Black Jack написа:
Morning Glory написа:
Чорбар=комунист - абсолютно и тотално да, за при черните души са.
Левскари и "седесари" - обезателно добри - съвсем никога не съм твърдял подобно нещо, даже точно обратното. Да ми приписваш такива думи си е демагогия. Подреждаш си някакви проектофакти така, както ти е удобно да изградиш тезата си. Така че, освен без оксиморони, ако може, и без демагогия.
ЕДИТ
Ако за теб "мразещият комунягите" (или "некомунистът") е във всички случаи "седесар", това обяснява много неща. И не се различава от изказа на кварталната клюкарка баба Гиче от Младост 3.
Най-добрият ми приятел е чорбар, казвал съм го сто пъти в този форум сигурно. Заклевам се, той толкова боготвори Иван Костов, че ти пред него изглеждаш комунист. Равенство между чорбар и комунист няма как да има.
И още нещо, баща ми е левскар. На времето на мачове на Левски е хвърлял фуражки и е късал пагони на офицери и страшини от кеф, че на отбора на армията са им вкарали седем гола. Но въпреки това е комунист, даже има портрет на Сталин в спалнята. Най-добрият му приятел навремето е бил заместник президент на хокея в Левски и същевременно районен секретар на партията, в последствие заместник редактор на "Работническо дело". В момента всеки мач ходи в "А" и псува Батков, даже и на мен ми звъни да ходим заедно.
Достатъчно време ги познава тези двамата инакомислещи и никой не може да ме убеди, че са ненорамлни. Просто няма начин...
Това с Хонекер, както обясних, беше само да разлая кучетата, очевидно успях. Вие с финлдската кавалджийка сте рибки и само чакате някой да ви метне кукичката.
И да продължим темата понеже денят предразполага към това....
Цитат:
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! — Тодор Живков 
ПП
А Финландската курва, дали тази или някоя друга Коледа ще надува кавала, ще пие урина и пак ще надува кавала. Такава й е съдбата.....връщане назад няма.
Няма как да съм рибка, щото ясно съм показал, че едни определени неща няма да допусна да се пишат и говорят пред мен, независимо дали са "на бъзик", "на ташак" и т.н.,
щото с тези неща - елементарно - няма как да има шега - тук говорим за затрити милиони човешки съдби, за стотици хиляди физически ликвидирани хора само заради това, че са по-умни от селянина до тях. Ако за теб това са факти, които действително влизат в графата за раздумка и вицове на по ракия в почивната вечер, значи затвърждаваш тезата, която е ясна на всички отдавна.
Колкото до това за баща ти и най-добрия му приятел, които никак, ама никак не ме интересуват и ясно ти го показах с предното си мнение, очевидно си пишеш каквото си наумил, наизуст, без значение дали не се превръща в една безпредметна загуба на време за теб. Как реши да ми обясняваш за левскарите комунисти след предното ми мнение? Кое не ти стана ясно? Мислиш ли, че баща ти и приятелчето му подлога са единствените искрено объркани, простовати (няма как да си комуняга и да не си простоват) хора, които симпатизират на ФК Левски? Не може сред тая огромна маса, която Левски е привлякъл през годините, да няма и отвратителни хора. Сред левскарите има и други отвратителни хора, които не са комунисти - всякакви пропаднали отрепки.
И го написах на достатъчно разбираем за средноинтелигентен човек език. Ако имаш проблем с концентрацията при четене, пий Гинко Билоба.
Караш ме да те обиждам непряко, винаги това си търсиш, а аз се опитвам да ти го спестя, щото съм готин изначално. Когато казах, че не ги смятам за "нормални" евентуалните хора, които беше ясно, че ще ми извадиш като "примери", просто трябваше да спреш. Защото иначе, както се и получи, аз трябваше да напиша поне едно изреченийце с обосновка, която би те засегнала.
Колкото до чорбарчето костунгер (между другото, откога Костов не е комуняга?), моят чорбар също е костунгер, с което стават двама. И още двеста като тях да има, ако беше учил статистика, щеше да си наясно, че това по никакъв начин не влияе на представителната извадка от стотиците хиляди, за съжаление, вече прасета. И тук говорим за хора на някаква възраст. Ясно е, че пуберите вече няма как да ги определяме като комуняги, щото те такова нещо като комунизъм не познават даже от учебниците по история. А дори и да имат роднини комуняги, то те вече са най-големите капиталисти.