forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:39 pm 
Аватар

Живко не става, но май някой ще им трябва още малко време да го резберат. А колкото до това, че е национал, ми то и Легендата беше.... Аз съм много ЗА да налагаме на този пост Станчев, вярно че съм му гледал само два мача и то при юношите, но ми направи силно впечетление.
Лусио малко по-добре от Живко, но ако искаме да направим нещо и отвъд Кулата, ще трябва да го сменяме, още повече, че минава 30-те.

Пак да кажа за бразилското трио. На Миро (и на още куп други некадърници) му се даде шанс три години да се докаже, още повече, че е българин и приспособяването и аклиматизацията към тима, ще 1000 пъти по-бърза отколкото на някой чужденец. А тия не само, че са чужденци ами са и бразилци, дето като падне температурата под 30 и си слагат ушанки. А на тях всичките им официални мачове бях на по максимум 5 градуса. И аз да отида в Аляска и на мен, ще ми се смеят ескимосите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:40 pm 
Аватар

Еби му майката, тоя ми е съкварталец :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:43 pm 
Аватар

Хубави комшии имаш :mrgreen:

Ботев даде Левски и Георги Христов на Арбитражния съд в Лозана
http://www.sportal.bg/news.php?id=119692

Не, че не знахме, че така ще стане, просто като информация го пиша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:47 pm 

А Ботев Пд нещо им доставя удоволствие да съдят и да губят делата ли :roll: Нали се съдиха и с Берое след разпадането като 2ма минаха в Ботев и като се сдружиха пак,Берое си ги искаха ... Ботев не даваха и се съдиха там :lol: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:52 pm 

Аз така разбирам нещата - явно за Ботев Г.Христов е някакъв роб, който няма право да си избира клубовете, където да играе. Той задължително трябва да се подчинява на Митьо Селския!Нищо, че в Левски е по-добре за бъдещето му. Но бъдещето му няма значение! Важното е какво иска Митьо Селския!Това е истината! :smt006

Последна промяна koleda321 на Чет Юли 10, 2008 3:55 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:54 pm 
Аватар

koleda321 написа:
Аз така разбирам нещата - явно за Ботев Г.Христов е някакъв роб, който няма право да си избира клубовете, където да играе. Той задължително трябва да се подчинява на Митьо Селския!Нищо, че в Левски е по-добре за бъдещето му. Но бъдещето му няма значение! Важното е какво иска Митьо Селския!Това е истината! :smt006

Това важи и за един друг президент на футболен клуб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:55 pm 

Предполагам, че и ако сега пак загубят, ПАК ще кажат че :octo е манипулирал всичко! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:55 pm 
Аватар

Аз преди бях по-разтревожен, ама това беше преди да разбера че целият допир на Градев до правото бил 4-дневен курс в Англия :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:58 pm 
Аватар

Блеки - абе Станчев е много добър, талант си е.. Обаче е малък. Пък и ти нали не обичаш да преценяваш някой по две контроли :smt003
Иначе аз съм го гледал доста пъти - бива си го, но още не е минал ония преход, дето в България все не става - от талант към футболист. Има златно бъдеще, което е в негови ръце и дано си продължи по верния път. Но до тогава - по-добре Живко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Но до тогава - по-добре всеки друг но не и Живко.

Оправено :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:08 pm 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003
добре де - мисълта ми беше, че Станчев не е готов за титуляр

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:33 pm 

abe tia picketini i govnari 7 dni sport kak ni prebroiha che sme bili 1600 vcera? :boisw :boisw :boisw

To pomoshnoto shteshe da se prusne,pone 3 hilki imashe.....svinskia protest s muki go dokaraha do 1000 choveka kato broiaha seko enicharsko prase za 4ma maina :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:33 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=50439

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:46 pm 
Аватар

PNB написа:

На бас, че Баждека, ще сложи вход :smt006

Сериозно - крайно време беше да почнем да играем контроли в подготовките с добри отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:47 pm 
Аватар

PNB написа:

"Не е важно колко ще плати Левски, а че ще докара Вердер в София и то не на какъв да е някакъв мач, а на прияелски мач" :shock:

Е Дани си знае, де :mrgreen:

Не искам да съм песимиста в случая, обаче се чудя, ако вземат та ни пораздрънкат Вердер едно хубаво, защото разликата в класите е ясна, как ще го подкараме сезона :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:47 pm 
Аватар

С вход, но на помощното :smt005

gboy обикновено в контролите нямат за цел да ни дрънкат. ще видим в какво състояние сме тогава, но най-вероятно ще е някакъв Х

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:49 pm 
Аватар

Той за да каже Дани, че е вътрешна работи дали сме плащали - значи е ясно, че сме плащали, така че не вход ми и изход може да сложи Баждека :mrgreen:

Kryten - а бе уж е така по принцип, ама .... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:52 pm 
Аватар

Съвсем нормално е да има вход, както и 10-15 хиляди по трибуните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:52 pm 

Бе едно 10-15 хилки сигурно ще има на 5-и :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:53 pm 
Аватар

Баждека според мен ще сложи вход още за събота за контролата. А за вердер сигурно верно и изход ще иска

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 4:58 pm 

Впечатления от мача:

1. Дали нямаше вариант да не гледаме мача от миша дупка? Гледах от страната на другото помощно игрище като трябваше да чистя храсталаците, за да виждам. Точно под мен от вътрешната страна беше Батков, как не трепна поне малко като чу, че хората не могат да гледат мача. (Вярно, че второто се преместих до пейката на Калиакра, но все пак...)

2. Първото полувреме сякаш се играеше мач от В група, цяло полувреме не можех да проумея момчетата в синьо в Левски Сф ли играят или в Левски Елин Пелин?! (Справка Борко Стойчев сбърка чист пас на 10м! Капитана Живко не можеше да спира топката! Централния ни нападател изпуска за 100 път от 2-3м на празна врата!).

3. В сравнение с мача в Правец сега Минев и Живко се размениха, т.е. Минев мааалко по-добре, Живко почти трагичен. Борко Стойчев - докога?! Яшар - разочарова ме този мач, предния игра с Хичо в ляво и се представи далеч по-добре. Сърмов игра прилично според мен. ЖК, Еньо, Зе...момчета, стегнете се! Качества имате, къде отиде желанието?(с Еньо трябва да се поработи, не може да стърчих с глава над другите и да не вземеш висока топка!). Понеже имаше коментари, че били играли с резервите...предния мач Зе игра с Гонзо, ЖК с Г.Христов...е не се усети голяма разлика в представянето им.

4. Хубавото отново е грамотната игра на Димов(този път малко по-слабо, може би предвид факта с кой играеше отзад) и Жо...показа желание както и в предния мач и въобще не ми се мисли, ако и него го нямаше каква загуба на време на 4хил души щяха да са тези 45мин!

5. Второто полувреме пихме от другата бира. Атаки и по двете крила, красиви комбинации, ефектни изпълнения, въобще зарадваха ни така, че да не съжаляваме за пропуснатото време първите 45мин. Този път Балтанов направи впечатление, не голямо, но се забеляза на терена. Вагнер си игра своята игра, е може би не 100% от това, което сме свикнали, но постепенно навлиза. Гаджев не знам там ли му е мястото, стои добре като дефанзивен халф, но май по-напред му е силата. Дарко - зад нападателите взимаме максимума от Дарко, с една голяма забележка в дефанзивен план него го няма!

6. Хичо и Тиберканин - сменяваха си често местата, влизаха навътре, въобще много умна игра като крила(отварят пространства на бековете), проблем беше само като двамата се забиеха в центъра и ставаше едно претрупване и топката просто нямаше откъде да мине.(срещу такива отбори много ще играем в БГ, така че трябва сериозно да се работи).

7. Христов, Гонзо - тоя сезон ще е всички за един, но пък този един е показал, а и вчера показа, че умее да вкарва. Добро нападение са двамата, май на всички ни харесаха.

Малко и за самата игра. Лично мое мнение е, че стоим слабо в средата на терена. На моменти отбор като Калиакра си подаваше топката по-добре от нас в центъра по простата причина, че наште бяха по-малко там. Не стоим добре в защита(особено показателно е къде бяха и какво правеха нашите при втория гол). Време е вече да спира с натоварванията и да започнат тактическите отигравания: бързо изнасяне на топката, владеене и най-вече позициониране във фаза защита(в момента грамотен отбор на контра атака може да ни вкара повече от Барса в Испания).

П.П. Упойката от операцията ли го държеше Вили та почти не му чух гласа?! Направо не можах да го позная. Лично аз съм много против крясъците му по време на мач. Да почнеш да викаш "пас, пас, пас" на всяко докосване на твой футболист, извинявайте ама не ми се струва сериозно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:11 pm 

Бре и вход и изход да сложат, няма как, ще ходиме! Тва е Вердер все пак, не Скрита Сила Мъглеву! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:19 pm 
Аватар

Ако няй-скъпият билет ненадвишава 10-12лв. мисля, че ще напълним стадиона. Аз няма да упрекна Баждека ако сложи вход, напротив така трябва да бъде, стига цените да бъдат нормални, и най-важното да влезнат в клубната каса и да се използват рационално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:26 pm 

Тамън на мерцедесите им трябваха нови накладки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:26 pm 
Аватар

Естествено,че за мача с Вердер трябва да има вход и то не 2-3 лева. Чувам,че имало вероятност да бъде предаван по ТВ в Германия - това също е хубаво - пари + реклама. Дано подобни мачове станат традиция, има нужда от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:30 pm 

Наистина имаме нужда от такива мачове не само за реклами и пари, ами и наште отбори да си сверят часовника! Сега едно е да гледаш ШЛ по БТВ, друго е да си част от нея! За БГ футбол ще е добре и другите отбори не само Левски да правят контроли с големи клубове.Ето например миналата година Локо Сф направи контрола с Валенсия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:40 pm 
Аватар

аз съм оптимист,че сега ни е шанса да си върнем на Вердер,разбира се ако момчетата имат достатъчно желание.Вердер няма да играят като Калиакра с 10 човека отзад,нашите че са нахъсани от пълните трибуни и смятам,че до тогава играта ще е много по-добра,защото ще се изиграни поне 6-7 мача.Така,че не мисля че има за какво да се притесняваме. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:43 pm 
Аватар

Екстра, екстра.. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:51 pm 
Аватар

koleda321 написа:
Бре и вход и изход да сложат, няма как, ще ходиме! Тва е Вердер все пак, не Скрита Сила Мъглеву! :smt003

На Левски се ходи заради Левски ! Не заради Вердер,Барса,Арсенал или Калиакра ! Ако ще и с Вълчи Дол /Захариново/ да играем, на стадиона се ходи заради Левски ! Запомнете го най-накрая !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:54 pm 

Цитат:
Португалецът Бруно Патакаш напуснал лит(*кс-етрополе, след като се консултирал със Стойчо Младенов. Наставникът заявил пред бранителя, че няма смисъл да подписва договор, защото бъдещето на тима е напълно неизвестно.

Като не искате Живко на ви Патакаш/десен бек/ :smt003 Бил е капитан на Насионал Мадейра, в момента е свободен агент :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]