forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 7:18 pm 
Аватар

Всеки ден ги гони :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 7:20 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Има ли някаква истина в това?

SZ_FEN написа:
научи db .

:smt006

Видя ли го недовършения уй ми е ясна работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 7:22 pm 
Аватар

Не може ли да се въведе правило, при което да се дава ban при цитиране на sportline или donbalon, сметам обществото левскари ще е доволно и ще допринесе за душевния мир на всички :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 7:22 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Не ти е правилен въпроса.
- Има ли някава истина въобще, излязла от Дон Балон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 7:28 pm 
Аватар

При дб нещата стоят така - пишеме, че пред трансфер в Левски са всички свободни агенти и естествено от 50 един - два оцелваме, пишеме после, че всички са си пред "изгнване" и естествено един двама си тръгват и пак оцелваме и на края слагаме ЕЕЕЕ ТАКАВА ГОЛЕМА СТАТИЯ колко много ги чаткаме работите :mrgreen:

Балъци се си и балъци ще си останат - затова гонг е 100 пъти по-уважавано. Една новина може да има, ама знаеш че е вярна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 8:01 pm 

thegboy написа:
При дб нещата стоят така - пишеме, че пред трансфер в Левски са всички свободни агенти и естествено от 50 един - два оцелваме, пишеме после, че всички са си пред "изгнване" и естествено един двама си тръгват и пак оцелваме и на края слагаме ЕЕЕЕ ТАКАВА ГОЛЕМА СТАТИЯ колко много ги чаткаме работите :mrgreen:

Балъци се си и балъци ще си останат - затова гонг е 100 пъти по-уважавано. Една новина може да има, ама знаеш че е вярна.

Е Гонг са си сериозен журналистически сайт! Докато Дон Чорбалон за мене си е като жълт вестник!Само клюки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 8:03 pm 
Аватар

Абе и Гонга се престарават понякога, а за световните новини са си донбалон отвсякъде, преписват жълтите глупости от световните боклуци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 8:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе и Гонга се престарават понякога, а за световните новини са си донбалон отвсякъде, преписват жълтите глупости от световните боклуци

E то за световни новини е най-хубаво да се четат в оригинал, но за България по-достоверен източник от Гонг аз поне не знам. Вярно е,че съм виждал някои новини по-напред на други сайтове, но щом го напишат в Гонг го приемам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 8:30 pm 
Аватар

Black Jack написа:
SZ_FEN написа:

Не ти е правилен въпроса.
- Има ли някава истина въобще, излязла от Дон Балон?

Познаха за Мъри, деа :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 9:13 pm 
Аватар

Дали Вуцан иска да изгони бразилците или не, вече на всички е ясно, че не ги харесва и едва ли ще разчита на тях. От четримата нападатели съм 100% сигурен, че дори Еньо ще получи по-голям шанс за изява от Жеан Карлош. Иначе овчарО си гласи двамата Гошовци в атака, то това е очевидно. Жоазиньо скоро официален мач като титуляр няма да започне...защото и на него не един път му беше казано, че не е желан. Пък и Хичо ще е титуляр отляво. До скоро си мислех, че единствено Зе-то има шанс, ама след тия изцепки вчера "Дайте ми еди си кой, па зимайте Деко и Зе-то" (бтв..изказване, което НИКОЙ нормален треньор не може да направи в трезво състояние пред медиите), даде ясен знак, че и на Зе-то ще му се търси заместник.
Ако все пак се стигне до някаква сделка...самбата да поеме към Латекса (1 на 1000) ще стане мноого лошо. С футболистите, които имат в момнета + Мъри + бразилците...хм...Вуцанчо да си помисли дали нямаме конкурент в БГ..
Асус - 1 млн., Бистрон 500к , треньор идиот - безценно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 9:18 pm 

Някой може ли да ми даде линк за Сблъсък? ДА вида Вуцан кви ги е вършил :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 9:21 pm 
Аватар

aiko_92 написа:
Някой може ли да ми даде линк за Сблъсък? ДА вида Вуцан кви ги е вършил :boisw :boisw

Не мога да ти намеря самото предаване, ама тука има нещичко преразказано.
http://www.sportal.bg/news.php?id=118885

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 9:25 pm 
Аватар

А бе бразилейросите са си добри футболисти и си имат качества - колкото и да ги псуваме - физика немали, пропускат и т.н. - момчетата показаха потенциал. Сега ние искаме да дойдат зимата и да понесат отбора - може, ако бяха Кака, Роналдиньо и Робиньо, ама не са. Зе показа много добри иги - бърз, техничен, центрира я добре, за мен един от ной-добрите миналия сезон, незнам от къде толкова недоволни. Малкия също показа много умения - дребен не дребен играе пишлегара, има да го фаулират по тромавите защитници - честно казано ми допадат такъв стил играчи. ЖК мисля че няма какво да го коментираме, не е таран, какъвто трябваше да играе миналата година, но тука си признахме, че такива измъквания рядко виждаме в България както той ги прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 9:40 pm 
Аватар

t0p4o написа:
До скоро си мислех, че единствено Зе-то има шанс, ама след тия изцепки вчера "Дайте ми еди си кой, па зимайте Деко и Зе-то" (бтв..изказване, което НИКОЙ нормален треньор не може да направи в трезво състояние пред медиите)

Може ли видео за да видя как го казва, щото преразказани неща от медиите никога не взимам за чиста монета

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 10:23 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
t0p4o написа:
До скоро си мислех, че единствено Зе-то има шанс, ама след тия изцепки вчера "Дайте ми еди си кой, па зимайте Деко и Зе-то" (бтв..изказване, което НИКОЙ нормален треньор не може да направи в трезво състояние пред медиите)

Може ли видео за да видя как го казва, щото преразказани неща от медиите никога не взимам за чиста монета

Еми аз с камерата не съм ходил да интервюирам Вуцан, имаше го в медиите вчера (и днеска си го има :lol: )...ок да се смята тогава за "непотвърдена" информация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 11:09 pm 
Аватар

преди няколко дена дена Вуцов каза:
чета от някъде че сме щяли да продаваме Зе?
Това са пълни глупости и ето сега ви казвам че въобще няма такова нещо!

тва е така че кур за дб и тоя дето ги мисли тея!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:03 am 

Ефрем Димитров, демек главният редкатор съсипва сайта или поне тва е мнението на мой познат, работил там. Карал ги да вадят сума топ новини на ден и когато нямало събития казвал "Спекулирайте тогава!". Да не говорим, че често си били измисляли :shock: изказвания, защото същият не можел да приеме, че в конкретния ден не е направено жълтеникаво интервю. Ако това е истина, а по всичко личи, че е - пъзелът се нарежда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:13 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Ефрем Димитров, демек главният редкатор съсипва сайта или поне тва е мнението на мой познат, работил там. Карал ги да вадят сума топ новини на ден и когато нямало събития казвал "Спекулирайте тогава!". Да не говорим, че често си били измисляли :shock: изказвания, защото същият не можел да приеме, че в конкретния ден не е направено жълтеникаво интервю. Ако това е истина, а по всичко личи, че е - пъзелът се нарежда.

Аз не мога да разбера как може да цитират неточно и цитираните да не ги съдят.. Явно сянката на батиньо е дълга... :smt006

П.с. Въпреки, че обикновено пишат "Пред свои близки еди-кои-си споделил, че..."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:15 am 
Аватар

"Не го ща в отбора този льохман! Нека си разцъква на село като толкова му се иска!" беснеел Вуцов из тунела на Герена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:14 am 

Здравейте, ето какво успях и аз да видя от мача:

Играта наистина не беше това, което сме свикнали да виждаме, т.е. предимно по крилата, само че според мен това не е стила, който е искал Вили. На разбора им е казал да играят предимно по крилата и да не забиват топката в центъра(на няколко пъти се разкрещя на Деко и Тиберканин за това). Въпроса обаче е, че според мен не е работено върху владеенето на топката все още и нашите повече импровизираха. Така, че за стил на игра изобщо не можем да говорим. Ще се опитам да кажа по няколко думи за повечето, които направиха впечатление.

1. Петков - тук няма какво да коментирам освен, че на 1 от тренировките се е скарал сериозно с Емо Велев...казал му е, че ще го изгони от Левски и че ако реши ще видим ШЛ през крив макарон...псували са се здраво, дано не е нещо сериозно и да е било моментно.

2. Рабех - уникален футболист, според мен едва ли сме имали толкова грамотен играч.
3. Живко, Минев - колкото и желание да имат, не стават. Минев не отигра 1 топка, Живко игра малко по-добре, но като цяло на познатото ниво....доста трябва да се работи с тях.
4. Бистрон - респектира с физика, изглежда малко тромав, но за 1 топка се втурна доста бързо. Мисля, че ще направи много силна двойка с Рабех, защото взаимно се допълват.
5. Дивов - за мен една от положителните страни на този мач. Много интелигентно игра, дори се чуха отзиви защо купува чужденци като го имаме това момче; странно защо на Вили брат му ме обеждаваше, че това е Матераци ?!
6. Бензукан - няма ли да го оперират вече и да се свърши, чвно има някакво разкъсване, което оперативно може да се оправи.
7. Сърмов - вдига формата, Вили много го харесва;
8. Гаджев - техничен, интелигентен футболист, понякога малко се губи обаче, което е странно за плеймейкър;
9. Яшар - момчето се понрави, доста желание, техника, въобще има качества за Левски...според мен това е другия(след Димов, който Вили доста хареса);
10. Тасевски - имаше по офанзивни функции и веднага показа, че там му е мястото;
11. Огнянов - според мен има страхотен поглед върху играта, има и късмет, което е много важно, имам чуството, че много малко му трябва да стане една от основните фигури в отбора;
12. Жо, ЖК, Зе - и тримата са много технични и бързи, но и тримата имат неумение пред гола според мен. Зе игра вотри нападател и загубихме скоростта му, Жо доста раздвижи играта, показа страхотно желание, може би най-много от всички се бореше, ЖК падаше, в 90% от топките към него, играеше с гръб, но в свой стил правеше петички, вкара и гол, макар не ефектен...за мен той за дясно крило се е утрепал.
13. Еньо - не го запомних с друго освен с извеждащия пас към Г.Христов;
14. Хичо - вдигнал е нивото значително;
15. Гонзо - ще се бори много, явно е, но ако Вили не нагласи стила на игра, така че да му пасва, Гонзо ще се загуби и ще вкарва на Бела, Сливен и лит(*кс-етрополе.
16. Г.Христов - няма да го хваля още, но мочето показа страхотен потенциал.

Не си спомням за някой от другите нещо по съществено, т.е. всеки средно добър футболист щеше да се справи на тяхно място затова не ги коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:25 am 

Рано е още да се дават оценки на играчите. Защото още са в началото на подготовката, а и противника е слаб. Поне от това, което се пише, досега е имало само бягане. След 2-3 месеца ще могат да се дават по-точни оценки.Тогава ще се види кой, как се представя, каква е тактиката на отбора и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:30 am 

ЛЕВСКИ СЕ ПРЕМЕСТИ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА, НО БЕЗ РАБЕХ

Подготовката на Левски през тази седмица стартира в Борисовата градина. „Сините” бяха качени от старши треньора Велислав Вуцов на клубния автобус, за да направят крос в парка.

Специалистът ще проведе две занимания днес, като второто ще е с топка и ще се състои на стадион „Георги Аспарухов”.

Сутрешният крос премина без участието Юсеф Рабех, който е измъчван от стари контузии. Въпреки това състоянието на мароканеца не буди притеснение в лагера на Левски.

Другият защитник от Мароко Бензукан взе участие в бягането, макар че беше заменен принудително в контролата срещу Спартак Плевен в събота.

Според запознати проблемите на Шакиб Бензукан са по-скоро психологически, тъй като дълго време се възстановяваше от една и съща контузия.

Дано наистина е на психологическа основа, но психоложката да си свърши работата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:56 am 

Кога имаме контроли ??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:57 am 
Аватар

в сряда. На Герена, от 18.00

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 12:04 pm 

срещу кой ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 12:39 pm 
Аватар

Andrio_lsfc написа:
срещу кой ?

Михайловград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 12:43 pm 

Абе, тоя Минев кво още прави в Левски бе, ебаси. Те по-добре мене да ме вземат.
С Живко и Деко тримата са под секва критика. Тотални паляци. От останалото ще стане отбор за чудо и приказ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 1:50 pm 
Аватар

ДАЙО ПОДСИЛИ ДУБЛИРАЩИЯ ТИМ НА ЛЕВСКИ

Нигерийският нападател на Левски Екундайо Джаейоба води подготовка с втората формация на „сините”, забеляза екип на Гонг.

Бившият футболист на Локомотив Пловдив тотално отпадна от плановете на Велислав Вуцов и на този етап няма място, на което да продължи своята кариера.

Джаейоба игра за последно като преотстъпен от Левски в израелския Макаби Херцелия, но евреите не пожелаха да го ангажират за по-дълго време.

Таранът не успя да се наложи в Левски и при предишния наставник на клуба Станимир Стоилов. Кариерата на Дайо тръгна мощно надолу, след като скъса ахилес в мач срещу Публикум от турнира за Купата на УЕФА. По-късно нападателят претърпя няколко неуспешни хирургически интервенции и не съумя да се завърне на познатото ниво от периода му в Локомотив Пловдив и първите му месеци със „синята” фланелка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:01 pm 
Аватар

FLAME написа:
ДАЙО ПОДСИЛИ ДУБЛИРАЩИЯ ТИМ НА ЛЕВСКИ

Нигерийският нападател на Левски Екундайо Джаейоба води подготовка с втората формация на „сините”, забеляза екип на Гонг.

Бившият футболист на Локомотив Пловдив тотално отпадна от плановете на Велислав Вуцов и на този етап няма място, на което да продължи своята кариера.

Джаейоба игра за последно като преотстъпен от Левски в израелския Макаби Херцелия, но евреите не пожелаха да го ангажират за по-дълго време.

Таранът не успя да се наложи в Левски и при предишния наставник на клуба Станимир Стоилов. Кариерата на Дайо тръгна мощно надолу, след като скъса ахилес в мач срещу Публикум от турнира за Купата на УЕФА. По-късно нападателят претърпя няколко неуспешни хирургически интервенции и не съумя да се завърне на познатото ниво от периода му в Локомотив Пловдив и първите му месеци със „синята” фланелка.

Супер кофти ми е за това момче. Прееба го жестоко тая контузия, а имаше хляб в него. Мислех, че евреите са доволни от него и ще го вземат, ама е на ...

Все ще го вземе някое средняче от нашите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:02 pm 
Аватар

Някъде бях чел,че го спрягат за Вихрен, но беше само на едно място и някак между другото :roll:
Наистина контузията го прецака много солидно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]