След първата му серия от постове му отговорих:
аз написа:
1. Левски го е имало много преди комунистичската върхушка да унищожи България.
2. Обединението със Спартак е дело на Партията, Левски не е създаден като милиционерски отбор, а в последствие за кратък период от историята си е обвързан с МВР.
3. Бихте Ливърпул в мач без значение, мърсисайци играха с куп резерви, а три дни след вашия мач им предстоеше мач за Суперкупата на Европа срещу оригиналното лит(*кс-етрополе, за 8 дни имаха 4 мача, те могат да си го позволят да загубят от анонимно источно европейско отборче.
4. Отсраняването на отбори от Малта, Гърция, Полша и Северна Ирландия и достигането до 1/2 финал - наистина "велико". Стига си говорил за неща, които не си видял на живо, аз моя отбор съм го видял на 1/4 финал, бил съм на 1/4финален мач на моя отбор, ти бил ли си?
5. Може би Оксер, Марсилия, Удинезе и Киево са малки отбори, в сравнение с Леверкузен, това ли искаш да ми кажеш? Или че срещу Киево не е имало дузпа ?
6. За жребия вече ти казах - заслужете си да сте в урната на поставените, коефициент се трупа с мачове в днешно време, а не с такива отпреди 50 години!
И последва това:
прасчо написа:
*(Икономиката ни е кипяла по време на соца и до сега нищо не е мръднало...да не изреждам..ебати унищожението)
1.Сашо не можа да ми отговори на въпроса колко титли имате от 1914 до 1948..и колко по време на режима и тогава ще си отговориш репресирани ли сте или обратното
2.Има едно насилствено обединяване там ФК Кирил ли кво беше..все тая..не може след режима да се реве, че едните били против видиш ли, а другите ги кефело да стават рокади и геноцид с/у лефскарите е имало
Като някакво малцинство се пишете..стига, тва е толкова жалко..вие утре държава ще искате да си направите
3... Прочетете още . За Ливърпул ок..но пише ли, че сме ги били?Пише го.На вас пише ли ви го? А знаеш английските отбори как играят, така, че тва оправдание е тъпо..тоя Гийом беше сам с/у вратаря и изпусна..ако го беше вкарал се напичаха..такива са били епичните битки на лит(*кс-етрополе..Просто се поинтересувай да видиш, че нямаме загуба на аглийска земя скоро..а сме играли с 3 отбора..независимо, че отпадаме..вие играхте 4м. с Челси и 2 Ливърпул..видяхме ви
Абе ХХХХХХ какви са Киево и Удинезе бе?!:))Вие много се смяхте за Тулуза, ама проспахте факта те от къде дойдоха и какво бяха направили предния сезон;)за полуфинала нищо не съм казал, фактът си е факт..ама какво занчи ти гледал ли си?Ти да не мислиш, че летоброенето започва от теб?Тва, че не си го видял ти и аз кво?Да го изтрием с гумичка ли?..а ко... Прочетете още гато сме били на 4-5 годинки ' 89 в близкото минало лит(*кс-етрополе посира Барселона?И това ли не се е случило?Ами Жабов и Juve?..тва се опитвам да ти обясня че лит(*кс-етрополе е орисан да се трепе за тва което постига..
А вие ако бяхте голям отбор нямаще да говорите, а щяхте да сте в КЕШ до сега още 3 пъти..(без тая година) и това щеше да оправдане много много неща..тва че лит(*кс-етрополе е слаб не ви оправдава вас, разбираш ли за какво ти говоря?Всеки отбор има възход и падение.лит(*кс-етрополе като е слаб вие що не пишете нова горда история, ами се записвате в аналите на уефа за идиотски загуби? "Динамо, Динамо," пак гледате в нашата паница, а не във вашата..е там ви е постоянната трагедия
Друг левскар написа:
Прасчо, NI6TO LI4NO BATE, AMA ХХХХХХ E PRAV. A AZ SI BQH POSTAVIL ZA CEL DA TE IZKARAM OT NERVI I UVI USPQH:):):):). A INA4E VIE NIKOGA, AMA NIKOGA NQMA DA IGRAETE PRI GOLEMITE. TAM 6TE E SAMO LEVSKI. A ZA6TO NE SI OPRAVITE STADIONA, TAZI KO4INA? TOGAVA PRETENDIRAITE ZA NE6TO.
прасчо написа:
лит(*кс-етрополе не притежават "Армията", а трябва и въпреки тва не знам дали знаеш, но плащат от години наред наем..а вие искате да ви подарят Раковски?Но тва е друго
Абе както и да е..Аз се подразних защо пак гледате в нашата паница..Айде пишете история ако можете и не се занимавайте с нас..Това е мисленето на големите отбори - не се занимават с другите.. а ВИЕ само в нашата чиния се ровите..което говори за селския ви манталитет..
БФС е ваше, ревахте за съдии, те почнаха да ви подкрепят години наред, парите имате, късмет имате Е КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЖИВОТА, ЗА ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО?!..Джуджета такива..лит(*кс-етрополе за тва е голям, че и при проблеми пак е горе..то по това се определя голям ли си или не си

..да станеш на крака
аз написа:
Освен да се посмея, друго не мога

))))))
прасе написа:
da be dobre ok:)
лит(*кс-етрополе са виновни за глобалното затопляне и за неуспехите на Левски..