Black Jack написа:
Аз имам малко по-различно мнение за Томов. Имаше една теория преди време на Сашо Диков, в която се казваше, че в цдна няма и стотинка и Томов прави невъзможното за да ги направи шампиони и да завършат годината. След което ги продава, но цената е значително по-висока, първо защото са шампиони, второ защото са само на крачка от 5 млн. евро от ШЛ. Зимата закъпри бюджета с продажбата на Амунике и Чиликов + още някой кредит, договорил се с някой купувач - 2-3 седмици преди скандала Томов обяви, че цдна има нов собственик (склонен съм да му вярвам), но явно нещо се е провалило или е забавило сделката и тогва излезнаха на яве кирливите ризи. Та за мен Томов си тарикат от всякъде, защото ако беше продал цдна на време, щеше да гушне някой и друг милион, но ако не успееш (както и стана) си остава с премията от 100 000 + месечните му заплати и най-важното той не е материално отговорно лице и никой не може да му търси отговорност.
Не си съвсем прав - до мен (и в момента) седи човек, който е бил доста близо до чичо Том, а и сега се познава с много близки до чичо Том хора - от него знам що за човек е, а той определено не лъже и не му е фен. Тоя човек (луд чорбар), още миналата година каза "шампиони сме, ако завършим първенството". Той, между другото, измъкна и прати на Спирт1 документите на Сашко от Търговския Регистър. Та, от няколко разговора с приближени на Том, вкл. зет му - Томов е излъгал много, ама много народ, сред които Жеваго и Митал ВКУПОМ! Митал е лъган още в началото, че лит(*кс-етрополе ще му помогне за Кремиковци, за връзки с президента и правителството (затова са снимките с всичкото политик в БГ). Жеваго го лъжат за същото, плюс това, че правителството иска лит(*кс-етрополе и Кремиковци да вървят заедно. На Жеваго са измъкнати около милион евро за лит(*кс-етрополе (прибрани от Сашо и похарчени около празненствата и разни премии, като примерно на Бадема...). На Митал е обещано, че акциите на цура, които са в Томов, ще бъдат шитнати на печалба (т.е. повече от 10-те милиона, които манги е дал на Черепа) - обещал е 13 милиона! Томето си направил тънката сметка, че ако ги шитне за 15, ще си прибере 2 - само дето украинчето се усетил след поредните лъжи.
От друга страна Томов пък се усети, че ако някой купи Кремиковци, а не вземе цура - той остава на улицата! Затова с дивна схема за "финансиране" на цура, я овърза окончателно с Кремиковци - всички кредити на лит(*кс-етрополе са обезпечени от фирми, свързани с Кремиковци, защото цура няма с какво да обезпечи кредит. Затова е тоя вой - да се вземат и двете - иначе цура увисва като парцал на вятъра!
И още има, ама работя, а и не ми се пише, пък и не е важно - важното е, че Том забърка уникална каша, от която почти няма излизане (освен с дива далавера, и пак не е сигурно).