|
Футбола е приет за професионален спорт, защото е професия чрез която дадени хора (играчи) изкарват прехраната си, така както ние работиме в складове, магазини, автосервизи и т.н., когато аз примерно неработя добре, не посрещам клиента с усмивка или позволявам личния живот да ме тормози на работното място правеики грешки ме уволняват, както и Вас, поне някой предполагам зависи от чина в йерархията. Във футбола в днешно време тва е един от най-сигурните начини за придобиване на богатство, при притежание на отбор като Левски за българските стандарти, заплатата на един футболист като Г.Иванов (примерно) е от 10 до 20 пъти по-голяма от тази на така наречение средно социален човек с нормални доходи и средна работна заплата.
Тези хора работят на терена, работят за отбор с традиции, история, фенове, идеяли, спонсори една огромна империя в държавата, може и да не им пука за хората като нас който работят през седмицата за да отидат до Варна примерно (както работих аз), добре да не им пука. Ама като са на терена абе да се раздават бе? Да играят бе, та нали има тактики, статистики, подготовка, тренировки, режими и какво ли още не милиони се влагат просто едни 90 минути 1нъж в седмицата да играят ЕВРОПЕЙСКИ футбол какъвто, се полага на отбор като нашия! Тва е абсолютно безочие...
Ситуацията е следната равенство във Варна, свинете стават 1т. пред нас, бият в Перник наще разбират че вече са на 4т. пред нас, а сме с мач по малко и кво показват, къде им беше хъса, идеята за игра.. КЪДЕ НИ БЕ ЗАЩИТАТА ? КЪДЕ НИ БЕ ИДЕЯТА ЗА НАПАДЕНИЕ?
Много пъти, вече като паднеме или се изложиме във важен маче коменитраме едни и същи неща.. но днеска с извинение снощи имах 41 градуса темрепатура и съм болен затова и не присъствах на мача, но просто ми се ревеше пред телевизора.. БРАВО не спряхте сите да подкрепяте отбора СЕКТОР Б както винаги над всичко се извиси, ама бяхме унижени по ебати начина на ГЕРЕНА. За последно на Г.Аспарухов да ни бият с повече от 1 гол, мисля че беше 2001ва с Юве, 1:3 с оня гол на Йофу или просто ме лъже паметта (като съм изключил зажубите с 0:1), щото тва днеска си беше разгром!
Ако искаме да постигнеме нещо тва трябва да е в Ловеч, задължителна победа, за свинете съм сиг. че ще бъдат възпряни в някой от мачовете примерно Локо СФ, а дербито ще е както ' 83 - 84 та, всичко ще се решава в ДЕРБИ МАЧА!
НАПРЕД и НАГОРЕ! Сектор Б с ВАС ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ
Последна промяна 1837 на Съб Апр 11, 2009 8:28 pm, променена общо 1 път
|