forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 10:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:32 pm 

Абе аз не съм тренирал...нито съм имал желание, нито способности :) ама неможеш да ме убедиш, че с 2-3 редовни напивания седмично се става голям футболист...

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:34 pm 
Аватар

Не знам, ама тва трансферно лято ме кефи, идват разни секви, тръгват си, Гонзо се връща, последните 3 години беше скука :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:38 pm 
Аватар

Sirakov написа:
...ама неможеш да ме убедиш, че с 2-3 редовни напивания седмично се става голям футболист...

Прочете ли въобще какво съм написал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:41 pm 

shalala написа:
Sirakov написа:
...ама неможеш да ме убедиш, че с 2-3 редовни напивания седмично се става голям футболист...

Прочете ли въобще какво съм написал?

Да прочетох...но никъде не си дефинирал кво е да прекаляваш.....за някой прекаляване е всеки ден да се пие, а за други е когато отиде в болницата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:42 pm 

Аз съм тренирал 4 години в Славия и знам за какво става въпрос. Мислиш ли, че юношите на Байерн Мюнхен или Аякс се напиват преди лагери? После защо не сме на европейско...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:43 pm 
Аватар

STALKER написа:
Не знам, ама тва трансферно лято ме кефи, идват разни секви, тръгват си, Гонзо се връща, последните 3 години беше скука :mrgreen:

Тва разправям и аз. Ако чехът и белото франсе останат, нещата заспиват. Айде, може и един от черните :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:44 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Аз съм тренирал 4 години в Славия и знам за какво става въпрос. Мислиш ли, че юношите на Байерн Мюнхен или Аякс се напиват преди лагери? После защо не сме на европейско...

Като си тръгнал с чуждестранните сравнения, мисля че звездите от висшата лига не само пият, но и употребяват други медикаменти, което не им пречи да са едни от най-добрите играчи в света. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:47 pm 

Добре де, нека си пият момчетата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:03 pm 
Аватар

Някаква идея - утре от колко е тренировката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:05 pm 
Аватар

Мисля, че е от 10.

едит: Да, така е.

levski.bg написа:

Jun 22, 2008

Представителният тим на Левски ще се събере утре сутринта на стадион "Георги Аспарухов" за старта на лятната си подготовка. Тренировката е насрочена за 10,00 часа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:06 am 

ЛЕВСКИ ПРОБВА НЕЖЕЛАН ОТ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ

Спортно техническият щаб на Левски ще изпробва качествата на мароканеца Рашид Тиберканин, който преди време премина тестове в лит(*кс-етрополе. Юношата на Аякс пристигна късно вечерта в София и в понеделник ще проведе първото си занимание със „сините”.

Велислав Вуцов ще провери възможностите на африканеца, както ще стори и с пристигналите в неделя Омодиагбе и Брис Дюкар.

Тиберканин е роден на 28 март 1985 година в белгийския град Антверпен и има белгийско гражданство, като по този начин няма да заема място на чужденец извън ЕС.

23-годишният футболист е висок 171 см и в момента играе в латвийския Даугава Даугавпилс.

Тиберканин играе, като халф, но също така може и да води атаката на отбора, а и да бъде използван и зад централния нападател.

Мароканецът беше отпратен от лит(*кс-етрополе, като Стойчо Младенов беше заявил, че му е трудно да прецени за кратко време качествата на футболиста.

След пристигането на Рашид Тиберканин на „Герена”, мароканската група се увеличава на трима. Договори с клуба имат Юсеф Рабех и Шакиб Бензукан.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:13 am 

хахах в Гонг на 1ва страница ЛЕВСКИ ПРОБВА НЕЖЕЛАН ОТ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ,на 2ра НИГЕРИЙСКИ ГИГАНТ ПРИСТИГА НА ПРОБИ В ЛЕВСКИ , на 3та ДРУЖКА НА БЕНЗЕМА И АРФА ДОЙДЕ В ЛЕВСКИ , на 5та ОФИЦИАЛНО: ГОНЗО СЕ ЗАВЪРНА В ЛЕВСКИ,отделно отстрани Играч от Кот д'Ивоар пристига в Левски
Такова трансферно лято не си спомням :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:25 am 

Ако привлечеме трима от тея ще му простя на БаткО, че се стиска след групите на ШЛ да кихне некой лев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:28 am 
Аватар

http://sport.netinfo.bg/?tid=40&oid=1201028
Бил е на проби и в Черноморец преди година, според Херо не става за България :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:36 am 

Нешо теа играчи не ми вдъхват довеие... "гиганта" ми прилича на "звяра" (или нещо такова) дето дойде на проби през зимата... там другите пак некви африканци и южноамериканци.... Буцоф прави точно обратното на това което правеше Мъри...

1. Мъри наложи Домо като се освободи от Гонзо и рискува доста с това си действие...

2. Мъри малко или много налагаше "младите" и точно за това сега Ники, Лъчо, Балтанов, Домо са едни от надеждите ни... не знам дали Буцоф сега ги налага ама като гледам колко играчи идват нешо не ми се вярва.

КУР ЗА БАТКОФ !!!

виде че не той кара влака и пусна малко гювеч.... КУР ЗА НЕГО И ВСИЧКИ ГЪЗОЛИЗЦИ ОКОЛО НЕГО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:39 am 

За тези от вас, които разбират френски =>
http://www.youtube.com/watch?v=zg08OnuszKY

Симпатично момче изглежда, има го на снимки с Бензукан, все пак са играли заедно 2005-а на световното за младежи. Явно това е плеймейкъра, за който говори Вуцов, но лично на мен не ми изглежда като футболистът, който ще направи разликата с другите отбори, а за заместник на Бардон да не говорим. Но нека все пак покаже какви качества има и дано ме опровергае :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:42 am 

Абе гонг да не спът на летището? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:43 am 
Аватар

Аз и Ники не го виждам :smt006

Хубаво е да има нови футболисти, доклко са правилните - ще видим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:46 am 

Ясно е че не могат всички да останат, въпроса е да останат правилните хора. За мен от защитниците ни трябва само Бистрон. Иначе ставаме бетер чорбата. Освен него си имаме Рабех и Бензукан. Нигериеца ще ни дойде в повече. От полузащитниците искам Асус, Ба и нащо момче, Гаджев. Първият няма да дойде по разбираеми причини, все пак не е свободен агент. Вторият ми вдъхва доверие, обикновено имам усет за кой става и кой не. Гаджев го искам само щото е наш юноша, нека му се даде шанс да се наложи, ако не става - обратно у втора византийска. Бялото французойче ще му дойде нанагорно тука. Дубала на Лион е с пъти по-зле от нас, кво като е Лион. И там има само 17 мача и 1 гол, което означава, че само половината мачове е почвал титуляр,нещо като наш Миру, само дето Миру си е жив голмайстор в сравнение с него. Тоя мароканец едва ли може да бъде нещо повече от резерва и ако говорим за резерви - имаме си собствени кадри. Повечето от вас очакват чудеса от нападението, аз не споделям това мнение, но ще поживеем и ще видим.
Да обобщим - Бистрон, Гонзо, Христов, Гаджев, Ба, + Асус.
нещо обаче ме човърка отвътре, че дошлите на проби доедин ще се изнижат обратно, и не защото не стават, ами защото ще искат повече пари от колкото скопосаното Ганьово дупе е готово да отпусне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:56 am 
Аватар

Докато можем на Ники да му вземем поне милионче,че аз в България не го виждам повече как ще се развива :?

За селекцията-определено съм доволен.На Левски му трябват играчи с опит в този момент.Младостта я имаме.А за юношите-явно налагането им се оказа не толкова успешен ход :? Освен Валери и Хичо другите не се оправдават.Което си е направо загуба на време.Аз съм за налагането на млади,но да речем по един-двама на сезон.И то -ей така,м/у другите(опитните) в мачове без много значение.Още повече,че на юношите ни много сериозно им липсва физиката :o Сега с тези дубъли,определено,ще е по-лесно налагането и обиграването на юношите.
Иначе от новите ,какво повече-Жоро Христов ,Гонзо,Бистрон.Освен това от тези на проби един-двама ще останат.Нигериеца,франсето и мароканчето изглеждат перспективни,но не се знае какви куци коне може да се окажат.Така че по-добре да се види първо какво могат.
А не забравяйте,че тепърва започват трансферните възможности.На мача с Левски Виктор Демиран от Славия ми направи огромно впечатление.И е много млад.Перфектен заместник на Минев,или след време Вагнер :)

П.П. А и нали утре чакаме изненада :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 1:05 am 
Аватар

Аз пък си мисля, че на Ники Димитров му предстои силен сезон. Асус ми се искаше да го вземеме, но няма. Ба съм го гледал, не съм убеден, че е най-добрия вариант за Левски. Тоя защитника нигерийския е страшен, ще ми се да го вземеме и него и най-накрая да видиме Рабех халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 6:57 am 

Някой чувал ли е за вариант днес басТунчев да припка със синьо екипче ? Ако го видя там лично ще си събуя чепика и ще го накажа в главата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 7:08 am 
Аватар

Цитат:
Вуцов: Австрийците не стават за Левски
22.06.2008 10:50

Треньорът на Левски Велислав Вуцов не е останал доволен от двама австрийски национали, които е наблюдавал на Евро 2008. Това са Роналд Геркалиу от Аустрия Виена и Себастиан Прьодъл от Щурм Грац

"Гледах ги двамата много внимателно, но те не ме впечатлиха. Не са водени конкретни разговори с тях, защото не останах задоволен от качествата им" - заяви Вили Вуцов.

"И двамата играха в първия мач на Европейското, като единият го смениха. Единият игра и във втория мач. Какво като играят в Австрия, ако не бяха домакини, едва ли щяха да са на първенството", допълни треньорът.

Вуцов заяви, че нещата със Седрик Бардон едва ли ще се получат, като обобщи, че шансовете на Левски са символични.

Треньорът на Левски не скри, че продължава да търси типичен дефанзивен халф.

За тези които не знаят Себастиян Прьодъл отива във Вердер, но не е впечатлил Вуцан :roll: Не че и ако го беше "впечатлил" щеше да стане нещо де ама..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 8:16 am 
Аватар

За мен мароканецът не става

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 9:13 am 
Аватар

Какво става с тая изненада бре... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 9:18 am 

генонсО написа:
Нешо теа играчи не ми вдъхват довеие... "гиганта" ми прилича на "звяра" (или нещо такова) дето дойде на проби през зимата... там другите пак некви африканци и южноамериканци.... Буцоф прави точно обратното на това което правеше Мъри...

1. Мъри наложи Домо като се освободи от Гонзо и рискува доста с това си действие...

2. Мъри малко или много налагаше "младите" и точно за това сега Ники, Лъчо, Балтанов, Домо са едни от надеждите ни... не знам дали Буцоф сега ги налага ама като гледам колко играчи идват нешо не ми се вярва.

КУР ЗА БАТКОФ !!!

виде че не той кара влака и пусна малко гювеч.... КУР ЗА НЕГО И ВСИЧКИ ГЪЗОЛИЗЦИ ОКОЛО НЕГО !!!

Съгласен съм значи не искам да се изказвам радикално..това не е окончателното ми мнение...просто до момента политикат на Мъри бе повече в перспектива и това ми допадаше докато тази на Вузов ще е за резултат в текущия сезон...

hidden767 написа:
Ясно е че не могат всички да останат, въпроса е да останат правилните хора. За мен от защитниците ни трябва само Бистрон. Иначе ставаме бетер чорбата. Освен него си имаме Рабех и Бензукан. Нигериеца ще ни дойде в повече. От полузащитниците искам Асус, Ба и нащо момче, Гаджев. Първият няма да дойде по разбираеми причини, все пак не е свободен агент. Вторият ми вдъхва доверие, обикновено имам усет за кой става и кой не. Гаджев го искам само щото е наш юноша, нека му се даде шанс да се наложи, ако не става - обратно у втора византийска. Бялото французойче ще му дойде нанагорно тука. Дубала на Лион е с пъти по-зле от нас, кво като е Лион. И там има само 17 мача и 1 гол, което означава, че само половината мачове е почвал титуляр,нещо като наш Миру, само дето Миру си е жив голмайстор в сравнение с него. Тоя мароканец едва ли може да бъде нещо повече от резерва и ако говорим за резерви - имаме си собствени кадри. Повечето от вас очакват чудеса от нападението, аз не споделям това мнение, но ще поживеем и ще видим.
нещо обаче ме човърка отвътре, че дошлите на проби доедин ще се изнижат обратно, и не защото не стават, ами защото ще искат повече пари от колкото скопосаното Ганьово дупе е готово да отпусне

и аз мисля че всичките проби ще си отидат, но по- скоро защото повечето от тях не стават... Все си мисля, че можеше да се изръсят за 2-ма добри и сигурни, а не да се викат 5 на проби дето няма да стават после на пожар ще се търсят 1 2-ма те няма да се интегрират, няма да изкарат подготовка, няма да са готови за мачовете в Европа и отново ще се борим за шампионата... дано греша!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 9:40 am 
Аватар

Станахме като преди 6-7 години, чернилки на килограм.Всичко друго е жив ташак :smt003 :smt003

Искаме си Джадайо :boisw Честно казано, искам само Гонзо,Христов и Бистрон ли къв е ... другите не ми вдъхват доверие ! А тия тримата джадай от Бразилия им е време със самолетчето и в Бразилия :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 10:18 am 
Аватар

Цитат:
Искаме си Джадайо

Те ти джадайо
Цитат:
Левски стартира подготовката с петима нови
23 юни 2008 10:15
Екундайо Джайеоба също се появи на "Герена"

Левски стартира първата си тренировка от лятната подготовка тази сутрин в 10,00 часа на стадион „Георги Аспарухов“ . На заниманието се появиха петима нови играчи, сред които юношата на Лион Брис Дюкар и нигериецът Дарлингтън Омодиагбе.

На тренировката се появи и Екундайо Джайеоба, който се подвизаваше в Израел през последния полусезон.

В редиците на сините бе и дошлият на проби мароканец Тибер Канин, който преди време бе на проби и в лит(*кс-етрополе.

От българска страна новите лица на „Герена“ бяха Мартин Димов и Борко Стойчев от Видима -Раковски и Яшар от Калиакра, който е юноша на Левски.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 10:23 am 
Аватар

Маймундайо е бил изненадата :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 10:27 am 
Аватар

Ебем ти и изненадата. МустакО гОлем си батка да ти го накърфичим.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]