Ноури, който е роден в Кърджали.

Ноури емигрира от България заедно със семейството си през 1989-а година. Вместо да се установят в югоизточната ни съседка, родителите на футболиста избират да се преместят в Швеция. Ноури е юноша на Калмар и играе на поста защитник. 24-годишният футболист има два мача за младежкия национален отбор на Швеция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:55 pm 

Нямаше да имам притеснения, ако вчера полуаматьорски отбор не беше създал срещу нас 6-7 положения от статични... Би трябвало да бием де. Дано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:06 pm 

Без песимизъм, пичове. Казвам ви, че ще елиминираме който и да ни се падне(или ке ядем калмари в Швеция, или ке се върнем от мУлдова с Дачии :smt005 )

САМО ЛЕВСКИ!!! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:27 pm 
Аватар

mandja написа:
Нямаше да имам притеснения, ако вчера полуаматьорски отбор не беше създал срещу нас 6-7 положения от статични... Би трябвало да бием де. Дано.

чак пък 6-7, по-скоро 2-3 :wink: не че са малко, срещу такъв отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:29 pm 
Аватар

Абе кви фаворити са тия швеЦи бе :ohmygod Бахти посредствения и анонимен отбор, аре малко по-ведро! :bigok В момента даже сме пред Швеция в ранглистата на УЕФА на клубно ниво :bigok Мажем и толкО

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1524 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 51  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]