forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 5:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:12 pm 
Аватар

Калпака и аз си го пазя, май че и чавдарската връзка, добре че не стигнах до другата простотия да стана комсомолец :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:25 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Калпака и аз си го пазя, май че и чавдарската връзка, добре че не стигнах до другата простотия да стана комсомолец :smt003

С какви очи щеше да влизаш е този фороН :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:26 pm 
Аватар

Мене тамън ме направиха чавдарче и дойде класната да ни каже че от утре трябва да и викаме Госпожо а не Другарко :smt005
Голем цирк беше с децата на разни комуняги дето ходеха със връзките,белите ризки и вълнените панталони след промените а нормалните си ходехме с дънки от корекома :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:28 pm 

Aз имам спомен, че на некои даскали комуняги си им викахме другарю до 1992-1993 :boisw

Последна промяна Omraz на Съб Яну 23, 2010 2:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:31 pm 
Аватар

south написа:
Brannik написа:
Тва като двайсетте бона за борба с климатичните промени, при положение, че други страни цакат по стотици милиони :smt003

Е, айде не. :smt006 Точно това с тези климатични "промени" е ебати простотията и демагогията за точене на пари. Все едно да си плащаш данък въздух. :wink: Тук трябва да има много големи адмирации за тази сума, макар че и тези 20 хиляди са много.

Тва пределно ясно, обаче по-добре да не бехме давали нищо, щот 20к си звучи смешно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:35 pm 
Аватар

Чешкият президент беше казал че Чехия не я засяга глобалното затопляне :smt003 :smt005

И си е прав дееба :lol: Ебахти клинча е :lol:

Другата му голема изцепка беше че ЕС е новото СССР :lol: Яко фашага го раздава :smt003 Последно не искаха да подписват неква простотия щото имало вероятност швабите дето са изгонени след 44 да дойдат да си търсят наследство :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 2:51 pm 

Клаус (но не Санта) е огромен; кви изцепки не мога да разбера? Съвсем прав си е човекът :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 3:06 pm 
Аватар

:lol: Ебати младите,аз съм бил и чавдарче и пионерче,и поне три пъти :D комсомолче,ташака е че като ме изключиха първият път от комсомолО беше много по-тържествено отколкото като ме приеха,то бяха нЕкакви наведени знамена,едни барабани,много тържествено беше изключването,после вторият път директно ме написаха комсомолец в казармата,даже и не подозирах :D ,изключиха ме отново,без никакви тържества,после на второто ми бачкане след казармата пак ме писаха комсомолец и сега като пиша тия редове се чувствам страшно объркан,аз комкомолец ли съм,или не съм :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 3:07 pm 

horata na diplomatcheto sa pravi da se strahuvat shtoto kolkoto i da se opitvat da promiat mozucite na shvabite,vse nekoga taia durjava i narod shte se subudiat i tejko im na polakenite,chehite i selskite francuzi deto nemat edna spechelena bitka ama cel paris e pulen s nekvi voenni monumenti i pametnici :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:00 pm 

Труд: :smt004
"Бойко Борисов стори невъзможното и показа как се уреждат международни кризи."
В 15,20 ч вчера той кацна с военен хеликоптер на граничната полоса на ГКПП - Кулата, разговаря с гръцки стачници за около 10 минути и ги убеди да отпушат границата, за да тръгне натрупалата се колона от над 7 километра.
С това Борисов обра овациите на измръзналите и изнервени шофьори, които завикаха "Ура, жив и здрав да сте!"
В 17,10 ч тировете тръгнаха. "Виждам, че тракторите се отдръпват и колоната се движи", каза премиерът от хеликоптера пред наш репортер.
В 14 ч премиерът получил вест по телефона от протестиращите, че искат среща с него и Борисов тръгнал незабавно. "Не сме влизали в Гърция, петима представители на гръцките фермери дойдоха при нас, на българска територия", каза за "Труд" земеделският министър Мирослав Найденов, който придружаваше премиера.
"Искали сте да ме видите, казвайте, ето ме тук", каза Борисов на гръцките земеделци. И те буквално шашардисани от бързата му реакция заизвиваха мазни гласчета. "За нас е особена чест, че вие сте тук. Голяма чест е, че дойдохте на самата граница, за да видите какви са ни проблемите", казаха фермерите.
Борисов ги прекъсна и репликира: "Ако искате, ще ви кача на моя хеликоптер, за да видите отвисоко какви са проблемите на колоните, които са се проточили от наша страна", а гърците отвръщат: "Знаем за тези проблеми, но с това писмо, което ще ви дадем, искаме да ви запознаем с нашите проблеми, както и защо сме предприели тези стачни действия. Извиняваме се, че сме създали неудобство не само на България, но и на румънците и унгарците. Но ние сме едно европейско семейство и ако ние имаме проблеми, то утре вашите земеделци могат да имат същите гайлета. Смятаме ви за приятелска съседна страна и затова ви даваме и на вас това писмо, за да ни разберете."
Борисов категорично отговори на гръцките стачници: "Искам ясно да кажа, че приех тази среща. Но тя не е срещу вашето правителство, тъй като предварително и около 30 минути преди тази среща водих разговори с моя колега Папандреу. И с негово съгласие сега аз съм тук, при вас. А земеделските ни министри в момента разговарят по телефона. Искам да ви помоля да вдигнете тази блокада, защото търпим много загуби, а шофьорите са в нечовешки условия. Тази нощ се очаква температурата да стане минус 20 градуса. Принудени бяхме и да пуснем иск срещу Гърция и затова ви предлагам, след като ние сме братски народи, да имаме добри отношения. Защото и аз искам, и българските, и гръцките земеделци - също, да получават повече пари. Колегата ми Папандреу е много авторитетен човек в Брюксел и заедно ще се опитаме да ви помогнем в тази ситуация", обясни Борисов съпричастността си.
" Молбата ми е да освободите пунктовете и да тръгнат тировете, защото това създава настроение в България срещу вас", каза премиерът накрая на кратката среща.
Първоначално стачниците казаха, че ще уведомят нашия премиер за своето становище, след съвещание с останалите фермери. Но изведнъж казаха: "Вдигаме бариерата".
Това предизвика истинска еуфория. Премиерът доволен се качи в хеликоптера и отлетя за столицата, а колоните с тирове наистина потеглиха.
Докато премиерът разговаряше със стачниците, министър Мирослав Найденов проведе около 30-минутен разговор със своя гръцки колега.
Срещата на границата бе отразена и от гръцки медии, които бяха направо изумени от бързата реакция на Бойко Борисов, отзовал се незабавно на поканата на стачкуващите фермери да се срещнат очи в очи с него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:28 pm 
Аватар

aquadark написа:
Клаус (но не Санта) е огромен; кви изцепки не мога да разбера? Съвсем прав си е човекът :smt006

Според мен е грандоман по рождение, а явно е започнала да го гепва и старческата деменция :lol: Тия циркове с Лисабонския договор беха върха на сладоледа. Кат не искат да ЕС, прав им път - да си бият камшика на изток :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:33 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Цитат:
Безвъзмездната хуманитарна помощ, която България изпрати на пострадалото от земетресението на 12 януари население на Хаити, е на обща стойност 5804 лв. Това е записано в постановление на Министерския съвет, публикувано в днешния брой на Държавен вестник.

Помощта не е в пари, а в палатки, одеяла и постелки. От ресурса на армията Министерството на отбраната изпрати 67 палатки, всяка от които струва по 12 лв. Пратката включва 400 одеяла за по 7.50 лв. и още толкова постелки за по 5 лв.

По принцип няма нищо смешно, обаче вече 5 минути се хиля като олигофрен :smt005 :smt005 :smt005 Бахти гаврата 5 бона помощ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

За сравнение, македония изпраща 100 000 долара. А ние кандидатстваме за еврокомисар точно по тия въпроси. Плашим съ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:38 pm 
Аватар

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:40 pm 
Аватар

Аре па че не искам ние дето сме цъфнали и вързали да даваме за тия маимуни.За 5 бона ще направят ремонт на някой кенеф или нещо от сорта в някоя общинска барака.Аре първо да станеме нормална държава и после да помагаме на горките чернилки. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:42 pm 
Аватар

Да, ама ние даваме 5 000 не щото ни е беден народа и не искаме да дадем повече, а просто щото не са останали повече щото некой ги е ограбил. А тия в нашенския червен кръст са изключително крадливо племе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:44 pm 
Аватар

Абе нали преди време лашках една дето им беше некъв ръководител на некъв център и като гледах с какви малоумни неща се занимаваха и се кръстех и си викам "Да не дава Господ тия да ми помагат при бедствия" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:46 pm 
Аватар

Е те там не са ли всички над 55 годишни бе :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е те там не са ли всички над 55 годишни бе :smt003

Абе баламосват млади хора(да не кажа и деца) да им вършат цялата работа на тия дъртите като щяло участието им в БЧК да се отрази добре в CV-то им един ден и щели да получат уникални знания и умения дето да им помагат в живота.А за капак и си верват и го правят.А тия дъртите си прибират кинти и си правят далавери а ония за чест,слава и по-сладки сънища от добре свършената работа го правят. Абе виждал съм го с очите си и да не се стига до там тия да трябва да вършат работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:30 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
horata na diplomatcheto sa pravi da se strahuvat shtoto kolkoto i da se opitvat da promiat mozucite na shvabite,vse nekoga taia durjava i narod shte se subudiat i tejko im na polakenite,chehite i selskite francuzi deto nemat edna spechelena bitka ama cel paris e pulen s nekvi voenni monumenti i pametnici :) :) :)

Ода , начело с новият тъпоумен Фюрер, който ще реши да завладява Русия и сценария е ясен :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:34 pm 
Аватар

:smt006 :smt006 :smt006 :smt006
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:39 pm 
Аватар

Не мога да пропусна факта, че единствените норамални дължави на картата са тия от бившия соц.блок :smt003
ГеДеРе, ГеДеРЕ, ГеДеРе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:40 pm 
Аватар

Не са бе, Greater Chechnya,Bosnian Sultanate,Albanian Federation :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:41 pm 
Аватар

Тия унтерменши не ги броя между живите :smt006 Всъщност към Шиптария трябва и хазяите на Ситизена да добавят :smt003

Последна промяна Mr. Smith на Съб Яну 23, 2010 5:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:42 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
:smt006 :smt006 :smt006 :smt006
Изображение

Яко. Само тярвба да внесат корекции. Мацедония си е към Албанската федерация. Швейцария е към Западна Турция...

Ние ще сме Чалгаро-циганска федерация към 2015, ако така продължаваме :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:46 pm 
Аватар

Тва обаче явно сърбин го е правил, само техната държава си е със същото име и нарастнала територия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:54 pm 
Аватар

STALKER написа:
Тва обаче явно сърбин го е правил, само техната държава си е със същото име и нарастнала територия :lol:

Да се прекръщава на Nokia :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 5:58 pm 

юристите така и не се произнесоха
ще има ли митинги или не :?: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 6:08 pm 
Аватар

Ше има, ама като в Беларус - тихо, мнооого тихо и всеки, дето носи дънки - се пребива :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 7:17 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
:lol: Ебати младите,аз съм бил и чавдарче и пионерче,и поне три пъти :D комсомолче,ташака е че като ме изключиха първият път от комсомолО беше много по-тържествено отколкото като ме приеха,то бяха нЕкакви наведени знамена,едни барабани,много тържествено беше изключването,после вторият път директно ме написаха комсомолец в казармата,даже и не подозирах :D ,изключиха ме отново,без никакви тържества,после на второто ми бачкане след казармата пак ме писаха комсомолец и сега като пиша тия редове се чувствам страшно объркан,аз комкомолец ли съм,или не съм :lol:

Интересно е да кажеш за какво те изключиха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 7:27 pm 
Аватар

Хич даже не е интересно,изключиха ме защото направихме некролози на Джон Ленън и ги разлепихме в гимназията в която учех,освен това прибавиха и факта че ми е намалено поведението,изкараха ме някакъв страшен рушител на дисциплина,ходещ без униформа-факт нямах и редовно отсъстващ,това последното си е истина :lol:-много мачове имаше и ми спретнаха едно тържество по изключване от Комсомола.Вторият път ме изключиха в казармата,без да са ме приели преди това :lol: ,защото вместо да давам наряд,блаженно си похървах в леглото :lol: и това май беше най-лекото с което се разминах

Последна промяна Ivan63 на Съб Яну 23, 2010 8:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]