forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 10:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 4:09 pm 
Аватар

Някой може ли да постне снимката от последната страница на днешния вестник "Труд". Да видите каква кочина е стадион "Кочин парк".
Цитирам част от текста под снимката: ...Близо 1000 клавиатури бяха събрани и изхвърлени от сектор "Г". Агитката ги използва преди време за една от хореографиите си... :smt005 :smt005 :smt005
Ето защо използват всеки път станиола. Явно след всяка хореография всичко си остава в сектора. Може да потрябва пак :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 4:10 pm 
Аватар

Не. Спартак Налчик. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 4:12 pm 
Аватар

Brannik написа:
така първия мач ше съберат яко хора на националния, а ако беше втория тук немаше има никой :wink:

:lol: колко ще дойдат, 10 хиляди както предния път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 4:17 pm 
Аватар

Като им турат цена 5лв билет и фесовете ще посърнат. Очаквам не повече от 8000 еничери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 4:33 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Не. Спартак Налчик. :smt006

Спартак Налчик е от столицата на автономна република, която носи името Балкария :D А предполагам транспаранта е по адрес на Спартак Москва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 5:12 pm 
Аватар

Т'ва за Балкария е хубаво, ама пропускаш да споменеш че 90% от тех са резани :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 6:52 pm 
Аватар

ТОТАЛНИЯТ КРАЙ!!!
Пускам днеска обява за мача у фирмения форум да видим ще ходи ли някой друг колега да се съберем повечко говеда.Един резак има у фирмата и познайте к'во:
Изображение

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Ако помните бех ви пускал и резултатите от изборите в Бърно - имаше 1(една) бюлетина за ДПС :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 7:54 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
Аре братушките ги почнаха...

Изображение

в Русия свинете са Спартак Москва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 8:51 pm 
Аватар

bateniki написа:
Нищо ново на кочината :smt003

Еми няма ново,потвърдило се е подозрението на УЕФА че на Кочин Парк има "бяс'' по
свинете и препоръчали на ДВСК да изгори кочината. :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 12:32 am 
Аватар

Няма по-грозен стадион в България от Българска армия... или само Металург Перник имат по-грозен:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:10 am 
Аватар

фейсбук написа:
Ще отречеш ли ирландския ви късмет в последнитее 5 години с жребий за евротурнири, обстоятелства, от който сте се възползвали слабо и нямате кой знае какви резултати.Без да отричам т.нар. ви приказка, за която се класирахте със случай, който се случва мн.рядко в евротурнирите..(с отменен гол и дузпа за вас с Киево мачовете, ама тва са подробности).;лиценза на лит(*кс-етрополе, пак беше късмет за вас..мани ни нас, (нас, вас т'ва е супер тъпо), НО вие какво направихте?

Знаем нивото на първенството, ама вие при такива късмети, обстоятелства какво сътворихте и дадохте на България, (щото се биете в гърдите, че вие сте "отбора на народа")? а само виж лит(*кс-етрополе уж все зле ама отстраниха един голям отбор, а Европейския шампион го бихме в последната петилетка..и е с близо 3 отбора в последните 2 години с безброй сътресения..3 отбора минаха и пак бяха ако не върха под него, щото знаеш, е ако не са едните са другите..3 отбора!

Вие при такава ситуация шяхте да се размрънкате зад Млечния път? Аре осъзнайте се малко и стига с тва ведомствен отбор, щото истината е навсякъде как са били нещата преди, а вие се правите, че сякаш никога не сте били част от този исторически факт и се вменява тва с поколения мани ти тая работа тва е болест:)))

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:23 am 
Аватар

Цитат:
с отменен гол и дузпа за вас с Киево

ебааах тая свинска завистлива памееет
неам думи
ти чорбари у фейса ли имаш
аз имам само един в Скайп и ми е 1-и братовчед-псевдочорбаробероц- блокирал съм го заради свинщините му и общувам с него само и единствено защото сме близки роднини...

кур за тея, да се закриват вече, че омръзват :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:24 am 
Аватар

да се подстрижат вече :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:29 am 
Аватар

Траян написа:
Цитат:
с отменен гол и дузпа за вас с Киево

ебааах тая свинска завистлива памееет
неам думи
ти чорбари у фейса ли имаш
аз имам само един в Скайп и ми е 1-и братовчед-псевдочорбаробероц- блокирал съм го заради свинщините му и общувам с него само и единствено защото сме близки роднини...
кур за тея, да се закриват вече, че омръзват :boisw

Обичам да си "комуникирам" с чорбета на тема футбол - така си поддържам тренинг за спорове, пък и лесно ги оборвам свинките, елементарни са, все едно и също мелят, но ми доставя удовлствие да ги затапвам по различни начини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:32 am 
Аватар

аз не мога да се занимавам с тях, нямам нерви...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 9:43 am 
Аватар

добре де последно заради дузпата и отменения гол ли се класирахме или заради треторазрядния съперник :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 10:24 am 

комбинация от двете поради щастливо стечение на обстоятелствата, бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 10:47 am 
Аватар

Чорбарските тези са ми супер странни,тези хора са готови да вървят срещу логиката само и само да докажат,че те са най-най,а ние сме постигнали всичко случайно.Но това им е останало от комунистическите им създатели.Лошото за тях обаче е че пак ще гледат по телевизията не друг а Левски в ШЛ и ще мечтаят,че и на тях може евентуално ако Дудука стане шеф на УЕФА да им се случи.Жалки са и стават все по жалки,пък са и прости,поне да си малчат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 12:50 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
Като им турат цена 5лв билет и фесовете ще посърнат. Очаквам не повече от 8000 еничери.

5 лева, ама друг път. Минимум 8, най-вероятно 10. Тва да не е Баждека да дава евтини билети :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:36 pm 
Аватар

Ако ви се чете мога да постна още "аргументи" от този разговор между човек и свиня. Ей това не мога да го разбера обаче - има много познати чорбари, нормални хора, обаче стане ли дума за Левски и ц(*ка почват едни алогични разсъждения, тяхното бяло е бяло, но нашето е черно. Все едно са минали някакъв специален курс :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:39 pm 
Аватар

Само потвърждава тезата, че "чорбар" е диагноза и болест и нищо друго :smt006 !

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:42 pm 
Аватар

А с тоя въпросния индивид най-смешното е, че почва да си спори сам под статуса ми във Фейцбук :smt005 :smt005 :smt005 С няколко изречение му отговорих и после цял ферман взаимо-отричащи се аргументи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:51 pm 
Аватар

Luftwaffe написа:
А с тоя въпросния индивид най-смешното е, че почва да си спори сам под статуса ми във Фейцбук :smt005 :smt005 :smt005 С няколко изречение му отговорих и после цял ферман взаимо-отричащи се аргументи.

Дай да четеме де, не бъди егоист

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 2:10 pm 
Аватар

След първата му серия от постове му отговорих:
аз написа:
1. Левски го е имало много преди комунистичската върхушка да унищожи България.
2. Обединението със Спартак е дело на Партията, Левски не е създаден като милиционерски отбор, а в последствие за кратък период от историята си е обвързан с МВР.
3. Бихте Ливърпул в мач без значение, мърсисайци играха с куп резерви, а три дни след вашия мач им предстоеше мач за Суперкупата на Европа срещу оригиналното лит(*кс-етрополе, за 8 дни имаха 4 мача, те могат да си го позволят да загубят от анонимно источно европейско отборче.
4. Отсраняването на отбори от Малта, Гърция, Полша и Северна Ирландия и достигането до 1/2 финал - наистина "велико". Стига си говорил за неща, които не си видял на живо, аз моя отбор съм го видял на 1/4 финал, бил съм на 1/4финален мач на моя отбор, ти бил ли си?
5. Може би Оксер, Марсилия, Удинезе и Киево са малки отбори, в сравнение с Леверкузен, това ли искаш да ми кажеш? Или че срещу Киево не е имало дузпа ?
6. За жребия вече ти казах - заслужете си да сте в урната на поставените, коефициент се трупа с мачове в днешно време, а не с такива отпреди 50 години!

И последва това:
прасчо написа:
*(Икономиката ни е кипяла по време на соца и до сега нищо не е мръднало...да не изреждам..ебати унищожението)
1.Сашо не можа да ми отговори на въпроса колко титли имате от 1914 до 1948..и колко по време на режима и тогава ще си отговориш репресирани ли сте или обратното
2.Има едно насилствено обединяване там ФК Кирил ли кво беше..все тая..не може след режима да се реве, че едните били против видиш ли, а другите ги кефело да стават рокади и геноцид с/у лефскарите е имало
Като някакво малцинство се пишете..стига, тва е толкова жалко..вие утре държава ще искате да си направите
3... Прочетете още . За Ливърпул ок..но пише ли, че сме ги били?Пише го.На вас пише ли ви го? А знаеш английските отбори как играят, така, че тва оправдание е тъпо..тоя Гийом беше сам с/у вратаря и изпусна..ако го беше вкарал се напичаха..такива са били епичните битки на лит(*кс-етрополе..Просто се поинтересувай да видиш, че нямаме загуба на аглийска земя скоро..а сме играли с 3 отбора..независимо, че отпадаме..вие играхте 4м. с Челси и 2 Ливърпул..видяхме ви
Абе ХХХХХХ какви са Киево и Удинезе бе?!:))Вие много се смяхте за Тулуза, ама проспахте факта те от къде дойдоха и какво бяха направили предния сезон;)за полуфинала нищо не съм казал, фактът си е факт..ама какво занчи ти гледал ли си?Ти да не мислиш, че летоброенето започва от теб?Тва, че не си го видял ти и аз кво?Да го изтрием с гумичка ли?..а ко... Прочетете още гато сме били на 4-5 годинки ' 89 в близкото минало лит(*кс-етрополе посира Барселона?И това ли не се е случило?Ами Жабов и Juve?..тва се опитвам да ти обясня че лит(*кс-етрополе е орисан да се трепе за тва което постига..
А вие ако бяхте голям отбор нямаще да говорите, а щяхте да сте в КЕШ до сега още 3 пъти..(без тая година) и това щеше да оправдане много много неща..тва че лит(*кс-етрополе е слаб не ви оправдава вас, разбираш ли за какво ти говоря?Всеки отбор има възход и падение.лит(*кс-етрополе като е слаб вие що не пишете нова горда история, ами се записвате в аналите на уефа за идиотски загуби? "Динамо, Динамо," пак гледате в нашата паница, а не във вашата..е там ви е постоянната трагедия

Друг левскар написа:
Прасчо, NI6TO LI4NO BATE, AMA ХХХХХХ E PRAV. A AZ SI BQH POSTAVIL ZA CEL DA TE IZKARAM OT NERVI I UVI USPQH:):):):). A INA4E VIE NIKOGA, AMA NIKOGA NQMA DA IGRAETE PRI GOLEMITE. TAM 6TE E SAMO LEVSKI. A ZA6TO NE SI OPRAVITE STADIONA, TAZI KO4INA? TOGAVA PRETENDIRAITE ZA NE6TO.

прасчо написа:
лит(*кс-етрополе не притежават "Армията", а трябва и въпреки тва не знам дали знаеш, но плащат от години наред наем..а вие искате да ви подарят Раковски?Но тва е друго
Абе както и да е..Аз се подразних защо пак гледате в нашата паница..Айде пишете история ако можете и не се занимавайте с нас..Това е мисленето на големите отбори - не се занимават с другите.. а ВИЕ само в нашата чиния се ровите..което говори за селския ви манталитет..
БФС е ваше, ревахте за съдии, те почнаха да ви подкрепят години наред, парите имате, късмет имате Е КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЖИВОТА, ЗА ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО?!..Джуджета такива..лит(*кс-етрополе за тва е голям, че и при проблеми пак е горе..то по това се определя голям ли си или не си ;)..да станеш на крака

аз написа:
Освен да се посмея, друго не мога :-)))))))

прасе написа:
da be dobre ok:)
лит(*кс-етрополе са виновни за глобалното затопляне и за неуспехите на Левски..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 3:05 pm 

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 3:41 pm 

http://vbox7.com/play:954ebfe4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 6:01 pm 
Аватар

КоНсомолец :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 6:07 pm 
Аватар

Мачът на еничарите с бюроя ще бъде свирен от Ахмед Ахмед.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 7:24 pm 

Mr.Smith написа:
КоНсомолец :smt102

Не съм го писАл аз :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 7:34 pm 
Аватар

Знам

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]