forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 1:27 pm 

Като ни свърши кюмюрО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 1:58 pm 

Цитат:
За всичко е виновна синята мафия. След невиждания геноцид и терор върху aрмейците, сега, когато нови собственици дойдоха и предложиха светло бъдеще, синята мафия спря синьото гориво. И ако не виждате връзката значи сте слепи. Без газ, производството ще спадне, хората ще потребяват по-малко, съответно по-малко боклуци, а от там по-малко пари за гордостта на Панчарево.

:smt006 :octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 2:09 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Чисто финансово отварянето на който и да е блок от АЕЦа, както и строежа на новия води до все по-пълна зависимост от путиновци. Са ни спряха газ, утре ше ни кажат - кур за урановите пръчки. Заеби, май верно сме 16та или не знам си ква република на крепостните селяни...

Те всички лека полека ще им станат републики. Някои неща са неизбежни и затова вместо плюване мислете как да се наместим ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 2:12 pm 
Аватар

Интервю на един от създателите на ДСБ, доктор Михайлов :

Д-р Михайлов, защо доверието във всички политици непрекъснато спада въпреки постоянните им усилия да са по-харесвани?

Няма никакво съмнение, че злоупотребата с власт отчайва българското население, обезкуражава го да мисли политически. Става безпредметно. Загубата на неколкостотин милиона от европейските фондове не доведе до уволнение на съответните министри с аргумента, че щяло да стане още по-лошо. Излезе, че ако ги сменят, новите ще загубят или откраднат милиарди, което никак не е изключено впрочем. Този аргумент ми се стори шедьовър на политическата наглост, нещо като изплезване в лицето на нацията. А българите не понасят себеподобни в привилегирована позиция, гледката им се струва отблъскваща. Има недоверие към извисената позиция на правоимащия. В парламента са струпани самозванци с тринайсета заплата. Поглъщат евтини кюфтета, возят се във беемвета. Пререканието между народа и неговото политическо представителство може да бъде описано и като комичен бунт срещу това, което виждаш в огледалото.

Защо премиерът влезе в “Денсинг старс”, а Бойко Борисов се снима в “Забранена любов”?

Защото публичната игра с двойна идентичност - на политик и на шоумен, набавя престиж и увеличава изборните шансове. Да влезеш в “Денсинг старс” във вторник вечерта към 8,30, означава да отидеш на гости на електората в часа на максималното благодушие - между вечерята и първото задремване. В часа на хипноидната релаксация. Това е златен шанс за контрабанден вход в електоралното подсъзнание, където ще трябва да се настани Станишев - “с всичките му слабости”, подпомогнат от танцувалния унес на неговата храбра приятелка и от дългите нозе на Нети. Така премиерът попада в силно еротизирана двусмислица, която трябва да се преживее като любовна покана за втори управленски мандат. Посланието е: гласувайте за сложното щастие да бъдете управлявани от леви.

Какви са прогнозите ви за рейтинга на столичния кмет и представянето на ГЕРБ на вот 2009?

ГЕРБ управлява в много общини, след местните избори за партията на Борисов съдят не само по думите, но и по делата. Феновете проумяват, че популистката закана не решава никакъв въпрос. Който не може, не успява. Остава извинението, че БСП пречи. Вярно е, че пречи, това е изстрадана историческа истина, но и колекционирането на пречки не помага. Посланието “Аз съм този, на когото пречат” няма да юрне електората към урните. В Борисовата харизма има и страдалчески аспект, свързан тъкмо с обстоятелството, че на него му пречат, докато той се старае. Още от времето на “Аз ги хващам, те ги пускат”. В последна сметка ГЕРБ ще спечели, а Борисов ще каже на пресконференцията “Пак ги бих”. С набола брада, уморен, снизходителен. Брандо.

Ще се обединят ли десните предизборно?

Това, което имаме, не е десница, а парчетата на СДС. Всяко от тези парчета твърди, че има наследството: Костов - надмощието, каквото и да означава това в неговия случай, Софиянски - съдебно верифицираната некорумпираност, Бакърджиев - припадналия мавзолей, СДС - нищо, освен може би спомена и свързаната с този спомен въздишка. Нищо не е останало от стария идеализъм, не е останало дори благоприличие. Няма по-голяма тъга от циничния разгул на края, от коалиционната треска на оцеляващите лидери. ДСБ стартира като взискателна партия, като почтено гражданско усилие и приключва като коалиционна кокетка, като амортизиран травестит без претенции. Цяла серия от лица, дефинирани като емблеми на българската корупция, са на път да бъдат наречени шанс за България, само защото са струпани с коалиционни намерения в конюнктурното “дясно”. Това вече е морална лудост. С корупцията на опозицията по корупцията на управляващите до пълното тържество на европейските ценности и правовия ред. Тази почти психотична патетика ми напомня един лозунг, който висеше някога на входа на карлуковската “лудница”: “Ние сме рожба на българо-съветската дружба”. Виждаше се от влака за Горна Оряховица. Напълно сериозно мисля обаче, че в изчерпването на абсурда се съдържа и парадоксален шанс за нормализация. Когато всичко бъде редуцирано до откровен абсурд, идва нещо подобно на потрес, на физиологическа реакция на отхвърляне. На гадене за повръщане. В този смисъл съм за широко дясно обединение “без предварителни условия”. Искам да ги видя на сцената.

“Изпуши” ли обществото ни окончателно и може ли да помогне “една цигара” като на полицаите?

Не вярвам на обрат, предизвикан от масово и независимо гражданско действие. Нито ще бъде масово, нито ще бъде спонтанно. На този етап - не.

Иван Костов не пуши - това ли е проблемът му или е зависим от чувство за безгрешност?

Иван Костов е това, което всички виждат, плюс това, което някои знаят. И понякога пуши пури. Прощава на другите, защото е християнин, но не иска прошка, защото е останал с впечатление, че няма за какво. Но в това няма “безгрешност”, а своеобразно изтълкувана честност и, разбира се - професионализъм. Би бил много добър министър-председател, но хората не искат. Не само че не искат, но не искат и да чуят. Пише го в социологическите проучвания.

Как очаквате да ни се отрази икономическата криза - ще стигнем ли до протести тип 1997?

Не вярвам да има масови протести от типа на 1997. А и как да си представим 1997 през 2009? Като шествия от НДК до “Св. Александър Невски” с Борисов, Костов, Софиянски, Бакърджиев, Свинаров и Шулева начело? Със сини ленти на челата? С “Развод ми дай”? С “Ние няма да ви излъжем, ние няма да ви предадем”? С това последното особено! Кой ще кандиса да нарече кауза тази реваншистка фантазия на закъсалите водачи от нещастния ни преход? Борисов ли е алтернативата, при положение че подкрепата за него чезне, преди да се е състоял? А като кмет състоя ли се, че да му поверим държавата? Нямаме ресурс за ново начало, това, което имаме на сцената, са руините на прехода.

Интервюто е публикувано във в. “Стандарт”

:evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 7:54 pm 
Аватар

Мартин Димитров написа:
СДС поиска премиера Станишев да докладва пред парламента мерки за газовата криза

Преди няколко месеца СДС прокара през Народното събрание поправка за публичност на договори, които засягат голяма част от българското общество. Това бе промяна в закона за достъп до обществена информация. Сега имаме законовото право да поискаме българското общество и медиите да видят какво пише в договора с Газпром.

Искаме българските граждани да видят как в този договор БСП и Румен Овчаров ощетиха националните ни интереси с близо 2 милиарда лв. Казахме вече, че 550 хиляди български домакинства, които използват парно отопление са загубили средно 1000 лв. за периода. След като цялото ни общество вече разбра, че договорът с Газпром е неизгоден за България по отношение на цената, сега искаме да разберем дали той е също толкова неизгоден и по отношение на гарантирането на доставките.

Георги Пирински да свика извънредно заседание на парламента

СДС настоява председателят на парламента Георги Пирински веднага да свика извънредно заседание на Народното събрание. Искаме на това заседание министър-председателят Сергей Станишев да докладва на парламента какви мерки ще предприеме българското правителство в кризисната ситуация.

Чухме също от министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров искане българския бизнес да спре работа заради прекъснатите доставки на природен газ. Заявяваме, че това е цинизъм и политическа безотговорност, която може да бъде извинена само по един начин, с оставката на г-н Димитров. Искаме тази оставка, защото работа на правителството и министрите е да защитават българските национални интереси, а не да ни карат да спираме икономическата си дейност.

СДС: Русия нарушава договореностите с България

СДС заявява, че Русия нарушава договора за доставка на природен газ с България. В момента Газпром се показва като некоректен партньор. По-лошото за нас обаче е че българското правителство се показва като некоректно към българските граждани. Настояваме то да защити интереса на страната и да поиска от Русия незабавно възобновяване на подаването на природен газ.

Производителите и потребителите да поискат компенсации

Призоваваме всички производители и потребители потърпевши от спирането на доставките на природен газ да поискат компенсации, които българското правителство да отнесе към Газпром.

СДС настоява българското правителство да поиска от Европейската комисия съдействие за незабавно възстановяване на доставките на природен газ за България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 8:08 pm 
Аватар

По РЕ:ТВ ми радват максимално, нема такъв хранеж на Гоце, Станишев и Петър Димитров :8)

"В началото на миналата година България беше най - най-корумпираната страна в Европа, в началото на 2009 пак сме най - ЕК каза, че България е най-засегната от кризата, а утре със сигурност пак ще сме най - най-студената страна в Европа" :smt006

Иначе има газопровод между турция и гърция, минаващ съвсем близо до нашта граница, но няма построено отклонение. След 6 години президент, Гоце чак днес заговори за отклонение :smt006 Другите сържави си имат и терминали за течен газ, познайте дали ние имаме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 8:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Чисто финансово отварянето на който и да е блок от АЕЦа, както и строежа на новия води до все по-пълна зависимост от путиновци. Са ни спряха газ, утре ше ни кажат - кур за урановите пръчки. Заеби, май верно сме 16та или не знам си ква република на крепостните селяни...

Можем да си ги купуваме от Франция примерно :smt006
Как може тия десните да са такива малоумници, то не бе раздробяване на партии, сдружения , разбиха се на хиляди, милиони партийки и пак не могат да се разберат, какво толкова има да делят не знам :roll: Обединението му е майката и коалиция с ГЕРБ-ерите , няма друг шанс чрез избори да се свалят комунистите :!: Засега Мартин Димитров получава пълното ми доверие и моят глас също, а Костов да го духа :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 8:26 pm 

Simply Ultra написа:
Интервю на един от създателите на ДСБ, доктор Михайлов :

:evil:

Екстра интервю, много добре е нацелена безнадежната ситуация, в която се намираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 8:37 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
tprodanov написа:

Как може тия десните да са такива малоумници, то не бе раздробяване на партии, сдружения , разбиха се на хиляди, милиони партийки и пак не могат да се разберат, какво толкова има да делят не знам :roll: Обединението му е майката и коалиция с ГЕРБ-ерите , няма друг шанс чрез избори да се свалят комунистите :!: Засега Мартин Димитров получава пълното ми доверие и моят глас също, а Костов да го духа :idea:

Не бесней, коалицията е готова :mrgreen: . И на Мартинчо, и на Командира им е ясно, че иначе „ще гледат световното по телевизията“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 8:40 pm 
Аватар

antonatan написа:
Да, точно, на Гоце глупостите, то така се пуска един АЕЦ, трябват седмици, за да могат да задействат трети блок :evil:

Ти па - са го слушам - чЕли да копат до Гърция, та имало алтернативно с газ захранване от Комотини :lol: :lol: :lol:

Гоце, Гоце, като почнете да копАте, ега се закопате некАде по трасето мама ви деба нескопосана.

Едит: с риск да бъда нападнат остро ( :oops: само не през дрехите , моля ви :lol: :lol: ) - респект за руснаците, те това е политика, баш у най-големиО студ - кръц, нЕма газ, като не ви устройва, моля пуснети си от другата тръба. А аа, ма то нЕмало друга тръба :lol: :lol: :lol: А Гоце ако беше мъж - поне можеше една майна да им тегли, а той сакън дане ги засегне.

Аз отивам до ПеУник за кюмюр :lol: :lol: :lol: :lol:

kozarets1914 написа:
tprodanov написа:

Те всички лека полека ще им станат републики. Някои неща са неизбежни и затова вместо плюване мислете как да се наместим ;)

Или с други думи - веднъж с Москва, завинаги с Москва :smt006 :lol: :lol: :lol: Тия опасни, само някой как направи флирт с ЕС или НАТО/САЩ - ела че ми требеш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 11:47 pm 
Аватар

Luftwaffe написа:
А Гоце ако беше мъж - поне можеше една майна да им тегли, а той сакън дане ги засегне.

Кое псе лае своя стопанин, който го храни? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 12:19 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:
tprodanov написа:

Не бесней, коалицията е готова :mrgreen: . И на Мартинчо, и на Командира им е ясно, че иначе „ще гледат световното по телевизията“.

Това е ясно и на слепите, ама се дразня да го еба , след две-три години пак ще се скарат и пак ще има деление на клетките :evil: и тоя професор да си признае как така съвсем случайно даде интервю точно в Стандарт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 12:51 pm 
Аватар

aquadark написа:
Като ни свърши кюмюрО...
че ни се греете на куро :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 12:59 pm 
Аватар

Спокойно , положението е под контрол ,има решение :arrow: http://news.ibox.bg/news/id_1285338186, щом Командира предлага значи шЪ сЪ упрайм :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 9:24 pm 
Аватар

Цитат:
Студена война
Предизвестената схватка между Москва и Киев ни свари по бели гащи

Мартин Карбовски

Много от констатациите на нашето време още не са се случили. Твърде рано бе обявен краят на студената война. Днес тази война е в разгара си. Русия използва студа като оръжие - както го е правила от времето на Наполеон насам.

Този път обаче има малка разлика. Войната не е за идеология, а заради обявяването на края на комунизма. Той ще настъпи тогава, когато и самите руснаци започнат да си плащат газа на пазарни цени. Украйна още не може да разбере песента на Васко Кръпката "Комунизмът си отива". Отива си все още, докато газът е евтин и искаме специално за нас цената да е приоритетна, ще си отива още дълго време.

Ако някой проследи цените на природния газ, ще види как комунизмът първо си е тръгнал от Полша, още когато желязната завеса не беше паднала. Последен бастион на стария газов комунизъм вече по демократично време беше България - с приоритетни цени, с приятелски потупвания по рамото и с обещания за гарантиран внос до втората декада на XXI век. Но това бяха обещания покрай бавното (вечното) изтегляне на комунизма от територията на България. Тези обещания не се спазиха.
България отново е наказана заради верността си.

Държавата сателит, която в момента сложно гравитира около два световни глобални центъра, е организирала извънредно лошо връзките си с външния свят - енергиен гарант е единият полюс, гарант за сигурността е другият. Това не можеше да не ни изиграе лоша шега.

Имперските интереси на Русия са вън от съмнение. Путин казва - съжалявам, че българският народ страда. Само че той не знае, че така ще пострада цялата проруска схема в българската държавна политика. Един месец без газ и всяко българско правителство (особено това) ще сдаде багажа. Това е открит и признат "приятелски огън" от страна на Кремъл към хората, които се опитаха да реализират определен брой руски интереси на територията на България. Тази организация изглеждаше леко разкрачена и хитра. Тя можеше да проработи в голяма степен - всъщност не беше лошо замислена. Но в нея твърде много се разчиташе на ценности от едно време - примерно дружбата между народите и идеологическото наследство. В голяма степен може да се твърди, че като начин на мислене руснаците отдавна не живеят в СИВ (съюз за икономическа взаимопомощ), докато доста български политици вляво все още разчитат на подобни отношения, прикрити под уж пазарни спогодби. Но се оказва, че единствено пазарът е меродавен в новия свят, в който живеем. По-правилна политика щеше да бъде да разменяме газ за домати нежели да разчитаме на руснаците по принцип.

И в такава ситуация извън мисленето ляво-дясно, власт и опозиция все още никой не смее да търси отговорността за случващото се. Първата фаза на отговорност е така подреденият руския монопол върху природния газ в България. За излизане от него се е сетил президентът, който явно е имал информация от лятото насам - за да направи срещите си в Таджикистан примерно. Спорно е доколко удачна реакция е рефлексът към отваряне на III блок на АЕЦ. От Брюксел казват просто: насочваме усилията си към решаване проблема с природния газ, не обсъждаме АЕЦ. Иначе намерението е добро, но не може да се реализира в технологичните срокове, нужни на България.

Особено впечатление прави информацията, че някой в България има руско писмо от 18 декември, в което се предполагат занижени доставки на газ след Нова година. Това писмо истинско ли е, или е измислица на опозицията? И ако няма такова писмо - никой ли от съветниците на властта у нас не успя да гледа руска телевизия по празниците, където в прав текст и Медведев, и Путин споменаха за началото на сериозна газова война. Българската пословица "след дъжд - качулка" вече трябва да се замени с доста по-руски тип изречение - примерно "след газ - мазут". Нашите политици така и не разбраха, че политиката е време - освен печелене на време тя е и застраховане във времето от точно такива кризи. :idea:

Заради обществения комфорт в България се предполага, че руснаците ще бъдат обвинени за едното спиране, после вината ще бъде прехвърлена на украинците. Но малко хора ще си зададат въпроса - ако гарантът на единия вид сигурност гарантира по този начин българските интереси, дали такъв капан не е заложен и при гаранциите на останалите ни национални интереси. Защото това е война. Много студена война.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 1:55 am 
Аватар

Изображение

http://radioislam.org/jewish-photos/index.htm
това май не са го давали по тв-то, м ? :smt006
всички дегенерати, които се имат за по-висши от другите хора, рано или късно ще си получат заслуженото :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 1:58 am 
Аватар

И никога няма да го дадат :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 7:21 pm 
Аватар

От "The Economist":

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 10:24 pm 
Аватар

http://news.plovdiv24.com/72421.html

Вижте видеото. И тва е в България... кви са тия призиви към алах (който е свиня) :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 10:35 pm 

Кво се учудваш бе,нали за тия искаш да се връщаш да дигаш възстания :smt006

Надписа уникален :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 10:54 pm 
Аватар

Е ми точно едно от нещата, които бих направил живот и здраве, е да премахна подобни прояви :smt066

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 11:01 pm 
Аватар

Killars :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 11:03 pm 

Simply Ultra написа:
Е ми точно едно от нещата, които бих направил живот и здраве, е да премахна подобни прояви :smt066

Все по-симпатичен ми ставаш,ща плющя :smt005

Кажи как мое се реши проблема с тия неинтегрируеми орки? :smt006 Направо те готвим за първиО ти дЕбат майна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 11:06 pm 

Всеки има право на протест, дори да изглежда като маймуна :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 11:22 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Simply Ultra написа:

Все по-симпатичен ми ставаш,ща плющя :smt005

Кажи как мое се реши проблема с тия неинтегрируеми орки? :smt006 Направо те готвим за първиО ти дЕбат майна

Икономическа асимилация :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 11, 2009 12:13 am 
Аватар

Има явен напредък във възгледите на г-н Георги А. Съвсем доскоро орките ги „изтребваше“ форумно, но ето че сега говорим на един и същи език. Жоре, аз ще съм ти първи заместник в ръководството на партията, а като спечелим парламентарните избори през 2013 г. - вицепремиер и външен министър, само че преди това ще искам да ме включиш и в бордовете на твоите фирми. Не става току-така да съм ти заместник :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 11, 2009 12:15 am 
Аватар

Ще поживеем - ще видим :smt006 :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 11, 2009 12:16 am 
Аватар

Треаше да го напишеш на руски, та да впечатлиш другаря Козарски :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 11, 2009 12:20 am 

ГА вече не изтребва орките щото не се знае дали нема му требва техния глас :smt005

В Ингърланд са го научили на техниО принцип че има вечни интереси. След 10 години мангалите ше са 1.5млн....гласуват мошно за нашето момче и след тва яко апартейд :smt005 :smt005 :smt005

На мен ми е обещал постО на външниО министЕр,я знам езици,пък и ако ше мога да контролирам мойте добри приятели македонците и сърбите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 11, 2009 1:52 am 
Аватар

http://www.dailymotion.com/video/k3jwksmSAUO2agUdRk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]