Впечатления от мача:
1. Дали нямаше вариант да не гледаме мача от миша дупка? Гледах от страната на другото помощно игрище като трябваше да чистя храсталаците, за да виждам. Точно под мен от вътрешната страна беше Батков, как не трепна поне малко като чу, че хората не могат да гледат мача. (Вярно, че второто се преместих до пейката на Калиакра, но все пак...)
2. Първото полувреме сякаш се играеше мач от В група, цяло полувреме не можех да проумея момчетата в синьо в Левски Сф ли играят или в Левски Елин Пелин?! (Справка Борко Стойчев сбърка чист пас на 10м! Капитана Живко не можеше да спира топката! Централния ни нападател изпуска за 100 път от 2-3м на празна врата!).
3. В сравнение с мача в Правец сега Минев и Живко се размениха, т.е. Минев мааалко по-добре, Живко почти трагичен. Борко Стойчев - докога?! Яшар - разочарова ме този мач, предния игра с Хичо в ляво и се представи далеч по-добре. Сърмов игра прилично според мен. ЖК, Еньо, Зе...момчета, стегнете се! Качества имате, къде отиде желанието?(с Еньо трябва да се поработи, не може да стърчих с глава над другите и да не вземеш висока топка!). Понеже имаше коментари, че били играли с резервите...предния мач Зе игра с Гонзо, ЖК с Г.Христов...е не се усети голяма разлика в представянето им.
4. Хубавото отново е грамотната игра на Димов(този път малко по-слабо, може би предвид факта с кой играеше отзад) и Жо...показа желание както и в предния мач и въобще не ми се мисли, ако и него го нямаше каква загуба на време на 4хил души щяха да са тези 45мин!
5. Второто полувреме пихме от другата бира. Атаки и по двете крила, красиви комбинации, ефектни изпълнения, въобще зарадваха ни така, че да не съжаляваме за пропуснатото време първите 45мин. Този път Балтанов направи впечатление, не голямо, но се забеляза на терена. Вагнер си игра своята игра, е може би не 100% от това, което сме свикнали, но постепенно навлиза. Гаджев не знам там ли му е мястото, стои добре като дефанзивен халф, но май по-напред му е силата. Дарко - зад нападателите взимаме максимума от Дарко, с една голяма забележка в дефанзивен план него го няма!
6. Хичо и Тиберканин - сменяваха си често местата, влизаха навътре, въобще много умна игра като крила(отварят пространства на бековете), проблем беше само като двамата се забиеха в центъра и ставаше едно претрупване и топката просто нямаше откъде да мине.(срещу такива отбори много ще играем в БГ, така че трябва сериозно да се работи).
7. Христов, Гонзо - тоя сезон ще е всички за един, но пък този един е показал, а и вчера показа, че умее да вкарва. Добро нападение са двамата, май на всички ни харесаха.
Малко и за самата игра. Лично мое мнение е, че стоим слабо в средата на терена. На моменти отбор като Калиакра си подаваше топката по-добре от нас в центъра по простата причина, че наште бяха по-малко там. Не стоим добре в защита(особено показателно е къде бяха и какво правеха нашите при втория гол). Време е вече да спира с натоварванията и да започнат тактическите отигравания: бързо изнасяне на топката, владеене и най-вече позициониране във фаза защита(в момента грамотен отбор на контра атака може да ни вкара повече от Барса в Испания).
П.П. Упойката от операцията ли го държеше Вили та почти не му чух гласа?! Направо не можах да го позная. Лично аз съм много против крясъците му по време на мач. Да почнеш да викаш "пас, пас, пас" на всяко докосване на твой футболист, извинявайте ама не ми се струва сериозно!
|