forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 7:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:47 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Аз имам малко по-различно мнение за Томов. Имаше една теория преди време на Сашо Диков, в която се казваше, че в цдна няма и стотинка и Томов прави невъзможното за да ги направи шампиони и да завършат годината. След което ги продава, но цената е значително по-висока, първо защото са шампиони, второ защото са само на крачка от 5 млн. евро от ШЛ. Зимата закъпри бюджета с продажбата на Амунике и Чиликов + още някой кредит, договорил се с някой купувач - 2-3 седмици преди скандала Томов обяви, че цдна има нов собственик (склонен съм да му вярвам), но явно нещо се е провалило или е забавило сделката и тогва излезнаха на яве кирливите ризи. Та за мен Томов си тарикат от всякъде, защото ако беше продал цдна на време, щеше да гушне някой и друг милион, но ако не успееш (както и стана) си остава с премията от 100 000 + месечните му заплати и най-важното той не е материално отговорно лице и никой не може да му търси отговорност.

Не си съвсем прав - до мен (и в момента) седи човек, който е бил доста близо до чичо Том, а и сега се познава с много близки до чичо Том хора - от него знам що за човек е, а той определено не лъже и не му е фен. Тоя човек (луд чорбар), още миналата година каза "шампиони сме, ако завършим първенството". Той, между другото, измъкна и прати на Спирт1 документите на Сашко от Търговския Регистър. Та, от няколко разговора с приближени на Том, вкл. зет му - Томов е излъгал много, ама много народ, сред които Жеваго и Митал ВКУПОМ! Митал е лъган още в началото, че лит(*кс-етрополе ще му помогне за Кремиковци, за връзки с президента и правителството (затова са снимките с всичкото политик в БГ). Жеваго го лъжат за същото, плюс това, че правителството иска лит(*кс-етрополе и Кремиковци да вървят заедно. На Жеваго са измъкнати около милион евро за лит(*кс-етрополе (прибрани от Сашо и похарчени около празненствата и разни премии, като примерно на Бадема...). На Митал е обещано, че акциите на цура, които са в Томов, ще бъдат шитнати на печалба (т.е. повече от 10-те милиона, които манги е дал на Черепа) - обещал е 13 милиона! Томето си направил тънката сметка, че ако ги шитне за 15, ще си прибере 2 - само дето украинчето се усетил след поредните лъжи.

От друга страна Томов пък се усети, че ако някой купи Кремиковци, а не вземе цура - той остава на улицата! Затова с дивна схема за "финансиране" на цура, я овърза окончателно с Кремиковци - всички кредити на лит(*кс-етрополе са обезпечени от фирми, свързани с Кремиковци, защото цура няма с какво да обезпечи кредит. Затова е тоя вой - да се вземат и двете - иначе цура увисва като парцал на вятъра!

И още има, ама работя, а и не ми се пише, пък и не е важно - важното е, че Том забърка уникална каша, от която почти няма излизане (освен с дива далавера, и пак не е сигурно).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:51 pm 

sharkattack написа:
На мен лично ми омръзна от свинете.Всяка сутрин са при бареков в бтв.Писна ми да гледам чорбарски мутри, да чета за чорбари, да слушам за чорбари...майната им! :evil: :smt070 :smt071

е как няма да ти омръзне то направо да ти се до повръща и на мен ми писна с тяхното реване квичане и незнам там кво.Аз затова не четем и негледам нищо вече което е свързано с тях. :smt097 мамка им

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:52 pm 

Wildkid написа:
Не се впрягай от простотиите на прасюгите - свиквай, щото като си нямат отбор, всички ще се домъкнат тук - да не мислиш, че тия форумни герои ще ходят по В групата да гледат свинчоците?

Що бе то его къде е Панчарево , май 111 ходеше до там, или бъркам ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:53 pm 
Аватар

BlueArmada написа:
Wildkid написа:
Не се впрягай от простотиите на прасюгите - свиквай, щото като си нямат отбор, всички ще се домъкнат тук - да не мислиш, че тия форумни герои ще ходят по В групата да гледат свинчоците?

Немам идея, аз съм от София :smt003 :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:55 pm 
Аватар

Wildkid, реално потвърждаваш моите думи. Цялата работа е била Томов да изкара пари от цдна по един или друг начин. Не е успял, или не успял да измъкне максималното. Това е. И сега понеже не е собственик никой нищо не може да му каже.
Не знам твоят приятел, колко е бил близо до Томов, но аз преди доста време му слагах улуци на къщата в Студена, и познавам и него и жена му. Ама това е една дълга история, с която няма да те занимавам сега :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:57 pm 

Цитат:
Утре митинг в България! Другата седмица всички да отидем пред централата на УЕФА във Нион! Бати якото! 5000 армейци в Швейцария! Всички новини ще почват с нас, а не за полуфиналита на европейското!

Цитат:
Да ве сигурно ... 5000 няма и да ни видят ... Вчера са били 28 000 Харвати ние 5000 ще ни помислят за Швейцарци с червеното ... Най много да се збиеме с Харватите

Цитат:
Да ама в Нион! Това градче е 17 267 жители! Може да го сринем като стой та гледай! Няма и да разберат как сме ги помляли!

Цитат:
смятай как ще идат 5000 ... Аз нямам в момента пари до Перник да ида камоли до Нион
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:58 pm 

BlueArmada написа:
Wildkid написа:

И 1 автобус :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:59 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:59 pm 
Аватар

Колко пъти да ви обяснявам да го игнорирате тоя келеш!? Чекаме(айде сакаме) некой админ да се появи и да го банне - дотогава можем само да го трием :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:03 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Wildkid, реално потвърждаваш моите думи. Цялата работа е била Томов да изкара пари от цдна по един или друг начин. Не е успял, или не успял да измъкне максималното. Това е. И сега понеже не е собственик никой нищо не може да му каже.
Не знам твоят приятел, колко е бил близо до Томов, но аз преди доста време му слагах улуци на къщата в Студена, и познавам и него и жена му. Ама това е една дълга история, с която няма да те занимавам сега :lol:

Парите са главно от Кремиковци - цдна е застраховка и имидж, както и галене на егото (Томето не може без публика и медии), а и за средство да се притискат "инвеститорите в Кремиковци". Схемите на Томов са невероятни просто, няма описване. Между другото - Томов не се е оттеглил от нищо, продължава да бродира яко - наякой да е чул да са платили нещо чорбите? А жена му на Томов ако знаеш какви ги говори за него....присмива му се повече от нас и то от години (аз съм учил с щерка му в един клас, така че и аз знам туй-онуй) :smt003

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:04 pm 
Аватар

Колко жалко е да си чорбар, направо отвратително! :smt009

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:06 pm 
Аватар

София. Поредният футболист на лит(*кс-етрополе напусна потъващия кораб. Става дума за резервният вратар Илко Пиргов, който подписа с новака в румънската елитна дивизия Отопени.
sportline.bg
:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:09 pm 
Аватар

Levskarq написа:
Отопени

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Слагаш едно "П" отпред и тоя отива от едни потъващи в други :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:11 pm 

Плъхоците напускат първи кораба , когато той потъва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:12 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Levskarq написа:
Отопени

Слагаш едно "П" отпред и тоя отива от едни потъващи в други :smt005
Да ама едните потъващи, са потънали в лайна :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:33 pm 

Ebem ti kirlivata durjava,ot edna sedmica po sichki televizii,vestnici,internet gledam samo gnusnata potna mutra na ducheto i slusham za gadnia svinski otbor....siakash v taia durjava drugo osven c**a niama :boisw :boisw :boisw

Moshna i nezabavna smArt za sichki chorbari :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:38 pm 
Аватар

BlueArmada написа:
Wildkid написа:

111 върти пред нас в "Младост" 1 до "Евромаркет"-а. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:40 pm 
Аватар

Закриха ли ги ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:42 pm 

PoKi написа:
Закриха ли ги ? :smt006

http://sportal.bg/news.php?id=113011 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:43 pm 
Аватар

Преди няколко дни едни манифест на прасето пишат,други за банкетО ровят,а късметлията биричка си намерил

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:47 pm 

Ebem ti guzarite sa tia praseta,sichkite sus sivo kabrio se dvijat :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:48 pm 
Аватар

Едното е прасе е готово за Коледа, другите още имат да наддават

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:52 pm 

The Blues написа:
Вижте на момичето отзад колко й е неприятно, че я снимат с тея... :lol:

Е на тебе приятно ли щеше да ти е :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:55 pm 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:02 pm 
Аватар

Томов не бил прибирал пари от лит(*кс-етрополе - вини УС на клуба

Александър Томов посочва в заявление до медиите, че е убеден, че назначените проверки на НАП и ДАНС в създалата се ситуация са навременни и полезни за изясняване на обективните факти, предприетите действия, финансовото състояние и практика в ПФК лит(*кс-етрополе.
Готов съм по всяко време да окажа помощ за разкриването на истината, такава, каквато е, пише Томов в заявлението си, получено днес в БТА. Томов е подписал заявлението като експрезидент на лит(*кс-етрополе.
Още веднъж заявявам, че нито пряко, нито косвено съм получавал пари от лит(*кс-етрополе, пише Томов. Той допълва, че още с избирането му за председател на Надзорния съвет е отказал заплатата от 5 000 лева, която му е била предложена.
По време на мандата си не съм получавал никакви хонорари, комисионни и премии, което е видно и доказуемо от счетоводните документи, посочва Томов. Той изключва под каквата и да е форма източването на лит(*кс-етрополе по време на неговия мандат.
Томов посочва още, че съгласно българското законодателство отговорност за оперативната дейност на клуба носят членовете на Управителния съвет на лит(*кс-етрополе.
Като председател на Надзорния съвет твърдя, че за въпросния период счетоводните документи са водени в пълно съответствие с българското законодателство. В момента не поддържам политиката за продаване на футболисти заради покриване на текущи финансови плащания, посочва още Томов.

тоя честно,е нема такъв изруд
аххахахххх
х
ах
ххахахахах

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:07 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Преди няколко дни едни манифест на прасето пишат,други за банкетО ровят,а късметлията биричка си намерил

Изображение

Явно на момичето отзад и смърди на нещо лошо.....

А дали миризмата от кофите е по-лоша от миризмата, идваща от самите свине..... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:12 pm 

А що има лайна по лицето ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:13 pm 
Аватар

Виж че девойката се почешва от гнус.
Учете пубери,че ето така ще стоите около кофите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:28 pm 

Вижте го оня къде се бара бе,за тва тая гледа така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:34 pm 
Аватар

Централният клуб на привържениците на лит(*кс-етрополе кани всички фенове и симпатизанти на великия червен отбор, както и всички нормални хора в България, на протестен митинг с любов и песен в събота (14 юни т.г.) от 18 часа в пространството между сектор "Г" (вход 20) на националния стадион, езерото Ариана и Орлов мост.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]