Здравейте, ето какво успях и аз да видя от мача:
Играта наистина не беше това, което сме свикнали да виждаме, т.е. предимно по крилата, само че според мен това не е стила, който е искал Вили. На разбора им е казал да играят предимно по крилата и да не забиват топката в центъра(на няколко пъти се разкрещя на Деко и Тиберканин за това). Въпроса обаче е, че според мен не е работено върху владеенето на топката все още и нашите повече импровизираха. Така, че за стил на игра изобщо не можем да говорим. Ще се опитам да кажа по няколко думи за повечето, които направиха впечатление.
1. Петков - тук няма какво да коментирам освен, че на 1 от тренировките се е скарал сериозно с Емо Велев...казал му е, че ще го изгони от Левски и че ако реши ще видим ШЛ през крив макарон...псували са се здраво, дано не е нещо сериозно и да е било моментно.
2. Рабех - уникален футболист, според мен едва ли сме имали толкова грамотен играч. 3. Живко, Минев - колкото и желание да имат, не стават. Минев не отигра 1 топка, Живко игра малко по-добре, но като цяло на познатото ниво....доста трябва да се работи с тях. 4. Бистрон - респектира с физика, изглежда малко тромав, но за 1 топка се втурна доста бързо. Мисля, че ще направи много силна двойка с Рабех, защото взаимно се допълват. 5. Дивов - за мен една от положителните страни на този мач. Много интелигентно игра, дори се чуха отзиви защо купува чужденци като го имаме това момче; странно защо на Вили брат му ме обеждаваше, че това е Матераци ?! 6. Бензукан - няма ли да го оперират вече и да се свърши, чвно има някакво разкъсване, което оперативно може да се оправи. 7. Сърмов - вдига формата, Вили много го харесва; 8. Гаджев - техничен, интелигентен футболист, понякога малко се губи обаче, което е странно за плеймейкър; 9. Яшар - момчето се понрави, доста желание, техника, въобще има качества за Левски...според мен това е другия(след Димов, който Вили доста хареса); 10. Тасевски - имаше по офанзивни функции и веднага показа, че там му е мястото; 11. Огнянов - според мен има страхотен поглед върху играта, има и късмет, което е много важно, имам чуството, че много малко му трябва да стане една от основните фигури в отбора; 12. Жо, ЖК, Зе - и тримата са много технични и бързи, но и тримата имат неумение пред гола според мен. Зе игра вотри нападател и загубихме скоростта му, Жо доста раздвижи играта, показа страхотно желание, може би най-много от всички се бореше, ЖК падаше, в 90% от топките към него, играеше с гръб, но в свой стил правеше петички, вкара и гол, макар не ефектен...за мен той за дясно крило се е утрепал. 13. Еньо - не го запомних с друго освен с извеждащия пас към Г.Христов; 14. Хичо - вдигнал е нивото значително; 15. Гонзо - ще се бори много, явно е, но ако Вили не нагласи стила на игра, така че да му пасва, Гонзо ще се загуби и ще вкарва на Бела, Сливен и лит(*кс-етрополе. 16. Г.Христов - няма да го хваля още, но мочето показа страхотен потенциал.
Не си спомням за някой от другите нещо по съществено, т.е. всеки средно добър футболист щеше да се справи на тяхно място затова не ги коментирам.
|