forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:38 pm 
Аватар

Blue`Faith написа:

Ние следващия мач пак ще сме зад вратата, и пак ще подкрепяме отбора!
Само Левски!

А аз все повече и повече се чудя на някой там долу дали въобще му дреме :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:40 pm 
Аватар

Еми след "не ни е срам, гледаме напред......" - въпросът ти май е реторичен......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:42 pm 
Oще по-страшното е,че ние абсолютно винаги все "гледаме напред". :shock: Тва кат го чуя...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:44 pm 
Аватар

Е кво да ги е срам.Питат си патката...Ще се приберат ще наклецат някоя яка путка.На сутринта ще отидат с новата кола на тренировка, мустака ще ги глоби с една заплата, но на тях им е през оная работа.А нас ще ни е срам с години наред, даже и децата ни ще се срамуват от тая загуба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:44 pm 

Яд ме е само за двама от футболистите на Левски.Рабех и Петков просто не заслужават да са в отбор с такива съотборници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:46 pm 

И СЕГА ВМЕСТО ДА МЛЪКНАТ ВСИЧКИ И ДА СЕ ЗАМИСЛАТ СЕРИОЗНО ЗА ТОВА В КОЙ ОТБОР СА И ДАЛИ МИСЛЯТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА,ДАВАТ ИНТЕРВЮТА НАЛЯВО-НАДЯСНО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:51 pm 
Аватар

Цитат:
Върхът на сладоледа беше изказването на Георги Христов: „Не ни е срам. Връщаме се с високо вдигнати глави. Чакаме жребия за УЕФА. Сега чакаме важния мач с Локомотив Пловдив”, изложи се нападателят.

:shock: :shock: :shock:

Тебе може и да не те е срам, ама нас ни е :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:52 pm 
Аватар

Лошото е, че и той май не е разбрал в кой отбор е дошъл.......... :(

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:53 pm 
Аватар

Цитат:
Нас ни е срам, дето сме левскари от люлката до гроба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:53 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Абе пичове, вие не виждате ли, че точно българите са най- зле?! Живко, Деко, Гонзо, Хичо- Харсенала, Минев.

Много добре казано!

И всички тук ми говорите за пореден път за морал, дух, воля и куп подобни простотии. Абе хора, кога най-накрая ще разберете, че играта футбол се играе със спортно-технически качества? Спиране, подаване, центриране, удар, отскок, спринт, издържливост, шпагат..... Колкото повече такива качества притежаваш, и колкото повече въпросните ти качества са по-добри, толкова повече пари струваш. Тоест стигаме до форумлата, която е открита мноооого отдавна - колкото повече пари за селекция, толкова по-добър отбор
Въобще не ме интересува тия на терена, кое "Л" обичат, коя емблема искат, колко плачт след загуба.....единственото, което искам от тях е спиране, подаване, центриране, удар, отскок, спринт, издържливост, шпагат.....

Поздрав:
http://www.vbox7.com/play:12e98e01

ПП
По въпрос за Христов, айде първо му чуйте а не четете интервюто и тогава говорете. Кой знае какво е казал, а какво са го изкарали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:55 pm 
Аватар

къде му има интервюто?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:56 pm 
Аватар

Black Jack написа:
acrimonious написа:
Абе пичове, вие не виждате ли, че точно българите са най- зле?! Живко, Деко, Гонзо, Хичо- Харсенала, Минев.

Много добре казано!

И всички тук ми говорите за пореден път за морал, дух, воля и куп подобни простотии. Абе хора, кога най-накря ще разберете, че играта футбол се играе със спортно-технически качества? Спиране, подаване, центриране, удар, отскок, спринт, издържливост, шпагат..... Колкото повече такива качества притежаваш, и колкото повече въпросните ти качества са по-добри, толкова повече пари струваш. Тоест стигаме до форумлата, която е открита мноооого отдавна - колкото повече пари за селекция, толкова по-добър отбор
Въобще не ме интересува тия на терена, кое "Л" обичат, коя емблема искат, колко плачт след загуба.....единственото, което искам от тях е спиране, подаване, центриране, удар, отскок, спринт, издържливост, шпагат.....

Поздрав:
http://www.vbox7.com/play:12e98e01

ПП
По въпрос за Христов, айде първо му чуйте а не четете интервюто и тогава говорете. Кой знае какво е казал, а какво са го изкарали.

Еми видях го...даже и аз си мислех, че журналята пак са си измислили нещо, но уви..."НЕ СЕ СРАМУВАМЕ"...ок и мен не ме е срам, защо да ме е срам :smt095

Крайтен: http://www.sportal.bg/video.php?video_id=8128

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
къде му има интервюто?

Не знам, не съм го слушал. Просто ви припомням какви са наще журналисти, че Христов може да е казал съвсем различни неща, а тия така да са го изкарали.....

Едит:
Сега видях мнението на Субата, значи кур за Христов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:59 pm 
Аватар

мен ми се струва 1:1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:01 pm 
Аватар

Black Jack написа:

ПП

Еми, колкото и да ми е неприятно, точно това си каза :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:06 pm 
Аватар

Не го било срам, на тоя трябва да му се остриже косата на следващата тренировка, деба и манекенските лайна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:07 pm 

И аз съм на това мнение,май той още се мисли за играч на Ботев щом мачъс с Локо Плд е толкова важен за него

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:09 pm 
Аватар

Марк Улпий написа:
Не го било срам, на тоя трябва да му се остриже косата на следващата тренировка, деба и манекенските лайна

Само да няма на следващия мач, като ги подкрепим пак, и да има "еми ето на, истинските фенове разбират, че направихме каквото можахме но понякога във футбола и така става, ние сме с високо вдигнати глави :8) ".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:11 pm 
Маймуни мръсниии.Ах,те колко са долнии.
Истината е,че сме ебати нереално-мазохистичния народ.Ума ми не го побира,кой ни пази вече 13 века?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:13 pm 
Аватар

Ми всъщност никой не ни пази - шибат си ни постоянно, ама ние си мислим, че е гот.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:15 pm 

Живко наистина ли мислите,че е отговорен пряко за отпадането на Левски или го обиждате по инерция.Ами Соареш какво направи?Че именно голът на Левски падна след отиграване на Миланов.Айде туй да ни е кусура-десния бек!Проблемите на Левски са очевидно в халфовата линия и атаката.Няма достатъчно креативен халф като Телкийски или Бардон,който да прави положения.Всички атаки-по един и същ начин.Ами Хичо?Може ли едно центриране като хората да не направиш?По-лошото е,че наистина стига до положение за центриране и не го прави както трябва.Не ги ли учат в Левски как да центрират като Мартин Петров-остро и прострелно.И няма никаква смелост да навлезе в наказателното поле,нещо което Йовов правеше постоянно в добрите си години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:16 pm 
Аватар

Дойде време и за моето мнение:

В Пловдив ще пристигнем, ще разбием майните. Песен ще запеем, за отбора най-велик. А той е: Левски Шампион ляляляля
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:16 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Силно се надявам Боримиров да е верния човек в Левски. Да внедри това, което е научил в Германия. Доказал е, че обича Левски. Доказал е, че разбира от футбол. Батков и Баждеков не е задължително да разбират от футбол, а да си вършат работата. Осигуряване на финанси, маркетингова политика и превръщането на отбора в самоиздържаща се компания. Направят ли това, тогава ще станем апетитни и за големите играчи и инвеститори. В България се въртят доста пари, милиарди се изливат в безсмислени молове и комплекси на морето, а в същото време подскачаме от радост, когато някоя фирма по милост хвърлила 200 000 лв за цяла година в отбора. Това е тяхната работа. Безсмисленото наливане на пари в неоправдани трансфери няма да ни доведе до никъде.
Не е задължително отбора да се управлява от една каруца лапачи в УС. Трябват 3-4ма, които да си вършат работата. Президент, спортен-директор и финансов директор.
Дори в Реал М 2-3ма колят и бесят, в Челси е така, в Милан е така, в Ман Юн е така и тн.

Първо, не можеш да водиш някаква фирма и да не отбираш грам от дейноста й. Все едно утре да направя фирма за заваряване - та аз не знам нищо за заваряване, освен че трябва уред наричащ се оксижен, дали ще направя добра фирма?

Второ, няма голяма фирма дето се управлява от един единствен човек. Грешка, има една единствена - Apple. Тея отбори дето ги изброяваш - навсякъде има управителни съвети, много хора, които заедно взимат решенията, защото така се минимизират глупостите. Само в Реал президентът има повече права, но пък на всеки две години феновете си избират нов, което отново минимизира глупостите, или поне ги спира навреме.

Black Jack написа:
И всички тук ми говорите за пореден път за морал, дух, воля и куп подобни простотии. Абе хора, кога най-накрая ще разберете, че играта футбол се играе със спортно-технически качества? Спиране, подаване, центриране, удар, отскок, спринт, издържливост, шпагат..... Колкото повече такива качества притежаваш, и колкото повече въпросните ти качества са по-добри, толкова повече пари струваш. Тоест стигаме до форумлата, която е открита мноооого отдавна - колкото повече пари за селекция, толкова по-добър отбор

Да де, ама първо добрият футболист от друга държава за чии хуй ще дойде в бг кочината, вместо да отиде в нормална държава? Трудно ще го излъжеме. Второ тея неща дето си ги изброил горе - половината са резултат от мотивацията и амбицията, а не от вроден талант или нещо такова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:17 pm 
Аватар

retwerts написа:
Живко наистина ли мислите,че е отговорен пряко за отпадането на Левски или го обиждате по инерция.Ами Соареш какво направи?Че именно голът на Левски падна след отиграване на Миланов.Айде туй да ни е кусура-десния бек!Проблемите на Левски са очевидно в халфовата линия и атаката.Няма достатъчно креативен халф като Телкийски или Бардон,който да прави положения.Всички атаки-по един и същ начин.Ами Хичо?Може ли едно центриране като хората да не направиш?По-лошото е,че наистина стига до положение за центриране и не го прави както трябва.Не ги ли учат в Левски как да центрират като Мартин Петров-остро и прострелно.И няма никаква смелост да навлезе в наказателното поле,нещо което Йовов правеше постоянно в добрите си години.

Ти ако ми покажеш от вчера един, дето да не е виновен (айде може би с известно изключване на Рабех, но само известно). А и не е само вчера, нещата са мноооого по-дълбоки..........

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:18 pm 
Аватар

Да ебеш,по-добре да си бях седял още на морето,да не го бях гледал този мач,да не си бях взимал вестници,големият шамар го изядохме на Герена,сега го довършиха до степен позор някакви пухльовци-хибриди между путьо и мухльо.Отбор носещ името на Апостола,създаден да възпитава в морал и човешки ценности,публика не предала се при комунистическо робство,при смяна насилствена на името -Витоша,Динамо,при насилствена гавра с обединение с милиционерския отбор Спартак и сега собственост и управляван от комунисти,доносници и всякакви лизачи......Левски беше силен когато бе цивилен,върнете старият любим отбор
Аз и без друго много рядко съм извикавал името на футболист,откакто гледам мачове единици са тия имена,така че да си дават интервюта,да си слагат шарени татуировки,да ебат мадами с по две путки,Батков да си купи негоният вестник Дума,да ги прави печетари,книговезци,метачи и всички,с все управниците да се махат,те въобще не ме интересуват,само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:19 pm 
Аватар

thegboy написа:
Марк Улпий написа:

Само да няма на следващия мач, като ги подкрепим пак, и да има "еми ето на, истинските фенове разбират, че направихме каквото можахме но понякога във футбола и така става, ние сме с високо вдигнати глави :8) ".

Явно трябва някой да им обясни отблизо, че тези които не могат да изгонят от стадиона ходят заради клуба, а не заради прическите и цветните обуща

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:19 pm 
Аватар

Boyo написа:
Да де, ама първо добрият футболист от друга държава за чии хуй ще дойде в бг кочината, вместо да отиде в нормална държава? Трудно ще го излъжеме. Второ тея неща дето си ги изброил горе - половината са резултат от мотивацията и амбицията, а не от вроден талант или нещо такова.

Първо излъгахме Бардон, Рабех, Ричард, Кабат, Головской, Симонович.... ще излъжем и други, само някой трябва да си свърши работата.
Второ, няма как едно спиране или ценриране на топката да е плод на мотивация и амбиция. Тренировки е правилната дума. Ама тренировки не на 25 години, а още като си на 10.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:20 pm 
Аватар

Всичките сайтчета се изреждат да сипят пумия върху нас.Един голям КУР за всички тях.Най-вече разбира се за ДБ и спорт1.Да измрът в адски мъки всичките :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Проблемът не е толкова в качествата на играчите, а че са насрани в най-важния мач. Страхът от провала им покафени гащите и логично провалът дойде.

Иначе с тея играчи БАТЕ требваше да им сложим петица, виж после в групите ...

Върнете се в началото
 Профил  

Искам само нещо да кажа за Гонзо-"големият герой".Когато бяха на подготовка в Правец,лично видях как си пафка цигарките и не му пука!Е,ако с такива "спортисти" атакуваме ШЛ ?За къде сме тръгнали.Кой знае и другите как се разбиват по кръчми и пафкат цигарки и да не им пука ,че утре на 200м ще се скапят.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]