forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:08 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
в хубава статия в списание разум политическият секретар на дсб петър николов надълго и нашироко обяснява как първият съвременен дебат между левица и десница в българското общество е между т.нар. "стари" и "млади" през 50-те и 60-те години на 19 век. като цяло дясното мислене не обича революциите, точно обратното - справка критиката на идеолога на консерватизма бърк срещу френската революция :wink:
но така е в европа където имат вековна политическа традиция. при нас е обратно щото левите бяха в ролята да защитават статуквото, а десните да го събарят с улична революция. българска работа дето се вика :smt003

на Пепи Н. бих му се изтропал мазно върху грозната консервативна муцуна, дееба и костовисткия адепт, даже и по жестове и интонация имитира Ванчо Драгалевчето :lol: Същото важи за Тамплиера и Митко Петров - дъ трИпер :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:11 pm 

Кон заседна в река, 4-ма го крадат, собственикът намира само копитата

Собственик на кон намери само копитата на животното, след като претърпя инцидент с каруцата си в Кюстендил.

Мъж от кв. "Изток" преминавал по полуразрушения мост над река Бистрица, когато каруцата му пропаднала. Той не успял да изтегли коня и отишъл да потърси помощ.

През това време четирима мъже успели да заколят животното, да го пренесат и скрият, и да търсят клиенти за продажба. Когато собственикът се върнал на мястото на инцидента, открил само копитата на коня.

За по-малко от час полицаите открили крадците и каруцата със 170 кг трупно конско месо. Месото е върнато на собственика, а четиримата мъже са задържани в арест в Кюстендил за 24 часа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:13 pm 
Аватар

STALKER написа:
ultrafan_rs написа:
в хубава статия в списание разум политическият секретар на дсб петър николов надълго и нашироко обяснява как първият съвременен дебат между левица и десница в българското общество е между т.нар. "стари" и "млади" през 50-те и 60-те години на 19 век. като цяло дясното мислене не обича революциите, точно обратното - справка критиката на идеолога на консерватизма бърк срещу френската революция :wink:
но така е в европа където имат вековна политическа традиция. при нас е обратно щото левите бяха в ролята да защитават статуквото, а десните да го събарят с улична революция. българска работа дето се вика :smt003

на Пепи Н. бих му се изтропал мазно върху грозната консервативна муцуна, дееба и костовисткия адепт, даже и по жестове и интонация имитира Ванчо Драгалевчето :lol: Същото важи за Тамплиера и Митко Петров - дъ трИпер :lol:

Следващия път като го видя в НБУ ще го поздравя специално заради тебе "Д"Д

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:15 pm 
Аватар

Тоя Пепи Кукуто кво прави в НБУ...да не се го пуснали да преподава нещо :o :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:16 pm 
Аватар

Обаче не мога да пропусна да отбележа революционното завръщане на Блеки във форума :bigok Все още чакаме и завръщането на врачанския (който не се срамува от произхода си, за разлика от рожденника от Бяла Слатина :smt003 ) юдею-масон, който по информация на МИ-007 е обявен за боК-шаман и машинист на племето -Мбусаки кака Руру, населяващо териториите на североизточна Ангола :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:17 pm 
Аватар

STALKER написа:
Тоя Пепи Кукуто кво прави в НБУ...да не се го пуснали да преподава нещо :o :smt005

Възрожденска история, доколкото помня :mrgreen: Жалко, че не ми преподава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:19 pm 

В перспектива вижда себе си като член на парламента. "За мен парламентаризмът има специфично очарование. За жалост в България депутат е мръсна дума. Аз харесвам дълги политически кариери, дълга писта, присъствие в политиката, а не да се появиш и да изчезнеш

Поздрави го от избирателите в Ловешко :smt006
:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:20 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
В перспектива вижда себе си като член на парламента. "За мен парламентаризмът има специфично очарование. За жалост в България депутат е мръсна дума. Аз харесвам дълги политически кариери, дълга писта, присъствие в политиката, а не да се появиш и да изчезнеш

Да не сте спечелили там вие? :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:22 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

На тоя у Ловешко мое да му се случи сичко друго, но не и да го избЕрат за депутатин :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:23 pm 
Аватар

Цитат:
За мен парламентаризмът има специфично очарование
- разбирай да лапаш и никой да не ти търси отговорност :wink:
Цитат:
За жалост в България депутат е мръсна дума
- така е още в края на 19 век, Ганя разбра, че всички са маскари !
Цитат:
Аз харесвам дълги политически кариери, дълга писта, присъствие в политиката
- разбирай- Винаги съм искал да съм чедо на партията, тати да лапа навремето, сега да лапам аз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:23 pm 

не бе, не можа да влезе :)
всъщност съжалявам за него и даниел митов щото заслужават, ама хората на сдс по места не си мръднаха пръста и ги преебаха
както и на други места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:25 pm 
Аватар

Смърт за тия гербери дето искат отмяна на забрана за пушенето! Децата ви от изгниване на белия дроб цял живот да страдат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:29 pm 

N.B. Телефонът му звъни с "Кой, кой" - повтореният натрапчиво около 20 пъти въпрос на Иван Костов към управляващите по време на парламентарен контрол, който някой е превърнал в рингтон. Кой?

Тукашните костунгери пасти да ядат :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:31 pm 
Аватар

В ДСБ има двама души, на които симпатизирм - Светослав Малинов и Радан, другите са абсолютни адепти и куродръжци на Костов, без къвто и да е индивидуален облик, идеи, характер и визия :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:33 pm 

висиляка е влюбен в малинов. затва пише добре за костов :smt003
он е малиновист

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:40 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
висиляка е влюбен в малинов. затва пише добре за костов :smt003
он е малиновист

Бъркаш го с Александър Цанков :smt018 Не виждам връзка между Ел Коменданте и Цанков обачИ :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 6:51 pm 

висиляка е мичо, а не морнинг глори
а малинов е светослав, а не александър
:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 7:03 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
висиляка е мичо, а не морнинг глори
а малинов е светослав, а не александър
:smt005

Моя е грешката, че не съм видял за какво точно говорите. Като чуя думите 'Костов' и 'влюбен' и се сещам веднагически за Калето :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 7:04 pm 

Скоро ше има връзка между Костов и Боби Цанков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 7:08 pm 

алексей знае защо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 8:19 pm 
Аватар

80% от рязаните се върнаха у нас още година след т.нар. им изселване :wink: Тия си продадоха къщи, коли, изкупуваха всичко от магазините и го изхвърляха на сметищата, после като се върнаха по линия на ДПС им върнаха къщите с мотива ,че държавата им ги била откраднала и безцеремонно изхвърлиха много хора на улицата :smt006 Не знам Проданов в кой град е ходил на бригада, ама аз живеех в квартал с доста турци и нещата беха съвсем различни :smt006 Да не говорим, че и доста цигани тръгнаха на "екскурзия" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 8:22 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Скоро ше има връзка между Костов и Боби Цанков :bigok

Става ли първо да го замести ТБП и да даде инетрвюто? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 8:42 pm 
Аватар

Цитат:
Най-ужасен от агентурното минало на своя работодател бил Христо Йовов, за когото цяло Своге знае, че е привърженик на анти-комунистическата ДСБ.

Бок Йовов е фен на Бок Костов :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 8:49 pm 
Аватар

Дано да е успял да оцели цепката на урната, майна :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 9:14 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Аз да попитам капацитетите , големите западни компании - ЕОН, ЧЕЗ и ЕВН как успяха да развият това високо-рисково предприятие -Енергоразпределение и да намалят риска, за сметка на печалбите :smt047 И да попитам какво беше развитието на БТК след приватизацията, освен в пускането на хипер-малоумните им офиси, в които никой не знае какво прави и за какво вземат пари :smt112 И като Кремиковци е бил докаран до пълно ликвидиране, защо толкова години след коравата приватизация за 1 долар :smt109 продължаваше да се източва още по-бясно от преди - Лупита, Митали-Мангали и т.н. и все още в складовете им имало продукция за милиони, кой ли ще се облажи от това :smt035

Да се канонизира Костов и да се показват само положителните неща, без да се гледат безобразията които се вършеха по негово време е глупаво, само като се погледне какъв му беше управленския екип тогава и какви са сега :? Реално и царското управление не беше крайно лошо - пари имаше, работа също, безработица почти нямаше, банките либерализираха кредитната си политика, започна бума на строителството , та даже и първите 2 години от Станишевото управление беше същата работа :smt006

Е при електроразпределителните имаш гарантиран бизнес , няма конкуренция, даже инвестиции не трябват големи. Само много пара в началото да купиш и това е. Разликата е гигантска:
- при Балкан първо трябва да купиш самолети, после да се конкурираш с още 20-на компании на отворен пазар... виж, че за 20 години в Европа само Луфтханза , КЛМ и БА не фалираха!!!
- при Кремиковци се конкурираш с азиатски , украински и т.н. производители, които те бият по цена защото имат СУРОВИНИ!
- при БТК първо имаш разрастващи се мобилни оператори, и второ една година след приватизацията падаше монопола... Отгоре на всикото купуваш телеком с почти изцяло аналогова техника... трагедия! Нарочно дадох и БТК за пример, щото въпросът не е да защитавам Костов, а да разбием мита за "ограбената България" - БГ икономиката струваше НУЛА и логично беше продадена за НУЛА. Трябва най-накрая да осъзнаем, че от край време сме бедна държава, никой чужд не ни е виновен, и ако искаме да бъдем богата държава трябва да променим начина, по който правим бизнес из основи.

За БТК - това, което първият собственик направи е, че подмени мрежата с цифрова, че направи преструктуриране и намали броя на служителите до реален пазарно-ориентиран, трето създаде някаква марка, която да може да се бори на отворения пазар след падането на монопола. Още повече, приватизацията на БТК беше в момент на световна криза в телеком индустрията и точно тогава нямаше свободни капитали, докато няколко години по-късно тази криза беше отминала.

Бащата беше одитор и е работил за много западни компании при участието им в приватизационни търгове тук - почти винаги държавната оценка беше значително завишена, голяма част от активите силно надценени, а в много случаи - направо липсващи. За това и тези компании в повечето случаи накрая се отказваха от участие...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 9:20 pm 
Аватар

Абе от тая бедна държава толко хора станаха мултимилонери, да си ебе майката...Бедна, бедна, скапани заводи, ама има за краденееееее :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:10 pm 
Аватар

Да бе да, да вземем да вдигнем паметник на Вива венчърс :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:11 pm 
Аватар

Бойо са го подменили с Владимир Каролев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:11 pm 
Аватар

колко милионери бе хаха като Батков ли, дето е дал 39 млн лични пари , ей богу
в България богати хора по западните стандарти няма :!:

а Костов е ходил нощем да изнася скрап от Кремиковци не забравяй

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:13 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Спри се, молим ти се :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]