forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 12:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 8:38 pm 
Аватар

колко интересен гол на свинете във вратата на Вихрен... едно време един журналист написа, че когато един вратар седи по време на корнер на гол линията е 99% сигурно, че иска да му бъде вкаран гола:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 9:26 pm 

За 10 мин. пуснах да гледам прасетата. След втория им гол стартира обичайното, единственото и неповторимо,
изразяващо жалката им имитация на щастие - КЗЛ :smt006
Казах си, все още има нещо, което ни различава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 9:27 pm 
Аватар

Аре стига бе, тия само от корнери вкарват, вече втори сезон. Цял сезон с корнери ще си взимат точките :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 9:42 pm 
Аватар

прасетата имам чувството че и Специалния да ги земе, се ше си играят техното, дедо тошко янчев сели напреде, там некоя печка проси фаул, корнер или в по-редките случаи я сваля на некой и той вкарва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 10:42 pm 
Аватар

knave написа:
прасетата имам чувството че и Специалния да ги земе, се ше си играят техното, дедо тошко янчев сели напреде, там некоя печка проси фаул, корнер или в по-редките случаи я сваля на некой и той вкарва...

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 10:51 pm 
Аватар

Сериозно се замислям да пусна 10 кинта за Сливен шампион. Добре започнаха, Данчо Лечков явно яко лобира за тях... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 2:09 am 
Аватар

Ако трябва да съм честен обаче, предпочитам Сливен шампион отколкото селтекс или резаните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 7:01 am 

ми парво половината са мангли в тоя шибан град....малко ли е :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 11:35 am 
Аватар

Аз тея не го броим. Искам наще да станат щампион поне да не е тотален провала тоя сезон...ама май
нема да ме огрее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 5:47 pm 
Аватар

http://forums.data.bg/viewtopic.php?p=12513361#12513361

:oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 6:10 pm 
Аватар

Цитат:
Слависти млатят със седалки хора от Миньор

:smt017 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 10:15 am 
Аватар

Vratrq na Slavia da ne bi da e nasheto momche ot macha s Bran?? (pisha ot tela, nema kirilica)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 10:34 am 
Аватар

Същия...още съжалявам че в началото на сезона Вуцов не се примоли на Венци да му го даде под наем за един-два мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 8:04 am 

Radio Werewolf написа:
Ако некой е уредил Сливен за шампион си ебало майката и спирам да се интересувам от български футбол. Историята помни подобни ситуации виж Литекс, Славия, Локо. Пд...

по-добре Сливен шампион или всеки един друг отбор отколкото прасетата :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 5:39 pm 
Аватар

Какво става с Левски!?Питаме се всички които обичаме този отбор.Кризата ни е заляла отвсякъде и макар и в някой мач играем добре и победим, примерно Литекс, то след това разочарованието отново ни залива.И защо този отбор с големите европретенции на неговите ръководители по такъв смешен начин отпада от отбори така нар. тип средняци и слабаци!?Според мене виновни за всичко това не са само ръководството на отбора и играчите а държавата.През 2004 година когато националният ни отбор се класира на европейското, след това и големият поход на Левски и Литекс в турнира за купата на УЕФА, както и влизането на Левски в групите на шампионската лига, до голяма степен ми даде едно спокойствие една овереност че българският футбол ще тръгне нагоре и още по-нагоре.че след като любимият ми отбор - Левски стигна до 1/4 финал в УЕФА и влезе в групите на шампионската лига у мене се създаде една нагласа, че отбора ще продължи да се гради и ще постигне все по-големи успехи.Тогава всичко изглеждаше така, но може би вината си е в мен защото обичам този отбор и заради тази голяма обич аз вярвах в отбора и че приказката ще продължи...Както всяко нещо в България, след големите успехи идва и големите разачарования.След като националният ни отбор стана през 1994 г. 4-ти в света то нещата бяха преовеличени до облаците, цялото общество беше променило и цялата тази каша след успеха ни през 1994 г. сама ни самоуби и мечтите на националния ни отбор приключиха бързо бързо.
Мисля, че отбора на Левски е една институция която принадлежи само на феновете които го обичат и знаят как да обичат, нито да служи за реклама пред обществото, нито да служи на някои които глеадат как вземат пари от този отбор.И мисля че държавата най-после трябва да се намеси за доброто на спорта, защото и много от тези които ни управляват са същите като Батков гледат само пари да печелят а другото не е важно."Вкара ни Батков" в шампионската лига, по скоро вкараха ни Мури и Наско в шампионската лига и какво стана Батков си правеше там каквото си искаше ама не го интересува как ще играе отбора дали ще има успехи, Батков си гледаше в тези мачове да налага младоци като Домовчийски, Огнянов и т.н. а опитните в такива мачове примерно като Емил Ангелов търкаха пейката, само и само Батков да земе повечко пари от трансвер на млад играч в Европа.И всички тези негови действия, и другите глупости като в неподходящ момент уволни Стоилов и Сираков, всичко това се отразява негативно върхо представянето на отбора и затова Левски е на това положение и ако не се махне Тодор Батков от Левски,хубавите моменти за отбора няма да дойдат толкова скоро.
И искам да кажа и още нещо, че времената явно са си и такива, времето е пари както казват някои. И явно футболисти които подражават на Гунди, примерно като Николай Димитров не спрат с това голямо самочуствие до облаците,че сме били на проби в Арсенал, то идеалът на Гунди никога няма да бъде постигнат.Гунди е играл за славата на България и за славата на Левски и за някакви си 100 лв. заплата но е играл и е бил голям футболист такива каквито са били всички от неговото поколение.Докато Николай Димитров и т.н. по важното им е как им е прическата и дискотеките и мацките.Е така не се става футболист.
Явно на хората им е омръзнало вече българският футбол заради подобни изцепки.А когато през 90-те години следях българският футбол то той нямаше нищо общо със сега.Какво стана с вечното дерби Левски - лит(*кс-етрополе !?Ми това вообще дерби ли е...просто един мач без интрига, пред най-много 10 000 фенове и обикновенно завър6а с резултат 1:0 ,0:0, 0:1, това ли е вечно дерби!? През 90-те години Левски - лит(*кс-етрополе играеха пред 30-40-50 хиляди зрители, а мачовете се играеха на кръв и още не съм забравил мачовете Левски- лит(*кс-етрополе 7:1, 4:1 . обратоте от 0:2 за лит(*кс-етрополе и т.н. ,а един мач тогава завършил 0:0 или 1:0 сега тези цифри говорят че това е било един слаб мач, то тогава за тва 0:0 или 1:0 фарчеше кръв, даже на един мач през 2000 година имаше наистина кръв за 1:0 за Левски с гол на Гонзо.
Ако искаме не само футболът да ни върви на горе, но и държавата, образованието и т.н. то просто нетрябва взаимно да се самоубиваме ние които живеем в тая държава.А в този случай това как ще върви любимият ти отбор не зависи само от теб, от един единствен човек, а зависи от хора които ни управляват, хора като Батков или хора като Николай Димитров.Това което може да направи сам за себе си фена на Левски е да уважава отбора както трябва, а той ще го уважава ако го и обича и знае как да го обича.И преди всичко да знае да не се самоубива, като 95% от хората в българското общество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 10:13 pm 

SAMO LEVSKI SHAMPION написа:
A има ли си някой представа нашия мач с Черноморец за кога е отложен. Би трябвало да е скоро щото вече нямаме европейски мачове ... :roll:

наа 29 октомври играем с тях което е супер глупавото защото после сме с прасетата и може да изкарат пак че са били уморени

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 11:07 am 
Аватар

Кур за тоя дето насрочи мача за тогава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 10:10 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Черноморец - Левски на 6 ноември

Отложеният мач между Левски и Черноморец ще се играе на 6 ноември. По програма двубоят трябваше да се играе на 23 август, тогава обаче вицешампионите предпочетоха да го отложат, за да се съсредоточат върху реванша срещу БАТЕ Борисов.

От ръководството на бургаския клуб предложиха срещата да се изиграе преди дербито с лит(*кс-етрополе, която е на 1 ноември. От Левски обаче не бяха съгласни. След кореспонденция двата отбора са се спрели на датата 6 ноември. Тогава сините вече ще са изиграли най-важните мачове за годината. Очаква се най-късно следващата седмица футболният съюз да одобри датата на срещата.

:mrgreen: Банда смехурковци... тва не са професионални футболисти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 10:28 am 

Ама тогава нали ще са изморени след мача с цецка :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 10:30 am 

я да се отложат направо всички мачове, за да не се изморяват момчетата!
тия хора сърца нямат ли така да ги мъчат, бе?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 11:26 am 
Аватар

пак ли са отложили...вече отложения мач...баси... :roll:
аз предлагам направо да го оставят за догодина...за следващото първенство дори....тогава ще играем три пъти с Черноморец....ако не сме изпаднали преди това де.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 11:28 am 
Аватар

То миналата година пак ни беше някъде посредата на полусезона мача с тях, ама го преместиха за преди началото на пролетния, ако не ме бърка паметта ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 11:29 am 
Аватар

Като за един месец играхме 3 пъти с тях?

Един за купата, един за пролет и един за есен :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 11:29 am 
Аватар

Е те това имах предвид

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 11:32 am 

Shakespirt написа:
Като за един месец играхме 3 пъти с тях?

Един за купата, един за пролет и един за есен :D

като един мач бихме, един мач равен и една загуба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 1:06 pm 

Хаха, та то 6-ти ноември е четвъртък - по програма след 3 дни - на 9-ти ноември гостуваме на Спартак Варна. Очаквам тогава да отложат мача със Спартак за понеделник, че много ще се уморят, така ще направят всичко възможно да има колкото се може по-малко хора на мача. :smt006

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 6:22 pm 
Аватар

blue_blagoevgrad написа:
Хаха, та то 6-ти ноември е четвъртък - по програма след 3 дни - на 9-ти ноември гостуваме на Спартак Варна. Очаквам тогава да отложат мача със Спартак за понеделник , че много ще се уморят, така ще направят всичко възможно да има колкото се може по-малко хора на мача. :smt006

Moже и на майтап да го казваш , но аз те уверявам че точно така ще стане. Ако не и за вторник , щото видях че тази седмица заради ТВ излъчването ще има оставен мач чак за вторниик.

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 7:49 pm 

В крайна сметка мачът с Черноморец ще бъде на 5-ти ноември (сряда). Тия глупаци от БФС сега всеки кръг променят часа и деня на половината мачове. Човек да се чуди защо правиха тая програма преди началото на първенството. То наистина е хубаво да се дават повече мачове по телевизията, както е на запад, но така пък с тия отлагания и премествания само ебават майката на немногото останали, които все още ходим на мачове.

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 9:18 pm 
Аватар

Бе всичко е ясно - тоя мач се отлага и ще се играе само ако има пряко значение за класирането - ако няма да има се пропуска и може евентуално да се изиграе догодина, ако имаме нужда от точките.... :roll:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 15, 2008 2:13 pm 

http://sportal.bg/news.php?id=136783

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]