forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 2:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 2:04 pm 
Аватар

Тази песен само по себе си описва ситуацията в момента: http://vbox7.com/play:38d86821

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 2:20 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Morning Glory написа:

Чорбар=комунист - абсолютно и тотално да, за при черните души са.

Левскари и "седесари" - обезателно добри - съвсем никога не съм твърдял подобно нещо, даже точно обратното. Да ми приписваш такива думи си е демагогия. Подреждаш си някакви проектофакти така, както ти е удобно да изградиш тезата си. Така че, освен без оксиморони, ако може, и без демагогия.

ЕДИТ
Ако за теб "мразещият комунягите" (или "некомунистът") е във всички случаи "седесар", това обяснява много неща. И не се различава от изказа на кварталната клюкарка баба Гиче от Младост 3.

Най-добрият ми приятел е чорбар, казвал съм го сто пъти в този форум сигурно. Заклевам се, той толкова боготвори Иван Костов, че ти пред него изглеждаш комунист. Равенство между чорбар и комунист няма как да има.
И още нещо, баща ми е левскар. На времето на мачове на Левски е хвърлял фуражки и е късал пагони на офицери и страшини от кеф, че на отбора на армията са им вкарали седем гола. Но въпреки това е комунист, даже има портрет на Сталин в спалнята. Най-добрият му приятел навремето е бил заместник президент на хокея в Левски и същевременно районен секретар на партията, в последствие заместник редактор на "Работническо дело". В момента всеки мач ходи в "А" и псува Батков, даже и на мен ми звъни да ходим заедно.
Достатъчно време ги познава тези двамата инакомислещи и никой не може да ме убеди, че са ненорамлни. Просто няма начин...

Това с Хонекер, както обясних, беше само да разлая кучетата, очевидно успях. Вие с финлдската кавалджийка сте рибки и само чакате някой да ви метне кукичката.
И да продължим темата понеже денят предразполага към това....

Цитат:
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! — Тодор Живков

Изображение

ПП
А Финландската курва, дали тази или някоя друга Коледа ще надува кавала, ще пие урина и пак ще надува кавала. Такава й е съдбата.....връщане назад няма.

Няма как да съм рибка, щото ясно съм показал, че едни определени неща няма да допусна да се пишат и говорят пред мен, независимо дали са "на бъзик", "на ташак" и т.н., щото с тези неща - елементарно - няма как да има шега - тук говорим за затрити милиони човешки съдби, за стотици хиляди физически ликвидирани хора само заради това, че са по-умни от селянина до тях. Ако за теб това са факти, които действително влизат в графата за раздумка и вицове на по ракия в почивната вечер, значи затвърждаваш тезата, която е ясна на всички отдавна.

Колкото до това за баща ти и най-добрия му приятел, които никак, ама никак не ме интересуват и ясно ти го показах с предното си мнение, очевидно си пишеш каквото си наумил, наизуст, без значение дали не се превръща в една безпредметна загуба на време за теб. Как реши да ми обясняваш за левскарите комунисти след предното ми мнение? Кое не ти стана ясно? Мислиш ли, че баща ти и приятелчето му подлога са единствените искрено объркани, простовати (няма как да си комуняга и да не си простоват) хора, които симпатизират на ФК Левски? Не може сред тая огромна маса, която Левски е привлякъл през годините, да няма и отвратителни хора. Сред левскарите има и други отвратителни хора, които не са комунисти - всякакви пропаднали отрепки. И го написах на достатъчно разбираем за средноинтелигентен човек език. Ако имаш проблем с концентрацията при четене, пий Гинко Билоба.

Караш ме да те обиждам непряко, винаги това си търсиш, а аз се опитвам да ти го спестя, щото съм готин изначално. Когато казах, че не ги смятам за "нормални" евентуалните хора, които беше ясно, че ще ми извадиш като "примери", просто трябваше да спреш. Защото иначе, както се и получи, аз трябваше да напиша поне едно изреченийце с обосновка, която би те засегнала.

Колкото до чорбарчето костунгер (между другото, откога Костов не е комуняга?), моят чорбар също е костунгер, с което стават двама. И още двеста като тях да има, ако беше учил статистика, щеше да си наясно, че това по никакъв начин не влияе на представителната извадка от стотиците хиляди, за съжаление, вече прасета. И тук говорим за хора на някаква възраст. Ясно е, че пуберите вече няма как да ги определяме като комуняги, щото те такова нещо като комунизъм не познават даже от учебниците по история. А дори и да имат роднини комуняги, то те вече са най-големите капиталисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 3:08 pm 
Аватар

Goviado написа:
гил галад написа:
Надявах се поне във форума на ЛЕВСКИ, да не излизат умотворенията на разни ренегати-комунисти!
тодор живков сам си бил подал оставката...ХА-ХА...достатъчно е само да му се види физиономията от заседанието на десети, за да се разбере, че все едно са го натрапили с мокър парцал!
Кои са великите според този последен шеф на шесто? Ами ония терористи от рмс!
тодор живков бил умен...ХА-ХА, ами между всичките олигофрени, без никакво образование в комунистическата партия, може да е минавал и за гений,

Историята винаги се е тълкувала според победителите и не се обръща внимание на обективните факти. Естествено, че когато комунистите са дошли на власт, са изкарали зли и прости тия преди тях. Тия дето дойдоха след комунистите, съвсем естествено, през деведестетте ги преекспонираха и наред с обективните злини, които са извършили им попреписаха и други.

Истината е някъде по средата и съвсем наскоро историята започна да се разглежда по-обективно. Не знам дали е бил толкова тъп Живков, колкото го изкарват, но за да се задържиш толкова години начело, освен дупедавщина се е изисквала и малко находчивост и съответно ум. Някой ще изкарат, че неговите съпартийци са го поддържали през цялото време, но това не е вярно. По-коварни и ловки заговорници от комунистите няма, а той е съумял да ги изцака всички и през 60-те да се задържи. Не го защитавам ТЖ, но определено не бих казал, че е бил толкова тъп и прост. За мен е бил добър политик в рамките на насраната система на "социализЪма", а бате ви Бойко много умело го копира в кариерата си. Все пак го е развозвал известно време и се е учил от първа ръка...

Много жалко е това, което си написал!
Едно към едно ти казвам-живков си беше кръгъл глупак!
Живял съм по това време и никой не може да ме убеди в противното!
Не слушай мен, прочети задочните репортажи на Георги Марков!
Жалко, жалко, жалко!
И последно-на практика не виждам кога комунизмът е бил очернян у нас, че той още си стои на пиедестал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 3:16 pm 
Аватар

По отношение на чорбарите!
Когато бях войник, ни дойде един току що произведен лейтенант!Оказа се чорбар!Най-интересно ме беше, че имаше завършено средно образование в математическата гимназия в Търново с успех 6,00! Най-интересно ми беше обаче, че имаше сериозни знания, редовно сядахме да решаваме задачи и навсякъде се справяше екстра!Голям плюс беше и това, че специално от футбол се интересуваше много и знаеше много от световния футбол и т.н. Известно време си мислех, че може да сме приятели!
Когато обаче разбрах, че за него ГУНДИ е слаб футболист само, защото е от ЛЕВСКИ!
Рокмузиката е глупава, защото е западна!
Комунизма е върха на сладоледа....
.................................................
Просто го отписах!
А на блек джак ще кажа само-съжалявам за баща ти!Някои хора си умират със затворени очи!За съжаление и ти ще се между тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 3:47 pm 
Аватар

гил галад написа:
По отношение на чорбарите!
Когато бях войник, ни дойде един току що произведен лейтенант!Оказа се чорбар!Най-интересно ме беше, че имаше завършено средно образование в математическата гимназия в Търново с успех 6,00! Най-интересно ми беше обаче, че имаше сериозни знания, редовно сядахме да решаваме задачи и навсякъде се справяше екстра!Голям плюс беше и това, че специално от футбол се интересуваше много и знаеше много от световния футбол и т.н. Известно време си мислех, че може да сме приятели!
Когато обаче разбрах, че за него ГУНДИ е слаб футболист само, защото е от ЛЕВСКИ!
Рокмузиката е глупава, защото е западна!
Комунизма е върха на сладоледа....
.................................................
Просто го отписах!

Ето, благодаря ти за тоя пример. За това става дума, мамка му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 3:49 pm 
Аватар

Д-р Димитър Иванов, последният шеф на Шести отдел написа:
По времето на Иван Костов бях най-репресиран

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 3:58 pm 

Другия път като стане въпрос за крадливия мангал Костов,направо те метам в реката :smt006 Бах та в облъчения :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 3:59 pm 
Аватар

10 ноември трябва да бъде обявен за ден на кукления театър в БГ :smt081

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:22 pm 
Аватар

STALKER написа:
Много еднозначно,не съм съгласен.Знаеш ли колко много е да имаш възможноста да казваш това,което мислиш,да говориш спокойно на улицата,да слушаш каквато си искаш музика,да четеш която си поискаш книга.Да ,плащаме си цената на незнанието какво е това Свобода,не може човека,който е пълзял и най-големият му протест е бил да се изкаже на ухото тихичко в кухнята на жена си,изведнъж да литне,да нашата увреденост ,на мойто поколение я насадихме на Вас,нашите деца,да мойто поколение все още не е свободно,дори не знае какво е Свободата,но Вие сте свободни граждани на Света.Комунистическите партии и символи извън закона!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:44 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Колкото до това за баща ти и най-добрия му приятел, които никак, ама никак не ме интересуват и ясно ти го показах с предното си мнение, очевидно си пишеш каквото си наумил, наизуст, без значение дали не се превръща в една безпредметна загуба на време за теб. Как реши да ми обясняваш за левскарите комунисти след предното ми мнение? Кое не ти стана ясно? Мислиш ли, че баща ти и приятелчето му подлога са единствените искрено объркани, простовати (няма как да си комуняга и да не си простоват) хора, които симпатизират на ФК Левски? Не може сред тая огромна маса, която Левски е привлякъл през годините, да няма и отвратителни хора. Сред левскарите има и други отвратителни хора, които не са комунисти - всякакви пропаднали отрепки. И го написах на достатъчно разбираем за средноинтелигентен човек език. Ако имаш проблем с концентрацията при четене, пий Гинко Билоба.

Простовати да, но не ненормални, както ти се опитваш да ги изкараш. Баща ми е честен човек постигнал много сам без помоща на друг. Никога не е крал и не е лъгал, създал е семейство, и е изградил дом само и единствено с труд. За мен такива хора са достойни без значение политическата им ориентация. Но ти тези неща никога няма да ги проумееш, защото си издигнал омразата ти към комунизма на пиедестал и ти замъглява погледа. И неговия приятел не е подлога. Ако беше подлога, и ако беше искал да се възползва от статута си, щеше да е в друга орбита. Повярвай ми, ако всички комунисти бяха като тях, комунизма щеше да е най-добрата форама на управление.

Morning Glory написа:
Колкото до чорбарчето костунгер (между другото, откога Костов не е комуняга?), моят чорбар също е костунгер, с което стават двама. И още двеста като тях да има, ако беше учил статистика, щеше да си наясно, че това по никакъв начин не влияе на представителната извадка от стотиците хиляди, за съжаление, вече прасета. И тук говорим за хора на някаква възраст. Ясно е, че пуберите вече няма как да ги определяме като комуняги, щото те такова нещо като комунизъм не познават даже от учебниците по история. А дори и да имат роднини комуняги, то те вече са най-големите капиталисти.

Не знам за статистиката но знам за математиката - ти постави знак за равенство. Виж няколко мнения по-нагоре и си изпии твоята Гинко Билоба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:46 pm 
Аватар

STALKER написа:

И е така, и не е така. Замисли се колко много неща имаш възможност да правиш сега. Иначе предполагам, че говориш предимно за "политиката", а там действително е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:47 pm 
Аватар

гил галад написа:
Goviado написа:
гил галад написа:
Надявах се поне във форума на ЛЕВСКИ, да не излизат умотворенията на разни ренегати-комунисти!
тодор живков сам си бил подал оставката...ХА-ХА...достатъчно е само да му се види физиономията от заседанието на десети, за да се разбере, че все едно са го натрапили с мокър парцал!
Кои са великите според този последен шеф на шесто? Ами ония терористи от рмс!
тодор живков бил умен...ХА-ХА, ами между всичките олигофрени, без никакво образование в комунистическата партия, може да е минавал и за гений,

Историята винаги се е тълкувала според победителите и не се обръща внимание на обективните факти. Естествено, че когато комунистите са дошли на власт, са изкарали зли и прости тия преди тях. Тия дето дойдоха след комунистите, съвсем естествено, през деведестетте ги преекспонираха и наред с обективните злини, които са извършили им попреписаха и други.

Истината е някъде по средата и съвсем наскоро историята започна да се разглежда по-обективно. Не знам дали е бил толкова тъп Живков, колкото го изкарват, но за да се задържиш толкова години начело, освен дупедавщина се е изисквала и малко находчивост и съответно ум. Някой ще изкарат, че неговите съпартийци са го поддържали през цялото време, но това не е вярно. По-коварни и ловки заговорници от комунистите няма, а той е съумял да ги изцака всички и през 60-те да се задържи. Не го защитавам ТЖ, но определено не бих казал, че е бил толкова тъп и прост. За мен е бил добър политик в рамките на насраната система на "социализЪма", а бате ви Бойко много умело го копира в кариерата си. Все пак го е развозвал известно време и се е учил от първа ръка...

Много жалко е това, което си написал!
Едно към едно ти казвам-живков си беше кръгъл глупак!
Живял съм по това време и никой не може да ме убеди в противното!
Не слушай мен, прочети задочните репортажи на Георги Марков!
Жалко, жалко, жалко!
И последно-на практика не виждам кога комунизмът е бил очернян у нас, че той още си стои на пиедестал!

Не отричам. Не съм живял тогава и не го познавам лично... Само казвам, че трябва фактите да се преглеждат по-обективно вече, а не да се пада на нивото на комунистическите историографи, които са представяли историята еднозначно и изкарват, че са се "борили с фашистите", че и "септемрийско въстание" били направили :lol:
По тоя повод, кур за тия дето направиха док. филм (по бнт май беше) за съпругата на Луканов и едва ли не го изкараха жертва :smt005 Луканова зима за тях :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 5:02 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Morning Glory написа:

Простовати да, но не ненормални, както ти се опитваш да ги изкараш. Баща ми е честен човек постигнал много сам без помоща на друг. Никога не е крал и не е лъгал, създал е семейство, и е изградил дом само и единствено с труд. За мен такива хора са достойни без значение политическата им ориентация. Но ти тези неща никога няма да ги проумееш, защото си издигнал омразата ти към комунизма на пиедестал и ти замъглява погледа. И неговия приятел не е подлога. Ако беше подлога, и ако беше искал да се възползва от статута си, щеше да е в друга орбита. Повярвай ми, ако всички комунисти бяха като тях, комунизма щеше да е най-добрата форама на управление.

Morning Glory написа:

Не знам за статистиката но знам за математиката - ти постави знак за равенство. Виж няколко мнения по-нагоре и си изпии твоята Гинко Билоба.

Не мисля, че схващаш смисловата натовареност, която влагам в "нормален". Твое усмотрение си е да мислиш и говориш за психическа "нормалност". Аз не говоря за такъв вид. Моля те, не коментирай повече баща си с мен, нямам намерение да те обиждам и да ми е гузно след това.

Това, което се опитах да ти кажа - и честно казано очаквано не ме разбра, по отношение на статистиката и представителната извадка е, че отклоненията от средната стойност са незначителни и несъществени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 5:04 pm 
Аватар

Предлагам бан за Блеки в тая тема :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 6:23 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
STALKER написа:
Много еднозначно,не съм съгласен.Знаеш ли колко много е да имаш възможноста да казваш това,което мислиш,да говориш спокойно на улицата,да слушаш каквато си искаш музика,да четеш която си поискаш книга.Да ,плащаме си цената на незнанието какво е това Свобода,не може човека,който е пълзял и най-големият му протест е бил да се изкаже на ухото тихичко в кухнята на жена си,изведнъж да литне,да нашата увреденост ,на мойто поколение я насадихме на Вас,нашите деца,да мойто поколение все още не е свободно,дори не знае какво е Свободата,но Вие сте свободни граждани на Света.Комунистическите партии и символи извън закона!

Прав си на 100% и точно за тва казвам, че по същество нищо не се е променило, защото хората си останаха НЕсвободни и сега когато протестите срещу властта не са забранени (официално поне) се събираме едва 2-3 хил. души. Ами доста добра си направиха сметката другарите, когато нещо е забранено е до голяма степен повече желано, репресията малко или много сплотява хората и създава дискомфорт за властта. Сега уж всичко може, а нищо не става

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 6:31 pm 
Аватар

Black Jack написа:
гил галад написа:
Предлагам БАН!Защо се заяждаш бе момче?

Не се заяждам с никой.
А БАН защо ? Защото изразвям мнение? Това не е ли комунизъм тогава ?

Наистина съжалявам, че не те познавам лично и не мога насила да си създам някакви скрупули, които да ме карат да ти споделям колко болезнено малоумен си.... по начин, който не е обиден за теб :?

Ти ми се сърдиш, призоваваш ме да ти духам и съвсем ми убиваш желанието да си говорим :P

Поне веднъж прочети отговора на Morning Glory (чиято толерантност е шокираща) преди да натиснеш quote и да почнеш да си редиш разсъжденията. Пак си отговаряй с това, което ти вярваш, че е алтернативно мислене, а всъщност е - досадна простотия ;-) Но просто го прочети и си дай десетина секунди преди да ни смаеш с улегналата си, обективна, незамъглена от емоции позиция. :idea:

Цитат:
По тоя повод, кур за тия дето направиха док. филм (по бнт май беше) за съпругата на Луканов и едва ли не го изкараха жертва

Карбовски беше :boisw Не едно, а две предавания, в които обяснваше, че куфарчетата са мит, Луканов е изкупителна жертва... и дори дисидент :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 7:32 pm 

LIUKLER написа:
днес се навършват официално 20 години от падането на Берлинската стена! никога вече комунизъм !

Този ден, както и 10-ти ноември са много емблематични дати в моя живот. Падането на берлинската стена за мен бе символичния край на системата която погуби прадядо ми (висш офицер от армията на н.в. Цар Борис III), дядо ми (поручик и медицински фелдшер от армията на н.в. Цар Борис III, участвал и в 2-те фази на 2СВ) и се отказа от баща ми и семейството му.
За първи път в живота си посетих останките от стената през Март, 2006 и издълбах в отломка от стената имената на всички мои роднини погубени от комунистите.

На 10-ти Ноември седях в бежанския лагер в Трайскирхен, Австрия когато при мен дойде един турчин и ми каза "булгариш башбакан капут". Абе викам му, че е капут, капут е ама защо трябва да говорим за него (т.е. за башбакана = Тодор Живков)? Той започна да ми обяснява със знаци, че Тодор Живков вече го няма и чак тогава проумях, че е паднал от власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 7:34 pm 

Black Jack написа:
"Светът, ще свърши с комунизъм" - Ерих Хонекер

Изображение

:smt006

Човека е бил прав, но може би е имал лека форма на дислексия и е разменил реда на думите. Мисля, че е искал да каже "Комунизма, ще свърши света".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 7:39 pm 
Аватар

И тоя 'убавец от поста на Блеки некак си не го осъдиха и избяга в Чили, а защо се чудим после, че двете идеологии на злото не се окончателно приети за равнозначни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 7:54 pm 

STALKER написа:
И тоя 'убавец от поста на Блеки некак си не го осъдиха и избяга в Чили, а защо се чудим после, че двете идеологии на злото не се окончателно приети за равнозначни

Ами това е описано от Хайек в "Пътят към робството".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 11:59 pm 
Аватар

Както бяха казали, добре че се познаваме лично :lol: :smt003 А че Жорето е пич, ама дразни нарочно мисля, че е ясно на всички. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 12:21 am 
Аватар

soleta написа:
Както бяха казали, добре че се познаваме лично :lol: :smt003 А че Жорето е пич, ама дразни нарочно мисля, че е ясно на всички. :smt006

:smt003 :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 10:18 am 

Сметам в тая тема да се тресне бан на МГ и Бранника за разпространяване на крадливо-циганска идеология,както и на ПолитологНУЛА за целостно творчество :lol: :lol: :lol:

Нека :smt035 ще :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 12:03 pm 

:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 2:31 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Сметам в тая тема да се тресне бан на МГ и Бранника за разпространяване на крадливо-циганска идеология,както и на ПолитологНУЛА за целостно творчество :lol: :lol: :lol:

Нека :smt035 ще :smt035

Ти си пиян бе, кво съм писал за Единствения от лятото насам? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 4:21 pm 

Слага ти се БАН за заслуги :smt003

И междудругото аз ако съм пиян,незнам кво остава за Бранника който у събота пи 100 грама Куба Либре около час :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:17 pm 
Аватар

Как е момчето, държи ли се? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:19 pm 
Аватар

Добър вечер, аз съм Фидел Кастро :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:21 pm 
Аватар

Дали ще успеят да махнат Първанката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:33 pm 
Аватар

Естествено, че не. Според мен просто мърдат колкото да покажат някакъв признак на живот.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]