forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 2:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:16 pm 
Аватар

Винаги съм знаел, че жените са по-умни от мъжете, когато трябва да се мисли прагматично. Инчето ме разбра :smt006 :smt058

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:18 pm 

Kryten написа:
май е правено, при това 2 пъти. резултатът е : 'не съм забелязал настроения против г-н велев сред феновете'

Ако е истина искам някой да обори някак твърдението, че не е пълен кретен!!! Сам ни предизвиква да обиждаме Велев и да псуваме незаслужено един левскар. Че е тотално дебилен треньор е друго вече.

Пържо, и аз те обичам :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:19 pm 
Аватар

Zeleniat написа:
ТуристО написа:
Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място.Защото не знам друг луд в момента в България дето да набива пари във футбола и дори мултимилионни компании като Титан се стискат.Ако е имало реална оферта от някой дето ще налива пари в тоя клуб и има желание за работа да ни е продал 100 пъти...не виждам какво е виновен ,че ни е единствена алтернатива.Не го защитавам но някой неща трябва да се гледат реално и като се правят коментари да се мисли.И стига с това платена публика,защото масата от вас(да не кажа всички) идея си нямат за какво говорят и само повтарят като папагали чуто от някъде.Просто нещата не са такива каквито си ги мислите и не съм аз човека дето ще седне да ви ги обяснява или да се прави на компетентен.Просто спрете с тоя Батков и подкрепяйте отбора,изразявайте мнение за треньор и футболисти но него го оставете да си живурка и да продължава да ни държи поне без дългове заразлика от доста имените отбори в милата ни Родина.

1. Батков набива пари във футбола?! Батков като мисленете е на нивото на Христолов. Мустакът всеки път говори как няма да се раздели с Левски, щял да го завещае на сина си и т.н.. Трябва да се вземат мерки на момента, защото въпреки небивалото мазнене на властимащите, по стар комунистически обичай, този човек става с все по-тънък джоб.
2.Щом знаеш какви са нещата с платената публика и защо има страх да се вдигне плакат срещу Батков или казваш нещата, или не обелваш дума. Най-глупаво е да се твърди "вие и идея си нямате, но няма аз да ви кажа как стоят нещата".
3.Не трябва да сме доволни на това, че Батков давал някакви са пари за Левски, защото това НЕ е благотворителност. Както каза Т.Русев - Батков щеше да е просто едно адвокатче, ако не издържаше Левски. Да не говорим къде отидоха парите от ШЛ......

1.Айде намерете някой дето има пари,желание,възможности и акъл за собственик и давайте да го натиснем да почва преговори за покупка.Никой не му се мазни и много неща му се казват в лицето...това ,че не става пред камерите не значи ,че не съществува.
2.Найстина не съм аз човека дето ще седне да ги обяснява нещата но като сме платена публика и взимаме пари от Батков аре кажи ми как преди всеки мач даваме последните си пари за да има едно ново знаме,някоя и друга факла,да не говорим за нещо по-голямо.Ти знаеш ли колко струва един телескоп,едно знаме 4х3 метра,една факла....въобще знаеш ли колко пари се дават от момчета дето даже не работят за тоя сектор и пак някой ни казва ,че сме платена публика.Щото сме платени за дербито не сме мигнали 3 седмици а аз лично прекарах рождения си ден омацан в боя за да правя знамето,щото имаме много пари но за кеф го правиме сами.Щото имаме много пари за това събираме стотинки за да помогнем на Ицо и Жоро да се излекуват и пускаме приятелките си да обикалят из секторите и да ги обарват и да им подсвиркват...щото взимаме пари.Щот взимаме пари някой от нас и море няма да помиришат защото освен мачовете от Европа в първите 6 кръга ни се насъбират големи мачове и пак ще искате хореография.Понеже взимаме пари се мъчиме като грешни дяволи да направиме нещо и пак има недоволни.
3.Докато в момент на световна финансова криза и тотална таква в родния футбол той плаща данъци,заплати и подържа нормално ниво в тоя отбор,нямаме право да искаме да се махне....просто няма кой да дойде на негово място.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:20 pm 
Аватар

Е те на Митьо селския му казаха да си ходи 100000000 пъти, ама за да си тръгне, трябват пари. А после трябват още пари. На следващия месец трябват още пари. Аз и ти ли ще ги извадим, Пържолете[/quote]
Абе МНОГО ДОБРЕ ме разбра какво казах.[/quote]

Да, само ме мързеше да пиша. На Батков не може да се отиде и да му се каже така и така, щото той едно казва, друго прави. След БАТЕ имаше "Нищо не играха", "Грешки", "Липвсва левскарския дух" и т.н. А кво направи- върна изгонените. На сбирката на НКП имаше "Сгреших с махането на Наско и мАри", "Няма вече никой да играе, защото трябва да бъде продаден", а кво стана- не върна Наско (за добро или лошо), вчера си игра Пичо вместо Жо... Та единствената алтернатива е да се махне, щото разбиране с него няма. А по въпроса с онова с Гонзо няма две мнения.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:23 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
И К.Роналдо да дойде разбирачите пак ще го псуват на майка. Стигахме дъното и копаем,след като се псува Йовов а главният виновник 3та година не е споменат.

Аре още един... А кой центрира за гола,БЕ? ТИ ЛИ,БЕ? Батков ли?

още по-голем ташак - на почивката имаше хора дето освиркват отбора, псуват, и същите тези хора 45 мин след това ръкопляскат, пеят песни... ебем ти и лицемерието - избери си едното и или ги мразиш, или ги обичаш... чорбарщина е тва

А за отношението към Йовов ... не ме учудва- българинът бие и псува редовно жена си и децата, та нема да попсува некой футболист, било то и направил толкова много за отбора като Йовов... Иначе уникален пропуск напразна врата на ЗС, уникални пропуски на Певецо, на Дарко - на тех никой не им казва нищо, но Ицето като с един сантиметър сбърка и неколко човека веднага почват...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:23 pm 
Аватар

С., пак разбираш нещата погрешно.Или тотално тънете в заблуждение, заети в организации на мачове, или няма обратна връзка мвжду хората, които са фактор в сектора. Ще се видим на по бира, ще ти обясня настроенията, ти ми изложи своите доводи и ми кажи аз къде бъркам, защото аз знам къде е проблема.

Инче, и аз те обичам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:24 pm 

Бе Батков че е точен като бизмесмен спор няма. Дотам. И наистина можеше да не ни се падне Батков, а Лупи или Христолов.
На тоя отбор му трябва движеща сила тип Наско Сираков, само че без неговия тарикатлък. Винаги зам.директор, министър-председател и всеки който една позиция под БАШ шефа върши 15 пъти повече работа. Въпросът е това да е някой левскар в истинския смисъл на думата, който да може да бърка в мозъка и да обработва бай Ганьо (който естествено, да му има доверие). Мечти...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:24 pm 
Аватар

Певеца па кви уникални пропуски е направил :smt006 Квото имаше си го вкара. С изключение на положението в края когато тръгна да си прави ташак

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:25 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Бе Батков че е точен като бизмесмен спор няма. Дотам. И наистина можеше да не ни се падне Батков, а Лупи или Христолов.
На тоя отбор му трябва движеща сила тип Наско Сираков, само че без неговия тарикатлък. Винаги зам.директор, министър-председател и всеки който една позиция под БАШ шефа върши 15 пъти повече работа. Въпросът е това да е някой левскар в истинския смисъл на думата, който да може да бърка в мозъка и да обработва бай Ганьо (който естествено, да му има доверие). Мечти...

Виждаш ли ,че сама си отговори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:31 pm 

Добре де, ама никой не може да ме убеди, че хептен не можем да направим нищо по въпроса... А нещото не мисля, че е "Велев, курво" :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

ТуристО написа:
Първолет Стаматов написа:
Ти вземи кажи истината, такава, каквато я знаеш. За СД никой не говори - ако ви нямаше вас, сектора отдавна да е мъртъв. Кой изважда и събира лични пари от сектора за хорео, с ръка на сърцето започни да ми изреждаш, и ще спреш да изброяваш още след вашето име. Аре нема нужда, знаеме я "истината".

Добре де,кажете къде е истината....искам да знам за какво говорите всички за да мога да ви отговоря

Туристо е прав, а вий - вий сте идЕоти Къде е офертата от Лукойл и как си представяте Тошо да я откаже? И защо мислите, че собственика требва да разбира от футбол? На клуба му трябва "спортен директор" (по нашата терминология), който да разбира играта и да отговаря за играта на отбора т.е. подбора на треньор, селекция и т.н. Собственика това не трябва да му е работа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Цитат:
Никой не му се мазни и много неща му се казват в лицето...това ,че не става пред камерите не значи ,че не съществува.
Да, и това има огромен ефект както виждаш, той се прави на идиот, на няколко пъти дава откровени лъжливи обещания, лъже после по телевизията, и така. И пак няма някаква явна реакция от никого, новият председател на НКП увърта в интервюта и пр.

Иначе е кристално ясно, че реално нямаме спортен директор, а треньора просто е малоумен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:34 pm 
Аватар

Да, ние сме идеоти, а аз се чудех какво ми убягва от речника... Поливам се с Орина и фекалиЙ, и отивам да славям Батков, и името Му :bigok Как можах.... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:35 pm 
Аватар

Като бяхме със същите финанси като клуб,но пробихме в Европа,защо тогава някой не каза на Мустака ,че трябва да ни продава???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:36 pm 
Аватар

Да, ние сме идеоти, а аз се чудех какво ми убягва от речника... Поливам се с Орина и фекалиЙ, и отивам да славям Батков, и името Му Как можах....

Приятелче си ми и се чудих как да ти го кажа заобиколно, ама ти... Добре че беше козареца, иначе не знам... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:37 pm 

Е логично е - защото вървяхме нагоре и той не говореше глупости (изключая биенето в гърдите). Сега вървим стремглаво надолу, а той беше идиотът, довел Вуцов, после и Велев, които всички знаем що за треньори са. И се прави на ударен, отборът е супер, треньорът също.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:37 pm 
Аватар

Да, ние сме идеоти, а аз се чудех какво ми убягва от речника... Поливам се с Орина и фекалиЙ, и отивам да славям Батков, и името Му Как можах....

Не знам как от мнението ми успя да изведеш "славенето" на Бок Тошо. Инчето казва горе-долу същото нещо като мене, само дето типично по женски включва емоционалния момент ("да е някой левскар в истинския смисъл на думата"). Не требе да е левскар, Инче, а професиналист и да го оставят той да отговаря, а Бок да не припарва до стадиона (освен за мачове). Левскар си имаме и сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:38 pm 
Аватар

:smt044 КРАЙ... И най-хубавото е, че чувството за хумор не ни напуска никога :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:38 pm 
Аватар

G.B. написа:
Певеца па кви уникални пропуски е направил Квото имаше си го вкара. С изключение на положението в края когато тръгна да си прави ташак

преди да вкара първия още изпусна сам срещу вратаря, после още един път по същия начин

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:40 pm 
Аватар

Абе не знам защо ви е смешно,като нещата въобще не са забавни...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:40 pm 

kozarets1914 написа:

Не знам как от мнението ми успя да изведеш "славенето" на Бок Тошо. Инчето казва горе-долу същото нещо като мене, само дето типично по женски включва емоционалния момент ("да е някой левскар в истинския смисъл на думата"). Не требе да е левскар, Инче, а професиналист и да го оставят той да отговаря, а Бок да не припарва до стадиона (освен за мачове). Левскар си имаме и сега.

Да де, левскар в смисъл такъв който да работи за отбора, а не на гърба му. И да не цепи басма на никой. Точно Наско Сираков, само че без типичните му тарикатлъци и игрички...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:41 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Абе не знам защо ви е смешно,като нещата въобще не са забавни...

Отдавна мина времето, когато не ми беше забавно... Сега само се смея и пия отлежала смолянска урина реколта 1958г. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:42 pm 
Аватар

ПОВТАРЯМ И ПОТРЕТВАМ (за неразбралите, че мислите с путкодетекторите си в момента)
Не казвам да се маха Батков, а да се отиде официално при него (със силата и тежестта на определен кръг хора), и да се постигне споразумение или каквото там се нарича отбора да бъде поет от КАЧЕСТВЕН специалист. Никой няма да му извива ръцете да дава луди пари. Абе какво говоря и аз - точно да му се извият ръцете и да му се "ударат" няколко шамара да се освести бе - 3 години копаем надолу, без цел и идея, без трансфери, без никаква игра. Обещава едно, прави съвсем друго, а всички, които са излъгани - МЪЛЧАТ! Защо мълчат? А?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:42 pm 
Аватар

ПОВТАРЯМ И ПОТРЕТВАМ (за неразбралите, че мислите с путкодетекторите си в момента)
Не казвам да се маха Батков, а да се отиде официално при него (със силата и тежестта на определен кръг хора), и да се постигне споразумение или каквото там се нарича отбора да бъде поет от КАЧЕСТВЕН специалист. Никой няма да му извива ръцете да дава луди пари. Абе какво говоря и аз - точно да му се извият ръцете и да му се "ударат" няколко шамара да се освести бе - 3 години копаем надолу, без цел и идея, без трансфери, без никаква игра. Обещава едно, прави съвсем друго, а всички, които са излъгани - МЪЛЧАТ! Защо мълчат? А?

Първолете, ти не слушаш! Батков в очите винаги, ВИНАГИ, ВИНАГИ ОБЕЩАВА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:44 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:

и как виждаш батко да остане в миманса...да изчезне от екрана...от лъчите на прожекторите...?
не случайно изгони Стоилов и Сираков....той не иска да дели славата.....иска всичко за себе си....
всичкия цирк в последните три години....неадекватни назначения....флиртта с част от публиката....говоренето на несвързани и коренно противоположни неща през седмица....не са случйни...
най големия му проблем на батко...не е че няма вече кинти....просто той вече се отъждествява с Левски...той се помисли за институция...и поради това няма да се махне...а не защото е нямало оферти да продаде клуба....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:46 pm 

Ако бъде записан на видео/аудио носители (легално или не) другия път ще му пускаме записи за разбор какво е казал преди :lol:
Ама все нещо може да се измисли бе да му се не знае, Батков понякога се пречупва, не е Христолов.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:47 pm 
Аватар

Така си е, егото му е ужасно голямо, обича да е в светлината на прожекторите, да се говори за НЕГОВИЯ ПФК "Левски" АД, да се пише за неговите футболисти, а Той може да обещава празни приказки пред заклетите привърженици на Учредителни събрания, Той може да прави каквото си иска. Обливам се с гореща орина и си навеждам смирено главата. Решавам да стана от Реклам Мадрит - там поне феновете имат глас и си сменят президентите just like that. Продавам си любовта за 100 сребърника и една фанелка на Педалдо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:49 pm 
Аватар

да се отиде официално при него (със силата и тежестта на определен кръг хора)

В кой свят живееш :smt005 Тежестта днешно време се мери само по един-единствен начин, та не знам кои ще са тия хора, дето ще влязат в кантората с "тежест". Ква тежест - белези ли? :smt005 Или, че им се чува думата :smt005 ? Или "интелектуалци" - Георги Калоянчев :smt005 :smt005 :smt005 ??? "Тежест" може да има спонсор, притежател/потенциален купувач на пакет от акциите. Няма други с тежест

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:50 pm 
Аватар

Така си мислиш ти, и група лица, подвластни на финкийските знаци :smt006 И лошото е, че ти е смешно, а не вдяваш какво трябва да стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:54 pm 
Аватар

Така си мислиш ти, и група лица, подвластни на финкийските знаци И лошото е, че ти е смешно, а не вдяваш какво трябва да стане.

Бе знаеш ме достатъчно добре, за да знаеш, че не съм под властта на парите, а гледам на тях като на средство. Но това е истината - парите са начина. Другото, мисля, е илюзия, колкото и да залиташ по идеализма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]