forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 3:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:19 pm 

На път сме да направим чорбарбирлиги шампион за втора поредна година. Това е СРАМ за България.
Кур за турците от Цеца Панчарево

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Трупъра е абсолютно прав в ситуацията Чорбарите като бият с несъществуваща дузпа ореваваме света, а не се сещаме, че и на нас са давали такива.Една дузпа не ни дадоха и се отписахме от шампионата...за какво си говорим? Били сме продали за 0-3 мача, а Тошко бил разиграл на няколко резултата.Кози, честно, ако Тошко ще играе на точен, то мача ще завърши точен резултат без излишни греди и тем подобни...Просто ни ощетиха 1-2 пъти и се вдигна рев до небесата.Оня боклук Николайчо ще излиза с някакви декларации от отбора на народа и тем подобни...направо ми се гади.Смейте ми се, но аз ще съм 10 пъти по-щастлив да ходя на мачове и да знам, че всички играят срещу нас, но понякога прекаляваме с конспирациите.Единствената вина се крие в няколко човека и се чудя защо не искаме да я видим.Вуцов обиждахме, Кокала обиждахме, Гонзо, Йовов, Жоро Христов...списъка е дълъг.Мен ми е чудно защо от няколко години не се чува обида по адрес на Мустака ? Аз лично се сещам само за 2 пъти и то беше за някакви секунди.Докато тея ги има, няма да се оправим и прасетата ще си стават шампиони със смешните отбори, а при нас всичко ще е наред и ще сме все прецакани.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Футбола е приет за професионален спорт, защото е професия чрез която дадени хора (играчи) изкарват прехраната си, така както ние работиме в складове, магазини, автосервизи и т.н., когато аз примерно неработя добре, не посрещам клиента с усмивка или позволявам личния живот да ме тормози на работното място правеики грешки ме уволняват, както и Вас, поне някой предполагам зависи от чина в йерархията. Във футбола в днешно време тва е един от най-сигурните начини за придобиване на богатство, при притежание на отбор като Левски за българските стандарти, заплатата на един футболист като Г.Иванов (примерно) е от 10 до 20 пъти по-голяма от тази на така наречение средно социален човек с нормални доходи и средна работна заплата.

Тези хора работят на терена, работят за отбор с традиции, история, фенове, идеяли, спонсори една огромна империя в държавата, може и да не им пука за хората като нас който работят през седмицата за да отидат до Варна примерно (както работих аз), добре да не им пука. Ама като са на терена абе да се раздават бе? Да играят бе, та нали има тактики, статистики, подготовка, тренировки, режими и какво ли още не милиони се влагат просто едни 90 минути 1нъж в седмицата да играят ЕВРОПЕЙСКИ футбол какъвто, се полага на отбор като нашия! Тва е абсолютно безочие...

Ситуацията е следната равенство във Варна, свинете стават 1т. пред нас, бият в Перник наще разбират че вече са на 4т. пред нас, а сме с мач по малко и кво показват, къде им беше хъса, идеята за игра.. КЪДЕ НИ БЕ ЗАЩИТАТА ? КЪДЕ НИ БЕ ИДЕЯТА ЗА НАПАДЕНИЕ?

Много пъти, вече като паднеме или се изложиме във важен маче коменитраме едни и същи неща.. но днеска с извинение снощи имах 41 градуса темрепатура и съм болен затова и не присъствах на мача, но просто ми се ревеше пред телевизора.. БРАВО не спряхте сите да подкрепяте отбора СЕКТОР Б както винаги над всичко се извиси, ама бяхме унижени по ебати начина на ГЕРЕНА. За последно на Г.Аспарухов да ни бият с повече от 1 гол, мисля че беше 2001ва с Юве, 1:3 с оня гол на Йофу или просто ме лъже паметта (като съм изключил зажубите с 0:1), щото тва днеска си беше разгром!

Ако искаме да постигнеме нещо тва трябва да е в Ловеч, задължителна победа, за свинете съм сиг. че ще бъдат възпряни в някой от мачовете примерно Локо СФ, а дербито ще е както ' 83 - 84 та, всичко ще се решава в ДЕРБИ МАЧА!

НАПРЕД и НАГОРЕ! Сектор Б с ВАС ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ

Последна промяна 1837 на Съб Апр 11, 2009 8:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:21 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Човек, който не прави разлика между душевни проблеми и емоционално състояние е с доста ограничена обща култура. А човек който се прави на по-хладнокръвен и устойчив психически отколкото е, явно с нищо не се отличава от стадното мнозинство, колкото и да не му се иска да е така.

От едно време си човека с най-малоумните 8-метрови съждения в тоя форум. Ти, батенце, не знам как още не си футболен треньор/мениджър/президент станал от толко разбиране на тая игра. Аз съдя по неща, които съм виждал и обмислял през годините. А ти имаш панацеята за Левски, но злите сили не дават гласа ти да се чуе. Типичния БГ-футболен разбирач, който има "ясна" идея, а всички други са заслепени. Явно така бориш носталгията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:22 pm 
Аватар

Някой да отключи темата за мача с Литекс :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:22 pm 
Аватар

subata написа:
Трупъра е абсолютно прав в ситуацията Чорбарите като бият с несъществуваща дузпа ореваваме света, а не се сещаме, че и на нас са давали такива.Една дузпа не ни дадоха и се отписахме от шампионата...за какво си говорим?

Ти как виждаш да го спечелим, приятелю млад. С игра или с пари? Нито едно от двете ги няма. Свинята само прави действие изваждане. От къде пари? От къде игра с тоя ръб и тия демотивирани пияници? Не мися че са го продали, а просто не им се играе...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:24 pm 

Мъка, мъка, мъка....

Толкова слаб и безличен Левски не съм гледал никога, но с този треньор толкова.Локо си ни надигра отвсякъде.Направиха си доста прилично отборче и най-важното играят футбол приятен за гледане.Жалко само, че изгубиха толкова точки първия полусезон, защото в момента наистина са най-силният отбор в България и заслужават най-много от всички да са шампиони.

Колкото до положението, в което се намира Левски вина за състоянието на отбора имаме и ние, защото когато трябваше да влезем в ролята си на коректив ние не го направихме и позволихме на шайка закоравяли алкохолици да си правят каквото искат.

Кур за Батков, Велев и компания!

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:25 pm 
Аватар

евреинО написа:
subata написа:
Трупъра е абсолютно прав в ситуацията Чорбарите като бият с несъществуваща дузпа ореваваме света, а не се сещаме, че и на нас са давали такива.Една дузпа не ни дадоха и се отписахме от шампионата...за какво си говорим?

Ти как виждаш да го спечелим, приятелю млад. С игра или с пари? Нито едно от двете ги няма. Свинята само прави действие изваждане. От къде пари? От къде игра с тоя ръб и тия демотивирани пияници? Не мися че са го продали, а просто не им се играе...

Не ти схванах мнението, брат.Аз казвам, че за всичко сме си виновни ние и само ние.Не, че не са ни дали дузпа, не че на прасетата им дадоха 2 смешни.Ако всичко в отбора беше наред дори и сега щяхме да сме пред прасетата, обаче някои хора предпочитат да пишат декларации вместо да работят...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:26 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
kozarets1914 написа:
Слагаш на 2 или 3 точни, или не е възможно? Важно е да са 3 гола в полза на госта. При 151 ти е позволено да разцъкаш.
Естонец, гледахме го с Гури, Карето и Омразо... на 1-вия гол Гошо им подаде топката, после изби мега-некадърно центрирането. На втория наш защитник я даде на Камбуров. На третия ако знаеш Рабех как скочи за висока, батенце... Шеки и Змея прегърнати ще рипнат 20 санта по-високо. Никога не бех виждал такова чудо и честно ти казвам - направи ми впечатление. А Левски ги гледам от 87-88...

Кво значение има че си почнал да гледаш Левски една година преди мен? Не зацепвам Знаем се,не вервам че искаш да си мерим хуйовете кой на колко мача е бил или подобни глупости

Третия гол верно малко странен ама грешки като за първия Урсула прави цел сезон като почнеш от БАТЕ

За мен мача си беше истински,просто ни надиграха и твай

Бе кво мерене, кви филми Просто 20 години нещо като не се случва ти прави впечатление като се случи. И не е един гол, братче. И трите бяха прекалено очевиден театър. Чекам записи да гледам, ама на стадиона беше много очевидно. Първия мислех, че е грешка. Втория... айде. Ама и третия...
Начи и свинете са много моШни и бият ли, бият под ръководството на ъпгрейда на Стратега? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:27 pm 
Аз предлагам да приемем тезата за купения мач,точния резултат и цялата концепция за меродавна и да приключим спор(Т)а :smt006 Щото вече си еба майката тука.Гошо Петков стана Урсула,десет поредни мнения за някакъв хасковски селянин,Левски продава мачове на поразия,а играчите на терена всъщност не били слаби (нищо че ако видя тва леке Пичо ще го убия на бензиностанцията с маркуча за бензина,деба и боклука),три паса не могат да си дадат,абе майката си ебало отвсякъде...
Както каза BulgariaUberAlles си оставаме ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ :smt003 :smt003

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:30 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Аз предлагам да приемем тезата за купения мач,точния резултат и цялата концепция за меродавна и да приключим спор(Т)а Щото вече си еба майката тука.Гошо Петков стана Урсула,десет поредни мнения за някакъв хасковски селянин,Левски продава мачове на поразия,а играчите на терена всъщност не били слаби (нищо че ако видя тва леке Пичо ще го убия на бензиностанцията с маркуча за бензина,деба и боклука),три паса не могат да си дадат,абе майката си ебало отвсякъде...
Както каза BulgariaUberAlles си оставаме ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ

+1, xaxax :)

Последна промяна LsFc88 на Съб Апр 11, 2009 8:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:30 pm 

Makedonija написа:
Аз предлагам да приемем тезата за купения мач,точния резултат и цялата концепция за меродавна и да приключим спор(Т)а Щото вече си еба майката тука.Гошо Петков стана Урсула,десет поредни мнения за някакъв хасковски селянин,Левски продава мачове на поразия,а играчите на терена всъщност не били слаби (нищо че ако видя тва леке Пичо ще го убия на бензиностанцията с маркуча за бензина,деба и боклука),три паса не могат да си дадат,абе майката си ебало отвсякъде...

Гошо Петков първо беше Урсула за нашата публика,а за доста хора си остана такъв :smt006 Не вервам да не помниш мачовете със Славия 98-99 некъде май беха :wink:

Айде некой от покемони да се хване,ама точно ти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:31 pm 
Аз му викам Гошо Петков и по никакъв друг начин :wink:
ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ МИ Е ИДЕОЛОГИЯТА !

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:32 pm 
Аватар

Makedonija написа:

Хубаво. Ти ще приемеш моята, аз пък ще приема твоята. Но едно нещо само искам да отбележа:
"Левски продава мачове на поразия"
Не Левски бе, брат - Тодор. Познавам човек, бивш собственик на клуб, дет си е пълнил касичката с уреждане на мачове и то в нормална, европейска държава. Прави се, има го. Не виждам защо ние да сме застраховани.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:33 pm 

kozarets1914 написа:
hidden767 написа:
Човек, който не прави разлика между душевни проблеми и емоционално състояние е с доста ограничена обща култура. А човек който се прави на по-хладнокръвен и устойчив психически отколкото е, явно с нищо не се отличава от стадното мнозинство, колкото и да не му се иска да е така.

От едно време си човека с най-малоумните 8-метрови съждения в тоя форум. Ти, батенце, не знам как още не си футболен треньор/мениджър/президент станал от толко разбиране на тая игра. Аз съдя по неща, които съм виждал и обмислял през годините. А ти имаш панацеята за Левски, но злите сили не дават гласа ти да се чуе. Типичния БГ-футболен разбирач, който има "ясна" идея, а всички други са заслепени. Явно така бориш носталгията.

От едно време съм човека с най-сбъдващите се 8 метрови съждения. За футболен треньор се иска не само разбиране на играта, а и много търпение и да си добър психолог, което не съм, защото не търпя провали. За президент мога да помисля като направя стотина милиона. Аз съм футболен разбирач и никога не съм искал да съм повече, кофтито е че обикновено аз се оказвам прав, а не хората в ръководството. Носталгията ми е само по времето, когато Левски мачкаше наред, а дали съжденията ми са малоумни може да каже само човек, който ги е чел, ти не си със сигурност, защото си толкова заслепен от себе си че на моменти пропускаш случващото се наоколо.

Последна промяна hidden767 на Съб Апр 11, 2009 8:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:33 pm 

Абе ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ и да затваряме темата 4е бързам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:34 pm 

Аз по-чист мач в България не съм гледал.Дойдоха, играха футбол и ни победиха, останалото са глупости.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Това, което казах днеска на момчетата още на стадиона, беше, че без значение каква точно е причината, Левски изглеждаше безхаберно слаб и жалък. Ако някой левскар каже, че не го боли да вижда любовта на живота си такава, значи лъже. Оттам идват и различните теории, щото ние всички сме различни типове хора.

За мен мачът беше адски странен, но предпочитам да сме паднали просто защото сме изключително слаби. Обаче планетата Земя за щастие се върти и ще дойдат други дни. Всичко на тоя свет е циклично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Македония, не слаби, а трагични. И нито една спечелена първа топка. Отбор с шампионски претенции. КПД - 0. Това Левски ли е? Със същите играчи, които сгазиха Пеуник и биха Локото за купата на техния стадион :?:
Инче: ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ :!: :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ! АРЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:35 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Начи и свинете са много моШни и бият ли, бият под ръководството на ъпгрейда на Стратега?

Плащат ли плащат. Аз се радвам, че се набутаха да си закупят първенството, ше ги еба в майката, а виждаме че няма смисъл. И с техните куцаци щяха да надвият нашите пияници.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Andy Frain написа:
Аз по-чист мач в България не съм гледал.Дойдоха, играха футбол и ни победиха, останалото са глупости.

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

hidden767 написа:
кофтито е че обикновено аз се оказвам прав

добре :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Абе,каквото и да си говорим,лечението е едно-Батков ВЪН!!

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:38 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Цитат:
Тука се заформиха 2 версии. За мен тая, която касае играта, схеми, тактики, футболисти е смешна. Левски не може да падне от Локото с 0-3 в момента с игра. Това за мен е видимо.
И не, не сме продали мача, защото никой не го е купил. Нагласили сме резултат, за да хване Тошо 151. И да пие бутилка виски таа вечер, сучейки мустак.

Така и не можеш да обясниш как се нарежда на точен резултат мач,в който грешния отбор удря три греди!?Или мегаконсорциума,който дърпа конците разчита единствено на късмет и спортно щастие?!
а Левски не е слаб.Левски е трагичен и комичен и не е мръднал и крачка напред в последната година.Това също така не е видно,а е очеизвадно.Първият "по-сериозен" отбор,способен да раздаде три паса и да направи двойна комбинация ни наду шошоните,като същите ония Жилинските шошони насред нашия стадион,пред нашата публика!

П.С:СМЪРТ ЗА ГОСТИТЕ.КОГАТО ЧЕТЕТЕ ТОВА,ТРИМА ОТ РОДНИНИТЕ ВИ УМИРАТ ОТ СКОРАБУЛА НА ТРИФОЗАЛАТА.НА МАЙКА ВИ В ПУТКАТА,ЧЕРВЕНИ ОТРЕПКИ

:idea: :idea: :idea: :idea: Най-точното мнение по темата за мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Цитат:
на петков а георги марков си мисли че на него и ни пляска Ама и тои заслужава,и тои мрази свинете!!!

Гошо Марков правеше големи поразии от време на време,но е 1000000000000000 пъти по-добър от тая разпасана команда,дето я имаме в момента!

и слънцето пак пече ли - пече!

Последна промяна Valentin на Съб Апр 11, 2009 8:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

ЗАМИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:39 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Това, което казах днеска на момчетата още на стадиона, беше, че без значение каква точно е причината, Левски изглеждаше безхаберно слаб и жалък. Ако някой левскар каже, че не го боли да вижда любовта на живота си такава, значи лъже. Оттам идват и различните теории, щото ние всички сме различни типове хора..

Именно. Независимо как и защо, доволно се изсраха на хората. Аз лично се чувствам обиден и то доста

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

hidden767 написа:
:idea:

Горе-долу спазихме добрия тон де.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

gonzo_marto написа:
Евала поне на Гошето (вратара) че доиде и ни поздрави след края на мача ,не доиде де но ни разкопляска,заразллика от останалите,ааа също и на Влади Гаджев и тои пляска и се раздаде след кат влезна!!Стана комично накрая ние викаме Гош0-----на петков а георги марков си мисли че на него и ни пляска Ама и тои заслужава,и тои мрази свинете!!!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]