Zeleniat написа:
ТуристО написа:
Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място.Защото не знам друг луд в момента в България дето да набива пари във футбола и дори мултимилионни компании като Титан се стискат.Ако е имало реална оферта от някой дето ще налива пари в тоя клуб и има желание за работа да ни е продал 100 пъти...не виждам какво е виновен ,че ни е единствена алтернатива.Не го защитавам но някой неща трябва да се гледат реално и като се правят коментари да се мисли.И стига с това платена публика,защото масата от вас(да не кажа всички) идея си нямат за какво говорят и само повтарят като папагали чуто от някъде.Просто нещата не са такива каквито си ги мислите и не съм аз човека дето ще седне да ви ги обяснява или да се прави на компетентен.Просто спрете с тоя Батков и подкрепяйте отбора,изразявайте мнение за треньор и футболисти но него го оставете да си живурка и да продължава да ни държи поне без дългове заразлика от доста имените отбори в милата ни Родина.
1. Батков набива пари във футбола?! Батков като мисленете е на нивото на Христолов. Мустакът всеки път говори как няма да се раздели с Левски, щял да го завещае на сина си и т.н.. Трябва да се вземат мерки на момента, защото въпреки небивалото мазнене на властимащите, по стар комунистически обичай, този човек става с все по-тънък джоб.
2.Щом знаеш какви са нещата с платената публика и защо има страх да се вдигне плакат срещу Батков или казваш нещата, или не обелваш дума. Най-глупаво е да се твърди "вие и идея си нямате, но няма аз да ви кажа как стоят нещата".
3.Не трябва да сме доволни на това, че Батков давал някакви са пари за Левски, защото това НЕ е благотворителност. Както каза Т.Русев - Батков щеше да е просто едно адвокатче, ако не издържаше Левски. Да не говорим къде отидоха парите от ШЛ......
1.Айде намерете някой дето има пари,желание,възможности и акъл за собственик и давайте да го натиснем да почва преговори за покупка.Никой не му се мазни и много неща му се казват в лицето...това ,че не става пред камерите не значи ,че не съществува.
2.Найстина не съм аз човека дето ще седне да ги обяснява нещата но като сме платена публика и взимаме пари от Батков аре кажи ми как преди всеки мач даваме последните си пари за да има едно ново знаме,някоя и друга факла,да не говорим за нещо по-голямо.Ти знаеш ли колко струва един телескоп,едно знаме 4х3 метра,една факла....въобще знаеш ли колко пари се дават от момчета дето даже не работят за тоя сектор и пак някой ни казва ,че сме платена публика.Щото сме платени за дербито не сме мигнали 3 седмици а аз лично прекарах рождения си ден омацан в боя за да правя знамето,щото имаме много пари но за кеф го правиме сами.Щото имаме много пари за това събираме стотинки за да помогнем на Ицо и Жоро да се излекуват и пускаме приятелките си да обикалят из секторите и да ги обарват и да им подсвиркват...щото взимаме пари.Щот взимаме пари някой от нас и море няма да помиришат защото освен мачовете от Европа в първите 6 кръга ни се насъбират големи мачове и пак ще искате хореография.Понеже взимаме пари се мъчиме като грешни дяволи да направиме нещо и пак има недоволни.
3.Докато в момент на световна финансова криза и тотална таква в родния футбол той плаща данъци,заплати и подържа нормално ниво в тоя отбор,нямаме право да искаме да се махне....просто няма кой да дойде на негово място.