генонсО написа:
Нешо теа играчи не ми вдъхват довеие... "гиганта" ми прилича на "звяра" (или нещо такова) дето дойде на проби през зимата... там другите пак некви африканци и южноамериканци.... Буцоф прави точно обратното на това което правеше Мъри...
1. Мъри наложи Домо като се освободи от Гонзо и рискува доста с това си действие...
2. Мъри малко или много налагаше "младите" и точно за това сега Ники, Лъчо, Балтанов, Домо са едни от надеждите ни... не знам дали Буцоф сега ги налага ама като гледам колко играчи идват нешо не ми се вярва.
КУР ЗА БАТКОФ !!!
виде че не той кара влака и пусна малко гювеч.... КУР ЗА НЕГО И ВСИЧКИ ГЪЗОЛИЗЦИ ОКОЛО НЕГО !!!
Съгласен съм значи не искам да се изказвам радикално..това не е окончателното ми мнение...просто до момента политикат на Мъри бе повече в перспектива и това ми допадаше докато тази на Вузов ще е за резултат в текущия сезон...
hidden767 написа:
Ясно е че не могат всички да останат, въпроса е да останат правилните хора. За мен от защитниците ни трябва само Бистрон. Иначе ставаме бетер чорбата. Освен него си имаме Рабех и Бензукан. Нигериеца ще ни дойде в повече. От полузащитниците искам Асус, Ба и нащо момче, Гаджев. Първият няма да дойде по разбираеми причини, все пак не е свободен агент. Вторият ми вдъхва доверие, обикновено имам усет за кой става и кой не. Гаджев го искам само щото е наш юноша, нека му се даде шанс да се наложи, ако не става - обратно у втора византийска. Бялото французойче ще му дойде нанагорно тука. Дубала на Лион е с пъти по-зле от нас, кво като е Лион. И там има само 17 мача и 1 гол, което означава, че само половината мачове е почвал титуляр,нещо като наш Миру, само дето Миру си е жив голмайстор в сравнение с него. Тоя мароканец едва ли може да бъде нещо повече от резерва и ако говорим за резерви - имаме си собствени кадри. Повечето от вас очакват чудеса от нападението, аз не споделям това мнение, но ще поживеем и ще видим.
Да обобщим - Бистрон, Гонзо, Христов, Гаджев, Ба, + Асус.
нещо обаче ме човърка отвътре, че дошлите на проби доедин ще се изнижат обратно, и не защото не стават, ами защото ще искат повече пари от колкото скопосаното Ганьово дупе е готово да отпусне
Ясно е че не могат всички да останат, въпроса е да останат правилните хора. За мен от защитниците ни трябва само Бистрон. Иначе ставаме бетер чорбата. Освен него си имаме Рабех и Бензукан. Нигериеца ще ни дойде в повече. От полузащитниците искам Асус, Ба и нащо момче, Гаджев. Първият няма да дойде по разбираеми причини, все пак не е свободен агент. Вторият ми вдъхва доверие, обикновено имам усет за кой става и кой не. Гаджев го искам само щото е наш юноша, нека му се даде шанс да се наложи, ако не става - обратно у втора византийска. Бялото французойче ще му дойде нанагорно тука. Дубала на Лион е с пъти по-зле от нас, кво като е Лион. И там има само 17 мача и 1 гол, което означава, че само половината мачове е почвал титуляр,нещо като наш Миру, само дето Миру си е жив голмайстор в сравнение с него. Тоя мароканец едва ли може да бъде нещо повече от резерва и ако говорим за резерви - имаме си собствени кадри. Повечето от вас очакват чудеса от нападението, аз не споделям това мнение, но ще поживеем и ще видим.
Да обобщим - Бистрон, Гонзо, Христов, Гаджев, Ба, + Асус.
нещо обаче ме човърка отвътре, че дошлите на проби доедин ще се изнижат обратно, и не защото не стават, ами защото ще искат повече пари от колкото скопосаното Ганьово дупе е готово да отпусне
и аз мисля че всичките проби ще си отидат, но по- скоро защото повечето от тях не стават... Все си мисля, че можеше да се изръсят за 2-ма добри и сигурни, а не да се викат 5 на проби дето няма да стават после на пожар ще се търсят 1 2-ма те няма да се интегрират, няма да изкарат подготовка, няма да са готови за мачовете в Европа и отново ще се борим за шампионата... дано греша!!!