forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 10:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:18 am 
Аватар

Hustler написа:
тоя сръбски анонимник

Защо, защо Гус, не, не избирай националния на Русия, нито пък Челси, ела си при нас :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:19 am 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
С Демба Нирен и Чепикофф, нали...точно три пъти по-добри

халфова линия саша + костя + мечо си е отвсекъде 3 пъти над сегашната клошарес, гаджев, сърмов и т.н.

А Гарба Лъгал? :bigok А Джъстис Кристофър? :bigok А Рахим? :bigok А Иво Тренчев? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:21 am 
Аватар

acrimonious написа:
Hustler написа:
тоя сръбски анонимник

Защо, защо Гус, не, не избирай националния на Русия, нито пък Челси, ела си при нас

При положение,че срещу тебе имаш поне 20 милиона печалба не мисля,че това е най-правилния вариант :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:21 am 
Аватар

Тоя Достанич ако остане до края на полусезона ще е постижение :lol: За 2 години 6 отбора :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:47 am 
Аватар

Ако е верно, че Ратко Достанич поема отбора - утре макс. по обед ще си отрежа ритуално члена пред Народното събрание!

Няма начин да сме изпаднали чак в такава жалка ситуация!

:evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:54 am 
Аватар

Ох, спи ми се вече и си лЕгам, затова ще се опитам да изразя сериозно мнение за последно.

Причината да обичам Мъри Стоилов е, че по негово време имахме треньор, който уважавах, който другите уважаваха и ми беше приятно лицето на Левски да е такова. Това беше треньор с виждане за отбора. Но най- важното- това беше треньор, който винаги показваше уважение към публиката. Нещо, което се оказа впоследствие, че не е често срещано явление. Когато падахме и публиката беше недоволна (макар и да не го показваше особено), той си казваше: "Нормално е да се недоволни. Имат право". Докато смешници като Кокала след мъка срещу беласица казват "Кво искате?! Нали бихме?!" Не ми дремеше при Мъри, че след 2 страхотни сезона ще има един лош. Защото всички знаеха, че успехите рано или късно пак ще дойдат. Сега от мач на мач се чудим кога точно ще се осерем. Зверската. Като с Локо Сф. Но майната му на футбола. Дайте за друго. Напоследък като се каже за някой "Той е левскар" това означава нещо от сорта "Дори да е глупак, некадърник и бездарник, дори да ни обижда и да не му пука за нас, дори да заплашва със саморазправа някои от нас, дори да не чува какво казва публиката, ТОЙ Е ЛЕВСКАР! Оставете го на мира... Не, като е левскар, искам да видя в него уважението, което заслужава публиката, защото без нея Левски ще е отборче от 11 ритнитопковци, а Кокала ще е таксиджия и взиманите от него 20 бона месечно дори нямаше да ги сънува. И не искам за треньори някви клоуни като Вили Вуцов, които два месеца не млъкват, а първите си 2 мача се осират, като преди БАТЕ изведнъж даже заяви, че те са фаворит. Да, можеш да го направиш това тактически преди дерби, но с БАТЕ?! Ай сиктир...

Що се отнася до новото србе на врбе (ако въобще дойде), сигурно е безкадърник и той. 20 бона месечно за треньор са прилична заплата само за тези региони, в които за жалост сме, а Батков умри няма 1 лев, то се вижда, така че и този "сръбски анонимник" ни е много. И в случай, че е безкадърник, и се докаже като такъв след достатъчно дълъг период, пак ще го подпочнем, и аз лично пак ще искам нов треньор. Но не ще съжалявам за Кокала. Ще го запомня с добро, даже ми е малко жал, защото просто е глупак, но е време в Левски да почнат да работят хора, които ако не разбират от работата си, то поне знаят как трябва да се държат и да си знаят, че без нас те са нищо...

Лека нощ и САМО ЛЕВСКИ, с надежда за по- добри времена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:55 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
утре макс. по обед ще си отрежа ритуално члена пред Народното събрание!

Обещавам да се навъртам зад опашката на коня с термус лед :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:22 am 
Аватар

Няма кой знае каква причина чак да обичаме Мъри. По негово време имаше отбор готов от Гочето и Жужо. Човека бе сложен от Наско просто, като експеримент. (Някой да помни толкова млад и "наш" треньор изобщо?) Колко другите уважаваха Мъри е спорен въпрос, защото разполагайки с отлични футболисти, в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА той не успя да намери начин да се противопостави на най-силните. Вярно лицето на ЛЕВСКИ бе приятно, но бяхме симпатичния и наивен аутсайдер - обречен да загуби всеки мач заради наивитета на треньора но отбора. Вижаднето на Мъри бе, че на Ноу камп трябва да атакуваме Барселона. Срещу Челси в София да играем открито и нападателно. При положение, че имаше възможност да играе сама няколко месеца по-рано със Шалке 04 и да загуби невероятно наивно мача в София с 10 души, след изгонването на Бардон. И какво уважение показа към публиката? Една и съща схема у нас и в ЕКТ, едни и същи оправдания - то не бяха терените виновни, времето, неравностите и т.н. Помним му резилите с/у Беверен, Публикум, Тампере и у нас няколко фрапантни загуби в прованса + 16 точки сезона на прасетата и с/у тях победа освен с 1-0 така и не направи за толкова време прехваления спец. А мачовете с/у Оксер и Херенвеен - водихме с по 1-0 и загубихме и в двата случая? Така и не постигна класа в отбора и то при идеални условия за работа. После си тръгна и до ден днешен мърчи като тутурутка за причините да си тръгне. Той се провали срещу Тампере - практически с отбора от ШЛ... айде стига с тоя Мъри и тая обич неосъзната,а?

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:24 am 
Аватар

а, и да не забравя - отидоха с Наско в нац.отбор за бършат кюрския гъз.
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:25 am 
Аватар

на вас не ви се угоди на трениор и капело да дойде пак ше плювате :levski :levski :levski :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:53 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Няма кой знае каква причина чак да обичаме Мъри. По негово време имаше отбор готов от Гочето и Жужо. Човека бе сложен от Наско просто, като експеримент. (Някой да помни толкова млад и "наш" треньор изобщо?) Колко другите уважаваха Мъри е спорен въпрос, защото разполагайки с отлични футболисти, в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА той не успя да намери начин да се противопостави на най-силните. Вярно лицето на ЛЕВСКИ бе приятно, но бяхме симпатичния и наивен аутсайдер - обречен да загуби всеки мач заради наивитета на треньора но отбора. Вижаднето на Мъри бе, че на Ноу камп трябва да атакуваме Барселона. Срещу Челси в София да играем открито и нападателно. При положение, че имаше възможност да играе сама няколко месеца по-рано със Шалке 04 и да загуби невероятно наивно мача в София с 10 души, след изгонването на Бардон. И какво уважение показа към публиката? Една и съща схема у нас и в ЕКТ, едни и същи оправдания - то не бяха терените виновни, времето, неравностите и т.н. Помним му резилите с/у Беверен, Публикум, Тампере и у нас няколко фрапантни загуби в прованса + 16 точки сезона на прасетата и с/у тях победа освен с 1-0 така и не направи за толкова време прехваления спец. А мачовете с/у Оксер и Херенвеен - водихме с по 1-0 и загубихме и в двата случая? Така и не постигна класа в отбора и то при идеални условия за работа. После си тръгна и до ден днешен мърчи като тутурутка за причините да си тръгне. Той се провали срещу Тампере - практически с отбора от ШЛ... айде стига с тоя Мъри и тая обич неосъзната,а?

Не мислиш ли, че квото и да бяхме на правили в тая група от ШЛ нямаше да добараме равен или поне 1. При Мъри отбора играеше. Когато свинете бяха 16 точки пред нас играехме. Паднахме от Локо и Литекс на Герена, но ги смазахме от футбол и това е факт. Вкараха ни по 1 гол, едните в началото другите в края. Нямахме шанс пред гола. Имахне сравнително добър отбор, който играеше правилно и можеше да се надиграва с средноевропейски отбори. Просто малшанса да ни прати в група в ШЛ с чак такива имена се оказа решаващ. С първото си влизане в групите се падаме с 2 от претендентите за спечелване и 1 от лидерите в страна, като Германия. Какво да направим? Трябва ли само и само да добараме точката да се приберем отзад. В крайна сметка имахме и добри положения, нямахме късмет в някои от мачовете.
Лично аз предпочитам да гледам футбол и да падаме, но поне да се вижда, че можем и че рано или късно пак ще бием.
А сега какво праим? Бием супер катъшки в ПРОФЕСИОНАЛНАТА ни А група.
И ако онзи отбор не е имал класа, кой има? Как паднахме от Марсилия, влезе Ники, те ни натискат извади квото можа. С Хееренвеен се бяхме класирали вече, кво като са ни обърнали.
И тия провали дето ги казваш, ами за сметка на тях нямаше ли радости. Хем от нищото направихме уникален сезон в Уефа, после ШЛ. Е неможе да няма издънки. Ние не сме Юнайтед, Барса или Реал. Вярно е, че апетита идва с яденето, но малко прекалихме. И него ако не обичаме кой? Само 1 ми кажи, който заслужава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 2:02 am 
Аватар

От Оксер паднахме :wink: Но е тъпо при всяка треньорска смяна да сравняваме какво е било при Мъри. Каквото било-било. Твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 3:06 am 

Евентуално назначаване на Достанич е пълно безумие... Не че е по-лош от Кокала, напротив - по-добър е или поне е по-културен... въпросът е, че точно в този момент НЕ трябва да се правят такива рокади. В навечерието сме на двата ни най-важни мача за годината, които ще са срещу отбор, имащ идея що е това футбол. Как е възможно да влизаме в тези двубои с дебютант при това абсолютно неутвърден? Безумие, пълно безумие! Не знам тия налудничави решения докъде ще ни докарат, но в момента единственото, което ни спасява, е че в цеца са също толкова прости. Само че чуждите отбори не са така... светът върви напред, а имам усещането, че само ние тъпчем на едно място и евроидиотските прояви тепърва предстоят, а след една петилетка и Санта Джулия ще изглежда като Барса.

п.с. Единственото по-безумно нещо от решенията на Батков е призивът говеждо да се правим, че всичко е ок. Не, мерси, нищо не е наред и ми е кеф да повикам Батков-курво на мача, то няма и какво друго да се направи, а пък антифутболът, който играем отвлича вниманието само на моменти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 3:17 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
По негово време имаше отбор готов

Стига бе, стига вече. :smt005
Имало било готов отбор с футболисти които бяха отписани за големи0 футбол :smt044

Knoxville: Оксер ги отстранихме макар, че паднахме в единия мач.

По темата: Не мисля, че някой може да е по-лош треньор от Тхе Боне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 4:19 am 

acrimonious написа:
PhilipLS написа:
Искам ДУЦИ СИМОНОВИЧ,не тоя овен Достанич.

Аз пък си искам Кокала! След малко правя трансперат "ПОМИО, ВЪРНИ СЕ В ЛЕВСКИ"

Май само аз и STALKER сме доволни, че си имаме нов тренер, нали пияници и наркомани

и аз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:23 am 
Аватар

Кур за сръбските пияници, ебал съм ги всичките дуцита, муслинци, любковци и ратковци!
Деба и клошарите деба, сръбски скари, пиене, е това са всичките....за кво са ви... и на полусезоно заминават някъде на майка си у путката и пак се търси треньор, айде нема нужда :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:46 am 
Аватар

Ако наистина Батков е решил да сменя треньора значи стигнахме дъното! Не,че Кокала е треньор, но Мустака да беше направил тази смяна след края на сезона,а не по никое време. Писна ми на кура вече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 9:46 am 
Аватар

Последните дни са ярък пример за това как журналистите могат да си правят ташак с нас...Радко Достанич... и всички рипнахме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:02 am 
Аватар

абсолютно :)

иначе за Гонзо-шеф е по-вярно. Разбрах, че Повелителят на Сектор Б го питал "или ти ставаш шеф, или връщам Сираков" и Гонзо затова се е навил :)

Месията обаче е готов на всякакви глупости само и само да се хареса на сектора си и да не го псуват него, така че не бих се учудил във всеки един момент да смени Кокала, с който и да е друг. Например довечера бием само с 3 гола и Спасителя на сектор Б от лапите на ДПС решава, че трябва да послуша "волята на феновете му" и да смени треньора. А една седмица преди най-важният мач за сезона , който и да дойде ще е безумно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:13 am 
Аватар

Откога ролята на спортния директор е да се харесва на феновете :roll: Да сложиме тогава някоя от кифлите - водещи в РинК. Крайно нелепо ми звучи Гонзо да е началник. Много по-нормално би било да поиграе още малко, да стане помощник треньор, па после евентуално треньор, ама след 2-3 години.

А положителното на Достанич е че би бил лесно сменяем, за разлика от Кокала

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:21 am 

Гнусния сърбин ако дойде на Герена,съвсем ше изгонят хората :wink: ше си останат само обсебените от месията :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:33 am 
Аватар

От прочетеното досега става ясно, че феновете, които приемат този статегически ход, с който ще ошашавим цяла Европа и половин Азия са ОГРОМНО малцинство . Гусин Ганя Балкански явно се е разшетал в съседни нам страни в търсене на решението на "проблема" с феновете и е изкопал от някоя сръпска мина природното богатство Р.Д.

Това действие за ПОРЕДЕН ПЪТ затвърждава ПУБЛИЧНИЯ ОБРАЗ НА ПЪЛЕН ИДИОТ, СМОТАНЯК, НЕАДЕКВАТНИК, АЛКОХОЛИЗИРАН ФЛЕГМАТИК на горепосочения Гусин Ганя. Алеко е виждал бедещето, Бай Ганя е копие на смолянския герой с мустаки.

Между другото, като всички знаем Кокъла колко е луд, дали не мое му го тури на Борат четвъртит като днеска дотам пренареди състава, че да паднем 5 - 0! :lol: Аз лично бих го направил. Тъй и тъй ще му бие шута без особена причина, а така поне ще създаде огромна такава.
Борат със сигурност ще изпуши тотално. :smt005

Последна промяна krivia на Вто Юли 21, 2009 10:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:35 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Гнусния сърбин ако дойде на Герена,съвсем ше изгонят хората ше си останат само обсебените от месията

...Щото хората не псуват Кокала всеки мач, нали...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:37 am 

Аз не псувам Кокала, псувам Батков :smt006 Много хора са така и мисля че това е правилната позиция :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:40 am 

acrimonious написа:
Citizen_Kane написа:
Гнусния сърбин ако дойде на Герена,съвсем ше изгонят хората ше си останат само обсебените от месията

...Щото хората не псуват Кокала всеки мач, нали...?

Хората лесно се поддават на внушения,особено в последно време :smt006

Убеден съм че ако "обичам лошите момчета и тоя стил" почнат да викат Брад Пит педераст,ше се намерят глОпаци които да им се вържат. Освен тва и шубето е голям страх :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:50 am 
Аватар

Omraz написа:
Аз не псувам Кокала, псувам Батков Много хора са така и мисля че това е правилната позиция

Това сме го търкали хиляди пъти. Голямото зло е борат, ма той може да бъде махнат не с клетви, а с пари!

Citizen_Kane написа:
Хората лесно се поддават на внушения,особено в последно време

Убеден съм че ако "обичам лошите момчета и тоя стил" почнат да викат Брад Пит педераст,ше се намерят глОпаци които да им се вържат. Освен тва и шубето е голям страх

Е кви внушения бе, брат, ти видял ли си при кокала поне едно, единствено позитивно нещо в играта ни, като изключим индивидуалните прояви?

И като каза тва за страха, едва ли някой пее против Кокала от шубе... А Батков и аз не го храня, просто защото проумях, че и да го храниш, файда няма. Вадиш 10 млн евра на масата и говорите :smt006

Ще ти дам за пример. Имах едни клиенти, които се скараха и в бизнеса остана само единия. След известно време обаче дойде другия и каза: "Намерил съм инвеститор, искам да ти изкупя дяловете". Онзи каза: "Аз дотук съм вкарал лични пари 50 хил. лв. В момента, в който ти сложиш на масата 50 хил. лв., почваме да говорим. Не казвам, че ще ги взема, но ще почнем разговори". И е прав човекът. Търси доказателство, че говори със сериозни хора и не си губи времето. А ние кво искаме от Батков- да подари нещо, което струва 10млн евра... Кога ще стане тва- лани! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:55 am 
Аватар

Ultra*Support написа:
Когато свинете бяха 16 точки пред нас играехме. Паднахме от Локо и Литекс на Герена, но ги смазахме от футбол и това е факт. Вкараха ни по 1 гол, едните в началото другите в края. Нямахме шанс пред гола.

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:55 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:

Толкова глупости в един пост не бях чел до сега. Ние сме най-неблагодарното племе на света.

ИЗграденият отбор явно малко хора го помнят преди да дойдат мачовете с Оксер. Най-големите некадърници бяха. Мечо - твърда резерва, Ангелов се чудехме къде да го разкараме, Йовов го върнахме от Марек, разни лапета като Коприваров беха все тръгнали да попълват отборите като Родопа, пари за трансфери - уец, куп дечурлига от школата. Ама сега изведнъж станаха големи футболисти, сглобени от Гочето

Сто процента тактиката ни провали срещу Барселона, Челси и Вердер - с тия футболисти, дето ги имахме не знам как така не ги смазахме на Герена

С тия - 16 точки повече квичите от Томов. Дори при минус 16 играехме приятен футбол, хората идваха на стадионаи подкрепяха, а очевидно имаше достатъчно перспектива пред отбора и трябваха няколко човека да дойдат и вече до тая година щяхме пак да сме с качествен отбор. А сега се чудим дали ще имаме шанс срещу Баку

Цял сектор не смее да гъкне срещу Батков, ама от Мъри се очакваше, нали ? И какво щеше да постигне, ако беше злословил срещу Мустака. Да немаше да ходим да го бутнеме ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:57 am 

Страха не е от Кокала,а от реакцията на хората на които Бататюрк щедро превежда месечна дажба :smt006 И ако кажеш че последните 2-3 години,нема страх у хората в сектора от други хора,начи говорим на различни езици :wink:

Една нормална публика би ебала майката на гадния комсомолец дори ако требва да не играем година-две в европа. :idea: Всека година с Кемал Батков начело,копаем надолЕ-и като отбор и като публика. Край :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:58 am 
Аватар

Ти май скоро нема да се вАрнеш в България , с тоя пиперлив език :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]