air_J написа:
Bubbles написа:
Калмар ще ни напълнят кофата

Един път и аз да съм на твоето мнение, освен ако разбира се не казваш това с ирония.
Нивото на кой да е български отбор в момента е толкова ниско, че кой да е от двата отбора е фаворит в мачовете срещу нашите. Калмар са швеЦи, съответно високи и стройни здравеняци, пред които Жоазиньо, Ицо Йовов, Данчо Милиев и т.н. ще бъдат абсолютни мишки. Да не говорим и, че се съмнявам дори едно центриране да мине, а ако са малко по-подготвени в защита ще е точно игра на центрирания, защото отлично знаем, че нашите срещу отбори, дето играят глуха защита играят само с центрирания.

Скандинавски отбор не виждам как ще бъде аутсайдер срещу сегашният Левски.

А ако помислите на национално ниво колко години нямаме победа срещу шведи може би ще разберете, че поне на хартия Калмар е по-класният отбор.
Колкото до Дачия - БАТЕ Борисов номер 2. Идват в София, окопават се, изкарват бойко равенство, или минимална победа и после на реванша ни гледат сеира.
Затова викам малко повече реализъм, че да няма после разочаровани. И двата отбора са все пак преодолими, но поне за мен и срещу двата отбора Левски е аутсайдера, а не обратното.

Аз пък не съм на вашето мнение.
Стига с тоя песимизъм. Отбора ни отдавна не е имал такъв облик, макар и Дъндолк да не са критерии, играли сме срещу доста по-слаби отбори и сме боксували. Все си мисля, че точно силен съперник трябва на Левски в началните кръгове, за да няма подценяваме. И Оксер бе смятан за абсолютен фаворит, но какво стана. Разбира се между тогавашния състав и този няма база за сравнение, но като се загледаме в статистиката винаги в началните кръгове като сме играли с малко по-реномирани и известни отбори сме ги отстранявали, например Хайдук Сплит. Аз си мисля, че който и да ни се падне сме фаворити, нека са стройни здравеняци, точно Жо и Йовов ако ИМАТ ден ще ги развинтят, пък те нека си имат снажната физика. Като цяло балканския футбол е доста по-стойностен от скандинавския, лошото е че ако играем срещу Калмар там терена отново е с изкуствена настилка и трябва да се пазиме от контузии. То националното ниво на Ирландия е доста по-добро от българското, но на клубно е точно обратното, примери такива колкото искаш. Дачия ще ги отстраним безпроблемно, вече имаме обеца на ухото от такива отбори. В Молдова клубните им отбори са на не повече от 20 години. Миналата година Черно Море отсрани на ходом Искра Стал.