forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 9:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 440 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:16 pm 

radical написа:
kruc написа:
Това е без коментар ! От доста времебеше ясно, че това ще стане ! Вие същото сте си виновни... под вие имам предвид South Davision и тука повечето от пишещите ! :wink:

би ли ме просветлил по въпроса :?:

Какво да те просветя ? Проблемите в сектор Б са от много отдавна ! А всички които плюят по НКП, спомнете си малкото НДК, защото си спомням, че от тука доста хора бяха ходили тогава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:21 pm 
Аватар

sct02 написа:
И според мен е много тъпо ходенето в А, веднъж го направих и не мисля да повтарям

Да, тъпо е, факт, ама проблемът е, че като отидеш в Б искаш не искаш подкрепяш пледирането за справедлив съд.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:26 pm 
отново безмислени коментари ....... да се изтрива темата

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:30 pm 

Абеее, пълниме сектора и пеем за Левски без да ни пука за тия :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
снощи беше буквално до мен :smt006

Руси имаше малко премеждия в Италия. Гледам жив и здрав е, щото май беше понакиснат там :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:41 pm 
Аватар

Makedonija написа:
:evil: :evil: :evil: :evil:
Нали влизат тука...четат :?: Запад, Изток, Гугутката, стюарди, мюарди, всякакви велможи...
Няма ли някой да коментира ТАЗИ СНИМКА! Вижте колко жалко изглежда публиката? на бившия най-голям и велик отбор в България
УБИХТЕ ВСИЧКО В ТОЯ СЕКТОР, МАЛОУМНИЦИ.УБИХТЕ ВСИЧКО, КОЕТО СА БРАНИЛИ И ЗА КОЕТО СА СЕ БОРИЛИ ДЕДИТЕ НИ 96 ГОДИНИ.Славистите вече са повече от нас.Славистите вече пеят повече песни от нас.Мездра са по-малко жалки от нас.Съседа ми, клошар, има по терасата си по-малко мизерни чаршафи и спални комплекти от тия, по нашата ограда.По която трябва да стои емблемата на ЛЕВСКИ :idea: Драйфа ми се! Грозно, гнусно, ЖАЛКО !!
Изображение

Естествено, че съм съгласен с това. И преди сме имали слаби игри ама такова не е било. Хората е нормално да реагират на слабата игра и да не ходят на стадиона, ама има и много като мен, които след мача чорбата спряха да ходят. Кризите със слабата игра са временни явления в номрлани условия, но комбинирано с перманентната, вече три годишна криза, е пагубно за клуба. Важното е че сме "малко, но качествени"...

То вече човек да се чуди кой е виновен. Нормналните хора, че бездействат или нещо друго...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 10:05 pm 
Аватар

Аз викам агитката да се премести в ''А'' ,пък и под козирката ше се пее :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 10:06 pm 
Абе къв футбол, бе, кви пет лева, бе...Кой го ебе за скапания футбол на умрелия ни, посредствен, ТОТАЛНО незначителен за Всемира и за европейския и световен футбол, скапан, неможещ, неиграещ футболен отбор...Ако исках да ахкам на виртуозните изпълнение, щях да съм от Челси и сега да събирам пари за следващото си пътуване до Лондон, където да се възхитя на поредната доза футболна класика...
На 29 септември 1993 бях неволен зрител на един безкрайно паметен мач, Левски - Рейнджърс.На четири навършени години, в ръцете на баща ми.Не си спомням нищо, освен някаква огромна маса хора и много крясъци и викове.50 000 човека на "Васил Левски".2:1 в продължението...Баща ми се е разплакал, а аз съм го питал, "Защо плачеш тате?"...Баща ми ми казал само, "Плачи и ти сине!Плачи".И аз съм е разплакал, ама от крясъците и от това, че виждам баща ми да плаче...
Само тва ми остана, проклетници.Да си спомням затова, без да си спомням...Да си спомням за Удинезе, без да си спомням, щото това е медицинско, практическо доказателство, че съществува пристъп на асболютно и неконтролируемо безумие, транс, умопомрачение, на състояние, което не можеш да контролираш и което не можеш да си обясниш...Не си спомням нищо от Удинезе.Нито един гол, губят ми се и абсолютно всички мигове след мача...
Само това ми остана, проклетници.Албумите с картинките, автографите, снимките, спомените, чиновете, които съм издраскал с пергел и химикал с думата "Левски", обикалянето по РЕП-овете за синия вестник и списание, купените прокъсни фланелки от втора употреба, които съм драскал с маркер с буквата Л, а отзад с името и номера на някой футболист и с които ритах пред блока и всички ме знаеха, че съм левскар.Екипът на Левски, който баба ми, голяма левскарка, Бог да я прости, на която обаче не и разрешавахме да гледа мачове, защото и се вдигаше опасно кръвното, ми купи за 9-тия ми рожден ден...Безумно грозен, пазарски екип на Левски, с безумно грозно бродирана лопата, ама беше най-великата дреха, която някога съм притежавал...Или шала с лопатата, който леля ми ми купи преди мача с Ювентус и за първи път имах вещ, истински вещи на ФК Левски, безумно грозни фланелки и шалче, чиято стойност обаче е неизмерима...
И колкото искам да спра да се занимавам с тия лайняни глупости, само тва ми е в главата.Влизам у дискотека, да се забавлявам, а си мисля ква фланелка с някакъв отличителен левскарки слоган да си поръчам от фрути лууп...И цяла нощ това си мисля.За Левски.И като се събудя, пак затова си мисля...А в същия момент не сядам да гледам мача с Пирин.Толкова ми е болно, че не знам...
И не знам с какво сме заслужили това, бе, Боже...Какво толкова направихме?
Кур за футбола, такова чудо у нас НЯМА, има сляпа вяра и любов по нещо абстрактно, което обаче осмисля половината част от живота ти.СМЪРТ ЗА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ПОСТАВЯ СЕБЕ СИ НАД ЛЕВСКИ.КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ЛИДЕР, НА ШЕФ, НА РАЗПОРЕДНИК, НА ПОСЛАНИК, НА ИМПЕРАТОР, НА ДИРЕКТОР, НА ДИКТАТОР...
Всички сме равни на тоя свят и всички ще умрем заровени в една и съща земя, на една и съща височина, на едно и също място, в един и същ, скапан, дървен, ковчег.
Левски значи свобода :idea:

:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 10:09 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Абе къв футбол, бе, кви пет лева, бе...Кой го ебе за скапания футбол на умрелия ни, посредствен, ТОТАЛНО незначителен за Всемира и за европейския и световен футбол, скапан, неможещ, неиграещ футболен отбор...Ако исках да ахкам на виртуозните изпълнение, щях да съм от Челси и сега да събирам пари за следващото си пътуване до Лондон, където да се възхитя на поредната доза футболна класика...
На 29 септември 1993 бях неволен зрител на един безкрайно паметен мач, Левски - Рейнджърс.На четири навършени години, в ръцете на баща ми.Не си спомням нищо, освен някаква огромна маса хора и много крясъци и викове.50 000 човека на "Васил Левски".2:1 в продължението...Баща ми се е разплакал, а аз съм го питал, "Защо плачеш тате?"...Баща ми ми казал само, "Плачи и ти сине!Плачи".И аз съм е разплакал, ама от крясъците и от това, че виждам баща ми да плаче...
Само тва ми остана, проклетници.Да си спомням затова, без да си спомням...Да си спомням за Удинезе, без да си спомням, щото това е медицинско, практическо доказателство, че съществува пристъп на асболютно и неконтролируемо безумие, транс, умопомрачение, на състояние, което не можеш да контролираш и което не можеш да си обясниш...Не си спомням нищо от Удинезе.Нито един гол, губят ми се и абсолютно всички мигове след мача...
Само това ми остана, проклетници.Албумите с картинките, автографите, снимките, спомените, чиновете, които съм издраскал с пергел и химикал с думата "Левски", обикалянето по РЕП-овете за синия вестник и списание, купените прокъсни фланелки от втора употреба, които съм драскал с маркер с буквата Л, а отзад с името и номера на някой футболист и с които ритах пред блока и всички ме знаеха, че съм левскар.Екипът на Левски, който баба ми, голяма левскарка, Бог да я прости, на която обаче не и разрешавахме да гледа мачове, защото и се вдигаше опасно кръвното, ми купи за 9-тия ми рожден ден...Безумно грозен, пазарски екип на Левски, с безумно грозно бродирана лопата, ама беше най-великата дреха, която някога съм притежавал...Или шала с лопатата, който леля ми ми купи преди мача с Ювентус и за първи път имах вещ, истински вещи на ФК Левски, безумно грозни фланелки и шалче, чиято стойност обаче е неизмерима...
И колкото искам да спра да се занимавам с тия лайняни глупости, само тва ми е в главата.Влизам у дискотека, да се забавлявам, а си мисля ква фланелка с някакъв отличителен левскарки слоган да си поръчам от фрути лууп...И цяла нощ това си мисля.За Левски.И като се събудя, пак затова си мисля...А в същия момент не сядам да гледам мача с Пирин.Толкова ми е болно, че не знам...
И не знам с какво сме заслужили това, бе, Боже...Какво толкова направихме?
Кур за футбола, такова чудо у нас НЯМА, има сляпа вяра и любов по нещо абстрактно, което обаче осмисля половината част от живота ти.СМЪРТ ЗА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ПОСТАВЯ СЕБЕ СИ НАД ЛЕВСКИ.КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ЛИДЕР, НА ШЕФ, НА РАЗПОРЕДНИК, НА ПОСЛАНИК, НА ИМПЕРАТОР, НА ДИРЕКТОР, НА ДИКТАТОР...
Всички сме равни на тоя свят и всички ще умрем заровени в една и съща земя, на една и съща височина, на едно и също място, в един и същ, скапан, дървен, ковчег.
Левски значи свобода :idea:

:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

Евалата! :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 10:12 pm 
Аватар

като преди неколко месеца аз и още шепа хора писахме "кур за тея дето пречат на Левски" ме сгълчахте, що съм коментирал хора, които не познавам и прочие глупости... сега гледам всеки втори пост е точно това

жалко, защото мачовете , които можеха да привлекат хора и да ги мобилизират срещу Борат и гъзолизците му във сектор Зле вече отминаха , така че сега ще си останем с псуване в ей тая тема поне до есента...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 10:14 pm 
Аватар

Няма какво да се напише повече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 6:22 pm 
толкова ли неможахте да си намерите някой свинеферма да се правите на шефове , че дойдохте при вечния ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 9:00 pm 

"Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или вечен живот?" - В.Левски
Явно за някои хора париците са над ЛЕВСКИ. За лекарства да ги дадат дано. Всичко се връща :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 9:38 pm 

"Именно паричния дефицит на Герена е причина част от агитката да скочи срещу Тодор Батков и Константин Баждеков, тъй като синьото ръководство е спряло кранчето на фенклуба, а стюардите имат да взимат около 15 000 лева за работата, която вършат през сезона. Към момента шефът на привържениците - Владимир Владимиров успява да потуши бунтовете, но немалка част от феновете в Сектор "Б" са се заканили да бойкотират любимците си в оставащите домакински сблъсъци, ако в най-скоро време не вземат това, което Батков им е обещал като финансова помощ."
Кой ще го бере този срам? Гугутката публично да разграничи стюардите и феновете, очевидно е че не може да се слагат под общ знаменател! Няма да берем срама на платените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 9:39 pm 
vassilev1914 написа:
"Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или вечен живот?" - В.Левски
Явно за някои хора париците са над ЛЕВСКИ. За лекарства да ги дадат дано. Всичко се връща :smt002

:shock: немога да повярвам ....... това щях да напиша секунда по-късно от теб .... какво е това съвпадение :o

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 10:30 pm 
Поздрав за всички истински левскари.За които Левски е любимият отбор от детството, отбор, който следват и обичат честно, истински и завинаги!

http://www.youtube.com/watch?v=bzKLKMTzj5g

:idea: :lsfc1 :idea:

Цитат:
....Някой ли открадна сърцето ти, което плачеше нощем на сън...Увяхва нещо вътре в тебе, не поглеждаш дори навън.Ще оставиш ли това, за което си мечтал и с години си се борил, път по който си вървял? Някой ден сърцето, ще поиска ей това, което ти си си му отнемал, без дори да си разбрал...Някой ден сърцето, ще те съди затова, зат`ва че много си го лъгал...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 10:41 pm 
Аватар

Ей, Македония, голем си, братко :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 10:42 pm 
Site Admin
Аватар

нещо повече Най-Големия :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 10:43 pm 

:fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 10:49 pm 

Turpenie mu e maikata,momci :wink:

Moje da sa ni otneli sektora,ama nikoi ne moje da otneme Levski ot surcata ni :idea: leka,poleka sichko shte otmine,Bulgaria shte stane normalna durjava,prestupnicite shte gniat v zatvora,otrepkite shte chistiat kenefi,boklucite shte prodavat vafli i voda po stadionite,kakto i Levski otnovo shte bude normalen klub :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 11:29 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Turpenie mu e maikata,momci :wink:

Moje da sa ni otneli sektora,ama nikoi ne moje da otneme Levski ot surcata ni :idea: leka,poleka sichko shte otmine,Bulgaria shte stane normalna durjava,prestupnicite shte gniat v zatvora,otrepkite shte chistiat kenefi,boklucite shte prodavat vafli i voda po stadionite,kakto i Levski otnovo shte bude normalen klub :lsfc1

Ето този позитивизъм го харесвам :D :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 12:03 am 
Имам вяра в любовта и в ЛЕВСКИ , те са всичко което притежаваме ... те са безгранични , докосването до тях не изисква усилие ... войната е доходоностна но крие спотаено зло .... жилетки и диктатори , политици и предатели - всичко рухва рано или късно но любовта и ЛЕВСКИ си остават . АЗ ВЯРВАМ В ТЯХ ! И В ГОСПОД ! Имам вяра в любовта и в ЛЕВСКИ , те са всичко което притежаваме ... нямат предел , нито граници които да бъдат преминати ... те са чисти а омразата е спотаена , този който мисли по различен начин е рожба на страданието . АЗ ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА И ЛЕВСКИ ! И В ГОСПОД ! Без любовта и ЛЕВСКИ аз не бих имал вяра в нищо ... не бих могъл да изпитвам гняв , не бих могъл да имам вяра ... не бих могъл да вярвам и в себе си без тях . АЗ ВЯРВАМ В ТЯХ ! И В ГОСПОД ! И В СМЕЙСТВОТО ... !

Обичайте !
Обичайте семействата си !
Обичйте ЛЕВСКИ , вярвайте в любовта !
Вярвайте в ГОСПОД !

Затворете очи и изчакайте куршума да рикошира !

:levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 12:16 am 
Аватар

Левски не е просто футболен тим, Левски е начин на живот. Лично аз наистина преди бях толкова обсебен от синята идея, че просто по цял ден мислех само и единствено за Левски! Приятелите ми, които са Левскари, толко ми се чудеха как мисля само за Левски... Сега не е същото. Сега, дори не ми се гледат мачовете на Левски... Не съм ходил от мача с свинете, нямам и желание да ходя, чесно... Преди само гледах да спестя някой лев да ходя в провинцията да гледам Левски... И сега не е заради играта, много по други са причините...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 12:27 am 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 12:38 am 
Аватар

Разчувствахме се, а :levski

ВЪЖЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 12:49 am 

Тая тема надъхва, браво момчета! Орландовци, SW99 и подобни да четат... защото е време някой самозабравили се хора да се осъзнаят. Крайно време е вече! Отнехте ни това, което правим всяка седмица, но любовта към ЛЕВСКИ Е ВЕЧНА. Дано новия сезон всичко си дойде на мястото. Имам една мечта и тя е нормален Сектор Б, Дивизията рамо до рамо с нас и най-важното БАТКОФ ВЪН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 1:44 am 
орландовциСС още не може да изтрезнее от купона по повод рд-то на хитуер... :boisw :boisw :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 9:23 am 

Кво въобще го коментирате тоя охлюв орландовци ли е,къв е там :boisw Откога разни 18годишни продавачи на вафли и вода станаха тема на разговор в тоя форум дееба :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 11:47 am 
Аватар

Distance написа:
Левски не е просто футболен тим, Левски е начин на живот. Лично аз наистина преди бях толкова обсебен от синята идея, че просто по цял ден мислех само и единствено за Левски! Приятелите ми, които са Левскари, толко ми се чудеха как мисля само за Левски... Сега не е същото. Сега, дори не ми се гледат мачовете на Левски... Не съм ходил от мача с свинете, нямам и желание да ходя, чесно...

Абсолютно същото и при мен :smt006

Селянина Кейн е най-прав. Явно ще трябва да чакаме по естествен път да се разсеят нещата. Спирането на кранчето, за което повечето предположихме преди време и което ще е най-ползотворно за нормализиране на клуба, явно вече се случва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 11:50 am 
Аватар

Глупости, ебаси оптимистите сте, честно...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 440 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]