forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Яну 03, 2026 1:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 11:51 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ъхъ. И всичкото това, щяло да се вмести в границите на сегашния стадион, което означава, че или ще правят някаква дупка в измеренията и структурата на вселената, или новия стадион ще бъде с размерите на джага и място за 5 кибика около него, за да побере тая инфраструктура.

Toчно това си мислех :lol: С тия сградички наоколо и високоетажни кули, излиза, че целият парк е техен - нема "Васил Левски", нема СС, за да ритаме, нема тенис кортове :lol: Но интересно ми е друго - коя умна титанична глава покри 3/4 от стадиона, и остави дудука и луканката на благосклоността на природата, ако приемем че надпис цицка ще има само в сектора с грухтящи свине :smt017 Дори един проект не могат да сглобят, стадион тръгнали да ми правят. Първо да си платят задълженията към държавата, в размер на 6 милиона лева, после да си играят с пишлетата и опашчиците, и накрая да се заиграват с Аутокад :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:00 pm 
Site Admin
Аватар

Първолет Стаматов написа:
tprodanov написа:
Ъхъ. И всичкото това, щяло да се вмести в границите на сегашния стадион, което означава, че или ще правят някаква дупка в измеренията и структурата на вселената, или новия стадион ще бъде с размерите на джага и място за 5 кибика около него, за да побере тая инфраструктура.

Toчно това си мислех :lol: С тия сградички наоколо и високоетажни кули, излиза, че целият парк е техен - нема "Васил Левски", нема СС, за да ритаме, нема тенис кортове :lol: Но интересно ми е друго - коя умна титанична глава покри 3/4 от стадиона, и остави дудука и луканката на благосклоността на природата, ако приемем че надпис цицка ще има само в сектора с грухтящи свине :smt017 Дори един проект не могат да сглобят, стадион тръгнали да ми правят. Първо да си платят задълженията към държавата, в размер на 6 милиона лева, после да си играят с пишлетата и опашчиците, и накрая да се заиграват с Аутокад :!:

и да върнат парите които дължат на Бадема и другите им свинки :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:25 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=215482

Цитат:
Обеща ни, че ще вземем титлата и Купата на България. Ако това не стане, няма да се колебаем да го махнем от поста. Това ще продължи докато не намерим подходящ треньор.

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:26 pm 

tonimn написа:
http://sportal.bg/news.php?id=215482

Цитат:
Обеща ни, че ще вземем титлата и Купата на България. Ако това не стане, няма да се колебаем да го махнем от поста. Това ще продължи докато не намерим подходящ треньор.

:smt005 :smt005

Стойчо Младенов :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:39 pm 
Site Admin
Аватар

и после Пламен Марков :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:50 pm 
Аватар

Може и феАИЙО Спасов да го привикат :) да го включат в кръговрата. Обаче четейки интервютата на светльо петрововци, владо манчевци - нищо чудно и тея червени курви да са го подредили.
Но нищо де - един любим наш анимационен герой се връща, което се надявам да гарантира забава през пролетта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:58 pm 
Аватар

Само не мога да разбера що се връзвате на тая последната картинка, че е проект на свинете :smt003 Тва го бех виждал за некой от малките отбори от северна европа и тия са го краднали и само са лепнали надписчето лит(*кс-етрополе. Както ние бехме напраили преди със стадиона на олдъм май. Самият факт, че отстрани има сгради като в жилищен квартал показва колко е абсурдна тая картинка и че е крадена :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 2:14 pm 
Аватар

То като гледам па как некой се е вързал...

всъщност, има вързали се :smt003

http://forum.cskasofia.com/viewtopic.php?t=11956

Все пак е време да се започне от бутането на кочината. Натам ще му мислим :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 2:38 pm 
Аватар

Цитат:
Един стадион на два етажа би могъл да даде нови полета за изява на пичовете, които измислят хореографиите. Какво ли ще им хрумне тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 3:39 pm 
Аватар

що ли тая картинка с Йешич и преднината ми толкова позната? :smt005 :lol: Аре Йешич да ни прави шампиони! :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 5:50 pm 
Аватар

Цитат:
Некой мое ли да ме светне - откъде идва любовта между слависти и чорбари, при положение, че славия доколкото знам е бая ощетена от комунизма и логично е да ги мразят?

Стокхолмски комплекс :smt003 Пише си го в дебелите книги как и защо става.
Другото Гил - Галад го е обяснил.
Иначе всички чекаме, сакаме достойният наследник на ония, дето си счупиха краката от бягане при Сливница: генерал - шверцера Плешо Минетшич :smt006
За титла не знам, но напролет няма как да не ги наебем и да не ги пратим зад себе си в класирането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 5:55 pm 
Аватар

ziko написа:
Цитат:
Един стадион на два етажа би могъл да даде нови полета за изява на пичовете, които измислят хореографиите. Какво ли ще им хрумне тогава?

Масово самоубиство, скачайки от втория етаж? Одобрявам предварително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 6:32 pm 
Аватар

пеуничанинО онижава свинете по дарик :smt005 обеща и стадион - утре влизат багерите :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 6:42 pm 

А накрая дали не поздрави на първо място служителите на титан "за празника" :smt005 и после свинете - добре ги подреди няма спор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 7:03 pm 
Аватар

Преди четири години
Васил Божков: Всичко му изпълнихме, оказа се слаб

Преди четири години тогавашният собственик на лит(*кс-етрополе Васил Божков даде пресконференция за скандалните събития в клуба. Миодраг Йешич тъкмо беше изгонен, след като се провали при десет точки аванс пред Левски. Ето какво каза Божков в онзи следобед на 12 април 2006 г. по въпроса за сръбския треньор.

- Кой е най-големият проблем на лит(*кс-етрополе в последните дни?
- Проблемът е, че загубихме десет точки, друг проблем не е имало. Тези точки не се губят току-така. Не мога да си обясня, стана много бързо и катастрофално, нямах време да реагирам. Левски ги бяхме задраскали, въобще не ги считахме за лидери... Виновен е единствено Йешич и аз съм най-много виновен, че не го изгоних по-рано. Имаме същия отбор, проведе се добра подготовка, а и не съм купувал футболист, без Йешич да го иска. Питам го - кои футболисти от Локо (Пд) искаш? Той казва - тези. За мен двамата защитници не са добри, но окей, взимаме ги! Искаш ли Фуртадо? Много го искам, той е страшен футболист. Казва ми, че трябва да вземем Мутавчич? Какъв е тоя Мутавчич? Отговаря ми - той е страшен футболист. Къде е играл? Не е играл, отговаря той, обаче го препоръчва мой приятел, аз му имам доверие, той разбира от футбол. Хайде, взимаме и Мутавчич. Има един Славко Матич, така ли се казваше? Той си е две години болен, иначе е много добър футболист. Аз гласувам доверие на един човек, в случая Йешич той има пълни правомощия. В крайна сметка той си е виновен и аз му го казах. Тези точки, дори и аз да бях треньор, нямаше да ги загубя.

Кратко и ясно. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 8:15 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Преди четири години
Васил Божков: Всичко му изпълнихме, оказа се слаб

Преди четири години тогавашният собственик на лит(*кс-етрополе Васил Божков даде пресконференция за скандалните събития в клуба. Миодраг Йешич тъкмо беше изгонен, след като се провали при десет точки аванс пред Левски. Ето какво каза Божков в онзи следобед на 12 април 2006 г. по въпроса за сръбския треньор.

- Кой е най-големият проблем на лит(*кс-етрополе в последните дни?
- Проблемът е, че загубихме десет точки, друг проблем не е имало. Тези точки не се губят току-така. Не мога да си обясня, стана много бързо и катастрофално, нямах време да реагирам. Левски ги бяхме задраскали, въобще не ги считахме за лидери... Виновен е единствено Йешич и аз съм най-много виновен, че не го изгоних по-рано. Имаме същия отбор, проведе се добра подготовка, а и не съм купувал футболист, без Йешич да го иска. Питам го - кои футболисти от Локо (Пд) искаш? Той казва - тези. За мен двамата защитници не са добри, но окей, взимаме ги! Искаш ли Фуртадо? Много го искам, той е страшен футболист. Казва ми, че трябва да вземем Мутавчич? Какъв е тоя Мутавчич? Отговаря ми - той е страшен футболист. Къде е играл? Не е играл, отговаря той, обаче го препоръчва мой приятел, аз му имам доверие, той разбира от футбол. Хайде, взимаме и Мутавчич. Има един Славко Матич, така ли се казваше? Той си е две години болен, иначе е много добър футболист. Аз гласувам доверие на един човек, в случая Йешич той има пълни правомощия. В крайна сметка той си е виновен и аз му го казах. Тези точки, дори и аз да бях треньор, нямаше да ги загубя.

Кратко и ясно. :wink:

Все пак е Левскар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 10:55 pm 
Аватар

Хахахахаха, Гърнето с поредно култово, нечленоразделно интервю:

Цитат:
„Имахме несъответствия в нашите отношения и виждания с Любослав Пенев. Ние приехме оставката, която той подаде на 7 ноември. Много грубо звучи Любослав Пенев да бъде уволнен. Освен това ние с него оставаме много добри приятели. Имахме много добри преживявания през есента. Няма скъсани отношения между мен и Любослав Пенев. В момента търсим резултати с треньорската рокада. Неустойка за Любослав Пенев няма да има, защото се разбрахме с него. лит(*кс-етрополе си е лит(*кс-етрополе и търсихме по-добри резултати. Ще видим дали с Миодраг Йешич ще постигнем по-добри резултати”, започна Борисов.

Ние все още нямаме никакъв договор с Йешич. Миналата седмица имахме разговори с Любослав Пенев и се стигна до тази оставка. Той не успя да поеме отговорност, че ще направи лит(*кс-етрополе шампион, а и други неща. Не сме преговаряли с Йешич преди вчерашния ден, когато аз се чух за първи път с него. Аз мога да ви кажа, че и Стойчо Младенов не го познавам. Аз познавам много малко треньори. Единствено се познавах с Любослав Пенев, когато купихме лит(*кс-етрополе и затова го назначих за треньор. Йешич обяви, че е готов да работи без пари, но все още не е подписал договор. Все още няма договорка с него. Очакваме той да пристигне в събота. Може Йешич да не е старши треньор на лит(*кс-етрополе. Нямаме никаква договорка с него”, добави шефът на лит(*кс-етрополе.

Йешич заяви, че иска да дойде в лит(*кс-етрополе. С Любослав Пенев говорихме за много неща, а не само за шампионската титла. Важно е отборът да играе атрактивно. Миналата година, когато назначих Любослав Пенев изобщо не ни бе гарантирано, че ще спечелим титлата. За мен всички са футболисти на лит(*кс-етрополе. Когато говорих с Йешич му казах да си избере помощник от България и след два часа той си избра Адалберт Зафиров. Той би трябвало да бъде новият треньор на лит(*кс-етрополе и да води отбора на лагера в Албена. Всичко зависи от него, а не от нас. Йешич има да си оправя неустойки с настоящия си отбор в Либия. Любослав Пенев е много добро и честно момче. Той ми спести много пари, защото се опитваше да работи без мениджъри, но и той има особености в характера си. Аз нямам впечатления от съблекалнята. Любослав Пенев бе от типа главен мениджър. Аз малък началник ли съм”, каза още Димитър Борисов.

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 12:06 am 
Аватар

:smt005 Не мога вече и да се смея,всичките у нас,които се водят за собственици на отбори,всякаш имат задачата да съсипят окончателно футбола

Либийският Ал Итихад не пуска Миодраг Йешич да стане треньор на лит(*кс-етрополе. Сръбският наставник има железен договор, води в класирането и клубът в Триполи няма намерение да се разделя с него, пише Труд.

Това поставя в патова ситуация армейците, които в неделя тръгват за лагер в Албена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 12:50 am 
Аватар

Ц(*КА смени 30 треньора за последните 20 години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 12:51 am 
Аватар

Ние понеже си караме още с Шпайдела :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 12:54 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Ние понеже си караме още с Шпайдела :smt003

Тея през 1994-та направили цели 6 треньорски рокади :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 1:01 am 
Аватар

Седмата щеше да им дойде нанагорно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 8:55 am 
Аватар

Слушах му итервюто на тоя смешник. Всяка трета дума му беше "начи" :smt005 . Жалко, май няма да е смешич новия треьор. Аз залагам на Пената.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 10:16 am 
Аватар

krasi_blue написа:
Слушах му итервюто на тоя смешник. Всяка трета дума му беше "начи" :smt005 . Жалко, май няма да е смешич новия треьор. Аз залагам на Пената.

Не е "начи", а е "наци, висте цега" :smt003

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 10:32 am 
Аватар

Сори за дабъл-поста, обаче не мога, не, не мога :smt005 ! Чичо Пенчо на "Ритнитопковец на годината":

Цитат:
Не трябва да зачертаваме Бербатов. Той е под 30 години. Предстои му доста работа и труд. Има и трудни дни, и трудни мачове. Но той вече е извоювал своите права и качества. Смятам, че много може да помогне на нашия футбол. Това, което ежедневно се публикува – че ще бъде изваден от състава на Манчестър Юн, не може да се случи”, каза още по адрес на нападателя на „червените дяволи” Пенев-старши.

„За какъв съвет да са ме търсили? За уволнение?”, така Пената отговори на въпрос дали босовете на лит(*кс-етрополе са го потърсили за мнение при освобождаването на племенникът му Любослав Пенев. „Ще коментираме, когато дойде новият треньор след 1-2 дни. Знаете, че вече съм близък до ръководството, след като 10 месеца, бях отстрани. Помагам на лит(*кс-етрополе и на нашия футбол. Тези дни не съм близко до Любо и не мога да коментирам. Знаете колко е трудна тази професия – има си точки и отношения...”, добави в типичния си стил Стратега.

Това което стана в лит(*кс-етрополе е добре, и недобре. Добре е защото има много футболисти и трябва да има обединение в отношенията между самите състезатели. Когато няма колектив, винаги има провали. Примери много – и в лит(*кс-етрополе, и в Левски. Ако върнем лентите, които сте записвали ще видим, кои състезатели не са играли в своя процент. Винаги съм казвал, че ако в Левски и лит(*кс-етрополе един футболист изиграе 5-6 мача, трябва сам да си подаде молба за напускане”, отбеляза по неподражаем начин треньор №1 на миналия век.

Всички футболисти, които са в десетката могат да бъдат в тройката. Но да играеш 5-6 мача във водещите отбори и да искаш да си в тройката или четворката не е удобно и не е приятно. Не мисля, че сега ще има сърдити. Аз винаги съм бил за това анкетата да се раздели на такава за играещи в България, и за играещи в чужбина. Сега „сините” и „червените” правим сравнения отпреди 30-40 години, а сегашните футболисти не знаят с какви номера сме играли ние. Сега 77, 99, не знам...”, сподели Стратега.

„Ще говорим за лит(*кс-етрополе, като дойде новият треньор. Ще има нови неща, ще ги разберем. Навсякъде публикуват, че ще е Йешич, мисля че ще е той. Не мога да коментирам Любо. Той ми е колега и така си пречим. Дали е въпрос на пари? Кой българин не иска пари или не плаче за пари. Не мога да ви кажа. Като разговаряте с него или с ръководството ще ви кажат”, завърши Димитър Пенев.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 10:39 am 
Аватар

Това е най-жалкото!Само у нас може един лизач, който очевадно много трудно мисли, да се смята за капацитет №1 в дадена област!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 10:49 am 
Аватар

Е, това че заблудени чорбари и малоумни журналя го пишат за капацитет по футбол и "Треньор на века" си е техна работа - за мен чичо Пенчо е обикновен селтак с известни проблеми в развитието и отчетлива неспособност за формиране на мисловен процес и изказ в смислена реч.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 11:06 am 

Последователите на караджов

Прикачени файлове:
21834_1219066243101_1422252003_30628421_2135416_n.jpg
21834_1219066243101_1422252003_30628421_2135416_n.jpg [ 41.66 KiB | Прегледано 2679 пъти ]
21834_1219062203000_1422252003_30628411_781730_n.jpg
21834_1219062203000_1422252003_30628411_781730_n.jpg [ 38.89 KiB | Прегледано 2679 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 11:24 am 
Аватар

Кви са тия зюмбюли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 11:37 am 

Епа тоя единия е Чипав или Чипев, русото гейче е Тошев дето го беха набедили за ебем ти добрия

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]