forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 6:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 5:40 pm 

Тоя клуб никога не е бил толкова неприятен колкото в момента-винаги досега е имало за кво да се хванеш,я публика,я некой играч :smt006

Сега сме тотално на дъното да му ебеш майката :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 5:58 pm 

Вчера Вагнер и Жо в Лагуна не им се верваше :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 6:04 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Тоя клуб никога не е бил толкова неприятен колкото в момента-винаги досега е имало за кво да се хванеш,я публика,я некой играч :smt006

Има,но единият е изп. директор,а другият контузен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 6:09 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Citizen_Kane написа:

Има,но единият е изп. директор,а другият контузен.

или по-скоро Единия е контузен изп. директор ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 6:12 pm 

Изпълнителен директор който му давам още месец спокойствие за съжаление :smt006

Ако не се усети да си подаде оставката,ше изяде множество псувни от Блеки стайл феновете :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 11:13 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Изпълнителен директор който му давам още месец спокойствие за съжаление :smt006

Ако не се усети да си подаде оставката,ше изяде множество псувни от Блеки стайл феновете :smt003

Нали се сещаш, че ако си подаде оставката, същите ще кажат: "Гледайте го мишока, подава си оставката сега, като потъваме.". Хванал се е на хорото вече, грешката е извършена.

Не точно Блеки стайл, щото нашио човек гледа реално на нещата. Но разни шушляк стайл - да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 11:18 pm 
Аватар

За съжаление Паткоф много лошо му го наби на Гонзо....на практика той печеливш ход няма! А го прееба, защото много добре знаеше, че може да му се крие зад гърба. Защото Гонзо винаги ще каже "поемам отговорност", включително за неща, за които не носи такава - както каза първоначално и за трансферите. И сега не може да каже нищо, щото ще излезе, че се цупи, а и той не е такъв. А като седи и обира негативите на Паткоф - никой не печели....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 11:52 pm 
Аватар

Бе тая история за Артур по Канал 3 истина ли е? Ако е истина, то Батков е... неописуем тюрк.

Цитат:
Артур Оганесян: Батков каза на Чорни да залага на черно тото
Съб, 2009-10-03 14:23

Кой се обади в четвъртък вечер на Сашо Диков, за да получи трибуна срещу Тодор Батков? Истинският Артур Оганесян или ловък актьор? В подкрепа и на двете тези има много примери от скандалното телефоннно интервю на Канал 3 с Гласа от Москва, представил се за арменецът Артур Оганесян. По-рано през деня Тодор Батков го бе посочил като един от виновниците за аферата „Рубин". Публикуваме дословно телефонният разговор, като представилият се за Оганесян човек говореше лошо руски език и с подчертан акцент.

Господин Оганесян, Сашо Диков ми даде този номер, обаждаме се от Канал 3...

- От Канал 3? Много ми е приятно!

Разкажете какво се случи с трансферите на Левски в ....

- Знаете ли какво, аз сам поисках да кажа..., между другото, аз се казвам Артур. Вие как се казвате?

Пламен Иванов...

- Пламен?

Да, моят директор Сашо Диков ми каза да говоря с вас...

- Аз и на вас ще кажа това - отидох там (б.а. - в България), защото се познавам с Батков от 93-та година. Аз дойдох, за да му предложа футболисти, и той започна да ме...Моля ви се...И той ми каза „На мен футболисти не ми трябват, защото искам да продам Левски. Имам големи дългове. Ти нямаш ли някоя кантора за тотализатор за ставка?". Аз му отговорих, че с такива неща не се занимавам, не съм в този бизнес, с нито една ставка... Той обаче ми казва „Ще ти дам пари, ти можеш ли да намериш къде да ги заложа? Така загубих у дома от Дебрецен и големи пари заработих" - това каза.

Това го казва Тодор Батков?!

- Това (б.а. го казва) Тодор Батков. Поканиха ме недалеч от „Шератон" в кантората му на 4-ия или 5-ия играч. Аз не исках да се съглася, но после дойдоха неговите телохранители, или каквито са там тези, които го охраняват с пистолети, с оръжия. Те мен... Батков после ми каза: „Аз тебе - ти не си първият, който ние в България можем да го убием, тук в България ние сме господари навсякъде". Но да се върна към случая (с тотото - б.а.) „Какво искате", казвам аз бързо. Той ми дава 200 хиляди евро. Неговият счетоводител ми даде част от парите, а нея добре я знам. И бележка за тях имам, почерка е трудно да се фалшифицира, това може да се докаже.Тя може лесно да се намери и да се разбере какво е донесла тя. (Другите - б.а) 100 хиляди ги донесе Батков от кабинета си - ние разговаряхме в съседната стая. Каза ми „Ти се знаеш с лит(*кс-етрополе, ето ти номера на футболисти, дай им тези 200 хиляди евро". Аз отказвах. „Не мога да направя такова нещо", казах. Той обаче продължава „Искам да победите точно с 2:0, за този резултат съм заложил много пари в Америка, в Китай, в Европа." После ми посочи охраната си и каза „Ако не направиш това, което искаме, ето този човек ще те убие". Аз съм нормален човек. Какво ми оставяше да направя? Казах „Да, добре" и избягах от София. Това не е хубав човек. С него нямам никакви отношения. Той сам прати 4-та футболисти (в Русия - б.а), а после мен обвинява. Та аз с него нямам никакви отношения, не съм му приятел. Знам го само, че работи като президент в Левски. Казва ми „Аз имам повече от 50 милиона евро (б.а. - дългове?). Левски сега може да изпадне, но на мен ми трябва да загубя 5 мача и да спечеля пари. Така за загубата от Литекс спечелих много пари - 4,5 милиона заработих." Той ме заплаши „Ако на някого нешщо кажеш...", но аз всичко записвах. Имам познати, които са близки с Мишел Платини. Много добър приятел съм с моя родственик (сънародник? - б.а.) Юри Джоркаеф. Юри ще позвъни н Платини и аз ще отида при Платини, да му дам касетата. Както и конверта (б.а. - разписката), която ми даде неговият счетоводител (на Батков - б.а.). Имам всичко това. Да се разправя (Платини- б.а.) с него (с Батков- б.а.). Защото сега той (Батков б.а.)на мен всичко приписва. Той е глупак някакъв, толкова ли не разбира, само глупак няма, че на 30-ти август вече е затворил трансферния прозорец, а на 20-то число следващия месец да изпраща футболисти (за трансфер - б.а.). Той е прост глупак, загубил си е ума. Той трябва да бъде пратен в болница, да се лекува. Той заработва пари. Пари! Казвал ми е „от тотализатора ще изкарам добри пари и после ще продам отбора". Как може да ме кара да говоря с футболисти - отидете в лит(*кс-етрополе, в Литекс - питайте ги дали познават мениджър на име Артур. Те ще ви отговорят с „не". А те ме карат да взимам пари и да им ги давам. Аз не искам, а един (от охраната - б.а.) ме удари с пистолет два-три пъти по главата. Веднъж и в крака ме удариха. От носа ми потече кръв. Той (Батков - б.а.) после ми казва „Нищо, нищо" и нещо друго на български, което не разбирам. Но той ги накара да ме ударят, неговата охрана (накара - б.а.).

Ти защо дойде в България, Батков ли те покани?

- Той ми казва „Трябват ми футболисти да купувам през зимата". И аз идвам. И той ми дава 200 хиляди евро „Ние с лит(*кс-етрополе играем, иди ги дай на футболистите". Аз казвам, че няма да се занимавам, такива мръсни неща не върша. „Ще правиш каквото ти казвам, тебе ще те заведем в Бургас, в Черно море ще те удавим." Това каза. И аз го имам на запис - оригиналът ще дам на УЕФА, и на вашата телевизия копие ще дам."

Кога ще ни дадете запис.

- Така лесно запис не се дава. Той (Батков - б.а.) не трябва да разбира за записа. На него не му звънете, не говорете с него. Позвънете на този номер и аз по самолет ще ви пратя записа.

Кажи за 4-та футболисти...

- Аз с това нямам общо, пред очите ми обаче Батков прати двама в Америка, двама в Китай, двама в Израел при някакъв Чорни или къквто там беше. Обади се на Чорни в Израел и му каза „Отивай в тотализатора и залагай". Звъня в Македония, в Сърбия, в Китай, Румъния. Пред очите ми даде на охраната си 1 милион евро (да заложи - б.а.) - половината в Сърбия и 500 хиляди в Румъния. Аз на моите футболисти съм казал да загубят с 0:2. Ето това той, един ненормален, болен човек, разберете...

Казал е на футболистите си да паднат с 0:2?

- Той на мен ми каза, че футболистите ще загубят с 0:2. Това той каза, аз с такива мръсни работи не се занимавам. Той е негодяй, той ме е заплашвал. Казвал ми е „На мен приятели са ми президентът и премиера, ние сме полицейски отбор. Аз тебе ще убия". В стаята му имаше 8 негови телохранители. Аз какво трябваше да направя? Заплаши ме, че ще се случи като онова с Березовски, че бил олигарх, че познавал всички бандити в Русия. Ще платя тебе в Русия да те убият".

Каква е била печалбата на Батков от загубата с лит(*кс-етрополе?

- Неговите пари са в мен - 200 хиляди евро.

На кои футболисти от лит(*кс-етрополе трябваше да ги дадете?

- Той казва „Ето ти 200 хиляде евро, дай ги на играчите на лит(*кс-етрополе", а аз казвам „На кого да ги дам? Там аз никого не познавам." Казва ми „Звънни им по телефона". Казах „Добре, добре". Защото ме заплашваше „Аз имам пари, а ти нямаш. Ще те убия".

Благодаря ти, Артур...

- Дълго търсих вашия телефон. Феновете на Левски трябва да знаят какъв човек е той (б.а. Батков). И Президентът (на Републиката - б.а.) трябва да знае какъв голям бандит му е приятел. Мой човек ще се срещне с вас и ще ви даде касетата. Какви работи ще чуете. Ще познаете гласа му, експертиза може да се направи. Идвайте в Москва. Ще дам ивнтервю, ще разберете откъде знам, че той (Батков - б.а.) има такива големи проблеми. Той е президент на велик клуб като Левски, а не на някаква свинеферма. Дори отбор от втора лига на Андора ще знае, че няма трансфери извън трансферния прозорец. А това за 5-те милиона евро в банки, дето го казва, трябва да каже в кои банки. Аз имам 200 хиляди евро негови пари. Нямам 5 милиона евро. За Рубин прехвърли проблемите от болната на здравата глава. Той, непорядъчен, нехубав човек, голям бандит. По всяко време ми звънете, идвайте в Москва, аз в Европа ще дойда, ще дам интервю. Довиждане!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:59 am 
Аватар

Тоя говори по- несвързано и от Борат, така че се съмнявам- "касета не се праща така" :smt005 Е рипни я и я прати по мейла бе, бурсук... Дали, дали, ама НАДАЛИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:01 am 
Аватар

Не знам, но по тв-то говореше много разпалено, току виж излязло нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:03 am 
Аватар

Нека всички се надяваме Артур да казва истината... :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:03 am 
Аватар

Факта е, че или Борат гори яко или свинете горят мощно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:07 am 
Аватар

Не комсомолецО гори яко,а Левски ще гори здраво,а ние сме приели позицията на мълчеливо съгласие и мълчеливо страдание,така че ако най-малкият син на партията не изчезне час по скоро,имам сериозни притеснение,че мечтата на не един партиен функционер от не далечното минало е на път да се осъществи,само Ние сме хората,които можем да си защитаваме и пазиме нашият си Левски

Последна промяна Ivan63 на Нед Окт 04, 2009 11:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:37 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Нека всички се надяваме Артур да казва истината... :smt006 :smt006 :smt006

+1! Ама с доказателства! Не "Той каза..." :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:42 am 

Ako това за Борат се окаже дори частично вярно, директно заминаваме към В група :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:58 am 
Аватар

Дори и да не е, е сериозен удар над здравословното състояние и нервната система на Месията... а както знаем изпадне ли в такава криза е способен на всичко, включително да нападне руската мафия :smt007 :smt007 :smt007 чекаме и сакаме...

един коварен изтрел... червени рози... отново сме на гроба нечий... един коваренм изтрел, дали смъртта за мен дойде... бели птици и куршуми, капки вино минават пръстта над нас... :smt007 :smt007 :smt007

тик-так :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:02 am 
Аватар

Omraz написа:
Ako това за Борат се окаже дори частично вярно, директно заминаваме към В група :smt006

Не и Левски... Никой няма да ни остави да заминем във В група, просто Борат ще го накажат, футболистите няма, щото няма да се докаже кой знаел, кой не знаел.. Една солена глоба, а Борат- на топло :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:07 am 
Аватар

аре бе, аре вече нещо реално да става, ебал съм му майката. аре ебал съм им майката, само некви интервюта, некви тъпотии, глупости. аре мощно, ако ще ни пращат у В група да ни пращат, ако ше мре некой да мре. батков да убива артур, артур да убива батков, НЕКВА СМЪРТ ДА ИМА, АРЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :twisted: аре да се развръзва тая история, писна ми кура!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:10 am 

Така навремето Бернар Тапи влезе в затвора, а Олимпик Марсилия поиграха 3-4 години в долните дивизии за уговорени мачове. А предната година бяха взели КЕШ :wink:
Ако тези неща се докажат, 100 % излитаме от евротурнирите за няколко години и почти сигурно и от А група. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:13 am 
Аватар

Omraz написа:

Чул те Господ. От кога си мечтая за една "В"-е групичка. Но дори и да не изпаднем, то поне Сергей от Москова и Гришата от Петрбург да пратят някой Василий Зайцев и да се приключва.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:18 am 
Аватар

Значи щом искаме свинете да излетят от А група за многобройните им откровено мафиотски истории, не можем да искаме да не ни метнат и нас ако се окаже, че Баткаев е урежал мачовете НИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:33 am 
Аватар

Omraz написа:

Перфектно, веднъж във В група , завинаги вън комунистите от отбора :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:35 am 
Аватар

Една В група ще ни се отрази животоспасяващо на отбора и публиката... нема кинти, нема проблеми! Освен това униженията в Европа няма да ни липсват, събрахме си доста спомени за години напред :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:42 am 
Аватар

Винаги ще има хора ,които да помагат на отбора , а тази част от публиката ,която е дистанцирана по една или друга причина сега , тогава ще се върне където и е мястото. Няма да се очудя ако не се получи парадокс, Левски във В група с продадени повече абонаментни карти от колкото Левски в А група :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:46 am 
Аватар

Стига да е без Батков, няма изобщо да е странно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:49 am 
Аватар

За жалост обаче това няма как да стане,както и прасетата да играят там. А може и 2та отбора да ги изхвърлят :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:49 am 
Аватар

Само да не стане така, Тошар да вземе лиценза на някой от отборчетата в Б групата, че тогава само Василий Зайцев ни спасява :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:52 am 
Аватар

Не бъдете наивни, развръзки и тем подобни няма да има, просто ще мине време и всичко ще се потули и забрави.Не го мислете Ганя за толкова изперкал и просТ.Всичкия този шум е, за да се отвлече вниманието в друга посока и истината да остане недоказана.Как си представяте, хващат бабитите на Борат някаква отрепка от улицата, изтърсват го като брашнян чувал, завличат го някъде, а той започва да ги записва на касета в същото време и всичкото това, за да му дадат на сила 200 000 евро?
Иначе прав е Бай Иван, ако ние не си запазим нашия Левски сами, няма кой друг да го стори вместо нас, защото и според мен клубът се унищожава съвсем целенасочено и методично отвътре, само вижте какви хора са се събрали и какви са им действията в последните две, три години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:55 am 
Аватар

Suum cuique написа:
За жалост обаче това няма как да стане,както и прасетата да играят там. А може и 2та отбора да ги изхвърлят :smt003
Това е чудесният вариант :lol: ,проблема е че Ние отново ще сме си отбора на Народа с многобройна публика,убеден съм,че ще е повече от сега,а чорбата,точно като през 1948 г.няма да има никакви привърженици

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 12:00 pm 
Аватар

Чекаме В група, айде сакаме! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]